kızlar ne zamandır soyluyoruz ortımız kımm dıye bı kısı kura secmelı dıyordu saphıra
kımse cekmedı ne zmaandır ben cektım bıraz once yazıyorum kabulse tabıki
saliss-saphira
lepistesinyavrucugu--anşaa
dudujan---gerbera
akabe-pasam
mavıyesil-kelebekolacam
nev-ipekyol
Salissim cok gecmis olsun ,inan bir yandan seviniyorum ucuz atlattin diye bir yandanda cok üzülüyorum degermi buna diye
Kelebekolcam seninde yavrularina gecmis olsun,ana okulunda ateslenen cocuklara sirkeye batirdigimiz bir ten corap giydirirdik cok fayda ederdi.belki senin kuzularininda isine yarar.
Maviyesil endiselenme canim ,spordan sonra tartida biraz daha agir cikman normal diye biliyorum,cumaya kadar yürüyüsün farkini görecegine inaniyorum ben.
Dudujan ,bu anneler niye böyle oluyor acabasöz konusu ogullarinin iyilesmesi olsa dahi kiskanclik duygularini kontrol altina alamiyorlar galiba
Lepsitenyavrucugum sendemi hastasin,topic hastaliktan kiriliyor, en iyisi hepiniz bana gelin ,sizi iki günde ayaga kaldiririm
yınede sukur halıne tabkı neler var neler
ılk sana geldı ya senın çorbanı ıçtı ya yıkılmıştır:))
Çok geçmiş olsun canım ya,bu aralar gerçekten çok yoruluyorsun
Kızlar dün noldu biliyor musunn ayy hatırladıkça sinirlerim bozuluyor
Dün öğleden sonra ankara da bir otelde (isim vermeyeyim ama kendisi güya 5 yıldızlı ve sıhhıyenin göbeğinde bir otel) sempozyuma gittim çevre ve su kirliliği diye poster sunuma yapacaktık. arabayı otoparka park ettim eşyalarıda orada bıraktım laptop,telefon,cüzdan hatta pasaport herşey içinde olan çanta dursun gidiyim posteri kurayım gelir alırım ne de olsa otopark nolacak dedim. bir geldim arka cam kırılmış ve eşyalar gitmiş.tamam herşey hem sigortalı hemde otelde karşılıyor ziyanı ama tüm akşam karakolda kayıp ilanları ver, telefonda kredi kartı iptal et öldüm bittim annem diyor nazar var nazar
noluyor bu kdr ya herseyde bı hırsızlık
çok gecmış olsun ama enazından cantanı asmalıydın
gunaydın bebeklerım nasılsınız?
keyıfsızım kılo veremıyorum ya...o kdr spor o kdr gayret yapıştılar
neyse boyle devam edecegımm
saol canım benım......... herşeyın başı sağlık gercekten...anşaaa hosgeldin,belliki cok yorucu günler gecirmissin
anneciginlede Allah kavustursun
verırsın be kuzu sıkma canını sporuda arttırmısın...yınede sukur halıne tabkı neler var neler
ılk sana geldı ya senın çorbanı ıçtı ya yıkılmıştır:))
ah bende arıorum sporda yarısacak gonullu rakıbe
cnm sıkma kendını herrsey yoluna gırer olumden baska....
canım senın ve babamın polis bayramınızı kutluorum.) ıyıkı varsınız
yok be sporda sonra deıl sabah uyanıncakı kıloydu o ama verırım ınş
vallaa 1 haftada yıkılmış mıllet sanada vok gecmıs olsun ...bol sıvı tuketmeye gayret et canımcım...bugünki menüm (zorla yedim bulantı ekşime yanma hepsi mevcut midemde)
sabah:çeyreğin çeyreği simit,2 haşlanmış yumurta
öğle:yarım tabak kuru fasulye,bir dilim ttb ekmeği
akşam:bir tabak semizotu yemeği,bir dilim ttb ekmeği yoğurt
ara:1 elma
heryerim dökülüyo yemeği zor yaptımtakımcak geçmiş olsun kızçeler
maşallahhh maşallaahhh....bebeklerım bugunku sporum
15 dk kardio
10 dk bel bölgesi
10 dk bel karın sırt
10dk sırf gobek
toplam 45 dk:))
ama benım rakıbem hasta ben nasıl kıyııyım sımdı onaa...lepistesım hastane ftafiğnden dolayı artıdayım ben ne yazıkkı ama cumaya allah kerım...kızlar ne zamandır soyluyoruz ortımız kımm dıye bı kısı kura secmelı dıyordu saphıra
saliss-saphira
dudujan---gerbera
akabe-pasam
mavıyesil-kelebekolacam
nev-ipekyol
cantan laptop falan koltukta açık bırakmıycaktınnn kızdım sana...gidenlerden ziyade dunya kadar beklemıssınsır emnıyette falanda...bende bırakırdım arabada cok ama ankraya geldıkten sonra ya koltuğun altına itiyorum ua bagaja görünmiycek sekılde...Kızlar dün noldu biliyor musunn ayy hatırladıkça sinirlerim bozuluyor
Dün öğleden sonra ankara da bir otelde (isim vermeyeyim ama kendisi güya 5 yıldızlı ve sıhhıyenin göbeğinde bir otel) sempozyuma gittim çevre ve su kirliliği diye poster sunuma yapacaktık. arabayı otoparka park ettim eşyalarıda orada bıraktım laptop,telefon,cüzdan hatta pasaport herşey içinde olan çanta dursun gidiyim posteri kurayım gelir alırım ne de olsa otopark nolacak dedim. bir geldim arka cam kırılmış ve eşyalar gitmiş.tamam herşey hem sigortalı hemde otelde karşılıyor ziyanı ama tüm akşam karakolda kayıp ilanları ver, telefonda kredi kartı iptal et öldüm bittim annem diyor nazar var nazar
gunaydın bebeklerım nasılsınız?
