Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saphira 300 gram verdim ben yazdım okumadınmı
83 kiloo 600 geliyorum

Son düzenleme:
ama neyse ugraşma bebem haftaya düşeriz
bende becerebilsem şu kilo bölmeyi beceremiyorum birinin yanımda olması lazım kafama vura vura anca ögrenirim
öylen birşey yemedim

arada birşey yemedim

işşallah birazdan tavuk syuna bol tavuk etli arpa şehriye çorbası 6 kaşık kadar bamya yemegi bol yeşil soganlı badem domates salatası 2 dilim çavdar ekmegiyle yogurt yemeyi planlıyorm eşimi bekliyorm gelsin pazara gidicez bol bir çilek alıcem yicem on bugün hamile kadınlar gibi canım yeşil erk çekti vallahi yazarken bile agzım sulanıyor iyimi

saphira 300 gram verdim ben yazdım okumadınmı
83 kiloo 600 geliyorum
valla paşam zaten koşa koşa geldim eve,sizlerin listeyi paylaşıma koymadığınızı tahmin ettim çünkü.saati geçirmeyyeim diye de hızlı hızlı okudum,800 gr. aldım yazıyordu mesajında,ben de ona göre ortalamanı alıp yaptım.yalnız her seferinde hadi bu seferde yapayım diyorum ama haftaya yapmıcam artık,hepimiz kendimiz yapıyoruz canım öğren artık..zaten önümüzdeki hafadan itibaren herkes sırayla listeyi hazırlayacak ve paylaşıma ekleyecek.herkes öğrenmeli bu işi.ölüm var kalım var.benim başıma bişey gelse resmen dımdızlak ortada kalacaksınız

canım anladım sagol çok ugraştım ama olmadı işalah başarabilirm :18::18::18:

sen bu gidişle beni sollarsın tebriklerrrrr senin adına cokkk sevindim.
Canımmmmmm,eminim bebeklerin iyileştikten ve normal seyrine döndüğün zaman çok sıkı rakip olucazzzzz

Çok sağol canımmmmm

oooo 41bin kere maşallah canım
Teşekkür ederim canım benimmmmm

süpersın tatlımm...
Sağol ciğerimmmmmm

masalllaaaaaaaaaaaaaaaaah yavruma
Sağol canımmmm,sen de harika vermişsin maşallahhhhh

harikasın dostummmmm
resimlerinden anlamıştım zaten baya fark var artık
Sağol bitanemmmmmm,haftaya bady olalım mı bady

Canımmmm,600 gr az mı,maşallahhhhh

Pasam,aminnnn insallah cnm,bu arada beni gectiginede cok sevindim tebrik ederim
Simdidende esinle Allah kavustursun..

slmlar kızlar benide alırmısınız gruba bende zayıflamak istiyorum daa
Takimimiza hosgeldiniz pembemavi

Aslinda cok haklisin Saphiram,bugün en son girdigimde listeyi eklemek aklimdaydi ama nereye eklicem? Eklerken birine haber vercektim ne yapcam bilemedigimden elleyemedim.Bunlar bir iyice aciklanirsa iyi olur.Hem az yükün hafifler.

BU cok iyi oldu,birde benim saat farki var,cok karistiriyorum mesaj sayilarini..Tekrar bir güncelleyeyimde gözden kacmis olabilir..

Gerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8

ceza puanlarının son durumu...

böyle bir listeyi ilk gördüm,hemde 9 ceza puani almisim

ben bugun nobetcıyım kızlar dahada giremem heralde mesaj sayımı doldurdum o yuzden ıcım rahat...yarın sabah çıkıcam isten allaha emanet olunn...güzel bi hafta sonu sızın olsun....

Sende Allaha emanetsin canim..sanada kacamaksiz güzel haftasonu dilerim

canim en iyi sen bilirsin kendini,ne güzel sana iyi gelen bir yol bulmussun,isterse günde 3 mekik olsun zamanla yine fayda ettigine inaniyorum
Karin icin sunuda tavsiye edebilirim bir ara kilom bu kadar fazla degilken yapmistim,cok faydasini gördüm..sabah yürüyüslerine cikarken karnimi stretch folyo ile sardim,eve geldgimizdede dusdan sonra susam yagi sürmüstüm, cok faydasini görmüstüm karnim resmen düz olmustu.

Bereketli kazanclar olmustur insallah,canim nerde yaptiniz kermesi ?

BUGÜN BENİM DOGUM GÜNÜM 33 YAŞINA GİRDİM ...

Iyi ki dogdun canim benim Rabbim yeni yasinda yavrularini hayirlisiyla kucagina versin
34 yasini onlarla kutla insallah..Allah ailenle beraber saglikli hayirli bir ömür nasip etsin..

