kelebekolcam bana hoşbeş yok mu canım :26:
kızlar uyku tutmadı canım çok sıkkın ya dünden beri
bir arkadaşım vardı ilk bebegi öldü karnında ve cigerlerinde su var diye kalbini drdrdular normal dogum yaptı şimdi 2 bebegine hamile aynısı olmş işin kötüsü 5 aylık bebek selatı tefficiye topladık çok şükür selatı tefficiyeyi topladık bitik
2 arkadaşımda tedaviyle ikize hamile kalmıştı cma günü beni aradı paşa dedi 3 gündür su geliyor benden dedi sebebi herkeze diyorum dedi normal diyorlar dedi deidm vakit kaybetmeden doktoruna git sen beni dinlemiş allahtan doktora gitmiş bir bnakmışlarki ikizlerden biri ölmüş anne karnındadogum başladı dogrttlar digerinide küveze koydlar 23 hafta 4 günlüktü bebegi bugün aradım dedim selatı tefficiye toplanıyor bana bebek için dedim arkadaşım dediki paşam oda cennete gitti canım yanıyor paşa dedi sen 3 bebegine nasıl dayandın dedi başladık aglamaya
3 arkadaşımda rahim agzı açıklıgından 5 aylıktı herşeye ragmen gene drmadı onunda kızını cennnete yolladık
herşey üst üste geldi kızlar ya ondada banedki tehsizi buldlar rahimi diktiler kan sulandırıcılar düşük igneleri vs gene işe yaramadı gene aynı haftyasında cennete uçtu ben şimdi hangi arakadaşıma yanayım çok kötüyüm çok içim acıyor
ondan gelemedim selatı tefficiye çektim kaç kere girdim yazıcaktım nasip olmadı
allahım kimseyi evladıyla sınamasın ikizlerin annesi aglıyor telefonda paşa nasıl dayandın paşa 3 bebege aklıma ilk sen geldin bu yükü nasıl kaldırdın diye dedi bende aglamaya başladım kapadım eşimd edi ne old kızlarımız cennete gitti canımd edi yapma ya dedi i.im çok acıyor
günaydınlar olsunn herkesee...
kızlar ısle ılgılı sıkıntılarım var bu aralar bugun gidip konuşıcam sizden de dua istiyorum allah rızası ıcın şu anşaaa kulunun hakkında hayırlısı ne ıse onu ver yarrabbim...ağzımın ıcı full yara dudaklarım ucuk ıcınde sıkıntı ıs te sıkıntı varsa hayat yurumuyo sankı...ankara bana hıc ıyı gelmedı...bi türlü uyum sağlayamıyorum...bugun resmen gidip yalvarıcam o boyuta döndü iş...rabbım gönlüme gör yarrabimm...allaha emanet akşama görüşürüz...
herkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyorbu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim
Canim elbette az kiloyla hamile kalman saglik aciisndan daha iyi olur düsüncesindeyimkarar verdim arkadaşı duydmya 70 düşmem lazım arkadaş yalvarıyor paşa 70 düşmeden hamile kalma ne olr diye azim etsem acaba ne kadarda düşerim :44::44:saglıklı bir şekilde yanı fikri olan
kızlar benim bir fikrim var diyorumki kendimizde işe yarayan şeyleri paylaşalım o hafta hepimiz uygulayalım.mesela bu hafta hepimiz yemeklerden önce 2 bardak su içelim bunu aktşf tutarsak unutmayız.bu gibi şeyler hepimize uyar ,dukan yapanada karatay yapanada kafasına göre takılanada.
selam kızllarrr..............ben geldiim.... yer var mıııı....:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
takıma tekrar dönmek istiyoruuum.... tam 1 yıla 4 gün kalmış ayrılalııı...
20 nisan da ayrılmışım maalesef butun kilolar fazlasıyla geldiiii....
kk ya 148 le başlamştım...şimdi 150 küsür olduum tartı tartmıyor artık kaç kiloyum bilmiyoruum....
155 olarak kabul edin beniii.....
