Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm allaıhım gonlune gore versın...sıkıntı yapma rahat ol lutfen

Canım arkadaşının başı sağolsun çok zor olmalı.Annem bir kardeş bir evlat acısı geçmez der

inş seneye bu zamanlar senin bebeği sevmeye istanbula gelirim
ay ne guzel olur pasamın bebegını severız

herkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyor bu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim
her sabah aynı lafı ederım aksam erkenden yatıcam dıe ama malesef dahaden beceremedım

oo canım ıs basın hayırlı olsun...bundan sonra dıyetını daha guzel yapacagına emınım...cok ıvır zıvır seyelrde ıcıp kalorını yuksek tutma..
ozlemısmısın ısını:))

berenim hoş geldim bebem vallahi inanmazsın aklımdan geçiyordm bu hatn nerde diye o günde yazdın allahtan birşey isteseymişim olcakmış sıpam ne alemde kız

kalbin temiz arkadaşım
sıpan bunalımda valla on beş günlüğüne memlekete gittik orada ilgi alaka manyağı oldu ama gelince de boşluğa düştü çocuk sabahları uyanmışsa okula giderken acayip ağlıyor işte böyle yavrucuk ben de aldım başımı gidiyorum kilo bakımından acayip silkelenmem gerek

kızlar menümü de yazayım şimdilik
sabah yarım poğaça 1 lt su
şimdi geldim eve bir avuç dolusu fındık çok oldu sanırım
bir saat sonra gibi bir fincan yeşil çay içicem
akşama doğru da bir 4 yemek kaşığı ekmeksiz sebze yemeği ne pişiricem bilmiyorum
yanına da yoğurt yerim inşallah da iki lt ye tamamlarım suyu
spor yaparsam da yazıcam şimdi çıkıcam kızlar kızı bakıcıdan alıncaya kadar az bişey iş yapayım

bugünkü mesaj sayım şimdilik 8 arkadaşlar digerlerini yazınca eklerim buruya kolay olsun sayımlar saymayan olursa ben sayarım haberiniz olsn :)
öncekinde yokmuyd bebem benim korkm arkadaş bebegini kaybetmiş ya bende okadar ugraşa kaybedersen diye aklım çıkıyorşunu anladımki kilo çok önemli gebelikte :18::18:allahım ömür versin işşallah arkadaşının sıpalarına
canım silkelenmek lazım ben bile kızyorum kendime aynı kiloyu inip çıkıyorm ya ş havalar iyi olsa sabah akşam yürüyüşe gidicem vallahi kaç kız gidicez ama havalar kötü brda soguk sende korkma çık tartının üstüne tartılbak ben korktmm sabah çıkıarken tartıyakaçamak yapılmayınca nasılda veriliyor yeminle
bu arada korunmayı bıraktık bu ay diyorm eger adet olrsam 70 düşmeden bebeg vesile olmyum eşimi nasıl kandırıcam ama :18::18:eşim anlatlayay gidiyor iş için 1 maysıta 20 gün ayrı kalıcazşimdiden özledim

ıspanak yap ye bebem ben yeşil nane yiyorum hergün inan dok ttuyor diyeyimd dedim

Son düzenleme:
saat 10da koşa koşa eve gectim kızımı emzirdim oglumun kahvaltısını ettirdim altını üstünü hallettim geri koşarak işe geldim.
süt iznini ayarlamam lazım.koşarken incelsem keşke

oo canım ıs basın hayırlı olsun...bundan sonra dıyetını daha guzel yapacagına emınım...cok ıvır zıvır seyelrde ıcıp kalorını yuksek tutma..
ozlemısmısın ısını:))
saolasınnn.bende daha düzenli diyet yapma niyetindeyim.o oralet gibi şekerli çaylardan almadım oğlumdan sonra diyetisene gitmiştim onun karolisinin yüksek oldugunu söylemişti.

kızlar benim bir fikrim var diyorumki kendimizde işe yarayan şeyleri paylaşalım o hafta hepimiz uygulayalım.mesela bu hafta hepimiz yemeklerden önce 2 bardak su içelim bunu aktşf tutarsak unutmayız.bu gibi şeyler hepimize uyar ,dukan yapanada karatay yapanada kafasına göre takılanada.

benim içine uyu ne olur.cocuklar hasta oldugundan beri uyku düzenimiz yok.gece kaçtı uyudugum hatırlamıyorum.bugünleri arayacagın gün gelmeden keyf yappp

akşam erkenden uyuyacam senin içinde kendim içinde canım. Minikler nasıl oldular hala iyileşemediler mi

paşammmm bu kadar kafayı takıp üzülüp düşünürsen sebebin bu olacak bu kadar takma bak hasta olursun iyice kilo alırsın azıcık rahatlamaya calış canım.Seneye bu zamanlar bebek sevecez

ay akşam 8 de evde olsam yemek duş alıp 9-9:30 arası uyurum ben cenke de sanada iyi geceler uyuom ben yazarım

cnm sen de alacaksın sağlıcakla kucağına. ama bu kadar kafaya takmamalısın ya paşam birşey dicem sana benim pko geri döndü galiba çünkü doğumdan sonra hi düzensiz olmamıştı hep bir ay bir hafta yani 37 günde bir döngüm vardı ama bu ay dün olmam gerekiyordu deli gibi şişim karnım çok fena ama hala olamadım offff kilo versem belki bu da düzelecek ama ne bileyim sanırım pko yine başıma iş açacak sanırım
allah kavuştursun bu arada eşinle

