Canım benimmmmmmmm,bu hafta da bol kilo veririz inşallah hep beraberBeyzamıza geçmiş olsun
Canım benim,tebrik ederim,mükafatı görünce insana çektiği eziyet vız geliyor değil mi
Hiç hatırlatmaTek güzel tarafı Esra'yı,Ayşe'yi,Gülçin'i ve seni hayatıma katmasıydı,onun dışında
Neyi sevsem kalorili çıkıyo
Harikasın sen,yediklerini fazlasıyla eritmişsin canım,afiyet şeker olsun
Aksine SalişşşşşBen seni son derece iradeli,azimli bir insan olarak tanıyorum.O zaman o hastalık araya girmeseydi,burdan en az 60 kg çıkardın bundan da hiç şüphem yok Bu kez mezun olmadan bırakmıycam takımımızı da kendimizi de
Benim de hayatım alabora oldu inan,sanki yeniden başladım,emekliyorum hala,yürümeye çalışıyorum;öyle zor bir toparlanma süreci ama bırakmıycaz.Başarıcaz canımmmmmm hep beraber
Teşekkür ederim canım nevv sözlerin beni ne kadar sevindirdi bilemezsin amaa geçen sene hastalık felan derken çok saldım kendimi hemen moralimi bozdum ne kadar inkar etsemde iyiyim desemde sanırım biraz saldım kendimi ama şimdi hayaataa başka bir çerçeveden bakıyorum sanırım artık hastalıklardan ölümden kilo almaktan korkmuyorumm şimdiii savaşşşş vaktiiii hayatt bazennn acı deneyimlerle çok şey öğretiyorrr bu hayattt kısaa çok zevkli tadına doyum olmazz hayataa hakkını vereceğimm inşş tabikiii zayıfff çıtırr olarakkk inşş eski hatalarımı tekrarlamammmm senin arkaandaa bendee mezuniyetimiii görürümmm inşşş canımmm nevimmm
Benim de hayatım alabora oldu inan,sanki yeniden başladım,emekliyorum hala,yürümeye çalışıyorum;öyle zor bir toparlanma süreci ama bırakmıycaz.Başarıcaz canımmmmmm hep beraber
atlanmış demekki canım anlamadım ben de :44:
kızlarrr işteyımm msj gecemıycem bilginiz olsun öpüyorummm
öğle kereviz yedim 1 patates 1 havuç 2 kereviz koymuştum 2 tabağa yakın yedim 1 avuç kadarda pirinç attım o sebepten ekmek yemedim çok güzeldi ... doyurdu beni ama kaçamak yaptım maalesef 1 dilim etimek pastası
aynen katiliyom sana nevim ne sevsek kalorili cikiyor ya ben bide turpu tuza banip yerim oda sakincaliymis baksana bune ya acaba sadece inek gibi cayira cikip otlasak mi ne ise yararmi acaba.salisde dedigin gibi azimli baksana hatun simdiden vermis cumaya darmaduman edecek beniCanım benimmmmmmmm,bu hafta da bol kilo veririz inşallah hep beraberBeyzamıza geçmiş olsun
Canım benim,tebrik ederim,mükafatı görünce insana çektiği eziyet vız geliyor değil mi
Hiç hatırlatmaTek güzel tarafı Esra'yı,Ayşe'yi,Gülçin'i ve seni hayatıma katmasıydı,onun dışında
Neyi sevsem kalorili çıkıyo
Harikasın sen,yediklerini fazlasıyla eritmişsin canım,afiyet şeker olsun
Aksine SalişşşşşBen seni son derece iradeli,azimli bir insan olarak tanıyorum.O zaman o hastalık araya girmeseydi,burdan en az 60 kg çıkardın bundan da hiç şüphem yok Bu kez mezun olmadan bırakmıycam takımımızı da kendimizi de
gayet guzel omus o odul gunu telafi edersin boylece canim zaten senin azminden suphem yokBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*Kahvaltıdan önce 1 bardak su ile içtiğim çinko hapı
*Dukan krep+yağsız peynir+limonata
ARA ÖĞÜN:1
*1 bardak suda eritilmiş magnezyum tablet
*200 ml süt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 küçük parça haşlanmış tavuk
*Ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*Nescafe
*Tekrar nescafe :26:
AKŞAM YEMEĞİ:
*Ton balığı
Canlarım şu anda da 9'u 1 yerde çayın içine 10 kuru karanfil,2 kabuk tarçın ve 1 yemek kaşığı petek bal katıp demledim onu içiyorum.Sporumu da 7 gibi yapıcam inşallah :124: Menümden de bitki çaylarımdan da tahmin etmişsinizdir ki çok sıkıyorum bu hafta çünkü babamı uğurladım ve son gün sevinsin diye onunla fazlasıyla karbonhidrat aldım son günümüz diye,ama telafi ediceğime eminim zaten haftada 1 gün ödül yapıyordum
