Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=
İpekyol51=
Akabe=
Nev81=

ARDASLAR SPOR LISTEMIZI BU SEKILDE TUTUP GUN GUN LISTEYE EKLEYELIM DIYORUM NE DERSINIZ

Son düzenleme:
ara: 1 fincan sütlü türk kahvesi,3 adet kuru kayisi

öglen:1 porsiyon balik pane+1 porsiyon makarna

aksamda 1 mozarella ile yesil salata

canım dedim otel otoparkı nolacak dedim ama oluyormuş işte

cok uzuldum canim gecmis olsun
sağol canım
aa canım benim çok geçmiş olsun yaaa ama öyle gözükür yerde bırakmayaydın keşke
kendini oku bol bol kuzum
sağol canım ama demekki otel otoparkı bile olsa bırakmayacaz.

maydonoz kankam oldu zaten canım
takımımızda var cidden birşey ya herkes hasta ya başımıza kötü şeyler geliyor allah beterlerinden saklasın...

ellerine sağlık canım

kuzum öğle yemeğini beğenmedım hastaasın zaten meyve hiç yok bu menude dirayet lazım vucuduna bırazcık bi elma falan atıştır...kendıne dikkat et kızıyorum valla ne yalan söylıyım...
galıba dırenıyorum kendıme evet.D

yılmıyorum kesınlıkle verecegımm kılocukları
hedef koydum hazırana kadar 60 olcam
ramazan sonundada 57

ıns gerceklesır
hadi inşallahhh...rabbim duy sesımızı...
ellerıne sağlık seker...kaptanım benım durumum nedır bilemedim kı lısteye girebilcemmı kıne bu hafta...ben paylaşım yapıyorum ama...

afiyet olsun balımm...çok istıkrarlısın maşallah...

benım mesaJ sayımım ayın beşiydı kım saydı benım gunumu ben de o tombişimin yerıne sayıyım....

7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=
İpekyol51=60
Akabe=
Nev81=

Dunku spor dakikalarinizi eklemeyi unutmayin

2013-04-09 tarihli kaloricetveliniz

Miktar

Kalori

[1]

Marul Salata

1 PORSİYON

93
[2]

Etli Taze Fasulye

1 PORSİYON

250
[3]

Havuç Salata

0.5 PORSİYON

72
[4]

Portakal

0.25 ADET

12.5
[5]

Pirinç Pilavı

0.3 PORSİYON

97.8
[6]

Tavuklu Güveç

0.5 PORSİYON

135
[7]

Cacık

0.5 PORSİYON

65.5
[8]

yumurta

1 adet

80
[9]

Yumurta (haşlanmış)

1 ADET

80
[10]

Muz

2 ADET

200
Toplam :

1085.8 kal.
19.30 da yemek mevsimmi bitti.belki portakal yada baska bir meyve yerim.Yarin aksama caya misafirlerim var hazirlik yapmam lazim​

tr olan saat farki beni oldurecek yazdigim esajin saatine bektim gozum portledi saat o kadar oldu mu diye.lbuki az once yemek yedik biz.Su an saat 20.10

kizlar benim bugün cok uykum var hep uyudum
simdi uyandim,yine uyumaya gidiyorum,gözlerimi acamiyorum o kadar uykum var gecmisi okuyorum kafam almiyor

slm kızlar baya kalabalık burda görünüyorsunuz

2sniuyuttum size takılayım derken 3.ben buradyım dedi.acıkmış.oğlum hala hasta az evvel kustu üzerini değiştim.acayip balgam var.günşer geceme karıştı uykusuz ne yediği belirsiz biri oldum 2 haftadır.tam bir hafta sonra salı günü iş başı yapacagım ozamana kadar düzen kurmam lazım.

dudujan gitmis herseyin,hayret birsey
Allaha sükürler olsun ki mal´a gelmis,canina birsey olmamis artik bununla gecmis olsun

Lepistenyavrusu iyice iyilesde canim spora baslarsin yine..6 hap ne demek günde..menüne biraz daha c vitamini eklesen acaba biraz daha cabuk ayaklanirmiydin ki ?

Nev ,mesaj sayimini yapmissin eline saglik canim

Maviyesil Allah gönlüne gore versin,sende bu azim varken yaza kadar rahatlikla istedigin kiloya inersin

Aleykum selam kelebekolcam,hosgeldin nasilsin ?

canim Allah kolaylastirsin ...cocuklar hasta ,sen uykusuz
biran önce iyilesirler ins.

Son düzenleme:
cnm benım az kalmıs ıse evet duzenı oturtmaya calıs yoksa annen ne kdr yapabılır
ay ıns ya..ıns hepımız kılolarımızı verırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…