Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gerberacim,sikintin ne bilmiyorum ama biliyorsun ki hersey üzüntüden oluyor
lütfen bu kadar kafana takma,elimizden gelen birsey olursada söyle
üzme kendini bu kadar .

nev,hangi radyo ve saat kacta cikiyorsun canim, seni dinlemeyi cok isterim

slm kızlar nasılsınızzz

yarın ben burda olamayacagım.o yuzden kılo cızelgemı yapayım sız yapıstırırsınız olurmu?

maviyeşil1999----------69,9/68,9/1/1,43

cnm cok haklısın ..once bılınclı olmamız lazım...yvas yavas kendımızı yıpratmadan cok verecegımıze ınanaıyorum

sabahkı menum
kaçamak oldu ama
ıkı uc patates kızartması ogluma koyarken aşırdım
salatalık
zeytın
kucuk bı dılım cıkolata

kaç zamandr sekerlı bısı yemıodum o kdr canım ıstemıskı anlatamam

tabıkı butun hersey uzuntuden dertlerden sıkıntılardan gelıyor ınsanın basına...bellı bır sure sonra vucududmuzdan hastalık olarak cıkıyor ne yazıkkı...

vvayy mısafır vardı hıc kacamak yapmamıssın helal olsun

kaptanım ben bugun ogleden sonra anneme geccem
benı yarın ızınlı sayarsan sevınırım

bugun tartılıp çizelgemı koydum eklersenız sevınırım

kızlar herkeslere günaydınnnnn

bugün anladım ki bahar gelmiş çünkü sabah sabah saman nezlesi şeklinde uyandım gözlerim burnum yarışıyorlar resmen kim daha çok akacak diye

bugün gidip aşıma olayım da az rahatlayayım :)

Canlarım bugün radyo günüydü,canlı yayınımı yaptım geldim.Yemeğimi yedim,yorgunluktan dökülüyorum.Sporumu yapıp,duşumu alıp yatıcam hemen.Çooookkkk öpüyorum hepiniziiiiii
ben dinleyemedim dun yaa yetişemedimm...
o kadar hakılsın kı ben kullandım bı ara fazlasıyla geri geldi carpıntı yaptı aman diyim kızlar sakın...
slm kızlar nasılsınızzz

yarın ben burda olamayacagım.o yuzden kılo cızelgemı yapayım sız yapıstırırsınız olurmu?

süpersinnn....
o kadarcık kaçamak sayılmaz 1 kılo vermıssın hakkın bence...
oyy kıyamam ya gecmıs olsun...alerjın falan mı var...

slm kızlar nasılsınızzz

Süpersin canım tebrik ederim.
oyy kıyamam ya gecmıs olsun...alerjın falan mı var...

evet canım alerjim var bende geç kaldı bu sene diyordum
Canım sende ankaradaydın değil mi nerdeydin?

slm kızlar nasılsınızzz

ooo süpersin canımm

misafir ağırlayıp diyete uymak çok zor oluyo kuzum allah yardımcın olsun
ama süper atlatmışsın

geçmiş olsun canım o bendede var neler çektim sonbaharda tıkandım nefes alamadım acillerde hava alarak gezdim
alerjik astım bronşit olduğumu böylelikle öğrenmiş oldum..
ev tozu akarlarına yabani ot poleni ve ilkbaharda açan tüm ağaç bitkilerin polenine alerjim varmış ..şimdi atak dönemlerimde bi hapım var kullanıp kurtuluyorum çok şükür

bu arada herkese selamlar canlarım şu an ayaklarımın tabanlarına ağrıyo yürümekten
bizim burdaki optimuma gidip geldik yürüyerek ee birde orda dolaş ( öğle yemeği olarak tavuk döner yedik,salata yiycektim ama bulamadım )
tama 3 saat yürüdük inşlh yediğimi eritmişimdir

hap sakinleştiriyor ama gözlerim falan kaşıntıdan duramıyorum o yüzden bende 3 ayda bir iğne oluyorum iğne baya sersem yapıo 3 gün ama sonrası içib değiyor:)

maşallah canım sporun süper olmuş.Optimum derken sende mi ankaradasın?

Süpersin canım tebrik ederim.

evet canım alerjim var bende geç kaldı bu sene diyordum
Canım sende ankaradaydın değil mi nerdeydin?
ev etımesgut elvankentte canımcım

3 saaaatt neler erımıstır nelerr...

Selam hanımlar
bu saate kadar hiç giremedim,sabahan malum kursum vardı,sonrasında da tüm gün misaifirm vardı.yemeğim fırında pişiyor,o pişerken geleyim size bir bakayım dedim.listeyi de eklerim şimdi

cnm benım dınleyemedım bugun nasıldı yayın
Canım partnerim şehir dışındaydı ben de tek başıma yürüttüm.Hep şiir ve türk sanat müziği oldu,hoş oldu

Maşallah ne kadar güzel ya,darısı başımıza

nev,hangi radyo ve saat kacta cikiyorsun canim, seni dinlemeyi cok isterim
Canım çok teşekkürler,facedeki grubumuza yazarım linkini,tıklayınca direk açılıyo,çarşamba yazarım

slm kızlar nasılsınızzz
Oooooooo,harikasınnnnn

ben dinleyemedim dun yaa yetişemedimm...
Haftaya inşallah kuzummmm

tama 3 saat yürüdük inşlh yediğimi eritmişimdir
3 saatte harika kalori yapmışsındır canım benimmmmm

slmmmm bebişlerimmmmm napıosunuzz bakimm

benim canım biraz sıkkın iş nedeniyle ama hallolcak inş bir türlü alışamadım bu bebeklere benn elimdede formasyonum var izmirde de özel sağlık meslek liseleri var bugün bir lise beni aradı yarın görüşmeye çağırdı ama benden öğretmen olur mu bilmiom ayrıca mesleğimide seviyorum ama bu mesleği yapan insanlar çokl tuhaf bazen neden böleyiz neden bize şirret hemşireler diyorlar anlıyorumbu serviste duramıyorum bir taraftan diğer yandan öğretmenlk çok kutsal bir meslek diyorum ben nasıl yaparım bir öte taraftan bu alanda çok formasyon alan yok iş imkanı çok belki çok yıpranmam hemşirelik kadar diyorummm bennn ne çok şeyyy diyorumm susayımmm en iyisiii

Kızlar ben yarından itibaren yeni bir diyet listesi uygulamaya başlayacağım.1 hafta deneyip sonuçlara göre hareket edicem.şimdi kopyala yapışır yapıcam,yorumlarınızı merakla okuyacağım,sizlerin fikirleri benim için çok önemli biliyorsunuz

1. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi

Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 4 adet diyet bisküvi

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı

Gece : 2 porsiyon meyve

2. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 2 adet grisini

Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 1 çay bardağı süt

Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

3. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 1 porsiyon meyve

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)

Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

4. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 2 adet grisini

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

5. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran

Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

Gece : 3 porsiyon meyve

7. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…