Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yediklerime gelince Sabah kahvalti etmedim ama yir paket kraker yedim bir bardak sutle cok oldu biliyom
aksamda bir kepce pilav, bir kepce cimcik koftesi ve bir kasik yumurtali ispanak bide Lavas ekmeyi yedim bugun cok abarttim biliyom ama tatil havasindan cikamadim daha ama yarim saatte spor yaptim

kızlar sımdı 45dk sporumuda yaptımmm ohh canıma degsın
oh masalalh daim olsun sporuncanimsen maltepedeydin demi canim
7. TAKIM<15 NİSAN-19 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=60dk+45dk
İpekyol51=
Akabe= 40 dk.,
Nev81=
Ansaaa=
Ganfed=
bende hafta sonu sporumu yaptim ekleniyormu eklenmiyormu bilmiyorum ama bugunde yarim sat yaptim
sorman iyi oldu ogrenmis oluruz kaptancim cevap verirmisin acaba
canim sikma canini hersey gibi sikintiklarda gececek .insanin moralinin olmamasi cok kotu ama buna ragmen bizi dusunmen ayri bir yuce gonulluluktur seni seviyoruz kaptanim insalalh tez zamanda toparlarsin

bende yapabilirim Cuma gunuama anlatman lazim tatlim

Herkeslereeee günaydınn ankaraya döndüm ama dönmeseymişim iyiymiş yağmur soğuk bu ney yaw annem kocakarı yağmurları başladı 15 gün böyle diyor
Ayyyy,Allah çocuklarımızın yüzüne baksa da 23 nisan bol güneşli geçseeeee

Yine de şükürler olsun erken karar verdik Ayşemmmm,ya eski halimizle girseydik...

Canımmmmm,nerdesinnnn,neler yaptınnnn,Gel,gel,gel

Kıyamam ciğerimmmmm,ah bilmez miyim,insanın ağzını bıçak açmıyor dertliyken,takımdan ilk uzaklaşmam ve hızla kilo almam o zamanlardı,Allah kalbine ferahlık versin...

Mesaj 5
Canlarım bugün eve daha az önce geldim,o yüzden pek fazla kalamıycam daha sporum var,kocaman öpüyorummmm

slm kızlar bugün beni izinli sayarsanız cok sevinirim.yarın iş başı ozaman bol paylaşım

kız insan demezmi uçaga binince anacım paşanın scugunu pastırmasını unuttum diye

gel bebem ben sana ninni söylerde uyutrum annem

ayyy keşkee şöyle 24 saat uyusam 23 nisanı iple çekiyorum tatil full uyuyacam
kaptanım bende hazırlayabilirim ama zahmet olmazsa önce anlatabilir misin?
Mesaj 5
Canlarım bugün eve daha az önce geldim,o yüzden pek fazla kalamıycam daha sporum var,kocaman öpüyorummmm

iyi akşamlar canım hiççç denk gelemiyoz senle soracaklarım vardı seni az rahatsız edecektim ama yarına artık

kızlar herkeslere iyi geceler ben uyuyup dinleneyeyim azzz herkesleri öpüyorumm

bu mesajla beraber toplam mesaj sayım:8

Hayirli geceler canlar

pazartesi mesaj sayim 2
cezayi yedim galiba

abimlerdeydik bayagi bir oturduk simdi geldik eve haliyle mesaj sayilari kaldi

gecmise yarin bakarim artik .Hepinize Tatli rüyalar

7. TAKIM<15 NİSAN-19 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=60dk+45dk
İpekyol51=
Akabe= 40 dk + 40dk.
Nev81=
Ansaaa=
Ganfed=
lepistesinyavrucugu=90 dk

gecmise bakmadan yaticaktim ki dayanamadim yinede bir göz atayim dedim
bunu okuyunca cok ama cok sevindim :)

hani insan dibe vururda bogulacagi zaman bir el gelir uzatir ya
iste sizler bana aynen öyle etki yapiyorsunuz..Allah hepinizden razi olsun

kızlar uyku tutmadı canım çok sıkkın ya dünden beri
bir arkadaşım vardı ilk bebegi öldü karnında ve cigerlerinde su var diye kalbini drdrdular normal dogum yaptı şimdi 2 bebegine hamile aynısı olmş işin kötüsü 5 aylık bebek selatı tefficiye topladık çok şükür selatı tefficiyeyi topladık bitik

2 arkadaşımda tedaviyle ikize hamile kalmıştı cma günü beni aradı paşa dedi 3 gündür su geliyor benden dedi sebebi herkeze diyorum dedi normal diyorlar dedi deidm vakit kaybetmeden doktoruna git sen beni dinlemiş allahtan doktora gitmiş bir bnakmışlarki ikizlerden biri ölmüş anne karnında dogum başladı dogrttlar digerinide küveze koydlar 23 hafta 4 günlüktü bebegi bugün aradım dedim selatı tefficiye toplanıyor bana bebek için dedim arkadaşım dediki paşam oda cennete gitti canım yanıyor paşa dedi sen 3 bebegine nasıl dayandın dedi başladık aglamaya
3 arkadaşımda rahim agzı açıklıgından 5 aylıktı herşeye ragmen gene drmadı onunda kızını cennnete yolladık
herşey üst üste geldi kızlar ya ondada banedki tehsizi buldlar rahimi diktiler kan sulandırıcılar düşük igneleri vs gene işe yaramadı gene aynı haftyasında cennete uçtu ben şimdi hangi arakadaşıma yanayım çok kötüyüm çok içim acıyor
ondan gelemedim selatı tefficiye çektim kaç kere girdim yazıcaktım nasip olmadı
allahım kimseyi evladıyla sınamasın ikizlerin annesi aglıyor telefonda paşa nasıl dayandın paşa 3 bebege aklıma ilk sen geldin bu yükü nasıl kaldırdın diye dedi bende aglamaya başladım kapadım eşimd edi ne old kızlarımız cennete gitti canımd edi yapma ya dedi i.im çok acıyor

