bir de dış mihraklar olmasaCanım senin öyle muhteşem bir azmin var ki maşallah,her diyette istikrarla atacağına eminim ben
geçm,ş olsun canımkızlar herkeslere günaydınnnnn
bugün anladım ki bahar gelmiş çünkü sabah sabah saman nezlesi şeklinde uyandım gözlerim burnum yarışıyorlar resmen kim daha çok akacak diye
bugün gidip aşıma olayım da az rahatlayayım :)
bende istanbul forma gittim.koşa koşa hep çocuklara aldım değişim yapacaklarım vardı.kendime alasım gelmiyorbu arada herkese selamlar canlarım şu an ayaklarımın tabanlarına ağrıyo yürümekten
bizim burdaki optimuma gidip geldik yürüyerek ee birde orda dolaş ( öğle yemeği olarak tavuk döner yedik,salata yiycektim ama bulamadım)
tama 3 saat yürüdük inşlh yediğimi eritmişimdir
inşallah senin için en doğru kararı veirsin.slmmmm bebişlerimmmmm napıosunuzz bakimm
benim canım biraz sıkkın iş nedeniyle ama hallolcak inş bir türlü alışamadım bu bebeklere benn elimdede formasyonum var izmirde de özel sağlık meslek liseleri var bugün bir lise beni aradı yarın görüşmeye çağırdı ama benden öğretmen olur mu bilmiom ayrıca mesleğimide seviyorum ama bu mesleği yapan insanlar çokl tuhafbazen neden böleyiz neden bize şirret hemşireler diyorlar anlıyorum bu serviste duramıyorum bir taraftan diğer yandan öğretmenlk çok kutsal bir meslek diyorum ben nasıl yaparım bir öte taraftan bu alanda çok formasyon alan yok iş imkanı çok belki çok yıpranmam hemşirelik kadar diyorummm bennn ne çok şeyyy diyorumm susayımmm en iyisiii
nevcim rakip olalım mı kilolarımız yakın.Canımmmm,inşallah.İnan görürsün 2.1 kg atman yeterli 90'ları görmene.Ben de haftaya 8'leri hedefliyorum,beraber bu hafta deli gibi sıkıp başaralım olmaz mııııı
Olalım,olalım,olalım :124: Bu hafta en çok kiloyu atan yarışması tamam mı rakibemnevcim rakip olalım mı kilolarımız yakın.
Olalım,olalım,olalım :124: Bu hafta en çok kiloyu atan yarışması tamam mı rakibem
27.03.13 Çarşamba Mesaj sayımı
maviyesil1999...26
dudujan...19
kelebekolacam...17
lepistesinyavrucugu...10
pasam3405...9
anşaaa...7
saphira...7
saliss...8
nev81...10
gerbera1987...2 (izinli)
roseberry...0 (izinli)
ipekyol...0 (izinli)
akabe...0 (izinli miydin canım?)
yüzde hesaplamasını unutmusum biri bana yardım eder mi***7. TAKIM 302. ETAP***
SAPHIRA (86.5
nev81 (91.3/90.2/1.1/%1.20)
lepistesinyavrucugu (93,1
anşaaa (69,4
ipekyol (75,6
pasam3405 (81 / 81 / 0 / %0)kilosu aynı
saliss (102,5
gerbera1987 (91,5
maviyesil1999(69,9 / 68.9 / 1 / %1.43)
kelebekolcam (88.2/87.1/1.1/
akabe (143.4
dudujan ( 300. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü
7. Takım Ortalaması: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?