Mesaj sayim 11
herkese kacamaksiz bol hareketli /bereketli bir hafta sonu diliyorum
Allaha emanetsiniz canlar

Son düzenleme:

allah razı olsun kardeşim benim sagolasın oda gitmek istemiyorda borcumuz çok ömürümde 10 milyar kredi çektik dışardan hep hazır yedik borçları yaptık canım eger bu işe giderse bir nebzede borcumuz haifilicek 20 gün ayrı kalıcaz ekmek parası ne yapıcaksın dikişime 10 milyar istiyorlar canım nasıl altından kalkarım doktor çok pahalı hiç borcum olmasınki çark dönsün dua edin ne olr hayırlı işler nasip etsin yaradan bana bende çalışıyımd edim eşim izin vermedi ezerler seni deid panik atak hastasıyımya zor oluyor ne zaman atak gelecegi belli olmyor malesef
kızlar günaydın çok mtluyum mutlulktan havalara uçuyorumazim edince kaçamak yapmayınca nasılda emeline kavuşuyor insan tek korkm eşim 20 günlügüne antalyaya iş için gidicekya ozaman gene alırım kiloları diye korkyorm ama sizlere söz almıcem dahada vericem işşallah çünkü işin cnda evlatlarım var

ama haydi kalkın huuuuuuuu

kimseler gelmemiş beben sabah kahvaltımı yazıyımda çıkıyım
2 siyah 2 yeşil zeytin
2 bardak açık çay
2 çay kaşıgı pancak pekmezi
1 demet taze nane eşimle yedik
4 biber yedim domatesle sarımsakla harmanladım 4 dilim çavadar ekmegi
kibrit kts büyüklügünde beyaz peynir
badem domates pırasa salatası yedim

ara yok çok acıkırsam elma yemeyi düşünüyorm

öylen yemegi yok yemicem

akşamada salata balık yemeyi planlıyorm
tavugm bitmiş eşimle pazara gidicez meyve almaya ordanda kasabıma biraz yürüyüş olr işşallah pazarteside yürüyüşlerime çıkıcem olucek biticekbu hafta dereceye girmem lazım kızlar kesin derecedeyim bu hafta anladımki kilo aldım ama rahatsız olsun zayıflıga alışıncaama pes etmek yok kek yapmıştım geçen attım çöpe bana zararlı şeyleri eve almıcagım eşimede dedim eve zararlı şeyleri alma valahi yaşına başına bakmam döverim dedim şimdide saglıklı besleniyorm dün pazardan bol yeşillik aldım eve geliyordm kapıda otranlar gülmeye başladı elalem sebze alır sen yeşşiligi taşımışsın dedilerarkasdaşta e kolay degil okadar kiloyu yeşillikle verdi dedi bu sefer kaçamak yok yaparsam vay halime bundan sonra kafama göre saglıklı beslenicem az öz yemeyi planlıyorm bebeler ayın 1 eşim gidiyor allah nasip ederse 20 gün yok mesaj yazamazsamda kalbim siziinle sizleri çok özlücem kiloma gelince tartıyı götürücem giderken annemlere orda tartılırım beni ddujan arar cuma sabahı derim kilomu işallah gelincede eşim borçlarımızı birazı kapanıcak sonra deymeyin paşanın keyfinekızlar ben kaçtım bgün giremem arkadaşım ban süprizi varmış bugün kesin pasta almıştır bana mm üfletmeye gelicem sana dedi
kocamda sag olsn dogum günü hediyesi yeşil erikle çilek aldı banacanım paramız kısıtlı daha güzel birşey alırdımda idare et dedi pasta neymiş saglıklı beslendim dün
hey ben çıkıcam kimlere gelmiyor yazık bana

saphiracım canım sende haklısın ksra bakma beceremiyorm diyet sayfasını ama azim eder denerim sırf sen üzülme diye
listeye gelince ben kendiminkini beceriyim sonra digerlerine el atarım
ben kaçtım ev işleirm var ütü var yemek var pazara meyveye kasaba tavk almaya gidicem istanbulda çok gzüel bir hava var onu degerlendirmeye çalışıcam eşim işe gidicek gelicez dolanıcaz öle allahıma binlerce şükür iyi biraz

ıns bozulmaz sevıyorum alıstım spor yapmaya artık

oh bole ese can kurban
valla Allah razi olsun hostur esim ama herkesin farkli zorlugu var :26:
Canim allah yardimcin olsun.Hakkinizda hayirlisi olsun
selam kizlar ben dondum hepinize kocaman kocaman Sevgi ve opucuk getirdim .tatilim cok guzeldi eglendim stres attim geri geldim amatabiki Kilo alarak dondum her tatile giden gibi:))
hepinizi cok ozledim bundan sonra duzenli olarak burdayim
hosgeldin mutlusun enerji saciyorsun masallah.Diyettede ayni enerjiyi performansi bekliyoruz
canim spor listesini sen mi tutuyon artik
ben tutmuyorum ama haftalik spor yapmaya gonullu olanlarin listesini hazirlayip koydum herkes yaptikca yazsin dedik
canim allah yardimcin olsun onlar icinde zor senin icinde zor
7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=45dk+45dk+30dk+35dk
İpekyol51=60dk
Akabe= 40 dk.
Nev81=

masallah maviyesil istikrarla gidiyorsun.Ben duzenli tutamadim spor listemi cunku antalyadan misafirlerimiz vardi onlarla beraberiz cogu vakit.yarinda sehir disina cikabiliriz belki.

