Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razi olsun pasam,yazdiklarin biraz olsun icime su serpti
halen agliyorum resmen bittim bir anda

hasta olan bebek icinde Allah acil sifalar versin

Allah razi olsun pasam,yazdiklarin biraz olsun icime su serpti
halen agliyorum resmen bittim bir anda

hasta olan bebek icinde Allah acil sifalar versin

canım sen istersen özeline telini verde koşalım bebem nerdeydin sen dış ülkedeydin orda beleş oluyorya okeyi ver öyle birşey varsa teli veriyim evin konuşalım

canım sen istersen özeline telini verde koşalım bebem nerdeydin sen dış ülkedeydin orda beleş oluyorya okeyi ver öyle birşey varsa teli veriyim evin konuşalım

tabiki canim cok memnun oluru
senin özel mesajlarin dolmus

özelden yazarsan evin telefonunu arayabilirim seni

selam canlarım
nasılsınız bayadır gorusemedık):)

cumadan berıdır habıre yedım .yok bole bısı...ve yarım kılo cukka olmus kutlayın benı.

ıyıce dıyet yapıp sporla bırlıkte tabıkı kıloyu vermek lAZIM

bugun baslarsın sorun degıl

nesı var bebısın

slmlar kızlar benide alırmısınız gruba bende zayıflamak istiyorum daa
hosgeldın canım

verdıkte donduk gerı aldık yarısını)

Hayirli günlerimiz olsun insallah fistiklar
umarim herkes iyidir...aglamakli bir günün ardindan sabah yeniden sifirdan basladim
sabah namazin pesine esimle yürüyüse ciktik eve geldim tartildim 146.8 geldim
cuma ya kadar insallah en azindan 144 olayim

aleykum selam canim sen cok düzenli spor yapiyorsun,bugünm biraz dikkat etsen birazda spor ,yarina birseyin kalmaz Allahin izniyle

kahvaltim sabah 7.30 de
2 dilim ekmek
biraz peynir,1 kahve kasigi recel
domates marul

Saat 8.30
1 fincan sade türk kahvesi

ALINTI 5
kaptancazım ben öğrenmeye gönüllüyüm en başından bu zamana kadar yapmadığımız hata sırayla
bu hafta herkes öğrensin lütfen yok öğrenemiyorum hesaplayamıyorum demeyin kızlar çünkü herkes çıkarma toplama bölme yapmasını biliyor..yazın bi kağıda (ben kilo hesaplamasını öyle öğrendim) ordan baka baka yapın

sağol kuzum benim
valla olalım dicem ama bende bu hafta iş yok niyeyse nevim cumadan beri öyle yürüyorum öyle koşuşturuyorum gram fark etmemiş sanırım tiroidim yine oynadı
canım kermesimiz mayısın 5 de açılacak vakıf kermesibizler şu an gönüllü hizmet ediyoruz dikiyoruz biçiyoruz topluyoruz
canım benim sıkma canını o kadar sen bu işe başladın ister 10 fazla gelsin başarıcağını biliyosun
yolumuz yorucu olsada vericez hep beraber inşlh

o kadar tutt tutt hafta sonu yeeeneyse verirsin sen onu

herkeslere günaydınlar canlarım iyi bir hafta olsun hepimiz için inşlh
sabah yatarken kulağıma kuş sesleri geliyo diyorum gözümüde açmıyorum .bizim kuşlar abimin odasında duruyo:) allah allah dedim bu kadar yakından nasıl geliyo gözümü bi açtım bizimkiler firar etmiş bizim odanın tülünde duruyolar
allahtan cam felan açık değilmiş bugün kafes kapağına çözüm bulmak lazım

Herkeslereeee günaydınn ankaraya döndüm ama dönmeseymişim iyiymiş yağmur soğuk bu ney yaw annem kocakarı yağmurları başladı 15 gün böyle diyor

Herkeslereeee günaydınn ankaraya döndüm ama dönmeseymişim iyiymiş yağmur soğuk bu ney yaw annem kocakarı yağmurları başladı 15 gün böyle diyor

gerçekten mii...ya tam havalar ısındı derken ankaranın adetlerını öğrenmek şart dün göksuya piknığe gitcektık dedik değişik biyere gidelım bastık kızılcahamama gittik ankaradan çıkarken hava 24 dereceydı giydık kısa kolluları....saat uc gibi bir yağmur rezilliğimizi görmen lazım....apar topar gerı döndük kısmetten ötesi yok işte...

kızlar guzel bir hafta diliyorum herkese....
sabah kahvaltım:2 haşlanmıs yumurta bol yeşillk
ara:neskafe 2si birarada

annem öyle dedi malesef 15 gün sürer duygu kalın giyin zaten iyileşemiyorsun dedi. Dün herkes öyle olmuş.

