Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevcim sabahta kimse yoktu şmdide herkes pazartesinin gazabına uğradı galiba :)
Gerçekten dün buralar bomboştu;kendim çaldım kendim söyledim canım

Allah yardımcın olsun canım,Allah evlatlarından güldürsün,çok severim bu duayı

Sebze günü gerçekten çok keyifli geçiyor ama tutmuyor,1-2 saat sonra hiç yememişim gibi acıkıyorum ama kaçamaksız kurtardım çok şükür

Canım benim ya,çok üzüldüm,okurken çok kötü oldum.Allah benzerini beterini göstermesin inşallah.Allahım bunlar insan mı ya...

Listen çok güzel canım,bu hafta metabolizman hızlanacak,müthiş ödem atarsın

Kaydettim kaptanımmmmm

Ellerine sağlık canım

Kıyamam sana,fazlasıyla telafi edeceğine eminimmmm

ay doğru diyorsun canım ben nasıl başa çıkacam bilmiyorummm

ayyy canım çok geçmiş olsun içini ferah tutmaya calış bir parka falan yürüyüşemi çıksan acaba iyi gelir...
canım canım dün okadar sıkkındıki sorma allahıma şükür iyiyim ama gece hiç yuyamadım sabaha kadar dön allah dön sabah ezanını dydm okadar olr yataga 12.30 girdim ezana kadar sen düşün geçen saatleriannemide doktora götürdüm allahıma şükür birşey çıkmadı ekg çeken manyak dedi kalp hastalıkları vs varmı sorlar sord sen benim panik atak azannem kıza kızdı sen kız doktoru ara böyle old hastanız hocam kalp bölümüne sevk edelimmianacım ne old sana dedim başladım aglamaya kalpta agrı varmıısınma varmı öksürünce agrıyormuanacım dedim bu kalp krizi belirtileri kız deid yok birşey annem dedi korkma ben iyiyim anam dedim tekim kimsede yok sen kalp krizimi geçiriyorsun başladım aglamaya dediklerine pişman oldular sana birşey olsa ben ne yaparım demeye başladım annem bir taraftan kızım yok birşey doktor banadamı inanmıyorsun daha diyorm anne kalp doktoruna götürüyüm seni kalk diyorm doktor şaştı annem dedi kızım panik atak beni sakıinleştirene kadar vay onların halineneyseki iyiyim annemim heyet raporlarını yeniledik 2 mayısta gene gidicezallah dedi sana hayırlı evlatlar versin dedi kızım her sene eziyetimi çekiyorsn dedi dedim anne ben senin kızınım çok duasını aldım bugün eve geldik yemek yedik fırsat buldum sizlere yazıyormbir başımda yakalarsa beni vay halimeaman diyin duymasın
canım geçmiş olsun sıpama annesi rabbim şifa versin işşallah
selamun aleykum canlarim

yogun bir haftasonundan sonra elhamdulillah yeni bir haftaya basladik..

biraz gecmise dalayim
yavrum sen gel bana dal geçmişi ne etcez ben bugün az kalsın ekge çeken kıza dalıcaktım ömrümden ömür gitti yeminle kafamdan kurmaya başladım aallahım benim anneme şifa ver babam öldü anacıogımı ban bagışla dedim agladım anneme diyorm kadın ayagını dire ölme sakın beni anasız bırakma daha bebelerimi görüceksin dedim rabbim başımızdan eksik etmeisn analarımızı babamın acısı halen içimde açır annemi düşünemiyorum
geçe uyk uyyamadım bebem inan adetli olmasaydım namazı kılıp yatayım dedim ama olmadı yeni abdeslendim namazıma işşallah başlıcam birazdan

canım allah korumuş allahım beda az gelir onlara manyaklar nasıl yerler haram parayı yagel bebem ben sana seve seve bakarım bir anne edasıyla
sen beni götürme bogaz havasına bu sana az bilem
kızlar bende bir baş ağrısı var bugün yaşama sevincimi kayıp ettim
canım polise haber verelimde yaşama sevincini blsun kız cenkki gör sevincin geri gelir yeminlenaber bebem
içime dert old bebem yapmadan duramıcam ksra bakmakız tatlı tarifi nirde süle çabkbende sevindim eşime yapıcam diye ana baktım tarif yokçok denedim olmadı neymiş efendim sokak tatlısı gibi yapamıyormşm diyormki tarifi versende şnu şaşırtsambu arada çok vrdm acıttıysam affola

