Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepinize günaydınlar kızlar..hafta sonumda ekmeği 3 dilim yemek ve bir çay bardağı oralet içmekten fazla kaçamak yoktu.
bugünde canım hiç kahvaltı etmek istemiyo..ütü yapıcam kaç gündür ertele ertele dağ gibi yığıldı 21 saat
ten fazla sürer herhalde

iyi haftalarımız olsun hanımlarbol yağ yakmalı günlerimiz olsun bugün kalçam çok ağrıyor sporu abarttım sanırım sabah kahvaltım yarım paket eti form 1 yumurta yarım su bardağı lor küçük bir domates...

dün hava nasıldı bugün nasıl karanlık bir hava var,saat 1 de kavitasyona gidicem gelince spora giderim evdekilerin yemekleri pişiyor bende ayarlıycam kendi yemeklerimi....

istanbuldaysan tavsiye ederim ama sen burda değisin sanırım.....

canım inan karşılık beklemeden yaptım biliyorsn bebek olnca akan sular duruyor benim için isteyene gene sayarım eşim geç gelicekmiş gene paşanız yetim kaldı

allah razı olsun paşacım....

gecmis olsun canim .gerci yapilan kotuluk insanin kendini bulur geneldeo yuzden iyilikten sasmayin bence.insanin kotuluge iyilikle cevap vermesi cok zordur ama elimizden gelenide eksik etmeyelim
eline saglik canim
anacim bana dusen badylerin hepsimi hirsli cikacak bu ne ya .salis bana bak eger beni gecersen o saclarini tek tek cimbizla yolarim ona gore he/// ben malum doneme girdim insalah almam bu hafta benden umut yok gerci elimden geleni yapacam ama ne derece basarili olurum bilemedim simdi
insallah oluruz birinciligi ozledim beeeeeen.hadi olalim .da beni muaf tutun soz almayacam ama veremeyebilirim :18::18::18:
bu listeyi pasam yapsa tam ona gore bir liste aradigi burda:))
ay kizlar kocalarin hepsimi ayni .sadece ye ic yan gel yat bu ne be
kazan kaldiracagim sonunda
salis menun gayet guzel boyle gidersen sen bu hafta beni devirecen ama oyle yagma yoook bende seni yenmek icin emek verecem sevgili rakibem
ay bunu bende hep merak etmisimdir evet dinliyoruz onerilerini
gayet faydali bilgiler oldu canim emegine yuregine saglik
cok abartili bir liste olmamis canim hic uzulme kacamak sayilmaz bu
bekarlık sultanlık değil yaa dünyanın en güzel en tatlı duygusu sevın asık olun ama evlenmeyın vallaa....

teşekkür ederim canım aydınlandım gercekten...
kizlar bekar arkadaslar var kotu ornek olmayin .olumsuz yanlari oldugu kadar guzel yonleride var evli olmanin simdi haklarini yemeyelim demi

ay ben turpu cok severim valla oyle tuza banim kitir kitir yerim demek onada yasak geldi ha

amaniin boooo ben havucu oyle kitir kitir yiyom valla 4 -5 tane yerim hattat belki ondan kilo veremiyom ben yaolabilirmi :18::18::18:havuc olsun turp olsun yani ben salata turu seyleri cokm severim hatta eti cok yemem.hele tavuk derisini dilime bile surmem vah vah bende su sebzeleri ne masum biliyormusum
gecmis olsun tatlim atlatmissiniz ya allaha sukur .yaz geldi artik hasta olmazlar bir daha insallah
helal sana pasam ya sen bu hafta esip gececen boyle giderse
sevgili nevcim seni devirmek ne haddime sen ki 1 yılda 30 kilodan fazla veren azimli bir bayansın benim kilolarımı vermede 2 canavarımında etkisi var ama eminim sen 4-5 ay sonra yıldızlı karnenii alıp mezun olursun.....
insallah canim hepimiz karnemizi aliriz mezuniyet goruruz
ah ah su davetler olmasa incelecegizde malesef ben carsambaya yine davetteyim bakalim sonuc ne olacak
ay cok meraklandim ne kadar verdin acaba :18::18::18:

oh oh masallah devam canim mezuniyetine pek bisey kalmadi

amanin kizlar hafta sonu dokturmussunuz ya. alinti yaptim tam 19 tane hele cogunuzada yapmadim okumak bile saatlerimi aldi .oku oku bitmedinazar degmesin insallah
gelelim bugun yediklerime sabah bir yumurta bir dilim ekmek bir domatesiki bardak su yani 600 ml

