kizinin geziside tam döküldügün zamana denk gelmis
ayarlasan bu kadar olmaz
insallah sabaha kadar biraz olsun iyilesip ,kizinla güzel bir gün gecirirsin
Allah şifa versin güzelim.benim kızımda bugün geziden geldi yatıncaya kadar onu anlattı iyiki göndermişim.yatarkende anne diyor gözümü kapatınca orayı görüyorum.iyi geceler canlar
ben hala çok hastayım ve nasıl yorgunum anlatamam.buraya gelmeye bırakın ilaçlarımı içmeye fırsatım olmadı.Pasta kurabiye yetiştirmeye çalışıyorum.bir taraftan yarın kızımın okul gezisi var.Önce doğal yaşam parkına gidilecek sonra pikniğe.Kızımla birlikte ilk okul gezimiz olacak ama ben hiç bir hazırlık yapamadım.takatim kalmadı resmen.yarın diğer anneler çeşit çeşit yapıp getirirler muhtemelen
bana uyar yarın başlıyormuyuzkızlar mesaj sayımlarında izinlilerden dolayı haksızlıklar oluyor sanırım.liste sürekli değişiyor.en iyisi şöyle yapalım;herkes kendi mesajlarını saysın.mesaj yazarken,başlık kısmına kaç alıntı yaptıysa,o rakamı yazsın,ve hepsini toplaya toplaya yazmaya devam etsin.Böylelikle gün sonunda,en son yazdığı mesajda,günlük mesaj sayısı yazıyor oluyor
inşallah canım..dr. a gitmeye dün bir fırsatım oldu.cumaya kadar iyileşmem lazım bana biraz dopingli ilaçlar verin dedim.adam da vur deyince öldürmüş mü nedir,grip ilacını içtikten 10-15 dk sonra baş dönmesi başlıyor ve yürürken yalpalıyorum.siter istemez yatmak zorunda kalıyorum.Bugün çok yoğunum ve ayakta duramıyorum onu içince diye içmedim.antibiyotiğimi de unutmuşum o ara.aklıma geldiğinde saat 17.00 diydi
Allah şifa versin güzelim.benim kızımda bugün geziden geldi yatıncaya kadar onu anlattı iyiki göndermişim.yatarkende anne diyor gözümü kapatınca orayı görüyorum.
bana uyar yarın başlıyormuyuz
hmm ne vermiş merak ettim şimdi.
canım teşekkür ederim...Ah canım ya,Allah şifa versin,burdaki minikleri de kırdı geçirdi bu salgın
Allah kolaylık versin canım benim
Anşaaaammmm,napıyosun bitanem nasıl gidiyor hiç görüşemiyoruz,polisler günün kutlu olsun canım benim
süpersın tatlımm...***7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA ( 86,6 )
nev81 ( 89.6 / 88.2 /1.4/ %1.56 )
lepistesinyavrucugu ( 92,6 )
anşaaa ( 69,4 )
ipekyol ( 75,4 )
pasam3405 ( 83,9 )
saliss ( 102 )
gerbera1987 ( 90 )
maviyesil1999 ( 68 )
kelebekolcam ( 87,3 )
akabe ( 140 )
dudujan ( 104,1 )
7. TAKIM ORTALAMASI: %
canım ben annem hastanede olduğu için izin aldım hatırlamıyosun galıba...açıkça da yazdım ama karışıklık oldu heralde...faceye bı bakarsan....yokolupta asla habersız bırakmam sizi...geçen cuma gerbera ve anşaaa bildirim yapmadılar,izinli yazdım ancak ceza almak durumundalar çünkü habersiz bildirim yapmadılar.gerbera mesaj sayısından muaf tutulmak istemişti,öyle de yaptık.anşaaanın izin durumunu bilmiyorum
ben bu listede olduğumu bile yenı görüyorum....Gerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8
ceza puanlarının son durumu...
yok be bellı bı duzende yıyorum bı seyler:)hoş geldin canım :)
Sağol canım
Afiyet olsun canım kaç gündür birşey yiyemiyordun hasta olacaktın iyi olmuş bu
hala kacamagı anlatmıyorsunofff yaa sorma halen deli gibi pismanım son uc gundur de buroda oturttular benı resmen elım ayağım sıstı yaa benı sokak paklıyo...
valla aynen ole eve mısafir eş dost gelmeyınce bereket olmuyo gercekten...
iyi akşamlar sekerım sabah yakalayamadım ama....
eşine çok gecmıs olsun canım....
ve ganfedın dönuşu hoşgeldınnnn.....
ayy ben o hasta civcivlerı yerımm yaa...
bende bu lıstede olmak ıstıyorum...
dınlen bıraz yaa bu nedır...yoğunluktan kuyruğu doğrultamıyosun farkındaysan canım benım...izin al 2 gün falan yada rapor al çok yıpranıyosun bide hastalanmıssın...
masalllaaaaaaaaaaaaaaaaah yavrumaBu hafta 1.4 kg vermişim canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrDarısı tüm takımımın fıstıklarına
Eki Görüntüle 683355 :124:
yine 35 dk. daha eklemisiz,tebrikler canimcok iyi gidiyorsun
Gerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8
ceza puanlarının son durumu...
tebrikler canım***7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA (86,6
nev81 (89,6 /
lepistesinyavrucugu (92,6
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /
kelebekolcam (87,3/86.9/0.4/%0.458)
akabe (140 /
dudujan (104,1
7. TAKIM ORTALAMASI:bende şimdiden ekleyim ne olur ne olmaz.yarın yetişemem.bu busabahki kilomaz oldu ama artıda cıkmadıgıma şükrediyorum.
kolay gelsin canım benimben bugun nobetcıyım kızlar dahada giremem heralde mesaj sayımı doldurdum o yuzden ıcım rahat...yarın sabah çıkıcam isten allaha emanet olunn...güzel bi hafta sonu sızın olsun....
günaydın canımgunaydın yavrularım nasılsınızz
bugun cuma tartılma gunu:)bı sıklasma hıssedıyorum
ıns vermısımdır
bı tartılıp geleyım hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?