bensiz yenirmi be o salata

şimdi gelelim yediklerime

sabah 2 lokma çavdar ekmegi 2 lokma peynir 1 s bardagı s ilaçlarımı içtim hastaneye aşagıya in ykarı çık saymıyorm bile sporu

ara yok öylen yok

akşam yemegide şunları yedim
6 kaşık barbnya yemegi sıları süzülmüş
2 kepçe tavklu tel şehriye
3 dilim incecik kepek ekmegi
2 kaşık yogurt
2 bardak açık çay

sodamıda içicem yatmadan yersen bir adette meyve yerim okadar
kızlar yürüyüşe gidicemde annem bizde malum erken kalkmam laızm kadım hem şeker hem tansiyon hastası çıkamıyorm evden bu hafta evine gidicek ondan sonra hergün yürüyüşe giidcem işşallah sonra gitsin kilolarannem burda old aloalı sapıttım ben haberiniz olsun tartıda artıyıo görürüsem şaşmam yemek koyyorm yemiyor sende ye diyeeşimde dedi annem giidcfem ozaman diyete geir dönürsin dediannem gdiene kadar idare edicez artık ban jkızıyor daha ne kilo veiryorsn yeter bu kadar dedianneme yakalandık hatnlar ben kaçtım

canim benim cok gecmis olsun ,cok sükür ucuz atlatmissin,sana dokunan o elleri varya mevlam bildigi gibi yapsin .

öglen
1 tas yayla corbasi,bir kac catal et

aksam .bol coban salatasi

birazdan da söyle bir türk kahvesi yapim diyorum

o kadar strese bence menün cok iyi,Allah kolaylik versin canim

Saphiracim ne kursuna gidiyorsun canim sen?

sabahtan sayarım canım ben
ellerine sağlık canım
anammmmmm baya korkmuşsun neyse allaha şükür dünün sapasağlam atlatmıssın ya çok sevindim canım benim
ay şu başağrım çeksin başka birşey istemiom şimdilik cenki görsem çok çok güzel olacak ama cenk yurtdışında gelsin artık

kızlar bende sabah kendimi iyi hisetmiyorum diye otobüsle gittim işe akşam dönüyorum otobüs çok dolu değil ama oturacak yer yok. bende ayakta gidiyorum adamın biri boş otobüste geldi dibime allahım hareket ediyorum yok gitmiyor sonra çantayla bir yittim bunu ordan biri yeter kardeşim ayıp ya dedi kaçtı ilk durakta pislik oldu heryerler ya

ne asaglik insanlar var böyle
cantayi kafasina gecircektin

02.04.2013 mesaj sayımı:

1)maviyesil1999...11
2)dudujan...6
3)lepistesinyavrucugu...6
4)akabe...8
5)nev81...8
6)pasam3405..10
7)saphira...5
8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?

Kızlar herkeslereeee günaydınnnnnnn başımın ağrısı hala geçmedi akşama kadar geçmezse doktora gidecem

02.04.2013 mesaj sayımı:

1)maviyesil1999...11
2)dudujan...6
3)lepistesinyavrucugu...6
4)akabe...8
5)nev81...8
6)pasam3405..10
7)saphira...5
8)kelebekolacam...3?
9)ipekyol51...1?
10)salis.......2?
allam uc bırıncılığım olmuş ya la:))

Kızlar herkeslereeee günaydınnnnnnn başımın ağrısı hala geçmedi akşama kadar geçmezse doktora gidecem
mıgrenınmı var cnm

bu mıllet azıttı dıorumda mıllet guluo..resmen azdılar

günaydınlar kızçeler
yarın kadın doğum doktorumamı gitsem diyorum regliyim ya sapıttı resmen afedersiniz ama kaç gündür doğru düzgün olmadım

sebzede ole cnm hemen acıkıosun..

anneler oldumu boyle oluyor ne yazıkkı.anneme sunu yapayım bunu yapayım derken bı bakmıssın sende yıyorsun
gelelim bu gün ki yediklerime

sabah 1 ekmek,az peynir ve domates
1ekmek az olmus cnm
biraz gidip kosu bandina cikayim
sonra yine gelip bakarim birileri varmi diye

hepinizi kocaman kocaman
ne kdr yurudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…