- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
çok çok geçmiş olsun o kapkaççılarada Allah akıl fikir versin.manyak bu millet ya 5 kuruş için insan hayatıyla oynuyorlar..Kızlar merhaba ben salihanin kardeşi esra ablam dün sabah kapkaccilar tarafından yaralandı merdivenlerden yuvarlandı sabah ise giderken ayağı alçıda karında şişlik birkaç curukle atlattı su an hastanede bana çok yalvardı hastaneye gelmeden yaz die bende yanına gideceğim onu izinli saynanizi rica ediyor
Kizlaaar kardescegizim yazmış ama içime sinmedi telden bende gireyim dedim bugün çıkacağım su hastaneden allahtan .. dun sabah metroya giden merdivenlere gececektim ucyol meydan ama işsiz di sabah die arkamdan biri geldi kolumu tuttu çantamı çekti karnima tekme atıp merdivenlerden ittirdi hepsi 3 sn sürdü yüzünü bile hatirlayamadim göremedim ki zaten ayağım atelde çok sis kırık olsa bile bilek de gozukmemis bir hafta sonra bakacaklar karında darbeye bagli morluk ve şişlik var dalagim da zarar gormus ama çok değil kafamı carpmadigim için şanslıyım hicbiyerim acimiyor ayağım dışında. Agri kesici bile istemedim. Cantamda sadece 5tl vardı yazıklar olsun istese onuda verirdim polis kameraya bakacak yakalanır diyorlar yanimda para olsa birde oldurcek sanirim 5 tl yüzünden başıma bu geldi bu alciyla tarti nasi olcak kaptanın bilmiom Cnm da sıkıldı ne gizel kacamaksiz bir hafta sonu gecirdim diye seviniyordum ama allah beterinden saklasin artık
Kizlaaar kardescegizim yazmış ama içime sinmedi telden bende gireyim dedim bugün çıkacağım su hastaneden allahtan .. dun sabah metroya giden merdivenlere gececektim ucyol meydan ama işsiz di sabah die arkamdan biri geldi kolumu tuttu çantamı çekti karnima tekme atıp merdivenlerden ittirdi hepsi 3 sn sürdü yüzünü bile hatirlayamadim göremedim ki zaten ayağım atelde çok sis kırık olsa bile bilek de gozukmemis bir hafta sonra bakacaklar karında darbeye bagli morluk ve şişlik var dalagim da zarar gormus ama çok değil kafamı carpmadigim için şanslıyım hicbiyerim acimiyor ayağım dışında. Agri kesici bile istemedim. Cantamda sadece 5tl vardı yazıklar olsun istese onuda verirdim polis kameraya bakacak yakalanır diyorlar yanimda para olsa birde oldurcek sanirim 5 tl yüzünden başıma bu geldi bu alciyla tarti nasi olcak kaptanın bilmiom Cnm da sıkıldı ne gizel kacamaksiz bir hafta sonu gecirdim diye seviniyordum ama allah beterinden saklasin artık
Kızlar merhaba ben salihanin kardeşi esra ablam dün sabah kapkaccilar tarafından yaralandı merdivenlerden yuvarlandı sabah ise giderken ayağı alçıda karında şişlik birkaç curukle atlattı su an hastanede bana çok yalvardı hastaneye gelmeden yaz die bende yanına gideceğim onu izinli saynanizi rica ediyor
Mesaj sayım tarihleri:
1)maviyesil1999...01.04.13 pazartesi
2)dudujan...02.04.13 salı
3)lepistesinyavrucugu...03.04.13 çarşamba
4)akabe...04.04.13 perşembe
5)anşaaa...05.04.13 cuma
6)nev81...08.04.13 pazartesi
7)pasam3405...09.04.13 salı
8)saphira...10.04.13 çarşamba
9)kelebekolacam...11.04.13 perşembe
10)ipekyol51...12.04.13 cuma
kızlar yeni liste yaptım.uymayan olursa yine değiştiririz.izinlileri ya koymadım ya da uzak tarihe koydum
Mesaj sayım tarihleri:
1)maviyesil1999...01.04.13 pazartesi
2)dudujan...02.04.13 salı
3)lepistesinyavrucugu...03.04.13 çarşamba
4)akabe...04.04.13 perşembe
5)anşaaa...05.04.13 cuma
6)nev81...08.04.13 pazartesi
7)pasam3405...09.04.13 salı
8)saphira...10.04.13 çarşamba
9)kelebekolacam...11.04.13 perşembe
10)ipekyol51...12.04.13 cuma
kızlar yeni liste yaptım.uymayan olursa yine değiştiririz.izinlileri ya koymadım ya da uzak tarihe koydum
01.04.2013 pazartesi mesaj sayımıdır
dudujan----------------------9
paşam------------------------7
lepistesinyavrucugu------------6
maviyesil----------------------15
kelebekolacam-----------------7
nev81-------------------------5
akabe-------------------------6
diğerleri yokkkkkkkkkk
ay evet unutuyorum ben ztn çokta yok:)))eline sağlık hayatımkendi birinciliğinide kaydetmeyi unutma benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?