Oy canim ,o kadar spor yaptin aman dikkat et,hemen diet moduna geri gir lütfenuf kızlar ben cumadan berı kaçırdım da kaçırdım aldım kıloları yaa off(
canım ben 86 ile hamile kalmıştım 9 ay yatmma rağmen 94 ile bitirdim şükürler olsun ama aynen kaldı o kilolar12 mesaj
allah razı olsn canım sagolasın kiloda etken canım sen kızına kaçla hamile kaldın merak ettim kaçla dogurdun eşimi özlücem antalyaya işe gidiyor annemlerede kalıcam bende o arada nasıl geçer günlerim bilemiyorm canım yaama o gelene kadar kiloyu vermem lazım diyorm paşa ya hamile kaldıysan bu ay ne yaparsın ş pis bogazımı ttsaydım inan iyi vericektim kiloyu ama nazara geldim kesin millet beni görüyor aman nasıl verdin vs diyor anlıcagın nazara getiriler diye korkuyorm geçen eşimle pazara giidcez allahım komşular maşşallah nede güzel kilo verdin deyip söylüyolar eve geldim içim daraldı eşim okudu sagolsn anlıcagın kilo vermek işe yarayoda bizim burdakiler görünmemek lazım yıldıızm çok düşük benim :18::18::18::18:
şunu anladımki insan kilo verince kendine güveni geliyor akabe aglıyor ben nasıl kilko vericem diye canım insan istediketn sonra öle bir veriyorki kiloyu kendine inanman azim etmen kararlı olman yeterveremeseydim ben 32 kilo vermezdim ben çok çabaladım ama deydi işşallah 10 kilo daha veriyim sonra gelme keyfime vallahi kendime frambuazlı basta alıcam yicek jübile yapıcem kız
canım senin motivasyonun daha yüksek olacak inan bana bak hemencik veriyorsun kilolarını harikasınselamun aleykum canlar
bu sabah kahvalti yapmadim
arkadasimda sabah mevlüt vardi,
1 serce parmagim kadar sarma ,kücücük 1 tane kuru kabak dolmasi ve salata yedim
aksam da insallah yogurt ve salata yicem
sabah tartildigimda 145.9 gösterdi
birazdan da insallah yürüyüs yaparim
dudujancım bende uyuyabilmeyi cok isterdim.ateşi öksürüğü atlattık sayılır okul bizi mahvetti.kızım illa bişey getiriyor haftasonu tedavi ediyorum cumaya kadar buluyor bişey.bu cumada kus kus batırdı her yeri.tavuk döner yemişler.dünde barsakları bozulmus hamburger yemişler bu yogunlukta gidip okullada görüşemedim aklıma gelmişken arayayım.
Insallah dudujan ,sabah 9 olmadan aksam 9 da uyumayi planladiysan cok uykun var demekki
hoş geldim bebegimselam kızllarrr..............ben geldiim.... yer var mıııı....
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kk ya 148 le başlamştım...şimdi 150 küsür olduum tartı tartmıyor artık kaç kiloyum bilmiyoruum....
şaka bir yana bebem haklısın ya bende çalışırken 7 yoktu uyudgumdatavuk olayım napayım ama bugün uyuyacam alacam uykumuyarına toplantı var zımba gibi olmalıyım
benim hekimim ol bebem senpaşam ben aile hekimiyim..
vallahi kankim dogrsn kepegi varsa duryor bebek şans ama şuda bir gerçekki kilo verdikçe insanın güveni geliyorcanim Rabbim kuluna kaldiramayacagi yükü yüklemez,ve bizlerin $er gördügü isde muhakkak bir hayr vardir..Rabbim sabirlar versin kendini bu kadar üzme tedavilerine yansimasin.
insanin is yerindeki huzuru evdeki huzurundan bile bazen önemli oluyor.Allah insallah bu konuda sikintisi olanlari tez zamanda feraha kavustursun
Insallah dudujan ,sabah 9 olmadan aksam 9 da uyumayi planladiysan cok uykun var demekki
Canim elbette az kiloyla hamile kalman saglik aciisndan daha iyi olur düsüncesindeyim
Ama artik asiri kadere inandigimdan olsa gerek,söyle düsünüyorum
Eger yiyecek lokmasi varsa sen 140 kilo olsan o bebek yine dünyaya gelir,yicek lokmasi yoksa anne adayi 50 kilo olsa yine olmaz..yine olmaz..
