cnm allaıhım gonlune gore versın...sıkıntı yapma rahat ol lutfengünaydınlar olsunn herkesee...
kızlar ısle ılgılı sıkıntılarım var bu aralar bugun gidip konuşıcam sizden de dua istiyorum allah rızası ıcın şu anşaaa kulunun hakkında hayırlısı ne ıse onu ver yarrabbim...ağzımın ıcı full yara dudaklarım ucuk ıcınde sıkıntı ıs te sıkıntı varsa hayat yurumuyo sankı...ankara bana hıc ıyı gelmedı...bi türlü uyum sağlayamıyorum...bugun resmen gidip yalvarıcam o boyuta döndü iş...rabbım gönlüme gör yarrabimm...allaha emanet akşama görüşürüz...
ay ne guzel olur pasamın bebegını severızCanım arkadaşının başı sağolsun çok zor olmalı.Annem bir kardeş bir evlat acısı geçmez der
inş seneye bu zamanlar senin bebeği sevmeye istanbula gelirim
her sabah aynı lafı ederım aksam erkenden yatıcam dıe ama malesef dahaden beceremedımherkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyorbu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim
herkese günaydın.işimin başındayım kuzularımı evde bıraktım.aklım evde.hava yağmurlu,hasta cok az yogun değilim.sabah sütümü içtim alel acele yumurta peynir 3 kadar zeytin yedim.başka zaman olsa yemezdim ama süt meselesi.şimdide süt çayı içiyorum.
berenim hoş geldim bebem vallahi inanmazsın aklımdan geçiyordm bu hatn nerde diye o günde yazdın allahtan birşey isteseymişim olcakmış sıpam ne alemde kız
valla kuzu dedim ya dibe vurdum resmen rahat bi beş altı kilo aldım berbat durumdayım yani anlayacağın sen nasılsın bu arada ben haberlerde duymuştum 23 nisan kutlanmayacak diye bu durumda 24 nisan da tatil olur mu sence
cnm sana bir haberim var benim hastanede birlikte yattığım bir arkadaşım vardı daha önce bir tane geçen sene de ikizlerini kaybetmişti erken doğumla ve geçen hafta ikizlerini dünyaya getirdi 35 haftalık dikiş atıldı ona da tabiki 10 hafta kadar da hastanede yattı ama şükür bi tanesi evde birini de dün çıkaracaklardı küvözden bir hafta kadar kaldı sadece hastanede bebeekler
ne oldu cnm yaaaa seni sıkan ne ki bu kadar insanın işinde huzur olmayınca olmuyor haklısın inşallah gönlünün istediği gibi olur
canım silkelenmek lazım ben bile kızyorum kendime aynı kiloyu inip çıkıyorm ya ş havalar iyi olsa sabah akşam yürüyüşe gidicem vallahikalbin temiz arkadaşım
sıpan bunalımda valla on beş günlüğüne memlekete gittik orada ilgi alaka manyağı oldu ama gelince de boşluğa düştü çocuk sabahları uyanmışsa okula giderken acayip ağlıyor işte böyle yavrucuk ben de aldım başımı gidiyorum kilo bakımından acayip silkelenmem gerek
kızlar menümü de yazayım şimdilik
sabah yarım poğaça 1 lt su
şimdi geldim eve bir avuç dolusu fındık çok oldu sanırım
bir saat sonra gibi bir fincan yeşil çay içicem
akşama doğru da bir 4 yemek kaşığı ekmeksiz sebze yemeği ne pişiricem bilmiyorum
yanına da yoğurt yerim inşallah da iki lt ye tamamlarım suyu
spor yaparsam da yazıcam şimdi çıkıcam kızlar kızı bakıcıdan alıncaya kadar az bişey iş yapayım
saolasınnn.bende daha düzenli diyet yapma niyetindeyim.o oralet gibi şekerli çaylardan almadım oğlumdan sonra diyetisene gitmiştim onun karolisinin yüksek oldugunu söylemişti.oo canım ıs basın hayırlı olsun...bundan sonra dıyetını daha guzel yapacagına emınım...cok ıvır zıvır seyelrde ıcıp kalorını yuksek tutma..
