Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben geldim

önce menülerimi yazayim:
sabah ,haftasonunu denklesin diye salata ve 1 porsiyon yogurt
ara: yarim elma,1 dilim armut ,1 fincan sütlü türk kahvesi
öglen:makarna ve 3 kücük tavuk schnitzel

aksam salata +1 porsiyon yogurt

sporumda :40 dakika

kizlar bu gecen yil yoktu..pasam yariscakmiyiz senle hangimiz daha cok kilo vercek diye ?

Son düzenleme:

bilmiyorum kiii ya halbuki biz nerdeyse 1 aya yakındır doğru dürüst görüşemiyoruz havaalanından yada 2 dk ayak üstü ama anne olunca anlarım herhalde

yınede sukur halıne tabkı neler var neler

ılk sana geldı ya senın çorbanı ıçtı ya yıkılmıştır:))

şimdi sorun ilk bana gelmese yani ama şimdide hep evde dün hiç konuşamadık bile bende kıskanıyım şimdi işimiz var galiba kaynanayla
Çok geçmiş olsun canım ya,bu aralar gerçekten çok yoruluyorsun

Sağol canım aynen ölüyorum yorgunluktan haftasonuda kongre için gidiyorum sonra ful yatacam ama patrona da söyledim azıcık daha bu tempoda gidersem hasta olup rapor alacam o yüzden az dinleyim dedim tamam dedi bakalım :)

Kızlar dün noldu biliyor musunn ayy hatırladıkça sinirlerim bozuluyor

Dün öğleden sonra ankara da bir otelde (isim vermeyeyim ama kendisi güya 5 yıldızlı ve sıhhıyenin göbeğinde bir otel) sempozyuma gittim çevre ve su kirliliği diye poster sunuma yapacaktık. arabayı otoparka park ettim eşyalarıda orada bıraktım laptop,telefon,cüzdan hatta pasaport herşey içinde olan çanta dursun gidiyim posteri kurayım gelir alırım ne de olsa otopark nolacak dedim. bir geldim arka cam kırılmış ve eşyalar gitmiş.tamam herşey hem sigortalı hemde otelde karşılıyor ziyanı ama tüm akşam karakolda kayıp ilanları ver, telefonda kredi kartı iptal et öldüm bittim annem diyor nazar var nazar

noluyor bu kdr ya herseyde bı hırsızlık
çok gecmış olsun ama enazından cantanı asmalıydın

gunaydın bebeklerım nasılsınız?

keyıfsızım kılo veremıyorum ya...o kdr spor o kdr gayret yapıştılar
neyse boyle devam edecegımm

noluyor bu kdr ya herseyde bı hırsızlık
çok gecmış olsun ama enazından cantanı asmalıydın

alacaktım canımda sempozyum arada koyarım kaybolur işleri yapayım öyle alayım dedim ama gideceği varmış zaten

canım direnç dönemine girmişsindir belki:44:

anşaaa hosgeldin,belliki cok yorucu günler gecirmissin
anneciginlede Allah kavustursun
saol canım benım......... herşeyın başı sağlık gercekten...
verırsın be kuzu sıkma canını sporuda arttırmısın...
vallaa 1 haftada yıkılmış mıllet sanada vok gecmıs olsun ...bol sıvı tuketmeye gayret et canımcım...
bebeklerım bugunku sporum

15 dk kardio
10 dk bel bölgesi
10 dk bel karın sırt
10dk sırf gobek

toplam 45 dk:))
maşallahhh maşallaahhh....
ama benım rakıbem hasta ben nasıl kıyııyım sımdı onaa...lepistesım hastane ftafiğnden dolayı artıdayım ben ne yazıkkı ama cumaya allah kerım...
cantan laptop falan koltukta açık bırakmıycaktınnn kızdım sana...gidenlerden ziyade dunya kadar beklemıssınsır emnıyette falanda...bende bırakırdım arabada cok ama ankraya geldıkten sonra ya koltuğun altına itiyorum ua bagaja görünmiycek sekılde...
ben dun etlıkteydım antereste görev vardı aklıma geldın sende allah biliyo ya...bak senın basınada neler gelmışş...:26:

yılmak yoooookkk aman sakın yaza az kaldı....