Berenim hosgeldin Allah kolayliklar versin,bende 1 yila yakin yoktum tekrar toparlanmaya calisiyorum insallah sende hemen toparlanirsin
Allah razi olsun canim,Cok iyi fikir,ben su icmede biraz zorlaniyorum ,bunu kendime haftalik hedef yapabilirim
Canim benim hosgeldin sefalar getirdinbende aynen sen gibi 1 yil ayri kaldim,tekrar basa döndüm
Ama inan buraya girer girmez hemen diet moduna girdim insallah sende öyle olacagina inaniyorum
Oy canim ,o kadar spor yaptin aman dikkat et,hemen diet moduna geri gir lütfen
Not:Mesaj sayim 10
bugün daha girebilecegimi pek sanmiyorum
Rahmana emanetsiniz
az kilo almışsın kzm ya bakalım ben ne kadar alıcam :18::18:canım ben 86 ile hamile kalmıştım 9 ay yatmma rağmen 94 ile bitirdim şükürler olsun ama aynen kaldı o kilolarama bana doktorum bana senin avantajın kilolu olman dedi rahim daha rahat büyüdü zayıf olanlarda daha sıkıntı yaşıyoruz demişti çift rahimliyim ya cnm ben onun için bence de biraz tutalım boğazımızı bu ne yaaaaaa
canım senin motivasyonun daha yüksek olacak inan bana bak hemencik veriyorsun kilolarını harikasın
bu arada hoşbuldum
bu da 9. mesaj kızlar
menümde küçük bir değişiklik oldu
sebze yemeği yerine tutmaç çorbası yaptım ondan iki büyük kepçe yedim akşama da yeşil çay içicem yoğurdu da iptal ettim kızlar cuma günü rezil olmk istemiyorum ama biri beni spora başlatsın yaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi benimle
üç gündür sağ karın boşluğumda şişkinlik gibi bir ağrı var sanırım karaciğerde ne olabilir yaaaa korkuyorum doktora gitmeye
evet canım kurallar aynı sadece herkes kendi mesajlarını sayıyor artıkEVET CANIM HAKLISIN HEM DE ÇOK haklısın teşekkür ederim tekrar takıma kabul edildiğim için.kurallar hala aynı değil mi
sağol canımsorman iyi oldu ogrenmis oluruz kaptancim cevap verirmisin acaba
canim sikma canini hersey gibi sikintiklarda gececek .insanin moralinin olmamasi cok kotu ama buna ragmen bizi dusunmen ayri bir yuce gonulluluktur seni seviyoruz kaptanim insalalh tez zamanda toparlarsin
bende yapabilirim Cuma gunuama anlatman lazim tatlim
sağol tatlım aminnnKıyamam ciğerimmmmm,ah bilmez miyim,insanın ağzını bıçak açmıyor dertliyken,takımdan ilk uzaklaşmam ve hızla kilo almam o zamanlardı,Allah kalbine ferahlık versin...
anlatıcam canımkaptanım bende hazırlayabilirim ama zahmet olmazsa önce anlatabilir misin?
canım biraz daha dikkat lüfen,üzgünüm 1 puan düşücemHayirli geceler canlar
pazartesi mesaj sayim 2
cezayi yedim galiba
abimlerdeydik bayagi bir oturduk simdi geldik eve haliyle mesaj sayilari kaldi
gecmise yarin bakarim artik .Hepinize Tatli rüyalar
canım benim Allah senden de razı olsungecmise bakmadan yaticaktim ki dayanamadim yinede bir göz atayim dedim
bunu okuyunca cok ama cok sevindim :)
hani insan dibe vururda bogulacagi zaman bir el gelir uzatir ya
iste sizler bana aynen öyle etki yapiyorsunuz..Allah hepinizden razi olsun
Allah sabır versinkızlar uyku tutmadı canım çok sıkkın ya dünden beri
bir arkadaşım vardı ilk bebegi öldü karnında ve cigerlerinde su var diye kalbini drdrdular normal dogum yaptı şimdi 2 bebegine hamile aynısı olmş işin kötüsü 5 aylık bebek selatı tefficiye topladık çok şükür selatı tefficiyeyi topladık bitik
2 arkadaşımda tedaviyle ikize hamile kalmıştı cma günü beni aradı paşa dedi 3 gündür su geliyor benden dedi sebebi herkeze diyorum dedi normal diyorlar dedi deidm vakit kaybetmeden doktoruna git sen beni dinlemiş allahtan doktora gitmiş bir bnakmışlarki ikizlerden biri ölmüş anne karnındadogum başladı dogrttlar digerinide küveze koydlar 23 hafta 4 günlüktü bebegi bugün aradım dedim selatı tefficiye toplanıyor bana bebek için dedim arkadaşım dediki paşam oda cennete gitti canım yanıyor paşa dedi sen 3 bebegine nasıl dayandın dedi başladık aglamaya
3 arkadaşımda rahim agzı açıklıgından 5 aylıktı herşeye ragmen gene drmadı onunda kızını cennnete yolladık
herşey üst üste geldi kızlar ya ondada banedki tehsizi buldlar rahimi diktiler kan sulandırıcılar düşük igneleri vs gene işe yaramadı gene aynı haftyasında cennete uçtu ben şimdi hangi arakadaşıma yanayım çok kötüyüm çok içim acıyor
ondan gelemedim selatı tefficiye çektim kaç kere girdim yazıcaktım nasip olmadı
allahım kimseyi evladıyla sınamasın ikizlerin annesi aglıyor telefonda paşa nasıl dayandın paşa 3 bebege aklıma ilk sen geldin bu yükü nasıl kaldırdın diye dedi bende aglamaya başladım kapadım eşimd edi ne old kızlarımız cennete gitti canımd edi yapma ya dedi i.im çok acıyor
Canım Allah gönlüne göre en hayırlısı neyse onu versingünaydınlar olsunn herkesee...
