Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ben sayardım ama annem var zaten kızıyor gene oturdn başına diyorsizlerdende ayrı kalıcem of hastane işleri var sizlere anca namaz kılarsa yazarım annemi evine yollym isteyin sizlerin oluyum benama aramızda kocam duymasın
aksam menüm pek ic acici gecmedi
herkes yerken insan lafa dalip götürüyor önündekilerden

1 tas corba
4 tane kücük köfte,
1 porsiyon patates

1 porsiyon dondurma
allah seni hacı etsin işşallah ne güdlüm yazdıgına seviyorm kız seni
yüzde hesaplamasını unutmusum biri bana yardım eder mi
nevcimmm hiç umudum yoktu regl olmama rağmen bende 1.1 vermişim.
hele bir git seni sopayla kovalamazsam bende paşa degilimben mezn olana kadar sizlere mezn olmak yokyandınız kırkbirle

kurban olym seni yaradana ben bende istemiyorm ama ne yapayım artık tartımı giderken götürürüm ne yapalım bacım ekmek parası inan bende istemiyorm eşimden ayrı klamk ama elim mahkümborçlarımı kapatmam lazımki bebeklerime kavşyum biri olsada borç alsam birf miktar ama yok okadar sıkıntıda olmasak inan yollamam
sen bana dondurma ne zaman alıcan
tam sevindirik olcaktım nevle başa başız
vallahi o kocan habise atar demedi deme
offffff kötü olmuş ya bende bir kere annemi sokakta bırakmıştım ama annem öldüm sanmış çilingir falan çağırıp açtırmıştı kapıyı. Sonrada bir fırça çok korkmuş
ana ne ka komik olmş annenin aklı gitmiştir
sagol bebem

küçük birşey degilimki beni görmemişin he berabereyiz cicim

aferim sana etir nanaktan öpem

ooo hadi hayırlısı adına sevindim canım :)

haklısın canım hayat çok zor ya annem ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık diyor.

Sen gel canım hemen alacam

yediklerimi yazıyım çıkıcam
1-1 adet sahanda ymurta annemle yedik
2-8 zeytin
3-2 dilim çavdar ekmegi
4-1 çay kaşıgı bal
5-yarım demet maydonoz
6-badem domates

arada birşey yok

öylen yemeyi düşünmüyorm

akşamada tarhana çorbası 1 kepçe tavuk haşlıcam ondan eşşek baklası yicem 4 kaşık bir dilim çavdar ekmegi soda çayda içebilirim

kızlar çıkmam lazım annem kızmaya başladı ne olur idare edin

***7. TAKIM 302. ETAP***

SAPHIRA (86.5 /87 / -0.5 / -%0.58)
nev81 (91.3 / 90.2 / 1.1 / %1.20)
lepistesinyavrucugu (93,1 /93,1/0/%0)kilosu aynı
anşaaa (69,4 / 69.4 / 0 / %0) kilosu aynı
ipekyol (75,6 / 75.4 / 0.2 / %0.26)
pasam3405 (81 / 81 / 0 / %0)kilosu aynı
saliss (102,5 / 102 / 0.5 / %0.49)
gerbera1987 (91,5 / 90 / 1.5 / %1.64)
maviyesil1999(69,9 / 68.9 / 1 / %1.43)
kelebekolcam (88.2 / 87.1 / 1.1 / %1.25)
akabe (143.4 / 142.9 / 0.5 / %0.35)
dudujan (104.7/104.3/0.4/%0.19) 300. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması: % 0.52

Kızlar ay alerji iğnesi zaten sersem yaptı başımı tutamıyorum masa başında uyuyacam iş yerinde ya Doktora gittim kan falan verdim vitamin değerlerime bakacaklar yorgunluk ve üşüme için. Gerçi sidney adam akıllı uyuyamadım türkiye geldiğimden beri koşturma doktor jetlag atman için 15 saat uyumam lazımmıs bende vakit yok şöyle enerji veren formulü olan var mı

inşallahhhhh yarınnn güzelllllll olurr hepimiz içinnnn benn yarım kilocuk verebildimm inşallah haftaya 90 ları görürürümmmm amma attımmm
kaptancım bende çok sevdim lıstenı ama meyveleri diyorum akşam yemekten sonra 1 porsiyon yapsan kalan porsiyonu öbur aralarda mı alsan...meyve kan sekerını cok hızlı yukselttığı ıcın proteınle alınması gerekıyo demıstı esra diyetısyenı söylemıstı hanı aklımda kalmış paylaşıyım ıstedim...
teyzeme selamlarr...ellerınden öperim...
slm kızlar..çok yogun bir gündü.üstelik regl oldum.geçmişe bir göz atayım..lohusalık biteli 3 hafta oldu sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum
ayyy sevın ne güzel işte....gitsin pislikler...tam detoks yapma zamanı...
canımcım elıne sağlık
yüzde hesaplamasını unutmusum biri bana yardım eder mi
nevcimmm hiç umudum yoktu regl olmama rağmen bende 1.1 vermişim.
süpersin 1,1 harıka yaaa maşallah...
yolun duşerse herzaman beklerım...
ayyy ben olsam senı cığ cığ yerdim adamcağız yazık eve kendını zor atmıştır geceden cıkmış....allah ıyılığını versin emı...
kaptancım eklemıssın çok teşekkur...
çok sevındım canımmmm....ınan pişman olmıycaksın etrafımda var bikaç tanıdık hayatımızın en doğru kararı diyorlar...hakkında hayırlısı olsun bun sonra ınşallah...

aferim sana etir nanaktan öpem

öpp öppöpp

ooo hadi hayırlısı adına sevindim canım :)

haklısın canım hayat çok zor ya annem ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık diyor.

