onca emek yaa...günahtır eksık kısmını tamamlasan olmuyo nuydu günah yaa...çok üzüldüm...
of ben annemin yaptıklarının 10 da birini yapamam ki ya o kadar işle başa çıkamameevt keske benıde uyarsalardı bole:)
kesınlıkle ole anane herseyı yapar sen odnan beklersına ma evlenınce herkes senden beklıcek annen gıbı..
bende hiç sevmiyorum midem bulanıobugünki menüm
sabah:2 tane haşlanmış yumurta
ara:2 tane susamlı çubuk kraker
öğle:bir tabak kapuska,bir kase yoğurt
ara:türk kahvesi
1 elma
akşam:bir tabak kuru fasulye,1 dilim ekmek salata,pilavında tadına bakmak için 1 kaşık yerim
ara:yoğurt veya ayva
2 lt su
1 brdk form,1 brdk yeşil,2 brdk 5 1 yerde
45 dk yürüyüş
kızlar yeşil çay içemiyorum ağzımda öyle bir iğrenç tad bırakıyo ki tiksindim iyicesizler neyli yeşil çay içiyosunuz tadı en güzel olan hangisi ona göre alıcam
Selam kızlar
haftanın ortasına geldik,kaldı 2 gün tartıya durumlar iyidir inşallah hepimizin
kendi durumumdan pek ümitsizim ama yine de merak ediyorum ne durumdayım diye..:18:
hmmm sen olunca büyük çekişme olacak deseneben ızınlıydım kelebekimmm
*kelebekolacamcım 1 ceza puanı düşüyor,mesaj 1. liklerinle halledebilirsin
6 kişi hesapladığım yemeklı mısafirim 13 kışı oldu ama guzel oldu benım elım bıraz boldur tam oldu herşey yemeklerımın hepsi bitti bende çok mutlu oldum hayatta dökemem ben çünkü...nasıl gectı mısafır agırlaman:)
yaa bende de var aynı sıkıntı içine karanfil atıyorum ama genede kesmıobugünki menüm
1 elma
akşam:bir tabak kuru fasulye,1 dilim ekmek salata,pilavında tadına bakmak için 1 kaşık yerim
2 lt su
45 dk yürüyüş
kızlar yeşil çay içemiyorum ağzımda öyle bir iğrenç tad bırakıyo ki tiksindim iyicesizler neyli yeşil çay içiyosunuz tadı en güzel olan hangisi ona göre alıcam
Selam kızlar
kendi durumumdan pek ümitsizim ama yine de merak ediyorum ne durumdayım diye..:18:
Selam kızlar
6 kişi hesapladığım yemeklı mısafirim 13 kışı oldu ama guzel oldu benım elım bıraz boldur tam oldu herşey yemeklerımın hepsi bitti bende çok mutlu oldum hayatta dökemem ben çünkü...
yaa bende de var aynı sıkıntı içine karanfil atıyorum ama genede kesmıo
ben bugun hasta olduuummm veee + dayım suan umarım cumaya kadar dengeler kendını
22.03.2013 mesaj sayımı :
1)kelebekolcam...2
2)gerbera1987...2 (kaptanım tam 12 mesaj yazmış gerbera onları 23.03.2013 diye geçtiği için saymadım aama)
3)akabe...5
4)anşaaa...6
5)dudujan...2 (o gün döndüğüm için hiç yazamadım geldiğimi haber verdim sadece kaptanım )
6)nev81...6
7)pasam3405...1
8)saphira...10
9)roseberry...1
10)ipekyol51...5
11)saliss...6
12)maviyesil1999...8
13)lepistesinyavruucugu...7
Titanik filmiyle şöhretini katlayan ünlü aktör Leonardo DiCaprio ve Ocean's serisinin başarılı oyuncusu George Clooney'in zayıflamak için diyet hapı kullandığı ortaya çıktı. İkilinin, 6 yıldır piyasada olan ve daha çok kadınlar tarafından tüketilen diyet haplarını kullandığının öğrenilmesi üzerine ürünün satışları katladı.
İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre, Clooney ve DiCaprio'nun forma girmek için bu hapları kullandığının öğrenilmesi, Meratol adını taşıyan ürünün son iki ay içinde 25 bin şişe satılmasını sağladı. Kısa sürede katlayan satışların yanı sıra asıl şaşırtıcı unsur ise ürüne erkeklerin kadınlardan daha çok rağbet etmesiydi.
