nevimm ankarada internet üzerinden emniyetçek dinliyoruzzz....süpersin canım benım yaaa....niyedir bilmem pek duygulandım yaahuu...
Canlarım deli yorgunum,okuldan sonra radyo,radyodan sonra eve geç geliş yemek bulaşık sersem gibiyim,sizi kocaman öpüyor ve iyi geceler diliyorum kuzularrrrr
eline sağlık canım05/03/2013 MESAJ SAYIMIDIR.....
saphira:7
dudujan:8
paşamnazar:
lepistesinyavrucuğunazar:
ganfed:6
anşaaanazar:
roseberry:6
nev:6
ipekyol:6
5 mesaj altı yok muhabbetınıze sağlık kızlar...
hakkında hayırlısı neyse o olsun bitanemteşekkür ederimm saphırammmm kariyer için iyiydi ama psikolojik olarak bitirdi beni burada da güzel şanslar yakaladım gibi ege üniversitesine sözleşmeli olarak girebilirim sanırım olursa süper olcak 15 güne belli olcakbana dua edin inş oluurr diyett için belli birşey yok aslında karatay dukan gibi sadece şimdilik eski gittiğim diyetisyenin verdiği diyeti yapıyorum başlangıc olarak öle başladım bakalım sonu nasıl olcak belki sonra değiştiririm canım
gecmis olsun canim bu hava basinciundan oluyor galiba ani basagrilari falan aman dikkat edin kendinize bu gecis havalari cok fena carpiyor
bende sendenim bende bugun cok yoldan ciktim ya ne olacak bizim halimizi neden tutamiyoruz kendimizi
saphira gerbara hg kizlar nasilsiniz hayirli aksamlar her ikinizede
eline sağlık canım
hakkında hayırlısı neyse o olsun bitanem
yok benim karnım kasıklarım filan ağrıyordu canım,reglym de,benim 10 gün ve çok sancılı geçer.tatlı krizlerim bimez deliririm
iyi işte cnm nolsuun uğraşıyorum sen nasılsınn
Evet paşam görüşemedik yaa benim olduğum yerde kötüydüüü hiç çıkamıodum girince dışarıdan giriş de yasakdı kısmet değilmiş ama ben ara ara gidicem istanbula randevulaşır görüşürüz inş rahat rahat
canım artık bıktım yaw öle ailem varki ne sen sor ne ben söylüyüm aslında hepsi çok iyi ama kızdırıyolar beni erkek kardeşim bana çok düşkün hep der sen bir tarafa 2 ablam bir tarafa on bile kıskanıyolar kardeşlerim biliyorsun gebelik düşünüyorm 10 milyara kadar dikiş dediler rahimime doktor dünyada 2 sırada adam 270 den 330 olmş muayenesi allahım eşime ömür versin kardeşim bu yolda tekim ben okadar sıkıntılar çektimki kimse demedi nasılsın bugün oglumun ölüm yıldönümü millete dedim bugün annemgile herkez ölenle ölünmüyor boşver ileriye bak dediler ama anne yüregim işte olmuyor çok agladım ben kimseden birley istemiyorm benden uzak olsnlar bana bulaşmasınlar yeter bana eşim yeter bana zaten hamile kalıyım kimseye demicem eşim yeter bana yemegi ben yapsam temizligipaşacım sıkıntın büyük öncelikle soruna cevap vereyım haklarından feragat ettiğine ve kıme devir etmek ıstiyosan açık kımlığını belırterek devredeceğin sahısla beraber notere gidiyosun ve feragatname imzalıyosun....ama lütfen mantıklı ol ve bunu yapma bence bak ilerleyen dönemde ne olur belkı tedavin için paraya ihtiyacın olur veya rabbim sana bir evlat nasip eder onun geleceğini de düşün tabii ama karar senın tabıkı...
benim annem 65 yaşında 1 oglu 7 aylık nazardan ölmüş halen aklına gelir aglarPaşammm acın büyük ne desem bilmiyorum annem her zaman evlat ve kardeş acısı geçmez der ikisini yaşamış annem de aklına geldikçe ağlar o da
Kızlar benim çalıştığım şirket aslında yurtdışı kökenlidir o yüzden yarın Sidney e gitmem gerekiyor uçakla 1 gün sürüyor malesef net sorunum olmaz mesaj yazabilirim ama yine olursa ben birkaç gün 5 mesajtan muaf tutulabilir miyim?Bildirimi mutlaka yaparım zaten.
tulumba tatlısını yemiyeydin eyiydişimdi gelelim yediklerimeeee....
sabah:yarım sımıt 2 zeytın yarım demet maydanoz 1kk kaşar
ara:yarım demet maydonoz
öğle:tarhana corbası 1 kepçe 1 tane tulumba tatlısı salata ayran
ara:2 bardak kahve sekersiz
akşam yemeğimi yemek ıcın eve geldım kızım kayınvalıdemde kalcak nobetcıymısım gece yemeği yiyip çıkıcam o yüzden bi yandan yıyıp bı yandan yazıyorum
akşam:2 kaşık bulgur pilavı yağsız tavuk göğsü 2 parca yeşil fasulye kavurması 4 kaşık lıght lımonata....
ben kaçar kızlar ankara geceleri beni beklerrr......
gene nutulmuşm küçük birşey olsam neyseCanlarım deli yorgunum,okuldan sonra radyo,radyodan sonra eve geç geliş yemek bulaşık sersem gibiyim,sizi kocaman öpüyor ve iyi geceler diliyorum kuzularrrrr
gecmis olosun canim salginlar da olmasa cok guzel olacak yabune benimde oglan ustmustu bir haftadir mizmiz.sukur bugun duzeldi gibi
aman pasacim dikkat et dugun falan derken kacamak yapmayasin ha
eline saglik gulum
duydum seni canim duydum tami tamina 150 dk bugune kadar yaptigim spor
bu ne azim masallah sen bayagi bir asildin spora gulum basarilar
hg aramiza canim ben seni tanimiyorum gerci ama tanisiriz ikimizde bu takimdayiz demi ama
ah ah bu miras davasi yokmu arkadas illet oluyom kardes kardese dusman oluyor bu nedir ya canim rabbim sanada sabir versin insalah en hayirli cozumu bulursunuz
masallah canim emegine saglik
canim sen uzulme bende trye gekliyom telefonlasiriz gorusuruz hatta hatta burdaki kizlarin dedikodusunu yapariz caktirmadan sen yeterki hamile kal bebisini saglikla kucagina al gerisi kolay
günaydın güzeller bildirime 1 gün kaldı durumlar nasıl
kahvaltımı yaptım çayımı kaptım geldim
500 ml su
1 haşlanmış yumurta
1 kk yağsız peynir
2 ad. dukan kurabiye
çay
ay kem küm kaptanım bebeiki gelmiş görmemişimbeni sorcak olrsan 1 kilo gitmiş 81.500 bebem:18::18 irinç lapası yapamadım ya bndan sonra evdeyim dicem olmcak yarın anneme gidicem gelinin dogm günü var ona ugr böcekli pasta alıcem üflesin garibim kimse dogm gününü kutlamamış
günaydın paşacım ben açtım topiği geç kaldın bacım
kolay gelsin işlerinde.benim de yapmam lazım da hiç yapasım yok
1 kilo harika canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?