oy ne guzel anlatmissin canim ya gercekten hayatin kiymetini yeterince bilmiyoruz herkes kendi hayatini doya doya yasasin insallah pismanliklara yer vermeden
Teşekkür ederim canım nevv sözlerin beni ne kadar sevindirdi bilemezsin amaa geçen sene hastalık felan derken çok saldım kendimi hemen moralimi bozdum ne kadar inkar etsemde iyiyim desemde sanırım biraz saldım kendimi ama şimdi hayaataa başka bir çerçeveden bakıyorum sanırım artık hastalıklardan ölümden kilo almaktan korkmuyorumm şimdiii savaşşşş vaktiiii hayatt bazennn acı deneyimlerle çok şey öğretiyorrr bu hayattt kısaa çok zevkli tadına doyum olmazz hayataa hakkını vereceğimm inşş tabikiii zayıfff çıtırr olarakkk inşş eski hatalarımı tekrarlamammmm senin arkaandaa bendee mezuniyetimiii görürümmm inşşş canımmm nevimmm
canim sana ne oldu neyin vardiki ben kacirmisim olayiBenim de hayatım alabora oldu inan,sanki yeniden başladım,emekliyorum hala,yürümeye çalışıyorum;öyle zor bir toparlanma süreci ama bırakmıycaz.Başarıcaz canımmmmmm hep beraber
agzina saglik canim bal damliyor sankiCanımmm benimmm hayattt ilkbahar yaz sonbahar ve kıştann ibarett ... kış da sonsuz değil yazda baharda bu bir döngü bazen sert esiyorr iştee bazennn çiçeklerr açıyorr kışında tadını çıkarmak lasım nasılsa sonsuza dek sürmeyecekk diye düşünmek lasım .. Bizz birazz kış yaşadıkkk ama güneşş açacak hayatlarımızaa inşallah allahın izniylee sonra yaz gelecek sonra yine sonbaharrBöyle böyle olgunlaşacağızz.. Ne demiş Hz. mevlana
çile mübarektir, çile bir armağandır, çile kutsaldır:
“Git kendine dert ara. Dert çekmeden dermana erilmez.
Bütün bu sıkıntılar neden?
-Acı canın tatlılaşsın, altın ve gümüş gibi tortulardan arınasın diye!
Allah, canının yarısını alırsa yerine yüz can bağışlar. Kırmasını bilen, sarmasını da bilir!
Bu söz duvarımda yazıyorr çok seviyorummm
Sabah kahvaltsında yediklerim
1-1 minnacık badem
2-2 adet çavdar ekmegi
3-5 yeşil zeytin
4-kibrit büyüklügnde peynir
5-5 birarada ve yeşil .çay
6-bir çay kaşıgı gül reçeli kaçamak
öylen yemegi yok
arada yok
işlerim okadar yogunduki
saat 6 gibi akşam yemegi yedim
1-2 kepçe mercimek çorbası
2-8 yemek kaşıgı sları süzülmüş bamya
3-taze yeşil fasülye kavurdmö ymurtalı bol maydonozl
4-1 adet çavdar ekmegi
5-bir bardak su
6-kaçamak pırasalı börek azoıcık ilk defa yaptım nasıl olmuş diye baktım allah var gzüel olmuş portakallı kek yaptım tadına bakmadım ve tzl kurabiye yaptım ondfanda yemedim mimnecik tadına baktım kaçamaklarım bu kadar kzılar affedin inan okadar evi temizledimki yorldmyemiyeydim iyiydi ne veririseniz cezaya razıyım dikkat edin saklamadım kaçamaklarımı okadar dürüttüm
Kesin cezamı
soda içtim demin artık eşim gelsin ona hazırlarım yemegi
aynen katiliyom sana nevim ne sevsek kalorili cikiyor ya ben bide turpu tuza banip yerim oda sakincaliymis baksana bune ya acaba sadece inek gibi cayira cikip otlasak mi ne ise yararmi acaba.salisde dedigin gibi azimli baksana hatun simdiden vermis cumaya darmaduman edecek beni((((( ne yapsam acaba acil bir cozum bulun bana
gayet guzel omus o odul gunu telafi edersin boylece canim zaten senin azminden suphem yok
oy ne guzel anlatmissin canim ya gercekten hayatin kiymetini yeterince bilmiyoruz herkes kendi hayatini doya doya yasasin insallah pismanliklara yer vermeden
canim sana ne oldu neyin vardiki ben kacirmisim olayi
agzina saglik canim bal damliyor sanki
kiz tutkendini az bak rakiben seni gececek bune kacakmak yapiyorsun kalk hemen spor falan biseyler yap bari telafisi olsun
kizlar oglen yediklerimi ve aksam yediklerimi yazayim cikayim
