- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
Bu hafta 1.4 kg vermişim canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrDarısı tüm takımımın fıstıklarına
Eki Görüntüle 683355 :124:
kızlar mesaj sayımlarında izinlilerden dolayı haksızlıklar oluyor sanırım.liste sürekli değişiyor.en iyisi şöyle yapalım;herkes kendi mesajlarını saysın.mesaj yazarken,başlık kısmına kaç alıntı yaptıysa,o rakamı yazsın,ve hepsini toplaya toplaya yazmaya devam etsin.Böylelikle gün sonunda,en son yazdığı mesajda,günlük mesaj sayısı yazıyor oluyor
ben bugun nobetcıyım kızlar dahada giremem heralde mesaj sayımı doldurdum o yuzden ıcım rahat...yarın sabah çıkıcam isten allaha emanet olunn...güzel bi hafta sonu sızın olsun....
saol canım benımm
hafta sonu yapamam dıye sıktım kendımı
hemen kalkıp hazırlanmam lazım kadınlar beni bekliycek yol ortasında yoksa
kermesimiz açılacak bende bizim grubun kermes başkanıyım bir sürü işim ve sorumluluğum var..şimdi dikim evine gidicez kontrole girişleri kaydetmeye.kermes bitene kadar çok yoğun olucam.rabbim bu işin üstesinden hakkıyla gelmeyi nasip etsin inşlh
bu arada cumanız mübarek olsun canlarım kilo veren herkesi tebrik ediyorum
7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=
İpekyol51=
Akabe=
Nev81=
ARDASLAR SPOR LISTEMIZI BU SEKILDE TUTUP GUN GUN LISTEYE EKLEYELIM DIYORUM NE DERSINIZ
2sniuyuttum size takılayım derken 3.ben buradyım dedi.acıkmış.oğlum hala hasta az evvel kustu üzerini değiştim.acayip balgam var.günşer geceme karıştı uykusuz ne yediği belirsiz biri oldum 2 haftadır.tam bir hafta sonra salı günü iş başı yapacagım ozamana kadar düzen kurmam lazım.
bana da cok oluyor sınır oluyorumherkese cani gonulden bir gunaydin.bugun tarti gunu ben soylemekten korkuyomne yapsam acaba.bu arada bir suru alinti yapmistim yine pcnin azizligine ugradi
benide ekle spor listesine bugun yarim Saat yaptim.gecmis olsun canim insalah tez zamanda atlatirsiniz hastaligi .bune ya butun takim hastalikla bogusuyor
allah razı olsun bebem biraz tavk suyuna çorba biraz ıhlamr birazda sevgi şeffat tamam bu işofff yaa sorma halen deli gibi pismanım son uc gundur de buroda oturttular benı resmen elım ayağım sıstı yaa benı sokak paklıyo...
valla aynen ole eve mısafir eş dost gelmeyınce bereket olmuyo gercekten...
iyi akşamlar sekerım sabah yakalayamadım ama....
eşine çok gecmıs olsun canım....
ve ganfedın dönuşu hoşgeldınnnn.....
ayy ben o hasta civcivlerı yerımm yaa...
bende bu lıstede olmak ıstıyorum...
dınlen bıraz yaa bu nedır...yoğunluktan kuyruğu doğrultamıyosun farkındaysan canım benım...izin al 2 gün falan yada rapor al çok yıpranıyosun bide hastalanmıssın...
300 gram gitmiş***7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA ( 86,6 )
nev81 ( 89.6 / 88.2 /1.4/ %1.56 )
lepistesinyavrucugu ( 92,6 )
anşaaa ( 69,4 )
ipekyol ( 75,4 )
pasam3405 ( 83,9 )
saliss ( 102 )
gerbera1987 ( 90 )
maviyesil1999 ( 68 )
kelebekolcam ( 87,3 )
akabe ( 140 )
dudujan ( 104,1 )
7. TAKIM ORTALAMASI: %
Hayirli aksamlar canlar
önce menümüü yazayim sonra gecmise bakarim ins.
sabah 1 dilim esmer ekmek 1 bardak cay
öglen 1 tas corba
aksam 1 tas salata -yogurt ve 1 porsiyon makarna
1 fincan türk kahvesi,3 bardak siyah cay
bugün maalesef geceden planladigim gibi uzuun uzuuun yürüyüse cikamadim,kizlar ben uykususzluktan gözlerimi acamiyorum
sekerimde yok..tüm gün uyumaktan yemekde yapamadim,esim hazirladi ...cay´i kahveyi fazlalastirdim yinede uykum var
yarin kilom fazla cikarsa hic sasmam
canım dualar klarşılıklı inan sende hamile kalsam lepilesteyin yavrcugda kalsa yeminle çok sevinirim ben kalmış gibicanim ,esine cok gecmis olsun
o kadar cok istiyorum ki Anne olmani,tez zamanda hayirli haberini aliriz insallah
kız pastırmamı nutma sakın bir kangalda sucuk olsunSağol paşammm canım :)
çok haklısın canım şu işi bitireyim artık yok yatıp kalacam yoksa
Sağol canım benimmm...
oooo 41bin kere maşallah canım
canım eşim pc halletti birşey biliyormuş gibipaşam ve dudujan faceten izin bildirdiler.daha doğrusu paşamın pc bozulmuş yanlış hatırlamıyorsam,dudujanın da arabasına hırsız girmişçok geçmiş olsun tekrar canım..yalnız az önce dudujanın ismini gördüm altta,hallettin mi işlerini canım?
kız hep sen giidyorsun nöbete benide götürsene beben bugun nobetcıyım kızlar dahada giremem heralde mesaj sayımı doldurdum o yuzden ıcım rahat...yarın sabah çıkıcam isten allaha emanet olunn...güzel bi hafta sonu sızın olsun....
herkese cani gonulden bir gunaydin.bugun tarti gunu ben soylemekten korkuyomne yapsam acaba.bu arada bir suru alinti yapmistim yine pcnin azizligine ugradi
seninde cuman mubarek olsun işallah vericez kiloları sonra gelsin bebelerhemen kalkıp hazırlanmam lazım kadınlar beni bekliycek yol ortasında yoksa
kermesimiz açılacak bende bizim grubun kermes başkanıyım bir sürü işim ve sorumluluğum var..şimdi dikim evine gidicez kontrole girişleri kaydetmeye.kermes bitene kadar çok yoğun olucam.rabbim bu işin üstesinden hakkıyla gelmeyi nasip etsin inşlh
bu arada cumanız mübarek olsun canlarım kilo veren herkesi tebrik ediyorum
vatana millete hayırlı olsn sen orda almışsın anacım geldi sagolsn 3 kilo 900 aldım 2 haftada**7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA (86,6
nev81 (89,6 / 88.2 /1.4/ %1.56)
lepistesinyavrucugu (92,6/92/0.6/%0.65)
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /66,9/1,1/%1,6)
kelebekolcam (87,3/86.9/0.4/%0.46)
akabe (140 /
dudujan (104,1/104,1/0/%0 )
ganfed(55,5/56,3/-8/%-1,44)
malesef benim sonucda Boyle 8oogr aldim geldim
Hayirli cumalar canlar
yine ayni kilodayim 100 gramcik bile vermemisim
canım teşekkür ederim...
süpersın tatlımm...
canım ben annem hastanede olduğu için izin aldım hatırlamıyosun galıba...açıkça da yazdım ama karışıklık oldu heralde...faceye bı bakarsan....yokolupta asla habersız bırakmam sizi...
ben bu listede olduğumu bile yenı görüyorum....
günün nasıldı saphiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?