saphira 300 gram verdim ben yazdım okumadınmı***7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA (86,6 / 87.6 / -1 / %-1.15)
nev81 (89,6 / 88.2 /1.4/ %1.56)
lepistesinyavrucugu (92,6 / 92 / 0.6 / %0.65)
ipekyol (75,4 bildirim yapmadı
pasam3405 (83,9 / 84.7 / -0.8 / %-0.95)
maviyesil1999 (68 / 66,9 / 1,1 / %1,62)
kelebekolcam (87,3 / 86.9 / 0.4 / %0.46)
akabe (140 / 140 / 0 / %0) kilosu aynı
dudujan (104,1 / 104,1 / 0 / %0 )kilosu aynı
ganfed(55,5 / 56,3 / -0.8 / %-0.36) 301. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 4'e bölündü
7. Takım Ortalaması:% 0.18
valla paşam zaten koşa koşa geldim eve,sizlerin listeyi paylaşıma koymadığınızı tahmin ettim çünkü.saati geçirmeyyeim diye de hızlı hızlı okudum,800 gr. aldım yazıyordu mesajında,ben de ona göre ortalamanı alıp yaptım.yalnız her seferinde hadi bu seferde yapayım diyorum ama haftaya yapmıcam artık,hepimiz kendimiz yapıyoruz canım öğren artık..zaten önümüzdeki hafadan itibaren herkes sırayla listeyi hazırlayacak ve paylaşıma ekleyecek.herkes öğrenmeli bu işi.ölüm var kalım var.benim başıma bişey gelse resmen dımdızlak ortada kalacaksınızsaphira 300 gram verdim ben yazdım okumadınmı
83 kiloo 600 geliyorum
slmlar kızlar benide alırmısınız gruba bende zayıflamak istiyorum daa
valla paşam zaten koşa koşa geldim eve,sizlerin listeyi paylaşıma koymadığınızı tahmin ettim çünkü.saati geçirmeyyeim diye de hızlı hızlı okudum,800 gr. aldım yazıyordu mesajında,ben de ona göre ortalamanı alıp yaptım.yalnız her seferinde hadi bu seferde yapayım diyorum ama haftaya yapmıcam artık,hepimiz kendimiz yapıyoruz canım öğren artık..zaten önümüzdeki hafadan itibaren herkes sırayla listeyi hazırlayacak ve paylaşıma ekleyecek.herkes öğrenmeli bu işi.ölüm var kalım var.benim başıma bişey gelse resmen dımdızlak ortada kalacaksınız
Canımmmmmm,eminim bebeklerin iyileştikten ve normal seyrine döndüğün zaman çok sıkı rakip olucazzzzzsen bu gidişle beni sollarsın tebriklerrrrr senin adına cokkk sevindim.
Çok sağol canımmmmmhelal olsun
Teşekkür ederim canım benimmmmmoooo 41bin kere maşallah canım
Sağol ciğerimmmmmmsüpersın tatlımm...
Sağol canımmmm,sen de harika vermişsin maşallahhhhhmasalllaaaaaaaaaaaaaaaaah yavruma
Sağol bitanemmmmmm,haftaya bady olalım mı badyharikasın dostummmmm
resimlerinden anlamıştım zaten baya fark var artık
Canımmmm,600 gr az mı,maşallahhhhh**7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA (86,6
lepistesinyavrucugu (92,6/92/0.6/%0.65)
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /66,9/1,1/%1,6)
kelebekolcam (87,3/86.9/0.4/%0.46)
akabe (140 /
dudujan (104,1/104,1/0/%0 )
7. TAKIM ORTALAMASI:
aslında dün 300 gram daha eksiktim ama bugün kalkar kalkmaz tartıltım sonuç bu..yinede çok şükür bu hafta hastalıktan ne çaylarımı ne sularımı nede düzgün beslenebildim
Takimimiza hosgeldiniz pembemavislmlar kızlar benide alırmısınız gruba bende zayıflamak istiyorum daa
valla paşam zaten koşa koşa geldim eve,sizlerin listeyi paylaşıma koymadığınızı tahmin ettim çünkü.saati geçirmeyyeim diye de hızlı hızlı okudum,800 gr. aldım yazıyordu mesajında,ben de ona göre ortalamanı alıp yaptım.yalnız her seferinde hadi bu seferde yapayım diyorum ama haftaya yapmıcam artık,hepimiz kendimiz yapıyoruz canım öğren artık..zaten önümüzdeki hafadan itibaren herkes sırayla listeyi hazırlayacak ve paylaşıma ekleyecek.herkes öğrenmeli bu işi.ölüm var kalım var.benim başıma bişey gelse resmen dımdızlak ortada kalacaksınız
kızlar mesaj sayımlarında izinlilerden dolayı haksızlıklar oluyor sanırım.liste sürekli değişiyor.en iyisi şöyle yapalım;herkes kendi mesajlarını saysın.mesaj yazarken,başlık kısmına kaç alıntı yaptıysa,o rakamı yazsın,ve hepsini toplaya toplaya yazmaya devam etsin.Böylelikle gün sonunda,en son yazdığı mesajda,günlük mesaj sayısı yazıyor oluyor
Gerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8
ceza puanlarının son durumu...