ozlemısmısın ısını:))
benim içine uyu ne olur.cocuklar hasta oldugundan beri uyku düzenimiz yok.gece kaçtı uyudugum hatırlamıyorum.bugünleri arayacagın gün gelmeden keyf yappp
nım herşey gönlünce olsn işşallah
allah arzı olsn canım allahım şifa versin işşallah
gelmeyen lolipop olsunmu süle çabuk
benim korkum kadında aynı bende olan vardı pko kilolyd 100 kilonn üstündeydi galiba rahim agzında açıklık vardı ignede oluyormş benim kllandıgım ilaçları içiyormuş 3 bebegiydi ddujanım ya kork sardı beni ya aynısı banada olursa bebegim ya gene gdierse tek farkım kilo verdim eşimi kandırabilsem 70 düşene kadar bebek düşünmüyorm oda yaşımız gidiyor diyor adamda haklı bakalım bu ay bebeg vesile olduk amam ya hemen ttrasa allahım nen veirise hayırlısnı versin eger adet olrsam konuşucam diyete iyice bir asılıcam 70 görmem lazım şöyle 77 görsem gerisi gelicek dün arkadaşla konştm dedim pirinç lapası yapıcam bana dediki paşa saglıksız yapma dedi nasıl kilo verdiysen öle devam et dedi bir akıl onn dedigi gibi yapayım diyorm bir akıl 3 gün pirinç lapası ardından dukanı yapayım 1 hafta diyorm en rahat kilo veiririm diyorm ortada kaldım ben ne yapayım hoş onlarıda denedim ama hemen kilo aldım vucuttan attıgım s yag degilmki kendimimi kandırıyorm acaba yaay ben ne yapcem
9 uyuyucan senkız uyusanda cenk uyutmaz olmadı ben uyutmam senin telefonn kapatıp uyuman lazım onuda yapmazsın ben biliyorm
kızlar günaydın dün gece 3 geçiyordu ykya daldım bgünde 10 yoktu uyandımanlıcagınız uyku muyku yok bende sabah kalktıgımda hiç birşey yiyesim gelmiyor bakalım ne yicez
istanbulda hava çok fena yagmrl soguk ne zaman ısınıcak hava yürüyüşe başlıyıyımkarar verdim arkadaşı duydmya 70 düşmem lazım arkadaş yalvarıyor paşa 70 düşmeden hamile kalma ne olr diye azim etsem acaba ne kadarda düşerim :44::44:saglıklı bir şekilde yanı fikri olan
bugünkü mesaj sayım şimdilik 8 arkadaşlar digerlerini yazınca eklerim buruya kolay olsun sayımlar saymayan olursa ben sayarım haberiniz olsn :)
öncekinde yokmuyd bebem benim korkm arkadaş bebegini kaybetmiş ya bende okadar ugraşa kaybedersen diye aklım çıkıyorşunu anladımki kilo çok önemli gebelikte :18::18:allahım ömür versin işşallah arkadaşının sıpalarına
canım silkelenmek lazım ben bile kızyorum kendime aynı kiloyu inip çıkıyorm ya ş havalar iyi olsa sabah akşam yürüyüşe gidicem vallahikaç kız gidicez ama havalar kötü brda soguk sende korkma çık tartının üstüne tartıl bak ben korktmm sabah çıkıarken tartıya kaçamak yapılmayınca nasılda veriliyor yeminle
bu arada korunmayı bıraktık bu ay diyorm eger adet olrsam 70 düşmeden bebeg vesile olmyum eşimi nasıl kandırıcam ama :18::18:eşim anlatlayay gidiyor iş için 1 maysıta 20 gün ayrı kalıcazşimdiden özledim
ıspanak yap ye bebemben yeşil nane yiyorum hergün inan dok ttuyor diyeyimd dedim
saat 10da koşa koşa eve gectim kızımı emzirdim oglumun kahvaltısını ettirdim altını üstünü hallettim geri koşarak işe geldim.
süt iznini ayarlamam lazım.koşarken incelsem keşke
canım ben kafama göre takılıyorm işte ne etcen ama iyi fikir ama benim syla hiç aram yok yaz gelsede syla aram olsa ama nerdekızlar benim bir fikrim var diyorumki kendimizde işe yarayan şeyleri paylaşalım o hafta hepimiz uygulayalım.mesela bu hafta hepimiz yemeklerden önce 2 bardak su içelim bunu aktşf tutarsak unutmayız.bu gibi şeyler hepimize uyar ,dukan yapanada karatay yapanada kafasına göre takılanada.
