oh masalalh daim olsun sporuncanimsen maltepedeydin demi canimkızlar sımdı 45dk sporumuda yaptımmm ohh canıma degsın
bende hafta sonu sporumu yaptim ekleniyormu eklenmiyormu bilmiyorum ama bugunde yarim sat yaptim7. TAKIM<15 NİSAN-19 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=60dk+45dk
İpekyol51=
Akabe= 40 dk.,
Nev81=
Ansaaa=
Ganfed=
sorman iyi oldu ogrenmis oluruz kaptancim cevap verirmisin acaba7. TAKIM<15 NİSAN-19 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=60dk+45dk
İpekyol51=
Akabe= 40 dk.,
Nev81=
Ansaaa=
Ganfed=
lepistesinyavrucugu=90 dk
bugün tam 1,5 saat yürügüm kızlar :)
cmrtsi pzr liste yapmıyomuyuz :26:
canim sikma canini hersey gibi sikintiklarda gececek .insanin moralinin olmamasi cok kotu ama buna ragmen bizi dusunmen ayri bir yuce gonulluluktur seni seviyoruz kaptanim insalalh tez zamanda toparlarsinİyi akşamlar kızlar
bugün kursum vardı biliyorsunuz,kuru dolmalar sarmalar yaptık,gel de yeme
komşum da ne zamandır benden mercimek köftesi istiyordu,bir de onu yaptım,yedim oh tam diyetlik menü oldu
ilaçlarımı da düzenli içemedim,ondan herhalde,iyileşemedim bir türlü,moraller de pek iyi değil.çok fazla buraya gelip sizi sıkmak istemiyorum.tadım yokken bişey yazmak da istemiyorum,sizin enerjinizi düşürmek de..bu ara biraz idare edin beni,toparlanıcam inşallah
Kızlar cuma listelerini her hafta birimiz hazırlayacağız bundan sonra,herkes öğrensin diye..bu cuma için ilk yapmak isteyen bir gönüllümüz var mı yoksa kura mı çekeyim? lepistes gönüllüydü,bu cuma yapmak istermisin canım listeyi :126:
Ayyyy,Allah çocuklarımızın yüzüne baksa da 23 nisan bol güneşli geçseeeeeHerkeslereeee günaydınn ankaraya döndüm ama dönmeseymişim iyiymiş yağmur soğuk bu ney yawannem kocakarı yağmurları başladı 15 gün böyle diyor
Yine de şükürler olsun erken karar verdik Ayşemmmm,ya eski halimizle girseydik...saol canım benım...gecen hafta kötü biittiii..umarım uzantısı olarak devam etmez....zayıflamamızzz lazım yaza az kaldıı...15 gün daha hırkalar tunıkler kurtarırda sonra sağdan soldan fırtlayan yağlarımızla başbaşa kalcazz ne yazıkkıı....
Canımmmmm,nerdesinnnn,neler yaptınnnn,Gel,gel,gelkızlarrrr çok özledim sizi yaaaaa eğer yeriniz varsa bende dönmek istiyorum zaten aldım başımı gidiyorum toparlanmam gerekiyor. kaptanım cevabını bekliyorum acilen.
bende durumlar karışık ki ne karışık bakalım bindik bi alamete.
yeni dijital bi tartı aldım aranızdayım ama nolur beni accık gazlayın.