İki aylık satış içindeki alımların yüzde 74'ü erkekler tarafından gerçekleştirildi. Kaktüs yaprakları, dikenli armut ve yosun gibi malzemelerden oluşan diyet hapının, iştahı kestiği ve metabolizmayı hızlandırdığı iddia ediliyor.
Ürünü hem form tutmak hem de zayıflamak için tercih ediliyor. 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin güzel yıldızı Eva Longoria'nın da aynı ürünü kullandığı belirtiliyor.
bu tarz hapları kullananlar varmı aranızda?
bir ara biber hapı vs kullananlar vardı biri böbrek hastası oldu.bitkisel demek zarasız demek değil.sonucta ilaçlarda çoğunlukla bitkiden yapılıyor.
yedikelrimi yazıyım çıkıyım
1-12 adet siyah zeytin
2-3dilim minik kepek ekmegi
3-3 bardak açık çay minnak bardakta
4-kibrik kts büyüklügünde peynir
5-2 çay kaşıgı ayva receli yarım çay kaşıgı bal
regli oldm kızlar çok fenayım benim çıkmam lazım bebeler annem çoşyor yoksa 33 yaşındaki ben dayak yicem aman annecim tamam geldim yarın akşama görüşrüz bebelerne zaman kendi kendime kalıcem allahım
26.03.2013 paşamın yerime yapılan mesaj sayıları:
1)kelebekolcam...15
2)gerbera1987...3
3)akabe...7
4)anşaaa...1
5)dudujan...8
6)nev81...14
7)pasam3405...12
8)saphira...6
9)roseberry...?
10)ipekyol51...?
11)saliss...5
12)maviyesil...12
13)lepistesinyavruucugu...5
bugünki menüm
1 elma
2 lt su
45 dk yürüyüş
Selam kızlar
3 çocuk doğurmuş bir anneye göre yine de çok çok iyisin canım bence maşallahne yazıkki evet..bir sürü eteğim pantolonum var her beden hiç biriolmuyor.5 yılda 61den 90 küsürlere çıkıp arada 69a indim 75e indim bu arada 3 dogum yaptım şimdi zirvedeyim.inmem lazım bu bedene kıyafet almak istemiyorum ama çalışan bir bayan olunca illaki gerekiyor.
Rica ederim kaptanımmmmm,çok sevindim bırakmayacağına,yaza çok farklı giricez inşallaheline sağlık canım
ganfed tr izninde
roseberry izinli
gerberanın mesajı yok mu canım?izinli değildi yanılmıyorsam,o zaman bu durumda 1 ceza puanı düşüyor
yok tatlım bırakmıcam,daha doğrusu bırakamıcam,kıyamıyorum emeklerimediyetimi değiştiricem gibi duruyor,hiç istemesem de
Ayyyyy canım çok dikkat et o zaman,lütfen zorlama sağlık şakaya gelmezay inş canım ama spor değil bana çok hareket etmek yasak trafik kazasında iç kanama falan geçirdim ben doktor eğilme bile çok diyor.ama böylede olmuyor çok bunaldım parka falan çıkıp yürüyecem yavaş yavaş iş ev iş ev artık kafayı yicem
Sağol canım benimellerıne saglık bebem
Ellerine sağlık canım22.03.2013 mesaj sayımı :
1)kelebekolcam...2
2)gerbera1987...2 (kaptanım tam 12 mesaj yazmış gerbera onları 23.03.2013 diye geçtiği için saymadım aama)
3)akabe...5
4)anşaaa...6
5)dudujan...2 (o gün döndüğüm için hiç yazamadım geldiğimi haber verdim sadece kaptanım )
6)nev81...6
7)pasam3405...1
8)saphira...10
9)roseberry...1
10)ipekyol51...5
11)saliss...6
12)maviyesil1999...8
13)lepistesinyavruucugu...7
Asla kullanmadım ve kimsenin kullanmasını da istemem,benim gözümde intihardan farksız canım...Titanik filmiyle şöhretini katlayan ünlü aktör Leonardo DiCaprio ve Ocean's serisinin başarılı oyuncusu George Clooney'in zayıflamak için diyet hapı kullandığı ortaya çıktı. İkilinin, 6 yıldır piyasada olan ve daha çok kadınlar tarafından tüketilen diyet haplarını kullandığının öğrenilmesi üzerine ürünün satışları katladı.
İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre, Clooney ve DiCaprio'nun forma girmek için bu hapları kullandığının öğrenilmesi, Meratol adını taşıyan ürünün son iki ay içinde 25 bin şişe satılmasını sağladı. Kısa sürede katlayan satışların yanı sıra asıl şaşırtıcı unsur ise ürüne erkeklerin kadınlardan daha çok rağbet etmesiydi.
İki aylık satış içindeki alımların yüzde 74'ü erkekler tarafından gerçekleştirildi. Kaktüs yaprakları, dikenli armut ve yosun gibi malzemelerden oluşan diyet hapının, iştahı kestiği ve metabolizmayı hızlandırdığı iddia ediliyor.
Ürünü hem form tutmak hem de zayıflamak için tercih ediliyor. 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin güzel yıldızı Eva Longoria'nın da aynı ürünü kullandığı belirtiliyor.
bu tarz hapları kullananlar varmı aranızda?
Sağol bitanemmmmmmsüpersin canım benım...
Ben 1 kg'a kilitlendim kaptanımmmmmm,şu an tartılma gününe göre 800 gr eksideyim,inşallahhhhhhh 1 kg atarımSelam kızlar
Canım eline sağlık,gerçekten hepimize ibret olsun kullanamayalım ve kullananlara anlatalım,Allah korusun ya
eline sağlık tatlımmm
ahh mavi yeşilcim o kadrrrrrr sinirlendim ki bu yazılanlaraa bunlar yalan dolan kimse bir hapla zayıflayamaz bunu da kimse ispatlayamazz ...Sinirimin nedeni istanbuldayken 22 yaşında ve 102 kilo bir kızın bu hapları kullandığı için ben bakerken vefat etmesi... o salak haplardan birni yurt dışından getirşmişler çok zenginlerdi ama para onu kurtarmadı 2 gün gazteciler kapıda bekledi babası saklamak için dünyanın parasını vermiş dediler çünkü ilacı kaçak getirtmişler o haplar da siyanüre rastlandı ve kısa sürede vefat etti o kadar etkiliymiş ki biz deli gibi korunuyorduk ona ait herşeyden.... oysa yüzüne bakmaya kıyamazsın o kadar güzel bir kız...hiç düşünmeyin böle şeylere inanmayın bebeğim yalan... o haplara asla güvenilmez türkiyede zaten birsürü sahtesi var sağlıksız şartlarda üretilio bu yurtdışından gelmiş oysa daha fenaydı
ay çok uzuldum ya ölmesıne
eline sağlık tatlımmm
ahh mavi yeşilcim o kadrrrrrr sinirlendim ki bu yazılanlaraa bunlar yalan dolan kimse bir hapla zayıflayamaz bunu da kimse ispatlayamazz ...Sinirimin nedeni istanbuldayken 22 yaşında ve 102 kilo bir kızın bu hapları kullandığı için ben bakerken vefat etmesi... o salak haplardan birni yurt dışından getirşmişler çok zenginlerdi ama para onu kurtarmadı 2 gün gazteciler kapıda bekledi babası saklamak için dünyanın parasını vermiş dediler çünkü ilacı kaçak getirtmişler o haplar da siyanüre rastlandı ve kısa sürede vefat etti o kadar etkiliymiş ki biz deli gibi korunuyorduk ona ait herşeyden.... oysa yüzüne bakmaya kıyamazsın o kadar güzel bir kız...hiç düşünmeyin böle şeylere inanmayın bebeğim yalan... o haplara asla güvenilmez türkiyede zaten birsürü sahtesi var sağlıksız şartlarda üretilio bu yurtdışından gelmiş oysa daha fenaydı
ağzına sağlık doktorummm
afiyet olsun tatlım
eline sağlık canım
canım sana bir tariff vereyimm içimi çok kolaylaştırır çünkü bende yeşil çay içemiyordum
bir dal tarçın
4 diş karanfil
zencefil
ve yeşşilçayyy
bunları bir çaydanlıkta demleyip içebilirsin kuzucummm
bendee korkuyouumm bebeklerinn çocuklarınn annelerii bu hafta pasta börek yağmuruna tuttu bizii allahım noluo dedim tadına bakıom amaa korkuommmmm
Canlarım bugün radyo günüydü,canlı yayınımı yaptım geldim.Yemeğimi yedim,yorgunluktan dökülüyorum.Sporumu yapıp,duşumu alıp yatıcam hemen.Çooookkkk öpüyorum hepiniziiiiii
6 kişi hesapladığım yemeklı mısafirim 13 kışı oldu ama guzel oldu benım elım bıraz boldur tam oldu herşey yemeklerımın hepsi bitti bende çok mutlu oldum hayatta dökemem ben çünkü...