ben bugun nobetcıyım kızlar dahada giremem heralde mesaj sayımı doldurdum o yuzden ıcım rahat...yarın sabah çıkıcam isten allaha emanet olunn...güzel bi hafta sonu sızın olsun....
bu Sabah 15 tane karin duzlestirme hareketi yaptim:)) amma cok olmus deyip sakin dalga gecmeyin bu benim icin buyuk basaridir cunku kesinlikle mekik yada sinav turu seyleri yapamiyorum tansiyonum aninda dusuyor bas donmesi mide bulantisi hak getireo yuzden bende Boyle bi yol buldum hic yoktan iyidir diyom benim tek sorunlu bolgem karnim zaten onuda Boyle Boyle verecem insalalh.sabah yediklerim e gelince
simdiye Kadar 900 ml su
3 dilim keci peyniri
2 tane siyah zeytin
sadece bir lokmadatost ekmegibaska sey yemedim yemiyecemdehadi bana bu hafta basari dileyin ne olur
hemen kalkıp hazırlanmam lazım kadınlar beni bekliycek yol ortasında yoksa
kermesimiz açılacak bende bizim grubun kermes başkanıyım bir sürü işim ve sorumluluğum var..şimdi dikim evine gidicez kontrole girişleri kaydetmeye.kermes bitene kadar çok yoğun olucam.rabbim bu işin üstesinden hakkıyla gelmeyi nasip etsin inşlh
bu arada cumanız mübarek olsun canlarım kilo veren herkesi tebrik ediyorum
BUGÜN BENİM DOGUM GÜNÜM 33 YAŞINA GİRDİM ...
Pasam,aminnnn insallah cnm,bu arada beni gectiginede cok sevindim tebrik ederim
Simdidende esinle Allah kavustursun..
Takimimiza hosgeldiniz pembemavi
Aslinda cok haklisin Saphiram,bugün en son girdigimde listeyi eklemek aklimdaydi ama nereye eklicem? Eklerken birine haber vercektim ne yapcam bilemedigimden elleyemedim.Bunlar bir iyice aciklanirsa iyi olur.Hem az yükün hafifler.