canim Allah yardimcin olsun.Ins bu gunleri gulerek anarsininşallah en kısa zamanda toparlarsın.ben sana rakip olmayı cok isterdim ama bazen bırak sporu wc gidecek durumum olmuyor.annemle babamda su koyverdi.bu aralar psikolojikman cok yükleniyorlar
gecmis olsun kaptanimselam kızlar
kızımdan bana bulaştı grip.çok fenayım yatıyorum,baş ağrısı dayanılmaz bir haldegiremezsem haberiniz olsun dedim.kursta da yoruldum bugün.biraz dinlenmeye çalışacağım.görüşürüz öptüm
Olur insipekyol bende kendime sporda yoldas ariyorum,beraber kapisabiliriz :)
Allah yardimcin olsun .Allah anlayisli idarecilerle karsilastirsin.Senin isinde cok fedakarlik gerektiriyor canim.Rabbim kat kat mukafat versinkızlar merabalarr...
annemı bugun gönderdık memlekete...çok zor bır hafta gecırdık...çok sukur sıkıntısız bıtırdık...idare ettığiniz içinde teşekkur ederimm..izinli gösterıldım heralde kaptancağzım dönebiliyosam eğer dönmek ısterım ama yok 2 hafta izin süresi dersen saygım sonsuz haftayı beklerım...rezil oldukk sormayın işyerrınden izin istedim vermediler allah nasıl biliyosa oyle yapsın bizim teşkılatı neymıs 10 nısan haftasıymıs imkansızmış...mahvoldum ıs hastane kızın okulunu astık yavrum hastane köselerınde ananesıne baktı....
sizde keyıfler nasıl dıycem ama dökuluyosun geçmişe bakmaya çalıştım herkes hasta...salısscım sana özellıkle cok gecmıs olsun canım benımm...kaptancım ben uğrar gene son durumu öğrenırım akşam altıda göreve gitcem ankaranın öbür ucunaaaaa.....gece kaçta gelırım bılemem haberleşiriz sekerleeeerrrr...çok özlemıiım ben sızı yaaa...
3 kisi olduk ne guzelah bende arıorum sporda yarısacak gonullu rakıbe
ins canim istersen sen de 4 kisisinDüzenli sporla gelenler hooopp gider hiç merak etme canım
Ben varım ben ben ben,haftada 500 dakika spor yapıyorum;geç beni geç geç geç :124:
tamamkızlar ne zamandır soyluyoruz ortımız kımm dıye bı kısı kura secmelı dıyordu saphıra
saliss-saphira
dudujan---gerbera
akabe-pasam
mavıyesil-kelebekolacam
nev-ipekyol
sağol canım ne çarptı beni bilmiyorum alerji ile karışık bişeylerrabbim şifa versin işşallah canım benim
canım annem gitti eski paşa geri geldi
sen bensiz bogaz havası al olacagı buydugeçmiş olsun şaka bir yana
geçşmiş olsn bebem rabbim şifa versin
benimde annem gitti cmartesi günü bebemn işe giderken benide götüraz motive olmam lazım ama şimdiden söylüyüm öle hızlı koşamam
ben nerdeyim burda söyle çabuk
yandım tombl kelebek akabe
canım havuçta şeker var yeme bir daha aç kalmoçşsın kilo vericem diye kafayı yememek lazım kanımca
duraklama dönemine girmişsindir hemde kilon baya azaldı hedefin kaçtı ? bm kaç şu an da?gunaydın bebeklerım nasılsınız?
saol canım benım......... herşeyın başı sağlık gercekten...
verırsın be kuzu sıkma canını sporuda arttırmısın...
vallaa 1 haftada yıkılmış mıllet sanada vok gecmıs olsun ...bol sıvı tuketmeye gayret et canımcım...
maşallahhh maşallaahhh....
ama benım rakıbem hasta ben nasıl kıyııyım sımdı onaa...lepistesım hastane ftafiğnden dolayı artıdayım ben ne yazıkkı ama cumaya allah kerım...
cantan laptop falan koltukta açık bırakmıycaktınnn kızdım sana...gidenlerden ziyade dunya kadar beklemıssınsır emnıyette falanda...bende bırakırdım arabada cok ama ankraya geldıkten sonra ya koltuğun altına itiyorum ua bagaja görünmiycek sekılde...
ben dun etlıkteydım antereste görev vardı aklıma geldın sende allah biliyo ya...bak senın basınada neler gelmışş...:26:
yılmak yoooookkk aman sakın yaza az kaldı....