yaa bende de var aynı sıkıntı içine karanfil atıyorum ama genede kesmıo
ben bugun hasta olduuummm veee + dayım suan umarım cumaya kadar dengeler kendını
eline sağlık canım
*gerbera izinli miydin?ben hatırlayamadım..1 ceza puanı daha düşüyor.Eğer izin almışsa bana hatırlaacak mesajı alıntı yaparak koyarsın,cezanı geri çekerim
*kelebekolacamcım 1 ceza puanı düşüyor,mesaj 1. liklerinle halledebilirsin
*paşam,dudujan,roseberry izinliydi
canım 10 dan aşağıya iniyor
Başınız sağolsun canım...gönüllü bir arkadaşımız sayar yerine madem,sonra sen sayarsın dönünce
eline sağlık canım
kelebekçim tebrikler
*gerbera yine mesajların eksik1 ceza puanı daha düşüyor
*anşaaa,roseberry,ipekyol izinliydi..İpekyol faceten yazmış
ay çok uzuldum ya ölmesıne(cbk kılo vermeye calışırken yapılan hatalar
cnm benım dınleyemedım bugun nasıldı yayın
cok saol canım.ama bende bir kız kardes var ne zaman ben dogursam oda arkamdan şaka gibi.3üye gün sayıyor.evlenmeden 51-53 arası kilodaydı ilkini dogurdugunda 56 2.sinde yine öyle şimdi 9 aylık hamile 60 civarı.üstelik aynı boydayız yaaa.aramızda neydeyse 30kilo var ve o 9 aylık hamileee..3 çocuk doğurmuş bir anneye göre yine de çok çok iyisin canım bence maşallah
]
Allah rahatlık versin canımCanlarım bugün radyo günüydü,canlı yayınımı yaptım geldim.Yemeğimi yedim,yorgunluktan dökülüyorum.Sporumu yapıp,duşumu alıp yatıcam hemen.Çooookkkk öpüyorum hepiniziiiiii
geçmiş olsun gerberacım Allah sıkıntılarını gidersin.o dönem bende cok sıkıntıdaydım.ama ben ikizler burcuyum Allahtan cabuk değişir ruh halim atlattım cok şükür.zaten bana hasret yetip artıyor birde başka şeyler olmasın ne olur.cnm bnm haklısın ama o kadar sıkıntım varki dudağımın altında yanık gibi bişey oldu nefes alamıyorum sanki o kadar kötü hissediyorum ki buraya da giremiyorum face desen orayada girmiyorum biz faceyi 3 kişi kullanıyoruz gerçekten haber veremediğim için çok üzgünüm dün çok sıkıntıdayım diye yazmıştımizin almak istemiyorum en azından mesaj sayımından muaf olayım ama sıkıntıdan kiloda verdim en azından dereceye de bir faydam olur 90 kilo çıkıyorum
cok saol canım.ama bende bir kız kardes var ne zaman ben dogursam oda arkamdan şaka gibi.3üye gün sayıyor.evlenmeden 51-53 arası kilodaydı ilkini dogurdugunda 56 2.sinde yine öyle şimdi 9 aylık hamile 60 civarı.üstelik aynı boydayız yaaa.aramızda neydeyse 30kilo var ve o 9 aylık hamileee..
Allah rahatlık versin canım
geçmiş olsun gerberacım Allah sıkıntılarını gidersin.o dönem bende cok sıkıntıdaydım.ama ben ikizler burcuyum Allahtan cabuk değişir ruh halim atlattım cok şükür.zaten bana hasret yetip artıyor birde başka şeyler olmasın ne olur.
merhaba komsu rakip takım iyi geceler demeye geldim
nasılsınız kızlar bende 4. takımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?