Allah razi olsun pasam,yazdiklarin biraz olsun icime su serpti
halen agliyorum resmen bittim bir anda
hasta olan bebek icinde Allah acil sifalar versin
canım sen istersen özeline telini verde koşalım bebem nerdeydin sen dış ülkedeydin orda beleş oluyorya okeyi ver öyle birşey varsa teli veriyim evin konuşalım
bugun baslarsın sorun degılvalla Allah razi olsun hostur esim ama herkesin farkli zorlugu var :26:
Canim allah yardimcin olsun.Hakkinizda hayirlisi olsun
hosgeldin mutlusun enerji saciyorsun masallah.Diyettede ayni enerjiyi performansi bekliyoruz
ben tutmuyorum ama haftalik spor yapmaya gonullu olanlarin listesini hazirlayip koydum herkes yaptikca yazsin dedik
canim allah yardimcin olsun onlar icinde zor senin icinde zor
masallah maviyesil istikrarla gidiyorsun.Ben duzenli tutamadim spor listemi cunku antalyadan misafirlerimiz vardi onlarla beraberiz cogu vakit.yarinda sehir disina cikabiliriz belki.
nesı var bebısıngünaydın kızlar çok berbat bir güne uyandım desem yeri arkadaşımın bebegine aynı teysisi koymuşlar gene selatı tefficiye toplyor sevaba nail olmak isteyenler özelime yazralarsa sevinirm küçükte degil 5 aylık ne yapar garibim kim bilir şimidi bu bebek neticede dua edin arkadaşlarda bebegine birşey olmasın bu kaçıncı bebegi
hosgeldın canımslmlar kızlar benide alırmısınız gruba bende zayıflamak istiyorum daa
verdıkte donduk gerı aldık yarısını)Canımmmmmm,eminim bebeklerin iyileştikten ve normal seyrine döndüğün zaman çok sıkı rakip olucazzzzz
Çok sağol canımmmmm
Teşekkür ederim canım benimmmmm
Sağol ciğerimmmmmm
Sağol canımmmm,sen de harika vermişsin maşallahhhhh
Sağol bitanemmmmmm,haftaya bady olalım mı bady
Canımmmm,600 gr az mı,maşallahhhhh
selam canlarım
nasılsınız bayadır gorusemedık):)
cumadan berıdır habıre yedım .yok bole bısı...ve yarım kılo cukka olmus kutlayın benı.
ıyıce dıyet yapıp sporla bırlıkte tabıkı kıloyu vermek lAZIM
kaptancazım ben öğrenmeye gönüllüyüm en başındanvalla paşam zaten koşa koşa geldim eve,sizlerin listeyi paylaşıma koymadığınızı tahmin ettim çünkü.saati geçirmeyyeim diye de hızlı hızlı okudum,800 gr. aldım yazıyordu mesajında,ben de ona göre ortalamanı alıp yaptım.yalnız her seferinde hadi bu seferde yapayım diyorum ama haftaya yapmıcam artık,hepimiz kendimiz yapıyoruz canım öğren artık..zaten önümüzdeki hafadan itibaren herkes sırayla listeyi hazırlayacak ve paylaşıma ekleyecek.herkes öğrenmeli bu işi.ölüm var kalım var.benim başıma bişey gelse resmen dımdızlak ortada kalacaksınız
Canımmmmmm,eminim bebeklerin iyileştikten ve normal seyrine döndüğün zaman çok sıkı rakip olucazzzzz
Çok sağol canımmmmm
Teşekkür ederim canım benimmmmm
Sağol ciğerimmmmmm
Sağol canımmmm,sen de harika vermişsin maşallahhhhh
Sağol bitanemmmmmm,haftaya bady olalım mı bady
Canımmmm,600 gr az mı,maşallahhhhh
canım kermesimiz mayısın 5 de açılacak vakıf kermesiBU cok iyi oldu,birde benim saat farki var,cok karistiriyorum mesaj sayilarini..Tekrar bir güncelleyeyimde gözden kacmis olabilir..
böyle bir listeyi ilk gördüm,hemde 9 ceza puani almisim
Sende Allaha emanetsin canim..sanada kacamaksiz güzel haftasonu dilerim
canim en iyi sen bilirsin kendini,ne güzel sana iyi gelen bir yol bulmussun,isterse günde 3 mekik olsun zamanla yine fayda ettigine inaniyorum
Karin icin sunuda tavsiye edebilirim bir ara kilom bu kadar fazla degilken yapmistim,cok faydasini gördüm..sabah yürüyüslerine cikarken karnimi stretch folyo ile sardim,eve geldgimizdede dusdan sonra susam yagi sürmüstüm, cok faydasini görmüstüm karnim resmen düz olmustu.