kalkip 5 milde lesli yapip yemegimi ocaga koyayim.birazdan tek tek dokulur ev halki kapidan giren aciktim ne yemek var diyor ya(.hic beni dusunen yok

kızlar bizim vın sizlere ömür :)) ge.en gece abim düşürmüştü laptopla beraber sallanıyodu içi dışını çıkmıştı ama çekiyodu en sonunda kırıldı..bakalım bugün eşim halledebilecekmi..şu an abimin vınından giriyorum ama bu kahrolasıda bu evde çekmiyo
giremezsem kaptancazım haberiniz olsun

diyetisyenin ücreti ne kadar canım merak ettim ..

turbun yasak olduğunu bilmiyordum :/

havuç zaararlı canım maalesef şeker oranı yüksek bir meyve gerçekten

hemen bugünki listem yazim
sabah:1 domates,1 dilim peynir,2 dilim ttb ekmeği
ara yok
öğle:1 tabak kıymalı karnıbahar,2 dilimttb ekmeği,4 5 kaşık yoğurt
ara:1 elma
türk kahvesi
akşam:1 tabak bakla üzerine sarımsaklı yoğurt,1 dilim ekmek,2 kaşık bulgur pilavı
ara:sütlü nescafe

canım olsada yesekama yok beni kabız yapıyor diye birde kalorisi çok diye demiyorm
yalanmı ama çok tatlı olyorlar uykuda beeşimee el açması pırasa böregi yapıcem işşallah çayın yanınada aparafif gene döktürücek paşanızben yicemmi yemicem
canım sana zahmet 110 kilodan yaz şuan gene 78 yazarmısın motive oluyorm demedien geçemicem dün 83.300 geliyodm bugnu hiç sorma çok mtlym orasını bil
sana spor olyor bebem bende hemşireligi kazandımda gidemedim hayim teyzem kabul etmedi beni neymiş 5 bogaza bakıyormş ben ne yapayım demiş paşayı gidemedim anlıcagım yoksa şimdi pamuk hemşireydim
rakibem nasılsın bu hafta bomba gibi geliyorm haberin olakork benden

cümlemizden canım kızın nasıl old işşallah iyidir
dün ssalata yapıcaktım trp havç öle baktı banaot yedim anlıcagın süt vermezsem iyi bu aralar
canım iddalıyım işşallah:18::18:kızlar sizlere bakıyım dedim daha bu saat old kahvaltı yapmadım gidiyim evi toplym kahvaltımı yapayım namazımı kılıyım selatı tefficiye var çekilicek on çekicem ver elini dantel yapıcem yürüyüşe gidicektim bgün gözüm almadı

bilmiyorum cnm ben onu yağ değişimi olarak biliyordum

sabah geç kalktım biraz
1.5 dilim ekmek
1 peynirli yumurta

sabahtan beri yarım lt. su

bugün yürüyüşe çıkamıcam işlerim çok yarın kardeşim ameliyat olcak oraya gitcez 5 gibi anca geliriz sonrasında üst üste misafirler geliyor o yüzden bütün evi kaldırmamız lazım öğlenede kereviz yemeği yapcam bakalım umarım güzel olur ekme yemeyi düşünmüyorum içinde havuç , patates ve pirinç olduğu için

Selam güzeller hepimiz için çok güzel ve bol kilo giden bir hafta olsun
bugün kurs günümdü,bugün pizza ve rulo pasta yaptık ancak ikisi de dinleniyor yarına kadar,o sebepten yarın yiyeceğiz,bugün yemedik.Onun yerine bugün kahvaltı planlamıştık.Herkes nefis mamalar getirmiş,envai çeşit reçeller peynirler nefis görünüyorlardı,peki ben ne yaptım,dukan kahvaltımı yanımda götürdüm ve onları yedim

1 haşlanmış yumurta
yağsız peynir
3 ad. dukan kurabiye
çay
ve açık büfeden tırtıkladıklarım ;
1 minik domates
1 minik dilim salatalık
1 ad ev yapımı zeytin
1 çay kaşığı ev yapımı mürdüm marmeladı
1 çay kaşığı tahin-pekmez
1 tatlı kaşığı kuymak
1 lokma gevrek
kendi götürdüğüm ıslak kekin tadına bile bakmadım

böyle yazınca çok gibi oldu farkındayım ama inanın minik minik tattım sadece.sonra da üstüne 35 dk hızlı yürüdüm

