Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkeslere iyi günler,mutfağı temizledim türk kahvemi içtim splendalı saat 12 de pasif jimnastiğe gidicem sonra pazar var sonra bizimkilerin yemeği gelirim yine....

birazdan pasif jimnastiğe gidicem kız grip olmuş mızır mızır aşıya götürcektim ama bu halde olmaz biraz toparlasın aşımızı olcaz....

Paşammm acın büyük ne desem bilmiyorum annem her zaman evlat ve kardeş acısı geçmez der ikisini yaşamış annem de aklına geldikçe ağlar o da

Kızlar benim çalıştığım şirket aslında yurtdışı kökenlidir o yüzden yarın Sidney e gitmem gerekiyor uçakla 1 gün sürüyor malesef net sorunum olmaz mesaj yazabilirim ama yine olursa ben birkaç gün 5 mesajtan muaf tutulabilir miyim?Bildirimi mutlaka yaparım zaten.

kaptancım ben saydım dünü...bi önceki sayfada....
birazdan pasif jimnastiğe gidicem kız grip olmuş mızır mızır aşıya götürcektim ama bu halde olmaz biraz toparlasın aşımızı olcaz....
esra nazar mı değdi o ziilli cirkin kızına bilemedim...çok gecmış olsun...
öğlen yemeğimi yarım simitle yaptım çok az da light peynir yedim ama doymadım ara öğüne kadar sabır...

sen diyetisyene vitamin hapı olayını açıkmanı falan sorcaktın naptın bi aksilik yok dimi....

şimdi gelelim yediklerimeeee....
sabah:yarım sımıt 2 zeytın yarım demet maydanoz 1kk kaşar
ara:yarım demet maydonoz
öğle:tarhana corbası 1 kepçe 1 tane tulumba tatlısı salata ayran
ara:2 bardak kahve sekersiz
akşam yemeğimi yemek ıcın eve geldım kızım kayınvalıdemde kalcak nobetcıymısım gece yemeği yiyip çıkıcam o yüzden bi yandan yıyıp bı yandan yazıyorum
akşam:2 kaşık bulgur pilavı yağsız tavuk göğsü 2 parca yeşil fasulye kavurması 4 kaşık lıght lımonata....
ben kaçar kızlar ankara geceleri beni beklerrr......

kız o tansiyon ne öle çok yüksek değilmi şekeri saymıyorum bile bu durumda ilaca bile başlatabilir gonca hnm seni

nevimm ankarada internet üzerinden emniyetçek dinliyoruzzz....süpersin canım benım yaaa....niyedir bilmem pek duygulandım yaahuu...

Son düzenleme:
anşamm bende ilk dinlemeye başladığımda çok duygulandım..koltukda oturamadım eşim diyo dur heyecanlanma sakin ol
nevimin ferhat hocanın sesiyle bugünki yürüyüşümü yaptım süperr oldu benim için keşke hergün programınız olsada hergün böyle aşkla spor yapsam
şarkı armağanı içinde tekrar teşekkür ediyorum hayatım

bugünki menüm
sabah:1 yumurta,4 zeytin,1 kk peynir,domates,2 dilim ttb ekmek
ara:türk kahvesi
öğle:bir tabak kapuska.bir brdk ayran
ara:türk kahvesi
akşam(saat 5 de ):yarım simit,1 kk peynir,pazardan taze maydonoz domates salatalık birde yeşil zeytin (tuzsuz ve küçük küçüklerdi baya baya yedim )
çok erken yediğim için acıkıcam biliyorum bir elma ve 75 kalorilik küçük bi kraker yemeyi düşünüyorum

2 lt su,2 brdk yeşil çay

spor:dışarda 1 saat yürüdüm,eve gelip koşu bandındada 1 saat yürüdüm

çok geçmiş olsun canım..baban sigara içmiyodur inşlhh..ailecek geçmiş olsun rabbim şifa versin...sen açken bi ölçtür şekerini ona göre tedavi olursun belki doktor ilaç verir

Son düzenleme:
Canım evettt,saatlerimiz denk gelmiyor badym Bu hafta beni devirmişsindir diye tahmin ediyorum feci bir şişliğim var,bakalım yarın tartı ne diyecek,harika gidiyorsun canım,takip ediyorum Bu arada sana şarkı armağan ettim yayında dinliyor muydun bilmiyorum ama

