Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar pirinç lapasını yapamadım canım çok sıkkın elim gitmedi başım agrıdı gene tansiyonm düşük
menümü yazıyım çıkıcem
2 kepçe arpa şehriyeli tavk suyuna etli çorba
6 yemek kaşıgı bamya yemegi
bol salata
2 dilim çavdar ekmegi
halen başım agıryor kızla 400 tane selatı tefficiye çekicem bitmesi lazım ben kaçtım yarınada allah kerim eşim hasta benim canım sıkkın

:):):)

ne yaramazlıgı yaptın bakiimm sen:)
offf yaa sorma halen deli gibi pismanım son uc gundur de buroda oturttular benı resmen elım ayağım sıstı yaa benı sokak paklıyo...
Hayirli aksamlar canlar

bugün epey bir misafir agirladik,ancak simdi girebildim buraya,Allah yokluklarini göstermesin ama yorulmusum
valla aynen ole eve mısafir eş dost gelmeyınce bereket olmuyo gercekten...
herkesleree günaydınnn kimse var mıııı
iyi akşamlar sekerım sabah yakalayamadım ama....
eşine çok gecmıs olsun canım....
selam kizlar ben dondum hepinize kocaman kocaman Sevgi ve opucuk getirdim .tatilim cok guzeldi eglendim stres attim geri geldim amatabiki Kilo alarak dondum her tatile giden gibi:))
hepinizi cok ozledim bundan sonra duzenli olarak burdayim
ve ganfedın dönuşu hoşgeldınnnn.....
ayy ben o hasta civcivlerı yerımm yaa...
7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=45dk+45dk+30dk+35dk
İpekyol51=60dk
Akabe= 40 dk.
Nev81=
bende bu lıstede olmak ıstıyorum...
kızlar ben yarın 5 mesajtan yazamazsam muaf olabilirim sempozyuma gidiyorum kayseriye çok fena gribim aslında ama iş napacaz

dınlen bıraz yaa bu nedır...yoğunluktan kuyruğu doğrultamıyosun farkındaysan canım benım...izin al 2 gün falan yada rapor al çok yıpranıyosun bide hastalanmıssın...

Ah canım ya,Allah şifa versin,burdaki minikleri de kırdı geçirdi bu salgın

kızlar ben yarın 5 mesajtan yazamazsam muaf olabilirim sempozyuma gidiyorum kayseriye çok fena gribim aslında ama iş napacaz
Allah kolaylık versin canım benim

Anşaaaammmm,napıyosun bitanem nasıl gidiyor hiç görüşemiyoruz,polisler günün kutlu olsun canım benim

Bady'mi sanırsam bu hafta fena devirdim.Listeyi ekleyim de bombayı patlatıyım

***7. TAKIM 304. ETAP***

SAPHIRA ( 86,6 )
nev81 ( 89.6 / 88.2 /1.4/ %1.56 )
lepistesinyavrucugu ( 92,6 )
anşaaa ( 69,4 )
ipekyol ( 75,4 )
pasam3405 ( 83,9 )
saliss ( 102 )
gerbera1987 ( 90 )
maviyesil1999 ( 68 )
kelebekolcam ( 87,3 )
akabe ( 140 )
dudujan ( 104,1 )

7. TAKIM ORTALAMASI: %

Bu hafta 1.4 kg vermişim canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Darısı tüm takımımın fıstıklarına
:124:

Hayirli aksamlar canlar

önce menümüü yazayim sonra gecmise bakarim ins.

sabah 1 dilim esmer ekmek 1 bardak cay

öglen 1 tas corba

aksam 1 tas salata -yogurt ve 1 porsiyon makarna
1 fincan türk kahvesi,3 bardak siyah cay

bugün maalesef geceden planladigim gibi uzuun uzuuun yürüyüse cikamadim,kizlar ben uykususzluktan gözlerimi acamiyorum
sekerimde yok..tüm gün uyumaktan yemekde yapamadim,esim hazirladi ...cay´i kahveyi fazlalastirdim yinede uykum var

yarin kilom fazla cikarsa hic sasmam

selam kizlar ben dondum hepinize kocaman kocaman Sevgi ve opucuk getirdim .tatilim cok guzeldi eglendim stres attim geri geldim amatabiki Kilo alarak dondum her tatile giden gibi:))
hepinizi cok ozledim bundan sonra duzenli olarak burdayim

Ganfed hosgeldin oh ne güzel stresler gitmis güzel eglenceli bir tatil olmus sevindim senin adina

canim ,esine cok gecmis olsun
o kadar cok istiyorum ki Anne olmani,tez zamanda hayirli haberini aliriz insallah

öncelikle geçmi olsun bebem bugün telefonla konuştk senle demeyi unuttum ban sucuk pastırma getir gelirken

Sağol paşammm canım :)
dınlen bıraz yaa bu nedır...yoğunluktan kuyruğu doğrultamıyosun farkındaysan canım benım...izin al 2 gün falan yada rapor al çok yıpranıyosun bide hastalanmıssın...
çok haklısın canım şu işi bitireyim artık yok yatıp kalacam yoksa
Allah kolaylık versin canım benim

Anşaaaammmm,napıyosun bitanem nasıl gidiyor hiç görüşemiyoruz,polisler günün kutlu olsun canım benim
Sağol canım benimmm...
Bu hafta 1.4 kg vermişim canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Darısı tüm takımımın fıstıklarına
Eki Görüntüle 683355 :124:
oooo 41bin kere maşallah canım

SAPHIRA ( 86,6 )
nev81 ( 89.6 / 88.2 /1.4/ %1.56 )
lepistesinyavrucugu ( 92,6 )
anşaaa ( 69,4 )
ipekyol ( 75,4 )
pasam3405 ( 83,9 )
saliss ( 102 )
gerbera1987 ( 90 )
maviyesil1999 ( 68 )
kelebekolcam ( 87,3 )
akabe ( 140 )
dudujan ( 104,1/104,1/0/&0 )

iyi geceler canlar
ben hala çok hastayım ve nasıl yorgunum anlatamam.buraya gelmeye bırakın ilaçlarımı içmeye fırsatım olmadı.Pasta kurabiye yetiştirmeye çalışıyorum.bir taraftan yarın kızımın okul gezisi var.Önce doğal yaşam parkına gidilecek sonra pikniğe.Kızımla birlikte ilk okul gezimiz olacak ama ben hiç bir hazırlık yapamadım.takatim kalmadı resmen.yarın diğer anneler çeşit çeşit yapıp getirirler muhtemelen

geçmişi atlaya zıplaya okumaya çalıştım ama baktım işin içinden çıkamıcam yazayım dedim artık..
geçmiş olsun dileklerinize çok çok teşekkürler canlar
bu hafta diyet filan kalmadı benim,toparlayacağım inşallah en kısa zamanda..

kizinin geziside tam döküldügün zamana denk gelmis
ayarlasan bu kadar olmaz
insallah sabaha kadar biraz olsun iyilesip ,kizinla güzel bir gün gecirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…