Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bunu nerden buldunnn kaptanımmmm fenaa bişiyee benzemiooo

eskıden saat verırı sozleşirdık muhabbet edicez diye na samata olurdu burası...
Çok keyifli olurdu ama demi,ne eğlenirdik.Bir gün yapalım kızlar öyle ya.Mesela filanca gün filanca saatte burdayız diyoruz.Takımca herkes önceden ayarlıyor kendini,muhteşem bir muhabbet oluyor
Selam hanımlar
bu saate kadar hiç giremedim,sabahan malum kursum vardı,sonrasında da tüm gün misaifirm vardı.yemeğim fırında pişiyor,o pişerken geleyim size bir bakayım dedim.listeyi de eklerim şimdi
Kıyamam ya,nasıl yoruldun kimbilir bugün

şimcikkk kaptanımmm yarınn sabahtannn işşş görüşmesinee gideceğimdennnn yarın bildirim yapamammmm diee kilomuu burayaa yazıyorıummmmm 102 kiloyumm haftayaa daha güzelll olcakkkkk çünküüüü yumak yumakkkk ödemim ben şu annnn çünküüü adetttttttt olcammm inşşşşş bir an önccee olurummm inaşşallah:26::26::26::26::26:

yapabilirrzzz nevvv öğretmenimm çok güzell olurrr

inşallahhhhh yarınnn güzelllllll olurr hepimiz içinnnn benn yarım kilocuk verebildimm inşallah haftaya 90 ları görürürümmmm amma attımmm

***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5
nev81 (91.3
lepistesinyavrucugu (93,1
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81
saliss (102,5
gerbera1987 (91,5
maviyesil1999(69,9 / 68.9 / 1 / %1.43)
kelebekolcam (88.2
akabe (143.4
dudujan ( 300. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması: %

Bir öğretmen olarak sana şu kadarını söyleyim ki canım,geçersen öğretmenliğe her gün şükredeceksin.Evet bütün meslekler şüphesiz kutsal ama öğretmenlik gerçekten gönül mesleği.Yani o gözünün bebeğine bakan çeşit çeşit insanlar,birilerinin hayatına hatta nesillere yön verme duygusu muhteşem bir haz.Ayrıca hep gençlerle,ümit dolu bir kalabalıkla bir arada olduğumuz için ruhumuz her yeni gün kendini yeniliyor inan buna.Ben çok mutlu olacağına inanıyorum

Ciğerim;kabaca hesapladığım kadarı ile 1200 kalorilik bir diyet.Sporsuz haftada yarım,sporla 1 kg götürebilecek potansiyeli var ve elbette çok sağlıklı.Bu diyeti kullanmıştım.Ve 15 kg vermiştim ama mutlaka günlük 40 dk spor,2.5 lt su,2 yeşil çay ve kaçamaksız bu liste ile.Ama 15 kg'dan sonra durdu çünkü vücut alıştı ben de yöntem değiştirdim.Dukandan sonra ilk hafta kilonu arttırır normal olarak ama diğer haftalarda takır takır inmeye başlar.Ama ortalama 500 gr canım normal şartlarda.Dukanı bırakmak istiyorsan öneririm

inşallahhhhh yarınnn güzelllllll olurr hepimiz içinnnn benn yarım kilocuk verebildimm inşallah haftaya 90 ları görürürümmmm amma attımmm
Canımmmm,inşallah.İnan görürsün 2.1 kg atman yeterli 90'ları görmene.Ben de haftaya 8'leri hedefliyorum,beraber bu hafta deli gibi sıkıp başaralım olmaz mııııı

***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5
nev81 (91.3/90.2/1.1/%1.20)
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81
saliss (102,5
gerbera1987 (91,5
kelebekolcam (88.2
akabe (143.4

canım hakkında hayırlısı olsun.bence sen iki mesleği de yapabilecek beceri ve şevkattesin ama bebeklerle çok üzülüyorsun,o yüzden öğremenlik senin için daha iyi olacak gibi

Bunu nerden buldunnn kaptanımmmm fenaa bişiyee benzemiooo
tatlım netten buldum,mantıklı geldi
evet biraz yorgunluk var ama tatlı bir yorgunluk canım
canım 1000 kalorilikmiş bu liste.1000 kalorilik beslenme şekli haftada 1 kg verdirir diye ümit ettim ama :18: deneyip bir görücem.çünkü 2 haftadır tüm çırpınmalarıma rağmen kaçamaksız günüm geçmiyor