Canım evet,o durum seni çok zorluyordur haklı olarak

Bennnnnn geldimmmmmm
Kayıp geldi kızlarrrrrrr tekrar memleketime dönüş yaptım şimdide takıma dönmek istiyorum tabi yer olursa :18:
Hoşgeldin Salişşşşşş,özledik

05/03/2013 MESAJ SAYIMIDIR.....
saphira:7
dudujan:8
paşamnazar:
lepistesinyavrucuğunazar:
ganfed:6
anşaaanazar:
roseberry:6
nev:6
ipekyol:6
5 mesaj altı yok muhabbetınıze sağlık kızlar...
Senin de güzel ellerine sağlık balım

nevimm ankarada internet üzerinden emniyetçek dinliyoruzzz....süpersin canım benım yaaa....niyedir bilmem pek duygulandım yaahuu...
Canımsınnnnn,kalp bağımız güçlü çünkü ne kadar birbirimizi görmesek de

Canımsınız siz yaaaaa

Canlarım deli yorgunum,okuldan sonra radyo,radyodan sonra eve geç geliş yemek bulaşık sersem gibiyim,sizi kocaman öpüyor ve iyi geceler diliyorum kuzularrrrr

tukur yere cabuk tukur yere:)) yime.evet ya aynen katiliyorum bu dediklerine lezzetli seyler hep zararli bize://// bende bugun karisik dolma yapmistim dayanamayip yedim valla hemde bol bol yedimoglen((((((((( keske yemeseydim ya

harika gidiyorsun canim ya imrenmemek elde degil
tebrikler

masalah sporuda yapmis hatun ne guzel afiyet olsun canim git o yaglar kapuskalarla birlikte cabuk incelelim demi ama
ay o kadar varmiymis o kuccucuk seylerde aman ya bu ne biz iyisimi hic bisey yemeyelim ://
inanki spor salonundaki gibi olmuyor evde yapmak salon olunca mecbur gidiyon evde olunca salliyor insan ya
çok sağol canım,ben istanbuldayım emine hanım doğan hastanesinde,ücreti 4 görüşme 300 yani haftalık 75 tl,ideal kilom 55.6 mış onun için biraz daha burdayım canım....
dogan hastanesi hangi semtte yasemtolarak yazabilirmisin bende bu yaz trye kesin donus yapiyorum kismetse ondan sordumbana yakinsa giderim ben:))bide roseberry tavsiye etti derim
gecmis olsun canim bu hava basinciundan oluyor galiba ani basagrilari falan aman dikkat edin kendinize bu gecis havalari cok fena carpiyor

bende sendenim bende bugun cok yoldan ciktim ya ne olacak bizim halimizi neden tutamiyoruz kendimizi

gecmis olosun canim salginlar da olmasa cok guzel olacak yabune benimde oglan ustmustu bir haftadir mizmiz.sukur bugun duzeldi gibi
aman pasacim dikkat et dugun falan derken kacamak yapmayasin ha
eline saglik gulum
duydum seni canim duydum tami tamina 150 dk bugune kadar yaptigim spor
bu ne azim masallah sen bayagi bir asildin spora gulum basarilar
hg aramiza canim ben seni tanimiyorum gerci ama tanisiriz ikimizde bu takimdayiz demi ama

ah ah bu miras davasi yokmu arkadas illet oluyom kardes kardese dusman oluyor bu nedir ya canim rabbim sanada sabir versin insalah en hayirli cozumu bulursunuz
05/03/2013 MESAJ SAYIMIDIR.....
saphira:7
dudujan:8
paşamnazar:
lepistesinyavrucuğunazar:
ganfed:6
anşaaanazar:
roseberry:6
nev:6
ipekyol:6

5 mesaj altı yok muhabbetınıze sağlık kızlar...
masallah canim emegine saglik

canim sen uzulme bende trye gekliyom telefonlasiriz gorusuruz hatta hatta burdaki kizlarin dedikodusunu yapariz caktirmadan sen yeterki hamile kal bebisini saglikla kucagina al gerisi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…