bende bu lıstede olmak ıstıyorum...
tabiki eklerim bu haftaki listeye
Bady'mi sanırsam bu hafta fena devirdim.Listeyi ekleyim de bombayı patlatıyım
demistim
Gerbera=2
maviyeşil=7
ganfed=8
ipekyol51=9
lepistesinyavrucugu=9
kelebekolacam=9
akabe=9
anşaaa=8

ceza puanlarının son durumu...
annammmm bu ceza puani listesi mi 10 puandan dusmus halimi.Benim 9 ceza puanim mi var ben 1 cezam var zannediyorum.Birde bunun telafisi nedir canim telafi yolu varmidir eskiden msj birinciligi vardi sanirim
800 gr la iyi kurtulmussun masallah
benide ekle spor listesine bugun yarim Saat yaptim.gecmis olsun canim insalah tez zamanda atlatirsiniz hastaligi .bune ya butun takim hastalikla bogusuyor
pzt listesine eklerim
yeni yasin sana hayirlar getirsin canim
ahh ahh 2 gundur yine net ve tlf sikintili dogru durust telefonda bile konusamiyoruz.Net bi var tam gireyim nete diyorum hemen gidiveriyor o nedenle bildirimde yapamadim dun

iyi olur canim bu ins

7. TAKIM<15 NİSAN-19 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=
İpekyol51=
Akabe=
Nev81=
Ansaaa=
Ganfed=

günaydın kızlar çok berbat bir güne uyandım desem yeriarkadaşımın bebegine aynı teysisi koymuşlar gene selatı tefficiye toplyor sevaba nail olmak isteyenler özelime yazralarsa sevinirm küçükte degil 5 aylık ne yapar garibim kim bilir şimidi bu bebek neticede dua edin arkadaşlarda bebegine birşey olmasın bu kaçıncı bebegi

canım 10 dan düşüyor puanlar.cuma bildirim yapmadığın için 2 ceza puanı alınıyor aslında ama senin net sorunun olduğunu bildiğimden ceza düşmedim ve listeye izinli yazmadım.izinli yazsam 2 hafta liste dışı kalıyorsun biliyorsun

Hayirli aksamlar canlar
sanirim bugün benim bittigim gün
hic bu kadar caresiz hissetmedim kendimi
saatlerdir agliyorum

yaklasik iki haftadir sürekli tartiya cikiyorum hep ayni gösteriyor 140.0

bu sabahta ayni birde baktim arada error yaziyor
dedim suna yeni pil takayim..pilini degistirdik birde ne göreyim

tam 147.7
resmen bittim
beni yaklasik 7 kilo az göstermis
esimde tartildi ondada aynisi oldu

Allahtan korkuma ;ümidimi yitirmiyorum ama cok sasirdim
bu hafta 139 kiloyu görürüm diye düsünüyordum,bir anda sanki dünyam basima yikildi
gücüm tükendi sanki...
tüm hafta sebze sulari ile detoks yapmayi düsünüyorum

canım sıkma canını biz bir takımız veremeseydim ben veremezdim gülüm ben senin yanındayım bunu bilherşey zamanla olur boşver salla gitsim sana birşey diyeyimmi kadın dogumcum bana 35 kilo vericen dediye aynen senin gibi dünya başıma yıkıldı inan dedim 35 kilo ben nasıl veirim bak 1 senede azim ettim 75 kiloma ne kaldı şurdaazim ediceksin önce kendine güvenmen lazım benim gibi yap bir resmini bzdolabına koy ama yazıcıda bu resmi büyüt bak nasıl işe yarıyor benim canım herşeyi istediginde diyorm paşa resme bak sonra düşünsende bende evlat hasretiyle yanıyorz bebem yarın sabah erkenden kalk o yataktan besmele çek allahıms ana inandım güvendim de gerisi inan geliyor ben kilo verdim geçen hafta aldımya allahım ne zor old ama şimdi geri verdim kaçamakta olmayınca sabahtan beri selatı tefficiye çekiyorm arkadaşın bebegine rabbim şifa versin
hadi görüm seni yılmak yok yoksa yersin şaplagı
bugün yedikelrimide yazıyım çıkıyım hoş kimse ugramamış neyse
sabah taze nane 3 siyah 2 yeşil zeytin bir çay kaşıgı pancar pekmezi 3 dilim çavdar ekmegi kibrit ktsuu büyüklügünde peynir rafadan sahanada yumurta sivri tatlı bber

arada yok

öylen yok

akşamda 2 kepçe mercimek çorbası tavuk suyuna bol ıspanak yemegi kıymalı 5 kaşık makarna bol yeşillik ve sivri biber 1 bardak çaybirazdanda sodamı içicem temem bu iş neyse kimseler yok kendim çalıp kendim oynuyorum yarın sabah görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…