Bereketli kazanclar olmustur insallah,canim nerde yaptiniz kermesi ?
Iyi ki dogdun canim benimRabbim yeni yasinda yavrularini hayirlisiyla kucagina versin
34 yasini onlarla kutla insallah..Allah ailenle beraber saglikli hayirli bir ömür nasip etsin..
Mesaj sayim 11
herkese kacamaksiz bol hareketli /bereketli bir hafta sonu diliyorum
Allaha emanetsiniz canlar
canım benim sıkma canını o kadar sen bu işe başladın ister 10 fazla gelsin başarıcağını biliyosunHayirli aksamlar canlar
sanirim bugün benim bittigim gün
hic bu kadar caresiz hissetmedim kendimi
saatlerdir agliyorum
yaklasik iki haftadir sürekli tartiya cikiyorum hep ayni gösteriyor 140.0
bu sabahta ayni birde baktim arada error yaziyor
dedim suna yeni pil takayim..pilini degistirdik birde ne göreyim
tam 147.7
resmen bittim
beni yaklasik 7 kilo az göstermis
esimde tartildi ondada aynisi oldu
Allahtan korkuma ;ümidimi yitirmiyorum ama cok sasirdim
bu hafta 139 kiloyu görürüm diye düsünüyordum,bir anda sanki dünyam basima yikildi
gücüm tükendi sanki...
tüm hafta sebze sulari ile detoks yapmayi düsünüyorum
selam canlarım
cumadan berıdır habıre yedım .yok bole bısı...ve yarım kılo cukka olmus kutlayın benı.
Herkeslereeee günaydınn ankaraya döndüm ama dönmeseymişim iyiymiş yağmur soğuk bu ney yawannem kocakarı yağmurları başladı 15 gün böyle diyor
gerçekten mii...ya tam havalar ısındı derken ankaranın adetlerını öğrenmek şart dün göksuya piknığe gitcektık dedik değişik biyere gidelım bastık kızılcahamama gittik ankaradan çıkarken hava 24 dereceydı giydık kısa kolluları....saat uc gibi bir yağmur rezilliğimizi görmen lazım....apar topar gerı döndük kısmetten ötesi yok işte...
kızlar guzel bir hafta diliyorum herkese....
sabah kahvaltım:2 haşlanmıs yumurta bol yeşillk
ara:neskafe 2si birarada
annem öyle dedi malesef 15 gün sürer duygu kalın giyin zaten iyileşemiyorsun dedi. Dün herkes öyle olmuş.
Sanada güzel bir hafta diliyorum canım afiyet olsun
ben şimdi mesaj ktsnu boşaltırım hemencik bebemtabiki canim cok memnun oluru
senin özel mesajlarin dolmus
özelden yazarsan evin telefonunu arayabilirim seni
ilk tebrik edfen ben olym bariselam canlarım
canım ilk bebegi bnn yüzünden gitti allahın hikmeti araştırılırdı birşey bulamadılar 5 ayına gelince bebegin karnı ve cigerleri s toplyorbugun baslarsın sorun degıl
nesı var bebısın
hosgeldın canım
verdıkte donduk gerı aldık yarısını)
sen azim et gerisi gelir kuzuımHayirli günlerimiz olsun insallah fistiklar
umarim herkes iyidir...aglamakli bir günün ardindan sabah yeniden sifirdan basladim
sabah namazin pesine esimle yürüyüse ciktik eve geldim tartildim 146.8 geldim
cuma ya kadar insallah en azindan 144 olayim
aleykum selam canim sen cok düzenli spor yapiyorsun,bugünm biraz dikkat etsen birazda spor ,yarina birseyin kalmaz Allahin izniyle
reçelle türk kahvesini çıkar bebem kahve selülüt yapıyor bizdede maşşallah hiç yokkahvaltim sabah 7.30 de
2 dilim ekmek
biraz peynir,1 kahve kasigi recel
domates marul
Saat 8.30
1 fincan sade türk kahvesi
herkeslere günaydınlar canlarım iyi bir hafta olsun hepimiz için inşlh
sabah yatarken kulağıma kuş sesleri geliyo diyorum gözümüde açmıyorum .bizim kuşlar abimin odasında duruyo:) allah allah dedim bu kadar yakından nasıl geliyo gözümü bi açtım bizimkiler firar etmiş bizim odanın tülünde duruyolar
allahtan cam felan açık değilmiş bugün kafes kapağına çözüm bulmak lazım
Herkeslereeee günaydınn ankaraya döndüm ama dönmeseymişim iyiymiş yağmur soğuk bu ney yawannem kocakarı yağmurları başladı 15 gün böyle diyor
kahveyi içmeyin katkı maddesinden tutunda şekerine kadar var süt iç bebem sütkızlar guzel bir hafta diliyorum herkese....