canlı alalım lütfen iyi geceleriakşam erkenden uyuyacam senin içinde kendim içinde canım. Minikler nasıl oldular hala iyileşemediler mi
paşammmm bu kadar kafayı takıp üzülüp düşünürsen sebebin bu olacak bu kadar takma bak hasta olursun iyice kilo alırsın azıcık rahatlamaya calış canım.Seneye bu zamanlar bebek sevecez
ay akşam 8 de evde olsam yemek duş alıp 9-9:30 arası uyurum ben cenke de sanada iyi geceler uyuom ben yazarım
cnm sen de alacaksın sağlıcakla kucağına. ama bu kadar kafaya takmamalısın ya paşam birşey dicem sana benim pko geri döndü galiba çünkü doğumdan sonra hi düzensiz olmamıştı hep bir ay bir hafta yani 37 günde bir döngüm vardı ama bu ay dün olmam gerekiyordu deli gibi şişim karnım çok fena ama hala olamadım offff kilo versem belki bu da düzelecek ama ne bileyim sanırım pko yine başıma iş açacak sanırım
allah kavuştursun bu arada eşinle
canım hem çok şaşırdım hem de hayal kırıklığı yaşamana çok üzüldümhiç sıkma canını,sonuçta verdiğin kilo değişmedi.o kadar kiloyu sen verdin unutma bunu listede tartı değişimi uygulaması yaparız sana,7 kg luk farkı başlangıç kilona ekleriz,mesele hallolur
canım benim sevindim inan
hoşgeldin canım
buyur gel var yerimiz yalnız bir daha habersiz yok olma ortalıktan.Allahtan son anda haber veridin de diskalifiyeden kurtuldun,aman dikkat canım
rabbim dertlerine deva versin canım benim...bende geçen haftalarda öyle bir dönemdeydim hiç istemiyo olsamda antidepresana başladımİyi akşamlar kızlar
bugün kursum vardı biliyorsunuz,kuru dolmalar sarmalar yaptık,gel de yeme
komşum da ne zamandır benden mercimek köftesi istiyordu,bir de onu yaptım,yedim oh tam diyetlik menü oldu
ilaçlarımı da düzenli içemedim,ondan herhalde,iyileşemedim bir türlü,moraller de pek iyi değil.çok fazla buraya gelip sizi sıkmak istemiyorum.tadım yokken bişey yazmak da istemiyorum,sizin enerjinizi düşürmek de..bu ara biraz idare edin beni,toparlanıcam inşallah
tamam canım ben yaparım ama senin bizlere anlatıcı bi mesaj yazman lazım ki not edelimKızlar cuma listelerini her hafta birimiz hazırlayacağız bundan sonra,herkes öğrensin diye..bu cuma için ilk yapmak isteyen bir gönüllümüz var mı yoksa kura mı çekeyim? lepistes gönüllüydü,bu cuma yapmak istermisin canım listeyi :126:
nevim nerelerdesin kuzum konuşamıyoruz hiç özledimmMesaj 5
Canlarım bugün eve daha az önce geldim,o yüzden pek fazla kalamıycam daha sporum var,kocaman öpüyorummmm
rabbim yardımcın olsun canım benim..inşlh sıkıntılı iş hayatından kurtulup şöyle rahat çalışabileceğin ve iyi yürekli arkadaşlarının olacağı bir bölüme geçersingünaydınlar olsunn herkesee...
kızlar ısle ılgılı sıkıntılarım var bu aralar bugun gidip konuşıcam sizden de dua istiyorum allah rızası ıcın şu anşaaa kulunun hakkında hayırlısı ne ıse onu ver yarrabbim...ağzımın ıcı full yara dudaklarım ucuk ıcınde sıkıntı ıs te sıkıntı varsa hayat yurumuyo sankı...ankara bana hıc ıyı gelmedı...bi türlü uyum sağlayamıyorum...bugun resmen gidip yalvarıcam o boyuta döndü iş...rabbım gönlüme gör yarrabimm...allaha emanet akşama görüşürüz...
iyi mesailerin olsun canım benim rabbim kolaylık versinherkese günaydın.işimin başındayım kuzularımı evde bıraktım.aklım evde.hava yağmurlu,hasta cok az yogun değilim.sabah sütümü içtim alel acele yumurta peynir 3 kadar zeytin yedim.başka zaman olsa yemezdim ama süt meselesi.şimdide süt çayı içiyorum.
annecik maratona başladı satın seyirciler kesin bu hatn birinci gelir kızlar demedi demeyin kız sen ne iş yapıyorsn merak ettim mesela ben ev hanımıyım ev hanımınıda yesinler paşa alem kadınsın he sen çalışıyosn alıyorsn paranı bende koca parası yiyorm ay ne ka kötü ama insanın emegini alması çok güzel birşeydir keisn çalıştım 6 sene bebek baktım ordan biliyorm evlatlarıma ben ne zaman annelik yapıcam acaba
canım ben kafama göre takılıyorm işte ne etcen ama iyi fikir ama benim syla hiç aram yok yaz gelsede syla aram olsa ama nerde
canlı alalım lütfen iyi gecelerikız tavklar yatar o saatte ne uyuyor 12 sonra hayat başlıyor ah bende keşke sizler gibi çalışıp kendi paramı kazansam ama olmaz eşim kıızyor ne yapsak b herifide işe girsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?