1 lt su içtim

öğlen: soya soslu tavuk göğsü yedim,yağsız tavada
yağsız yoğurdumu yedim

ara:nescafe

Kızlar cumartesi günü için pasta ve kurabiye siparişim var,o yüzden bu hafta biraz yoğun olucam haberiniz olsun

ahh 14.takım ahhh

ohh ne güzel sanada moral olmuştur..hadi bakalım yaz sonu hepimiz çıtır olalım inşlh
kolay gelsin sana

evettt hemdee çokkkkk çıtır bir 7. takım olacağızz bunaa eminimm

yaa güzellll rakibemmm keşkeee tümmm rakiplerr bizimm gibiii olsaaaaa şaka bi yana kilo konusunda ben pek becerikli sayılmam bu haftalık biraz iddialıyım sadece yoksa nevim saphıram bilir ben öle pek istikrarlı bir diyet yapamıomamaa artıkkk elimden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyım turp a gelince turp havuç ve diğer tüm depo sebzeler( yani toprağın altında yetişen ) fazlasıyla nişasta depolarrr budaa bizee bol bolll yağ olarak depolanır o sebeptenn mütevellit bunları sınırlı yicezz amaaa tuzzz hiç ekmicezz benim gibiii tansiyonlar fırlar ödemli ödemli olursunuz allah korusun

maaaleesefff hiçbir sebze masum deil hatta ağzımızdan midemize doğruu giden hiçbişi masum deill masummm deiliz hiçbirimizz diyee bağırıyor hepsiii davettede en kalorisiziii seççç canımmm hiç yememek olmaz en az zararla çıkmak lasım

bilmiyorum cnm ben onu yağ değişimi olarak biliyordum
öle çok yemiom ki kuzucum arada bir işte canım çekerse

Şimcikkkk geelelimm banaaa

belgeleri toplamayaaa başlayıncaaa öğlennn olduuu arkadaşlar toplanalım mantıccıyaaa gidelim demez miiii resmen isyan çıkardımmm sonunda ondann döndülerrrrr amanınnn bir düşündüm herşey zararlı çiğköftecide karar kıldık

Ara: 1 bardak muzlu süt( şekersiz kendim hazırlamıştım yollarda şekerim düşer die)

öğlenn: çiğköfte dürümmm( bol marullu çiğ köftte zaten etsizzz dürüm de yufka gibi ince bişiydendi bizimmmkiler çift dürüm yedi hatta)

1 bardak ayran

Evee geldimm ne göreyim ev sahibimizz çayın yanınaa börek yapmış koydu önümee gözümden yaş geldi ama benn kazandımmm yemedimmm onlarııııı şekersizz çay içtim şimdide selülütlerimi azdıracağımı bile nescafe içiom

Yinede bugünü ucuz atlattım gibi gelio bana akşama sadece salataa yersem süperr olmazmııı

öğle kereviz yedim 1 patates 1 havuç 2 kereviz koymuştum 2 tabağa yakın yedim 1 avuç kadarda pirinç attım o sebepten ekmek yemedim çok güzeldi ... doyurdu beni ama kaçamak yaptım maalesef 1 dilim etimek pastası

sevgili nevcim seni devirmek ne haddime sen ki 1 yılda 30 kilodan fazla veren azimli bir bayansın benim kilolarımı vermede 2 canavarımında etkisi var ama eminim sen 4-5 ay sonra yıldızlı karnenii alıp mezun olursun.....
Canım benimmmmmmmm,bu hafta da bol kilo veririz inşallah hep beraber Beyzamıza geçmiş olsun

Canım benim,tebrik ederim,mükafatı görünce insana çektiği eziyet vız geliyor değil mi

ahh 14.takım ahhh
Hiç hatırlatma Tek güzel tarafı Esra'yı,Ayşe'yi,Gülçin'i ve seni hayatıma katmasıydı,onun dışında

Neyi sevsem kalorili çıkıyo

Harikasın sen,yediklerini fazlasıyla eritmişsin canım,afiyet şeker olsun

Aksine Salişşşşş Ben seni son derece iradeli,azimli bir insan olarak tanıyorum.O zaman o hastalık araya girmeseydi,burdan en az 60 kg çıkardın bundan da hiç şüphem yok Bu kez mezun olmadan bırakmıycam takımımızı da kendimizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…