günaydınlar olsunn herkesee...
kızlar ısle ılgılı sıkıntılarım var bu aralar bugun gidip konuşıcam sizden de dua istiyorum allah rızası ıcın şu anşaaa kulunun hakkında hayırlısı ne ıse onu ver yarrabbim...ağzımın ıcı full yara dudaklarım ucuk ıcınde sıkıntı ıs te sıkıntı varsa hayat yurumuyo sankı...ankara bana hıc ıyı gelmedı...bi türlü uyum sağlayamıyorum...bugun resmen gidip yalvarıcam o boyuta döndü iş...rabbım gönlüme gör yarrabimm...allaha emanet akşama görüşürüz...

Canım arkadaşının başı sağolsun çok zor olmalı.Annem bir kardeş bir evlat acısı geçmez der

inş seneye bu zamanlar senin bebeği sevmeye istanbula gelirim

inş gönlüne göre olur canım hayırdır ankaraya neden alışamadın halbuki çok güzeldir ama:44:

herkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyor bu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim

herkese günaydın.işimin başındayım kuzularımı evde bıraktım.aklım evde.hava yağmurlu,hasta cok az yogun değilim.sabah sütümü içtim alel acele yumurta peynir 3 kadar zeytin yedim.başka zaman olsa yemezdim ama süt meselesi.şimdide süt çayı içiyorum.

herkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyor bu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim

benim içine uyu ne olur.cocuklar hasta oldugundan beri uyku düzenimiz yok.gece kaçtı uyudugum hatırlamıyorum.bugünleri arayacagın gün gelmeden keyf yappp

nım herşey gönlünce olsn işşallah
Canım arkadaşının başı sağolsun çok zor olmalı.Annem bir kardeş bir evlat acısı geçmez der

inş seneye bu zamanlar senin bebeği sevmeye istanbula gelirim
allah arzı olsn canım allahım şifa versin işşallah
gelmeyen lolipop olsunmu süle çabuk
benim korkum kadında aynı bende olan vardı pko kilolyd 100 kilonn üstündeydi galiba rahim agzında açıklık vardı ignede oluyormş benim kllandıgım ilaçları içiyormuş 3 bebegiydi ddujanım ya kork sardı beni ya aynısı banada olursa bebegim ya gene gdierse tek farkım kilo verdim eşimi kandırabilsem 70 düşene kadar bebek düşünmüyorm oda yaşımız gidiyor diyor adamda haklı bakalım bu ay bebeg vesile olduk amam ya hemen ttrasa allahım nen veirise hayırlısnı versin eger adet olrsam konuşucam diyete iyice bir asılıcam 70 görmem lazım şöyle 77 görsem gerisi gelicek dün arkadaşla konştm dedim pirinç lapası yapıcam bana dediki paşa saglıksız yapma dedi nasıl kilo verdiysen öle devam et dedi bir akıl onn dedigi gibi yapayım diyorm bir akıl 3 gün pirinç lapası ardından dukanı yapayım 1 hafta diyorm en rahat kilo veiririm diyorm ortada kaldım ben ne yapayım hoş onlarıda denedim ama hemen kilo aldım vucuttan attıgım s yag degilmki kendimimi kandırıyorm acaba yaay ben ne yapcem
9 uyuyucan sen kız uyusanda cenk uyutmaz olmadı ben uyutmam senin telefonn kapatıp uyuman lazım onuda yapmazsın ben biliyorm

kızlar günaydın dün gece 3 geçiyordu ykya daldım bgünde 10 yoktu uyandım anlıcagınız uyku muyku yok bende sabah kalktıgımda hiç birşey yiyesim gelmiyor bakalım ne yicez
istanbulda hava çok fena yagmrl soguk ne zaman ısınıcak hava yürüyüşe başlıyıyım karar verdim arkadaşı duydmya 70 düşmem lazım arkadaş yalvarıyor paşa 70 düşmeden hamile kalma ne olr diye azim etsem acaba ne kadarda düşerim :44::44:saglıklı bir şekilde yanı fikri olan

berenim hoş geldim bebem vallahi inanmazsın aklımdan geçiyordm bu hatn nerde diye o günde yazdın allahtan birşey isteseymişim olcakmış sıpam ne alemde kız

valla kuzu dedim ya dibe vurdum resmen rahat bi beş altı kilo aldım berbat durumdayım yani anlayacağın sen nasılsın bu arada ben haberlerde duymuştum 23 nisan kutlanmayacak diye bu durumda 24 nisan da tatil olur mu sence
cnm sana bir haberim var benim hastanede birlikte yattığım bir arkadaşım vardı daha önce bir tane geçen sene de ikizlerini kaybetmişti erken doğumla ve geçen hafta ikizlerini dünyaya getirdi 35 haftalık dikiş atıldı ona da tabiki 10 hafta kadar da hastanede yattı ama şükür bi tanesi evde birini de dün çıkaracaklardı küvözden bir hafta kadar kaldı sadece hastanede bebeekler

ne oldu cnm yaaaa seni sıkan ne ki bu kadar insanın işinde huzur olmayınca olmuyor haklısın inşallah gönlünün istediği gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…