Kıyamam ciğerimmmmm,ah bilmez miyim,insanın ağzını bıçak açmıyor dertliyken,takımdan ilk uzaklaşmam ve hızla kilo almam o zamanlardı,Allah kalbine ferahlık versin...İyi akşamlar kızlar
bugün kursum vardı biliyorsunuz,kuru dolmalar sarmalar yaptık,gel de yeme
komşum da ne zamandır benden mercimek köftesi istiyordu,bir de onu yaptım,yedim oh tam diyetlik menü oldu
ilaçlarımı da düzenli içemedim,ondan herhalde,iyileşemedim bir türlü,moraller de pek iyi değil.çok fazla buraya gelip sizi sıkmak istemiyorum.tadım yokken bişey yazmak da istemiyorum,sizin enerjinizi düşürmek de..bu ara biraz idare edin beni,toparlanıcam inşallah
kız insan demezmi uçaga binince anacım paşanın scugunu pastırmasını unuttum diye
gel bebem ben sana ninni söylerde uyutrum annem
kaptanım bende hazırlayabilirim ama zahmet olmazsa önce anlatabilir misin?Kızlar cuma listelerini her hafta birimiz hazırlayacağız bundan sonra,herkes öğrensin diye..bu cuma için ilk yapmak isteyen bir gönüllümüz var mı yoksa kura mı çekeyim? lepistes gönüllüydü,bu cuma yapmak istermisin canım listeyi :126:
Mesaj 5
Canlarım bugün eve daha az önce geldim,o yüzden pek fazla kalamıycam daha sporum var,kocaman öpüyorummmm
canım hem çok şaşırdım hem de hayal kırıklığı yaşamana çok üzüldümhiç sıkma canını,sonuçta verdiğin kilo değişmedi.o kadar kiloyu sen verdin unutma bunu listede tartı değişimi uygulaması yaparız sana,7 kg luk farkı başlangıç kilona ekleriz,mesele hallolur
Canım arkadaşının başı sağolsun çok zor olmalı.Annem bir kardeş bir evlat acısı geçmez derkızlar uyku tutmadı canım çok sıkkın ya dünden beri
bir arkadaşım vardı ilk bebegi öldü karnında ve cigerlerinde su var diye kalbini drdrdular normal dogum yaptı şimdi 2 bebegine hamile aynısı olmş işin kötüsü 5 aylık bebek selatı tefficiye topladık çok şükür selatı tefficiyeyi topladık bitik
2 arkadaşımda tedaviyle ikize hamile kalmıştı cma günü beni aradı paşa dedi 3 gündür su geliyor benden dedi sebebi herkeze diyorum dedi normal diyorlar dedi deidm vakit kaybetmeden doktoruna git sen beni dinlemiş allahtan doktora gitmiş bir bnakmışlarki ikizlerden biri ölmüş anne karnındadogum başladı dogrttlar digerinide küveze koydlar 23 hafta 4 günlüktü bebegi bugün aradım dedim selatı tefficiye toplanıyor bana bebek için dedim arkadaşım dediki paşam oda cennete gitti canım yanıyor paşa dedi sen 3 bebegine nasıl dayandın dedi başladık aglamaya
3 arkadaşımda rahim agzı açıklıgından 5 aylıktı herşeye ragmen gene drmadı onunda kızını cennnete yolladık
herşey üst üste geldi kızlar ya ondada banedki tehsizi buldlar rahimi diktiler kan sulandırıcılar düşük igneleri vs gene işe yaramadı gene aynı haftyasında cennete uçtu ben şimdi hangi arakadaşıma yanayım çok kötüyüm çok içim acıyor
ondan gelemedim selatı tefficiye çektim kaç kere girdim yazıcaktım nasip olmadı
allahım kimseyi evladıyla sınamasın ikizlerin annesi aglıyor telefonda paşa nasıl dayandın paşa 3 bebege aklıma ilk sen geldin bu yükü nasıl kaldırdın diye dedi bende aglamaya başladım kapadım eşimd edi ne old kızlarımız cennete gitti canımd edi yapma ya dedi i.im çok acıyor
günaydınlar olsunn herkesee...
kızlar ısle ılgılı sıkıntılarım var bu aralar bugun gidip konuşıcam sizden de dua istiyorum allah rızası ıcın şu anşaaa kulunun hakkında hayırlısı ne ıse onu ver yarrabbim...ağzımın ıcı full yara dudaklarım ucuk ıcınde sıkıntı ıs te sıkıntı varsa hayat yurumuyo sankı...ankara bana hıc ıyı gelmedı...bi türlü uyum sağlayamıyorum...bugun resmen gidip yalvarıcam o boyuta döndü iş...rabbım gönlüme gör yarrabimm...allaha emanet akşama görüşürüz...
herkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyorbu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim
nım herşey gönlünce olsn işşallahgünaydınlar olsunn herkesee...