oglen bir kase yogurt yedimarada bir armut yarim avuc kadarda kuru uzum oglana verdim o yemeyince ben yedim(aksamda bir dolu kepce bulgur pilavi iki kasik yogurt ve tursu yedim
ayrica bugun 5 mil lesli yaptim arti 10 dkkada befit yaptim videosu vardi nette .aslinda yarim saat olanini yapmak istiyorum ama bayagi zor hareketleri var yavas yavas alisayim yarim saate cikaracam
Sabah kahvaltsında yediklerim
1-1 minnacık badem
2-2 adet çavdar ekmegi
3-5 yeşil zeytin
4-kibrit büyüklügnde peynir
5-5 birarada ve yeşil .çay
6-bir çay kaşıgı gül reçeli kaçamak
öylen yemegi yok
arada yok
işlerim okadar yogunduki
saat 6 gibi akşam yemegi yedim
1-2 kepçe mercimek çorbası
2-8 yemek kaşıgı sları süzülmüş bamya
3-taze yeşil fasülye kavurdmö ymurtalı bol maydonozl
4-1 adet çavdar ekmegi
5-bir bardak su
6-kaçamak pırasalı börek azoıcık ilk defa yaptım nasıl olmuş diye baktım allah var gzüel olmuş portakallı kek yaptım tadına bakmadım ve tzl kurabiye yaptım ondfanda yemedim mimnecik tadına baktım kaçamaklarım bu kadar kzılar affedin inan okadar evi temizledimki yorldmyemiyeydim iyiydi ne veririseniz cezaya razıyım dikkat edin saklamadım kaçamaklarımı okadar dürüttüm
Kesin cezamı
soda içtim demin artık eşim gelsin ona hazırlarım yemegi
wayyy ilk kez duyuyorum desem yeridir
Şimcik şöle oluyorki ipekcim ben pazara gidince normalde insanlar turbun baş kısmını alıp gerisini kestiriyorya ben pazarcı abilerden o kestiği kısımları da koymasını rica ediyorum yoksa sadece yaprağı satılmıyor maleseff amaa çok değerli birşey benim içinn kısınn en çok sevdiğim şey o turpp yapraklarıı
maşallah enerjine hayranımiyi haftalarımız olsun hanımlarbol yağ yakmalı günlerimiz olsun bugün kalçam çok ağrıyor sporu abarttım sanırım sabah kahvaltım yarım paket eti form 1 yumurta yarım su bardağı lor küçük bir domates...
dün hava nasıldı bugün nasıl karanlık bir hava var,saat 1 de kavitasyona gidicem gelince spora giderim evdekilerin yemekleri pişiyor bende ayarlıycam kendi yemeklerimi....
yok canım yaa ben baska kıtadayım.ama online hizmet veriyorsa degerlendirebilirimistanbuldaysan tavsiye ederim ama sen burda değisin sanırım.....
sizin ev halkı kac kişi kikalkip 5 milde lesli yapip yemegimi ocaga koyayim.birazdan tek tek dokulur ev halki kapidan giren aciktim ne yemek var diyor ya(.hic beni dusunen yok
paşam yapıp yemiyorsun valla esinin madalya takması lazım sanayalanmı ama çok tatlı olyorlar uykuda be eşimee el açması pırasa böregi yapıcem işşallah çayın yanınada aparafif gene döktürücek paşanız ben yicemmi yemicem
canım sana zahmet 110 kilodan yaz şuan gene 78 yazarmısın motive oluyormdemedien geçemicem dün 83.300 geliyodm bugnu hiç sorma çok mtlym orasını bil
geçmiş olsun canım neyi var kardesininsabah geç kalktım biraz
1.5 dilim ekmek
1 peynirli yumurta
sabahtan beri yarım lt. su
bugün yürüyüşe çıkamıcam işlerim çok yarın kardeşim ameliyat olcak oraya gitcez 5 gibi anca geliriz sonrasında üst üste misafirler geliyor o yüzden bütün evi kaldırmamız lazım öğlenede kereviz yemeği yapcam bakalım umarım güzel olur ekme yemeyi düşünmüyorum içinde havuç , patates ve pirinç olduğu için
ufak ufak çok değilmiş ama tabi mr dukan ne der bunlara bilememSelam güzeller hepimiz için çok güzel ve bol kilo giden bir hafta olsun
bugün kurs günümdü,bugün pizza ve rulo pasta yaptık ancak ikisi de dinleniyor yarına kadar,o sebepten yarın yiyeceğiz,bugün yemedik.Onun yerine bugün kahvaltı planlamıştık.Herkes nefis mamalar getirmiş,envai çeşit reçeller peynirler nefis görünüyorlardı,peki ben ne yaptım,dukan kahvaltımı yanımda götürdüm ve onları yedim
1 haşlanmış yumurta
yağsız peynir