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,1.1 kg attıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çok mutluyummmm

Eklentiler

• $tartı.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5
nev81 (91.3/90.2/1.1/%1.20)
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81
saliss (102,5 / 102 / 0.5 / %0.49)
gerbera1987 (91,5
kelebekolcam (88.2
akabe (143.4

Canım eğer sebze yemeklerini etli yaparsan 1200,etsiz yaparsan 1000 kalorilik bir diyet evet.Sporsuz haftada 500-600 gr,ama sporla 1 kg attırır ve kesinlikle sağlıklı bence

yeter ki gel sen ben alırım canım. Sayımıda ben yaparım şimdi yerine merak etme sen
öncelikle seni öperim bebem çok tenkibugün geldik eve annemle inan pc üstünde sizlerin isimleriniz var yazmış garip eşim deidm yapamadım sana zahmet kaptan beni öldürücekhabira sayım yapamıyorm yüzüm yok vs dedim dedi ben yaparım ama sen elini çabuk tutmuşsun sagolseviyorm ben bu adamı yaeşim iş için 20 günlügüne antalyaya giidcem benide annemlere bırakıcak kızlar sayım yapamam yeidkelrimi yazamam ama biri telini bana veririse onu arar derim şu kilodayım diye orda pc yok ban sormadan işi kabul etmemiş fiyatı iyi en azından borçlarımızın birazı kapanır bende bebegklerime kavuşurumama yedikelrimi yazamam sizleri takip edemicem bu iş nasıl olucak şimdiden gitmeden özledim
sen dua et işlerim vardı yoksa gösteriridim ben sana
canım içine ben 1 adet keşme şeker atıyorm oluor bitiyor
canım allah razı olsn kah güldük kah agladık arkadaşımda dul kaldı kızı onunda eşi asansör tamirindeydi sen asansörde kapalı kal çocuk havasızlıktan ölmüş bir yetim bırakmışallah yardımcısı olsn
benim etti bebem artıda degilim aynı kilodayım fekaket oluyorm wc 4 gündür gidemiyorm
naber bebek ne var ne yok

Canlarım bugün radyo günüydü,canlı yayınımı yaptım geldim.Yemeğimi yedim,yorgunluktan dökülüyorum.Sporumu yapıp,duşumu alıp yatıcam hemen.Çooookkkk öpüyorum hepiniziiiiii
bir sesini duymak nasip olmadı
hoş geldim tombulum benim
geçmiş olsun bebem cenke söyle anasına söylesin gribin ona geçsin
Selam hanımlar
bu saate kadar hiç giremedim,sabahan malum kursum vardı,sonrasında da tüm gün misaifirm vardı.yemeğim fırında pişiyor,o pişerken geleyim size bir bakayım dedim.listeyi de eklerim şimdi
aman canım bu haftada eklemesen ne olcek hatrım için aynı kilodayım ben reglim yüzünden şişim
vallahi ne yapayım yorgnm okadar annemi yıkadım oturuyoruz
yapsakmı acaba
görürüsün canım istedikten sonra
81 kiloyum

bendeki 1600 kalorilik denemek lazım
Eki Görüntüle 671136
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,1.1 kg attıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çok mutluyummmm
azmin zaferi aferim

ben hapla durdurabiliyorum şu an için hemen iğneni yaptır o zaman kuzum

yok canım burası istbl ataşehir optimum
ev etımesgut elvankentte canımcım

3 saaaatt neler erımıstır nelerr...

öylemii dersin hayatım

valla bende öyle umuyorum ama vücudum hiçde öyle demiyo bugün bekliyodum reglimi olmadım yarına nasipse ama kaç gündür acayip yürüyorum ama davul gibiyimm sanki o 5 kiloyu bile geri almış gibi hissediyorum

sen çok vicdanlısın canım benim o yüzden böyle ince düşüyosun herşeyi
ama öğretmenlik sana daha iyi gelir diye düşünüyorum

yarın olmasın davul gibiyimmm

hemen menümü yazıp çıkıyorum teyzem bende bu gece

sabah
1 kase tarhana çorbası 1 dilim ttb ekmeği

ara:çay ve 2 galeta

öğle:tavuk döner

ara:türk kahvesi

akşam:bir tabak kuru fasulye,1 dilim ttb ekmeği,salata

ara:bi kaç tane fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…