ben şimdi mesaj ktsnu boşaltırım hemencik bebem
ilk tebrik edfen ben olym bariaferim kıızma
canım ilk bebegi bnn yüzünden gitti allahın hikmeti araştırılırdı birşey bulamadılar 5 ayına gelince bebegin karnı ve cigerleri s toplyorallahın işi ondan bebegein kalbini durdryolar dogum yaptırıyorlar selatı tefficiye toplandı ilşşallah şifa olr ben duanın gücüne inanıyorm
sen azim et gerisi gelir kuzuım
reçelle türk kahvesini çıkar bebem kahve selülüt yapıyor bizdede maşşallah hiç yokçavdar ekmegi ye birde nacızane tavsiyem ş taze hahne yiyin inanın dok totuyor birde dereotu denendi onaylandıda
al bendende okadar paşada kafesi açıpp kaçıyor onla çok graştım bgün kız daha açamıyor kapıyı ben ne yaptım biliyormsn hanı dolap poşetleri varya içinde tutucakları var onlarla kafesin kapısını bagladım iyiya çıksın dün kafesin telini aradım yok diyrom allahım bu nerde sen al sakla paşa bey sanki bulamıcem üstünede tülbentimi örtüyorm iyi olyor birde bebekleri olsa
anacım kayserilim gelmiş yaşasın getirdinmi kız pastırma sucuk
kahveyi içmeyin katkı maddesinden tutunda şekerine kadar var süt iç bebem süt
günaydın bebeler nepiyonuz:131::131:
beni soran olrsa heçte iyi degilim eşimle tartıştım sabahın 6 sına geliyord beyfendi oyna dalmış gözümü açtım bir bagırmışım korkmdan çıktıdedim sana ne kahvaltı ne yemek var dedim kalkar kendin yersin dedim ama içim elvermedi çayı koydmda yanına ne yapsam diye düşünüyorum
kahvesız bi hayat düşünemıyorum paşam yaa sigarayı bıraktım kahveyıde günde bire düşürdüm daha ne yapıpyım yaaaa...
valla ole tutamadımALINTI 5
kaptancazım ben öğrenmeye gönüllüyüm en başındanbu zamana kadar yapmadığımız hata sırayla
bu hafta herkes öğrensin lütfen yok öğrenemiyorum hesaplayamıyorum demeyin kızlar çünkü herkes çıkarma toplama bölme yapmasını biliyor..yazın bi kağıda (ben kilo hesaplamasını öyle öğrendim) ordan baka baka yapın
sağol kuzum benim
valla olalım dicem ama bende bu hafta iş yok niyeyse nevim cumadan beri öyle yürüyorum öyle koşuşturuyorum gram fark etmemişsanırım tiroidim yine oynadı
canım kermesimiz mayısın 5 de açılacak vakıf kermesibizler şu an gönüllü hizmet ediyoruz dikiyoruz biçiyoruz topluyoruz
canım benim sıkma canını o kadar sen bu işe başladın ister 10 fazla gelsin başarıcağını biliyosun
yolumuz yorucu olsada vericez hep beraber inşlh
o kadar tutt tutt hafta sonu yeeeneyse verirsin sen onu
evet nısan yagmurları sımdı gostercek yuzunuHerkeslereeee günaydınn ankaraya döndüm ama dönmeseymişim iyiymiş yağmur soğuk bu ney yawannem kocakarı yağmurları başladı 15 gün böyle diyor
ne zmndır 2sı bı arada ıcmıyorum ozledımvallakızlar guzel bir hafta diliyorum herkese....
saol canım benım...gecen hafta kötü biittiii..umarım uzantısı olarak devam etmez....zayıflamamızzz lazım yaza az kaldıı...15 gün daha hırkalar tunıkler kurtarırda sonra sağdan soldan fırtlayan yağlarımızla başbaşa kalcazz ne yazıkkıı....
anacım kayserilim gelmiş yaşasın getirdinmi kız pastırma sucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?