3 ad. dukan kurabiye
çay
ve açık büfeden tırtıkladıklarım ;
1 minik domates
1 minik dilim salatalık
1 ad ev yapımı zeytin
1 çay kaşığı ev yapımı mürdüm marmeladı
1 çay kaşığı tahin-pekmez
1 tatlı kaşığı kuymak
1 lokma gevrek
kendi götürdüğüm ıslak kekin tadına bile bakmadım
böyle yazınca çok gibi oldu farkındayım ama inanın minik minik tattım sadece.sonra da üstüne 35 dk hızlı yürüdüm
1 lt su içtim
öğlen: soya soslu tavuk göğsü yedim,yağsız tavada
yağsız yoğurdumu yedim
ara:nescafe
Şimcikkkk geelelimm banaaa
belgeleri toplamayaaa başlayıncaaa öğlennn olduuu arkadaşlar toplanalım mantıccıyaaa gidelim demez miiii resmen isyan çıkardımmm sonunda ondann döndülerrrrr amanınnn bir düşündüm herşey zararlı çiğköftecide karar kıldık
Ara: 1 bardak muzlu süt( şekersiz kendim hazırlamıştım yollarda şekerim düşer die)
öğlenn: çiğköfte dürümmm( bol marullu çiğ köftte zaten etsizzz dürüm de yufka gibi ince bişiydendi bizimmmkiler çift dürüm yedi hatta)
1 bardak ayran
Evee geldimm ne göreyim ev sahibimizz çayın yanınaa börek yapmış koydu önümee gözümden yaş geldi ama benn kazandımmm yemedimmm onlarııııışekersizz çay içtim şimdide selülütlerimi azdıracağımı bile nescafe içiom
Yinede bugünü ucuz atlattım gibi gelio bana akşama sadece salataa yersem süperr olmazmııı
şeytana uydm aplaaynen katiliyom sana nevim ne sevsek kalorili cikiyor ya ben bide turpu tuza banip yerim oda sakincaliymis baksana bune ya acaba sadece inek gibi cayira cikip otlasak mi ne ise yararmi acaba.salisde dedigin gibi azimli baksana hatun simdiden vermis cumaya darmaduman edecek beni((((( ne yapsam acaba acil bir cozum bulun bana
gayet guzel omus o odul gunu telafi edersin boylece canim zaten senin azminden suphem yok
canim sana ne oldu neyin vardiki ben kacirmisim olayi
agzina saglik canim bal damliyor sanki
kiz tutkendini az bak rakiben seni gececek bune kacakmak yapiyorsun kalk hemen spor falan biseyler yap bari telafisi olsun
canım karar verdim allah nasip ederse akşama birşey yemicem ya çorba salata veyada tavuk okadar yogrdymda bitti almam lazımBebeğimm keşkee öğlennn birşeylerrrr atıştırsaydın daa akşammm yemeseydinn öğlen atlanan öğün en tehlikeli olanııı akşammmm tüm açlığımıızlaa yiyip sonra rehavet basıp yatıyoruzz vucut da onu ben bunu depo edeyim diyorrr gelsinn kilolaarrr aaamaaaa tabikiii senn farkındasın yanlışş olduğunuuunn bence bir daha yapmazsınnnnaslındaa sabahh süperrr başlamışın paşamm hiç canını sıkmaa amaa bir günle hemen kilo alınmaz
canım ben 96 kiloyla takıma girdim ama sen yaz 110 kiloyala diyete başladı şuan 78 yaz hedef kilom 70 yaz şimdilik 78 kiloya ne kaldı canım sizlere söz cuma günü en az 80 olucam işallah :18::18::18:bendehurmaya başlıyım diyorm sabahbu aradaa paşamm 110 kilo başlanggıç yazacağım 78 hedef kilon su anki 83 mü olacak canım yanlış yapmayayım
wayyy ilk kez duyuyorum desem yeridir
maşallah enerjine hayranım
yok canım yaa ben baska kıtadayım.ama online hizmet veriyorsa degerlendirebilirim
sizin ev halkı kac kişi ki
paşam yapıp yemiyorsun valla esinin madalya takması lazım sana
geçmiş olsun canım neyi var kardesinin
ufak ufak çok değilmiş ama tabi mr dukan ne der bunlara bilemem
tebrik ederim özellikle börek için
iyi akşamlar hanımlar,akşam yemeğimi yedim salata ve 2 kaşık pırasa yemeği sporumada gittim birazdan yürüyüşümüde yaparım inşallah,yarın diyetisyenime gidemiycem çarşamba günü yusuf için çocuk pedagoğuna gidicez eşimle daha iyi bir anne ve baba olabilmek için hareketli oğlumuzla daha sağlıklı bir iletişm kuarbilmek için bu yüzden diyetisyen randevumu çarşamba alıcam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?