kızlar ısle ılgılı sıkıntılarım var bu aralar bugun gidip konuşıcam sizden de dua istiyorum allah rızası ıcın şu anşaaa kulunun hakkında hayırlısı ne ıse onu ver yarrabbim...ağzımın ıcı full yara dudaklarım ucuk ıcınde sıkıntı ıs te sıkıntı varsa hayat yurumuyo sankı...ankara bana hıc ıyı gelmedı...bi türlü uyum sağlayamıyorum...bugun resmen gidip yalvarıcam o boyuta döndü iş...rabbım gönlüme gör yarrabimm...allaha emanet akşama görüşürüz...
allah arzı olsn canım allahım şifa versin işşallahCanım arkadaşının başı sağolsun çok zor olmalı.Annem bir kardeş bir evlat acısı geçmez der
inş seneye bu zamanlar senin bebeği sevmeye istanbula gelirim
9 uyuyucan senherkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyorbu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim
valla kuzu dedim ya dibe vurdum resmen rahat bi beş altı kilo aldım berbat durumdayım yani anlayacağın sen nasılsın bu arada ben haberlerde duymuştum 23 nisan kutlanmayacak diye bu durumda 24 nisan da tatil olur mu senceAyyyy,Allah çocuklarımızın yüzüne baksa da 23 nisan bol güneşli geçseeeee
Yine de şükürler olsun erken karar verdik Ayşemmmm,ya eski halimizle girseydik...
Canımmmmm,nerdesinnnn,neler yaptınnnn,Gel,gel,gel
Kıyamam ciğerimmmmm,ah bilmez miyim,insanın ağzını bıçak açmıyor dertliyken,takımdan ilk uzaklaşmam ve hızla kilo almam o zamanlardı,Allah kalbine ferahlık versin...
cnm sana bir haberim var benim hastanede birlikte yattığım bir arkadaşım vardı daha önce bir tane geçen sene de ikizlerini kaybetmişti erken doğumla ve geçen hafta ikizlerini dünyaya getirdi 35 haftalık dikiş atıldı ona da tabiki 10 hafta kadar da hastanede yattı ama şükür bi tanesi evde birini de dün çıkaracaklardı küvözden bir hafta kadar kaldı sadece hastanede bebeeklerkızlar uyku tutmadı canım çok sıkkın ya dünden beri
bir arkadaşım vardı ilk bebegi öldü karnında ve cigerlerinde su var diye kalbini drdrdular normal dogum yaptı şimdi 2 bebegine hamile aynısı olmş işin kötüsü 5 aylık bebek selatı tefficiye topladık çok şükür selatı tefficiyeyi topladık bitik
2 arkadaşımda tedaviyle ikize hamile kalmıştı cma günü beni aradı paşa dedi 3 gündür su geliyor benden dedi sebebi herkeze diyorum dedi normal diyorlar dedi deidm vakit kaybetmeden doktoruna git sen beni dinlemiş allahtan doktora gitmiş bir bnakmışlarki ikizlerden biri ölmüş anne karnındadogum başladı dogrttlar digerinide küveze koydlar 23 hafta 4 günlüktü bebegi bugün aradım dedim selatı tefficiye toplanıyor bana bebek için dedim arkadaşım dediki paşam oda cennete gitti canım yanıyor paşa dedi sen 3 bebegine nasıl dayandın dedi başladık aglamaya
3 arkadaşımda rahim agzı açıklıgından 5 aylıktı herşeye ragmen gene drmadı onunda kızını cennnete yolladık
herşey üst üste geldi kızlar ya ondada banedki tehsizi buldlar rahimi diktiler kan sulandırıcılar düşük igneleri vs gene işe yaramadı gene aynı haftyasında cennete uçtu ben şimdi hangi arakadaşıma yanayım çok kötüyüm çok içim acıyor
ondan gelemedim selatı tefficiye çektim kaç kere girdim yazıcaktım nasip olmadı
allahım kimseyi evladıyla sınamasın ikizlerin annesi aglıyor telefonda paşa nasıl dayandın paşa 3 bebege aklıma ilk sen geldin bu yükü nasıl kaldırdın diye dedi bende aglamaya başladım kapadım eşimd edi ne old kızlarımız cennete gitti canımd edi yapma ya dedi i.im çok acıyor
günaydınlar olsunn herkesee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?