2 haftadır hastalıktan ne diyet kaldı ne spor.halada atlatamadık ben msjlardan izin istiyorum bu hafta.bilidirm yaparım.msjda yazarım ama 5leyebilirmiyim bilmiyorum.
dudujan gitmis herseyin,hayret birsey
Allaha sükürler olsun ki mal´a gelmis,canina birsey olmamis artik bununla gecmis olsun
Lepistenyavrusu iyice iyilesde canim spora baslarsin yine..6 hap ne demek günde..menüne biraz daha c vitamini eklesen acaba biraz daha cabuk ayaklanirmiydin ki ?
Nev ,mesaj sayimini yapmissin eline saglik canim
Maviyesil Allah gönlüne gore versin,sende bu azim varken yaza kadar rahatlikla istedigin kiloya inersin
Aleykum selam kelebekolcam,hosgeldin nasilsin ?
Geçmiş olsun canım bende cuma günü konferansdayım mesaj yazabilir miyim bilmiyorum ama bildirim mutlaka yaparım.iyi geceler kızlar..
hem hastayım hem sipariş yetiştirmeye çalışıyorum.buraya bakamıyorum.bu haftayı bir atlatayım ve sağlığım yerinde olsun,yine sizlerle olucam sık sık..cuma günü de kızımın okulunun geizis var,anneler de katılıyor.perşembe gecesi bildirim listesini buraya koysam bile,cuma günü paylaşım alanına koymaya yetişemeyebilirim.sizler hallediceksiniz artık.18.00 ya kadar paylaşım alanına konması gerekiyor listenin
geçmiş olsun canım takımca birşey var üzerimizde anlamadım ki:44:2 haftadır hastalıktan ne diyet kaldı ne spor.halada atlatamadık ben msjlardan izin istiyorum bu hafta.bilidirm yaparım.msjda yazarım ama 5leyebilirmiyim bilmiyorum.
9 NİSAN 2013 PAZARTESİ PAŞAM YERİNE MESAJ SAYIMI:
Maviyeşil1999=****************=12
Kelebekolacam=*********=3?
Dudujan=*******=11
Lepistesinyavrucuğu=******=5
Saliss=********=izinli
İpekyol51=***********=15
Saphira=*=1
Akabe=********=9
Anşaa=*=12
Nev81=***********=7
Pasam3405=********=izinli
değiştirmeyi unutmuşum nevin sayımını kopyalayıp yapmıştım dayavrum ellerıne saglıkta 9 nısan salı oluyor
hayır olsun ben en son senın gibi olduğumda hamıle kalmısım haberım yok 8 haftalık olunca farkettımm...kizlar benim bugün cok uykum var hep uyudum
simdi uyandim,yine uyumaya gidiyorum,gözlerimi acamiyorum o kadar uykum var gecmisi okuyorum kafam almiyor
senın ısın çok zor yaaa....eş yok uc cocuk çalışıyosunn offf offf....2sniuyuttum size takılayım derken 3.ben buradyım dedi.acıkmış.oğlum hala hasta az evvel kustu üzerini değiştim.acayip balgam var.günşer geceme karıştı uykusuz ne yediği belirsiz biri oldum 2 haftadır.tam bir hafta sonra salı günü iş başı yapacagım ozamana kadar düzen kurmam lazım.
gecmıs olsun canım kolay gelsın...iyi geceler kızlar..
hem hastayım hem sipariş yetiştirmeye çalışıyorum.buraya bakamıyorum.bu haftayı bir atlatayım ve sağlığım yerinde olsun,yine sizlerle olucam sık sık..cuma günü de kızımın okulunun geizis var,anneler de katılıyor.perşembe gecesi bildirim listesini buraya koysam bile,cuma günü paylaşım alanına koymaya yetişemeyebilirim.sizler hallediceksiniz artık.18.00 ya kadar paylaşım alanına konması gerekiyor listenin
canım benım ellerıne sağlık9 NİSAN 2013 PAZARTESİ PAŞAM YERİNE MESAJ SAYIMI:
Dudujan=*******=11
Saliss=********=izinli
İpekyol51=***********=15
Saphira=*=1
Akabe=********=9
Anşaa=*=12
Nev81=***********=7
nerelerdesınız yahuu
ben bgun kahvaltıda etmedım
sımdıye kdr bı elma bı salatalık yedım
5 gıbı bıseyler yerım kapanısı yaparım
:):):)değiştirmeyi unutmuşum nevin sayımını kopyalayıp yapmıştım da
ne yaramazlıgı yaptın bakiimm sen:)hayır olsun ben en son senın gibi olduğumda hamıle kalmısım haberım yok 8 haftalık olunca farkettımm...
senın ısın çok zor yaaa....eş yok uc cocuk çalışıyosunn offf offf....
gecmıs olsun canım kolay gelsın...
canım benım ellerıne sağlık
ben bugun yaramazlık yaptım çok pismanımmm....
iyi geceler kızlar..
nerelerdesınız yahuu
hayır olsun ben en son senın gibi olduğumda hamıle kalmısım haberım yok 8 haftalık olunca farkettımm
7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=45dk+45dk+30
İpekyol51=60dk
Akabe= 40 dk.
Nev81=
sorma tatlim.malzemelerin hepsini hazirladim dogradim esime verdim taze fasulye yapti bende leslie yaptimne yaptın kız yemek
canim annenler hala yanindami2sniuyuttum size takılayım derken 3.ben buradyım dedi.acıkmış.oğlum hala hasta az evvel kustu üzerini değiştim.acayip balgam var.günşer geceme karıştı uykusuz ne yediği belirsiz biri oldum 2 haftadır.tam bir hafta sonra salı günü iş başı yapacagım ozamana kadar düzen kurmam lazım.
supeeerrrrr kendimi alkisliyorum9 NİSAN 2013 PAZARTESİ PAŞAM YERİNE MESAJ SAYIMI:
Dudujan=*******=11
Saliss=********=izinli
İpekyol51=***********=15
Saphira=*=1
Akabe=********=9
Anşaa=*=12
Nev81=***********=7
amanin o ne nasil takat buluyorsun spor yapmayanerelerdesınız yahuu
ondan bende yaptim sorryyyy sabah kursta basladi yaramazlik onunu alamadim nasil toparlarim bilmiyorumben bugun yaramazlık yaptım çok pismanımmm....
Hayirli aksamlar canlar
bugün epey bir misafir agirladik,ancak simdi girebildim buraya,Allah yokluklarini göstermesin ama yorulmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?