saat 10da koşa koşa eve gectim kızımı emzirdim oglumun kahvaltısını ettirdim altını üstünü hallettim geri koşarak işe geldim.
süt iznini ayarlamam lazım.koşarken incelsem keşke
annecik maratona başladı satın seyircilerkesin bu hatn birinci gelir kızlar demedi demeyin kız sen ne iş yapıyorsn merak ettim mesela ben ev hanımıyım ev hanımınıda yesinler paşa alem kadınsın he sen çalışıyosn alıyorsn paranı bende koca parası yiyorm ay ne ka kötüama insanın emegini alması çok güzel birşeydir keisn çalıştım 6 sene bebek baktım ordan biliyorm evlatlarıma ben ne zaman annelik yapıcam acaba
canım ben kafama göre takılıyorm işte ne etcen ama iyi fikir ama benim syla hiç aram yok yaz gelsede syla aram olsa ama nerde
canlı alalım lütfen iyi gecelerikız tavklar yatar o saatte ne uyuyor 12 sonra hayat başlıyor ah bende keşke sizler gibi çalışıp kendi paramı kazansam ama olmaz eşim kıızyor ne yapsak b herifide işe girsem

12 mesaj

allah razı olsn canım sagolasın kiloda etken canım sen kızına kaçla hamile kaldın merak ettim kaçla dogurdun eşimi özlücem antalyaya işe gidiyor annemlerede kalıcam bende o arada nasıl geçer günlerim bilemiyorm canım ya ama o gelene kadar kiloyu vermem lazım diyorm paşa ya hamile kaldıysan bu ay ne yaparsın ş pis bogazımı ttsaydım inan iyi vericektim kiloyu ama nazara geldim kesin millet beni görüyor aman nasıl verdin vs diyor anlıcagın nazara getiriler diye korkuyorm geçen eşimle pazara giidcez allahım komşular maşşallah nede güzel kilo verdin deyip söylüyolar eve geldim içim daraldı eşim okudu sagolsn anlıcagın kilo vermek işe yarayoda bizim burdakiler görünmemek lazım yıldıızm çok düşük benim :18::18::18::18:
şunu anladımki insan kilo verince kendine güveni geliyor akabe aglıyor ben nasıl kilko vericem diye canım insan istediketn sonra öle bir veriyorki kiloyu kendine inanman azim etmen kararlı olman yeterveremeseydim ben 32 kilo vermezdim ben çok çabaladım ama deydi işşallah 10 kilo daha veriyim sonra gelme keyfime vallahi kendime frambuazlı basta alıcam yicek jübile yapıcem kız

canım sen bizler için o kadar strese giriyosun lafımı olur balım
rabbim dertlerine deva versin canım benim...bende geçen haftalarda öyle bir dönemdeydim hiç istemiyo olsamda antidepresana başladım
tamam canım ben yaparım ama senin bizlere anlatıcı bi mesaj yazman lazım ki not edelim birde cuma günü burda olursan takip eder yanlış varsa söylersen iyice kavramış oluruz
Mesaj 5
Canlarım bugün eve daha az önce geldim,o yüzden pek fazla kalamıycam daha sporum var,kocaman öpüyorummmm
nevim nerelerdesin kuzum konuşamıyoruz hiç özledimm
rabbim yardımcın olsun canım benim..inşlh sıkıntılı iş hayatından kurtulup şöyle rahat çalışabileceğin ve iyi yürekli arkadaşlarının olacağı bir bölüme geçersin
iyi mesailerin olsun canım benim rabbim kolaylık versin

ALINTI 6

herkese selam olsun canlarım
bugün tartıda bir kilo fazla çıkmış olsamda moralimi bozmuyorum herhalde sudur diyorum
cuma günü annem gelecek arkadaşımın düğünü var anneannemin mevlüdü var birde kermes baya bi yoğun olacak benim için.
kaptancazım şimdiden söylüyorum beni pzrtsden itibaren mesaj sayımından muaf tutabilirmisiniz ama cuma bildirimini yapıcam izinli değilim yani

selam kızllarrr..............ben geldiim.... yer var mıııı....

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

takıma tekrar dönmek istiyoruuum.... tam 1 yıla 4 gün kalmış ayrılalııı...

20 nisan da ayrılmışım maalesef butun kilolar fazlasıyla geldiiii....

kk ya 148 le başlamştım...şimdi 150 küsür olduum tartı tartmıyor artık kaç kiloyum bilmiyoruum....

155 olarak kabul edin beniii.....

tavuk olayım napayım ama bugün uyuyacam alacam uykumu yarına toplantı var zımba gibi olmalıyım

dudujancım bende uyuyabilmeyi cok isterdim.ateşi öksürüğü atlattık sayılır okul bizi mahvetti.kızım illa bişey getiriyor haftasonu tedavi ediyorum cumaya kadar buluyor bişey.bu cumada kus kus batırdı her yeri.tavuk döner yemişler.dünde barsakları bozulmus hamburger yemişler bu yogunlukta gidip okullada görüşemedim aklıma gelmişken arayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…