inşallah en kısa zamanda toparlarsın.ben sana rakip olmayı cok isterdim ama bazen bırak sporu wc gidecek durumum olmuyor.annemle babamda su koyverdi.bu aralar psikolojikman cok yükleniyorlar
canim Allah yardimcin olsun.Ins bu gunleri gulerek anarsin
gecmis olsun kaptanim
ipekyol bende kendime sporda yoldas ariyorum,beraber kapisabiliriz :)
Olur ins
Allah yardimcin olsun .Allah anlayisli idarecilerle karsilastirsin.Senin isinde cok fedakarlik gerektiriyor canim.Rabbim kat kat mukafat versin
ah bende arıorum sporda yarısacak gonullu rakıbe
3 kisi olduk ne guzel
Düzenli sporla gelenler hooopp gider hiç merak etme canım

Ben varım ben ben ben,haftada 500 dakika spor yapıyorum;geç beni geç geç geç :124:
ins canim istersen sen de 4 kisisin

tamam

cok uzuldum canim gecmis olsun

sağol canım ne çarptı beni bilmiyorum alerji ile karışık bişeyler

aa canım benim çok geçmiş olsun yaaa ama öyle gözükür yerde bırakmayaydın keşke
kendini oku bol bol kuzum

duraklama dönemine girmişsindir hemde kilon baya azaldı hedefin kaçtı ? bm kaç şu an da?

sağolasın hayatım..bende hiç tartılmadım ama bişey yemiyorum doğru düzgün bakalım cumaya ne olur
seninle kapışmak güzel olurdu be kuzucum

hala kendime gelemedim kızlar günde 6 tane hap içiyorum banamısın demiyo
bıktım bu polenlerden geniz yanmasından :2: doğalgaz son ayarda yanıyo ben hala üşüyorum evin içi 25,5 derece
kaç gündür sporda yapamıyorum zaten
bugünki menüm
sabah:1 yumurta,1 kk peynir,2 çay kaşığı reçel,1 dilim ttb ekmeği
öğle:1 paket çubuk kraker,1 çay bardağı şeftali suyu
akşam:bir tabak türlü,2 kaşık sade bulgur pilavı,1dilim ttb ekmeği cacık

Bady,bady,badymmmm İpekyol,çıtır çıtır yiycem seni bu hafta

Sağol canım aynen ölüyorum yorgunluktan haftasonuda kongre için gidiyorum sonra ful yatacam ama patrona da söyledim azıcık daha bu tempoda gidersem hasta olup rapor alacam o yüzden az dinleyim dedim tamam dedi bakalım :)
Kıyamam ya;iş yoğunluğu bahar yorgunluğu ile birleşti tabi,maydonoz tüketmeyi ihmal etme canım dinçlik verir

Kıyamam yaaaaa,bu aralar takımımızın üstüne bu nasıl kara bulutlar Allah beterini vermesin,şükür ki zararın karşılanacakmış canım benim,bununla geçmiş olsun

Canım bazen beden kendini kilitler,sen inatla diyet ve spor yapmaya devam edersen o pes eder

Canım özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım çok geçmiş olsun,kıyamam sana,Allah şifa versin

alacaktım canımda sempozyum arada koyarım kaybolur işleri yapayım öyle alayım dedim ama gideceği varmış zaten

canım direnç dönemine girmişsindir belki:44:
galıba dırenıyorum kendıme evet.D

yılmıyorum kesınlıkle verecegımm kılocukları
hedef koydum hazırana kadar 60 olcam
ramazan sonundada 57

ıns gerceklesır

7. TAKIM,8 NİSAN 2013 PAZARTESİ MESAJ SAYIMI:
Maviyeşil1999=****************=16
Kelebekolacam=*********=9
Dudujan=*******=7
Lepistesinyavrucuğu=******=6
Saliss=********=8
İpekyol51=***********=11
Saphira=*=1
Akabe=********=8
Anşaa=*=1
Nev81=***********=11
Pasam3405=********=8

kızlar 45 dk sporumu yaptım
aksam yemegımı yedım
ve kapanısı yaptım
sudan baska bısey yok ınş

aksam yemeem
bı kase bulgur pılavı ıle
patlıcan kozleyıp yogurtu sarmısaklı yapıp yedım

nevcım elıne saglık

Bady,bady,badymmmm İpekyol,çıtır çıtır yiycem seni bu hafta
yersin valla bende bu haller varken.Neler oluyor bana anlamiyorum yaaa cildirmaya az kaldi
supppeerrr

bende aksama ne yemek yapacagimi dusunuyorum yarim saat once geldim eve ve elektrik yok.En azindan sporumu yaparim diye dusunuyordum hazir eve erken gelmisken ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…