valla Allah razi olsun hostur esim ama herkesin farkli zorlugu var :26:ıns bozulmaz sevıyorum alıstım spor yapmaya artık
oh bole ese can kurban
Canim allah yardimcin olsun.Hakkinizda hayirlisi olsunkızlar ben geldimcanım çoksıkkın eşim hasta grip olmş kıyamam beni bu hafta izinli sayın olrmu canım çok sıkkın dün den beri fenayım diyor kahvaltısını yaptırdım yyor şimdi birazdan tavk suyna çorba yapıcam içsin garibim çok hasta ya o hasta olsn canım acıyor allah korsn birşey olr diye dudjanım kardeşim sagol bebegim saymışsın benim yerime 2 kerede ben senin yerine sayarım olmadı bir haftanın sayımını ben yaparım eşim iyi olsn allahım sinirimden yedim drdm yeminle naazara geldim bugün tartıldım düşücegime çıkmışım 84700 geliyorm kızlar bgün pirinç lapasına başladım 3 gün yapıcam sonra 5 gün dukan akılsız başım işte allahım annem geldi ben bitim eşimede sinir oldm otrmalar çok old bgünde üst kat komsm çagırdı ona gidicem ama az ugrucam yemeye degil yani eşimi bırakamam oda gönül koymasın diye şimdi kalkayımda yemekelri atayım ocaga evi dip köşe temizliyim çorbayıda yapıyım tavuk suyuna çorbayı içiriyim eşime kıyamam ıhlamurda koydm ocaga oda pişti limon suyu sıkarız ekmek olr tamam canım çok sıkkın kızlar inanın öyle böyle degil sizlere haber vereyim diye giridm pc bozktı format atıldı tamir old geldi olrda giremezsem ksra bakmayın ne olr keyfim yok
bu arada korunmayı bıraktık haberiniz olsun bu ay allahım hayırlı bebeler versin işşallah hepimizie bir yandans eviniyorm bebegime allahın izniyle kavşucam bir yandanda üzülüyorm sizlerden ayrılıcam olrda gebe kalırsan gene yazarım buraya gelişmeleri olurmuı olurda dogm olursa hamile kalınca gene gelirim benide kabl edin işşallah
herkez kendine iyi baksın ben ev işleirmi yapayımda yemekelri atıyım ocaga eşime bakayım hasta olnca 1 saat olsn yanında ayrılmıyorm allahım şifa versin işşallah sizleri seven paşa kulunuz
menüme gelince 3 gün pirinç lapası yapıcam biline pazar günü dukana yapıcam 1 hafta nasıl yapıcaksamsen pis bogazını ttma ye şimdi pirinç lapasını geçmişe gidemedim ksra bakmayım bu aralar çok boşlyorm burayı ama söz sizlere pazartesi bombe gibi gelicem bu hafta 1 bende azim edicem 80 görücem benim 75 düşmem lazım ama nasıl olduda allah nasip etti hamile kaldım bebeg zarar vermeden nasıl kilo vericem 3 ay bebek annenin kanından besleniyormş 3 ay müsadem var bakalım korunmayı bıraktım hemen kalabilicekmiyim hamile ölen kızımda hemen kalmıştım ama bakıcez eger olrsa bu ay hamile kalırsam aralıkta dogum ama korkuyorum ya 3 melegim gibi gene giderse marketten istedikelrim geldi bebeler arkadaşı yolladım eşimi bırakasım gelmedi ben kaçtım pazartesi işşallah güzel bir haftaya başlamak dilegiyle bebeler kendinize iyi bakın
hosgeldin mutlusun enerji saciyorsun masallah.Diyettede ayni enerjiyi performansi bekliyoruzselam kizlar ben dondum hepinize kocaman kocaman Sevgi ve opucuk getirdim .tatilim cok guzeldi eglendim stres attim geri geldim amatabiki Kilo alarak dondum her tatile giden gibi:))
hepinizi cok ozledim bundan sonra duzenli olarak burdayim
ben tutmuyorum ama haftalik spor yapmaya gonullu olanlarin listesini hazirlayip koydum herkes yaptikca yazsin dedikcanim spor listesini sen mi tutuyon artik
canim allah yardimcin olsun onlar icinde zor senin icinde zorganfed hoşgeldin..biz buralara hastalıktan kırılıyoz ohh sefan olsun sen tatil yapmıssınbizedepoladıgın enerjiden ver canım ya canlanalım biraz.gerçi ben bu sabah canlandım sayılır diyetsiz sporsuz saçma bir haftan artıyla çıkarım derken eksiyi görünce keyflendim.
ipekcim annem ve babam yanımda.şuan babam memlekete gitti ama genelde bendeler ama annem rahatsız biraz bel boyun fıtıgı meniskus ne ararsan var.becerikli ama gücü yetmiyor.yardımcı tutacam.ama asıl beni düşündüren kızkardesimin dogumuna gşdecekler ve ben işten izin alacagım ve belkide yanlız olacagımbiri daha 3 aylık biri 2 yasında hadi ablalalrı okulda ben nasıl markete vs gidecem.bu saatden sonra kimi bulacam.teyzemin kzına dedim nazlandı ama sanırım gelecek.dogum işide sakat iş erkenden gitseler ya uzarsa.gec gitseler onundaevde cocukları var kim bakacak
.
7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=45dk+45dk+30dk+35dk
İpekyol51=60dk
Akabe= 40 dk.