Sanada güzel bir hafta diliyorum canım afiyet olsun

annem öyle dedi malesef 15 gün sürer duygu kalın giyin zaten iyileşemiyorsun dedi. Dün herkes öyle olmuş.

Sanada güzel bir hafta diliyorum canım afiyet olsun

saol canım benım...gecen hafta kötü biittiii..umarım uzantısı olarak devam etmez....zayıflamamızzz lazım yaza az kaldıı...15 gün daha hırkalar tunıkler kurtarırda sonra sağdan soldan fırtlayan yağlarımızla başbaşa kalcazz ne yazıkkıı....

8 alıntııııııııı
tabiki canim cok memnun oluru
senin özel mesajlarin dolmus

özelden yazarsan evin telefonunu arayabilirim seni
ben şimdi mesaj ktsnu boşaltırım hemencik bebem
ilk tebrik edfen ben olym bariaferim kıızma
bugun baslarsın sorun degıl

nesı var bebısın

hosgeldın canım

verdıkte donduk gerı aldık yarısını)
canım ilk bebegi bnn yüzünden gitti allahın hikmeti araştırılırdı birşey bulamadılar 5 ayına gelince bebegin karnı ve cigerleri s toplyorallahın işi ondan bebegein kalbini durdryolar dogum yaptırıyorlar selatı tefficiye toplandı ilşşallah şifa olr ben duanın gücüne inanıyorm
sen azim et gerisi gelir kuzuım
kahvaltim sabah 7.30 de
2 dilim ekmek
biraz peynir,1 kahve kasigi recel
domates marul

Saat 8.30
1 fincan sade türk kahvesi
reçelle türk kahvesini çıkar bebem kahve selülüt yapıyor bizdede maşşallah hiç yok çavdar ekmegi ye birde nacızane tavsiyem ş taze hahne yiyin inanın dok totuyor birde dereotudenendi onaylandıda
al bendende okadar paşada kafesi açıpp kaçıyor onla çok graştım bgün kız daha açamıyor kapıyı ben ne yaptım biliyormsn hanı dolap poşetleri varya içinde tutucakları var onlarla kafesin kapısını bagladım iyiya çıksındün kafesin telini aradım yok diyrom allahım bu nerde sen al sakla paşa bey sanki bulamıcemüstünede tülbentimi örtüyorm iyi olyor birde bebekleri olsa
anacım kayserilim gelmiş yaşasın getirdinmi kız pastırma sucuk
kahveyi içmeyin katkı maddesinden tutunda şekerine kadar var süt iç bebem süt

günaydın bebeler nepiyonuz:131::131:
beni soran olrsa heçte iyi degilim eşimle tartıştım sabahın 6 sına geliyord beyfendi oyna dalmış gözümü açtım bir bagırmışım korkmdan çıktıdedim sana ne kahvaltı ne yemek var dedim kalkar kendin yersin dedim ama içim elvermediçayı koydmda yanına ne yapsam diye düşünüyorum

Son düzenleme:

kahvesız bi hayat düşünemıyorum paşam yaa sigarayı bıraktım kahveyıde günde bire düşürdüm daha ne yapıpyım yaaaa...

valla ole tutamadımdamardan gırdıler :))

evet nısan yagmurları sımdı gostercek yuzunu

ne zmndır 2sı bı arada ıcmıyorum ozledımvalla

ayyy hiç hatırlatma canım yaaaa
anacım kayserilim gelmiş yaşasın getirdinmi kız pastırma sucuk

alamadım gezemedim ki hep iş hep iş bıktım ben ya yorgunum artık uyuyup 24 saat uyanmamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…