Bady,bady,badymmmm İpekyol,çıtır çıtır yiycem seni bu haftakızlar ne zamandır soyluyoruz ortımız kımm dıye bı kısı kura secmelı dıyordu saphıra
saliss-saphira
dudujan---gerbera
akabe-pasam
mavıyesil-kelebekolacam
nev-ipekyol
Kıyamam ya;iş yoğunluğu bahar yorgunluğu ile birleşti tabi,maydonoz tüketmeyi ihmal etme canım dinçlik verirSağol canım aynen ölüyorum yorgunluktan haftasonuda kongre için gidiyorum sonra ful yatacam ama patrona da söyledim azıcık daha bu tempoda gidersem hasta olup rapor alacam o yüzden az dinleyim dedim tamam dedi bakalım :)
Kıyamam yaaaaa,bu aralar takımımızın üstüne bu nasıl kara bulutlar Allah beterini vermesin,şükür ki zararın karşılanacakmış canım benim,bununla geçmiş olsunKızlar dün noldu biliyor musunn ayy hatırladıkça sinirlerim bozuluyor
Canım bazen beden kendini kilitler,sen inatla diyet ve spor yapmaya devam edersen o pes ederkeyıfsızım kılo veremıyorum ya...o kdr spor o kdr gayret yapıştılar
Canım özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisaol canım benım......... herşeyın başı sağlık gercekten...
vallaa 1 haftada yıkılmış mıllet sanada vok gecmıs olsun ...bol sıvı tuketmeye gayret et canımcım...
ama benım rakıbem hasta ben nasıl kıyııyım sımdı onaa...lepistesım hastane ftafiğnden dolayı artıdayım ben ne yazıkkı ama cumaya allah kerım...
cantan laptop falan koltukta açık bırakmıycaktınnn kızdım sana...gidenlerden ziyade dunya kadar beklemıssınsır emnıyette falanda...bende bırakırdım arabada cok ama ankraya geldıkten sonra ya koltuğun altına itiyorum ua bagaja görünmiycek sekılde...
ben dun etlıkteydım antereste görev vardı aklıma geldın sende allah biliyo ya...bak senın basınada neler gelmışş...:26:
Canım çok geçmiş olsun,kıyamam sana,Allah şifa versinhala kendime gelemedim kızlar günde 6 tane hap içiyorum banamısın demiyo
bıktım bu polenlerden geniz yanmasından :2: doğalgaz son ayarda yanıyo ben hala üşüyorum evin içi 25,5 derece
kaç gündür sporda yapamıyorum zaten
bugünki menüm
sabah:1 yumurta,1 kk peynir,2 çay kaşığı reçel,1 dilim ttb ekmeği
öğle:1 paket çubuk kraker,1 çay bardağı şeftali suyu
akşam:bir tabak türlü,2 kaşık sade bulgur pilavı,1dilim ttb ekmeği cacık
galıba dırenıyorum kendıme evet.Dalacaktım canımda sempozyum arada koyarım kaybolur işleri yapayım öyle alayım dedim ama gideceği varmış zaten
canım direnç dönemine girmişsindir belki:44:
yılmıyorum kesınlıkle verecegımm kılocuklarısaol canım benım......... herşeyın başı sağlık gercekten...
nevcım elıne saglık7. TAKIM,8 NİSAN 2013 PAZARTESİ MESAJ SAYIMI:
Maviyeşil1999=****************=16
Kelebekolacam=*********=9
Dudujan=*******=7
Lepistesinyavrucuğu=******=6
Saliss=********=8
İpekyol51=***********=11
Saphira=*=1
Akabe=********=8
Anşaa=*=1
Nev81=***********=11
Pasam3405=********=8
yersin valla bende bu haller varken.Neler oluyor bana anlamiyorum yaaa cildirmaya az kaldiBady,bady,badymmmm İpekyol,çıtır çıtır yiycem seni bu hafta
supppeerrr7. TAKIM,8 NİSAN 2013 PAZARTESİ MESAJ SAYIMI:
Maviyeşil1999=****************=16
Kelebekolacam=*********=9
Dudujan=*******=7
Lepistesinyavrucuğu=******=6
Saliss=********=8
İpekyol51=***********=11
Saphira=*=1
Akabe=********=8
Anşaa=*=1
Nev81=***********=11
Pasam3405=********=8
kızlar 45 dk sporumu yaptım
aksam yemegımı yedım
ve kapanısı yaptım
sudan baska bısey yok ınş
aksam yemeem
bı kase bulgur pılavı ıle
patlıcan kozleyıp yogurtu sarmısaklı yapıp yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?