Nev81=
tabiki eklerim bu haftaki listeyebende bu lıstede olmak ıstıyorum...
demistimBady'mi sanırsam bu hafta fena devirdim.Listeyi ekleyim de bombayı patlatıyım
annammmm bu ceza puani listesi mi 10 puandan dusmus halimi.Benim 9 ceza puanim mi var ben 1 cezam var zannediyorum.Birde bunun telafisi nedir canim telafi yolu varmidir eskiden msj birinciligi vardi sanirimGerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8
ceza puanlarının son durumu...
800 gr la iyi kurtulmussun masallah**7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA (86,6
lepistesinyavrucugu (92,6/92/0.6/%0.65)
ipekyol (75,4
pasam3405 (83,9 /
maviyesil1999 (68 /66,9/1,1/%1,6)
kelebekolcam (87,3/86.9/0.4/%0.46)
akabe (140 /
dudujan (104,1/104,1/0/%0 )
ganfed(55,5/56,3/-8/%-1,44)
malesef benim sonucda Boyle 8oogr aldim geldim
pzt listesine eklerimbenide ekle spor listesine bugun yarim Saat yaptim.gecmis olsun canim insalah tez zamanda atlatirsiniz hastaligi .bune ya butun takim hastalikla bogusuyor
yeni yasin sana hayirlar getirsin canimBUGÜN BENİM DOGUM GÜNÜM 33 YAŞINA GİRDİM ABLAMLAR DEMİN ARADI KUTLADILAR
EŞİM HALEN YATAKTA HOŞ HABERİDE OLSA KTLAYACAK MECALİ YOK NE PARA NE SAGLIGI VAR İŞŞALLAH NİCE SENELERE DER YOKSA ÇOK KIRILIRIM
ahh ahh 2 gundur yine net ve tlf sikintili dogru durust telefonda bile konusamiyoruz.Net bi var tam gireyim nete diyorum hemen gidiveriyor o nedenle bildirimde yapamadim dun***7. TAKIM 304. ETAP***
SAPHIRA (86,6 / 87.6 / -1 / %-1.15)
lepistesinyavrucugu (92,6 / 92 / 0.6 / %0.65)
ipekyol (75,4 bildirim yapmadı
pasam3405 (83,9 / 84.7 / -0.8 / %-0.95)
maviyesil1999 (68 / 66,9 / 1,1 / %1,62)
kelebekolcam (87,3 / 86.9 / 0.4 / %0.46)
akabe (140 / 140 / 0 / %0) kilosu aynı
dudujan (104,1 / 104,1 / 0 / %0 )kilosu aynı
ganfed(55,5 / 56,3 / -0.8 / %-0.36) 301. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 4'e bölündü
7. Takım Ortalaması:% 0.18
tabiki eklerim bu haftaki listeye
demistim
annammmm bu ceza puani listesi mi 10 puandan dusmus halimi.Benim 9 ceza puanim mi var ben 1 cezam var zannediyorum.Birde bunun telafisi nedir canim telafi yolu varmidir eskiden msj birinciligi vardi sanirim
800 gr la iyi kurtulmussun masallah
pzt listesine eklerim
yeni yasin sana hayirlar getirsin canim
ahh ahh 2 gundur yine net ve tlf sikintili dogru durust telefonda bile konusamiyoruz.Net bi var tam gireyim nete diyorum hemen gidiveriyor o nedenle bildirimde yapamadim dun
iyi olur canim bu ins
Hayirli aksamlar canlar
sanirim bugün benim bittigim gün
hic bu kadar caresiz hissetmedim kendimi
saatlerdir agliyorum
yaklasik iki haftadir sürekli tartiya cikiyorum hep ayni gösteriyor 140.0
bu sabahta ayni birde baktim arada error yaziyor
dedim suna yeni pil takayim..pilini degistirdik birde ne göreyim
tam 147.7
resmen bittim
beni yaklasik 7 kilo az göstermis
esimde tartildi ondada aynisi oldu
Allahtan korkuma ;ümidimi yitirmiyorum ama cok sasirdim
bu hafta 139 kiloyu görürüm diye düsünüyordum,bir anda sanki dünyam basima yikildi
gücüm tükendi sanki...
tüm hafta sebze sulari ile detoks yapmayi düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?