Sen gel canım hemen alacam

çok saol cnm inş deneme süresinide geçerimmm

canım o iğneler öle yapar amaa sen zaten yorgunsun keşke dinlenebilsenn

çokk tesekkürr ederimm inşşş olursa bendee çok mutlu olcamm

ben de meyveyle ilgili ne yapsam diye düşünüyordum canım.çünkü hem 2 porsiyon hem de gece öğünü olması bana mantıklı gelmedi.ona bir ayar çekicem

yolun duşerse herzaman beklerım...

Canım yolum zor düşer evim etlikte, iş yerim sıhhıyede, okulum tandoğanda ama inş birgün yolumu oraya düşürürüm :) yolun düşerse bede seni beklerim zaten annem ve ben yaşıyorum sadece kız kıza takılıyoz

Teşekkür ederim canim yoldaydim gelip ancak bakabildim ki sen yazmissin

Hayırlı olsun canım benim,çok sevindim

Canım maydonoz suyu,hem ödem atarsın hem de müthiş dinçlik verir

kızlar listemizi bi kontrol edebilirmisiniz. Rapunzel arkadaşı biraz daha beklemek istiyorum fakat bildirimde bulunmadı olarak hesabı yaptım en azından hazır olsun istedim gelirse ortalamayı değiştiririm

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 75,2/74,9 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (63/60,9 /2,1 /3,33 % )
pokemon51 69,2/68.5/ 0.7/1.01 % )
wuwum : ( 75 /75 /0 /0 %)kilosu aynı
eftelya_blue: ( 66,0 /65,3 / 0,7/ 1,06%)
RrapunzelL 75,6/ / / %) bildirimde bulunmadı
Ausencia 65,6 /65,3 /0,3 /0,46 %)
bahar2106 64,2 /63,7 /0,5 /0,78 %)
ambitious_girl93 /92,7 / 0,3/0,32 %)
buyumeyenbaby73,6 /73,4 /0,2 /0,27 %)
zeynep_canan 78 /76,5 /1,5 /0,64 %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 0.75

Canım maydonoz suyu,hem ödem atarsın hem de müthiş dinçlik verir

Sağol canım mutlaka deneyecem ama akşam da genel kurul toplantısı varmış tüm şubeler ankarada toplanacakmış yine eve gitmem geceyi bulacak kimse duygu ne alemde düşünmüyor arabayıda evde bıraktım son otobüsle dönerim artık pazarda arkadaş evleniyor cumartesi yarım gün çalış öğleden sonrada komple kuaföre girecem ayyy ne zaman uyuyacam ne zaman maydanoz suyu yapacam direkt yesem olmaz mı ki:44:

Direkt yesen de olur canım,eğer zor gelmezse bugün akşam yemeğinde 1 demet maydonozla az yağlı peyniri karıştırıp,domates ve salatalıkla ekmeksiz ye yat.Bolca ye,istediğin gibi.Sabaha hem muhteşem dinç uyanacaksın,hem de en az 200 gr eksiyi göreceksin

Son düzenleme:

akşam yaparım canım ama gece 1 den önce yiyemem çok teşekkür ederim

Canlarım ben şimdi çıkıyorum.Önce bi doktora uğrayıp ağrı kesici yazdırıcam,bitmiş.Sonra annemler için alışveriş yapıcam pazar günü yanıma gelecekler inşallah.Akşama uğrarım,öpüyorum kocaman

Listemizi bi kontrol edebilir misiniz rica etsem?

***6.TAKIM 302. ETAP***

fatos0808(84.5/81,7/2,8/%3,31)
berenvildan(59.4//)bildirimde bulunmadı
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)
lethem(47/46.8/0,2/%0.43)
tubish(74.9/74/0.9/%1,2)
degua(73.8/73.4/0.4/%0.54)
mahurbeste(80.7/79,8/0,9/%1,11)
fulias(56.2/55.5/0.7/%1.24)
melikea123(91/91.9/-0.9/-%0.33)300.etapta izne ayrılmıştı, kilosu 3'e bölündü.

6.Takım Ortalama=%0.73

ben de meyveyle ilgili ne yapsam diye düşünüyordum canım.çünkü hem 2 porsiyon hem de gece öğünü olması bana mantıklı gelmedi.ona bir ayar çekicem
kesınlıkle aynı fikirdeyım sen ısını bılırsın kaptanişkomm...
ne guzel yaa anneyle yaşamak sen bekarmıydın ben senı evlı sanıyodum...

babacın yenı gıtmedı mı kuzum senın...anneciğin gelio bakımm...kıskanıyom vallaa yaa...ne guzel yanlız bırakmıyolar gurbetlık zor...allahtan analarımız babalarımız ellerını hıç ustumuzden cekmıyolar...takılıyorum valla saka bi tarafa ıyıkı varlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…