kızlar ısle ılgılı sıkıntılarım var bu aralar bugun gidip konuşıcam sizden de dua istiyorum allah rızası ıcın şu anşaaa kulunun hakkında hayırlısı ne ıse onu ver yarrabbim...ağzımın ıcı full yara dudaklarım ucuk ıcınde sıkıntı ıs te sıkıntı varsa hayat yurumuyo sankı...ankara bana hıc ıyı gelmedı...bi türlü uyum sağlayamıyorum...bugun resmen gidip yalvarıcam o boyuta döndü iş...rabbım gönlüme gör yarrabimm...allaha emanet akşama görüşürüz...
tatlım benim yacanım sen bizler için o kadar strese giriyosun lafımı olur balım
rabbim dertlerine deva versin canım benim...bende geçen haftalarda öyle bir dönemdeydim hiç istemiyo olsamda antidepresana başladım
tamam canım ben yaparım ama senin bizlere anlatıcı bi mesaj yazman lazım ki not edelimbirde cuma günü burda olursan takip eder yanlış varsa söylersen iyice kavramış oluruz
nevim nerelerdesin kuzum konuşamıyoruz hiç özledimm
rabbim yardımcın olsun canım benim..inşlh sıkıntılı iş hayatından kurtulup şöyle rahat çalışabileceğin ve iyi yürekli arkadaşlarının olacağı bir bölüme geçersin
iyi mesailerin olsun canım benim rabbim kolaylık versin
ALINTI 6
vaayy safişimmmm hoşgeldinnn canımmmmselam kızllarrr..............ben geldiim.... yer var mıııı....
haydaaa okulda başka yedircek şey bulamamışlar mı yaadudujancım bende uyuyabilmeyi cok isterdim.ateşi öksürüğü atlattık sayılır okul bizi mahvetti.kızım illa bişey getiriyor haftasonu tedavi ediyorum cumaya kadar buluyor bişey.bu cumada kus kus batırdı her yeri.tavuk döner yemişler.dünde barsakları bozulmus hamburger yemişler bu yogunlukta gidip okullada görüşemedim aklıma gelmişken arayayım.
bu da 9. mesaj kızlar
menümde küçük bir değişiklik oldu
sebze yemeği yerine tutmaç çorbası yaptım ondan iki büyük kepçe yedim akşama da yeşil çay içicem yoğurdu da iptal ettim kızlar cuma günü rezil olmk istemiyorum ama biri beni spora başlatsın yaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi benimle
üç gündür sağ karın boşluğumda şişkinlik gibi bir ağrı var sanırım karaciğerde ne olabilir yaaaa korkuyorum doktora gitmeye
selam kızlar
uzun zamandır görüşmediğim dostum pirinç lapasıyla yarın ve perşembe günü görüşme niyetindeyim,umarım niyetimi bozmam
Dün 30 dk ve bugün 20 dk lık yürüyüşlerim var,gerçi pek etkili oluyormuş gibi gelmiyor bana ya
sıkıntı ankara diil aslında ben çok sıcak kanlı bı hatunum bılk bıraz soğuk dursamda ısınmam 15-20 dk surer ama kadromuzzz rezil durumda selam vermekten acız saygısız her fırsatta dedikodu yapan hayasız ınsanlar her tarafımda ve ısın garıp tarafıve en acısı su ki koskoca sehırde cayı koy gelıyorum dıyebıleceğim bır allahın kulu yok...inş gönlüne göre olur canım hayırdır ankaraya neden alışamadın halbuki çok güzeldir ama:44:
bendeeeee gece sıkıntıdan uyuamadın ....gözlerımın altı mosmor...herkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyorbu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim
hadı hayırlı olsun canım...herkese günaydın.işimin başındayım kuzularımı evde bıraktım.aklım evde.hava yağmurlu,hasta cok az yogun değilim.sabah sütümü içtim alel acele yumurta peynir 3 kadar zeytin yedim.başka zaman olsa yemezdim ama süt meselesi.şimdide süt çayı içiyorum.
berenım hoşgeldın canım...kaynananla naptınız allah aşkına....kalbin temiz arkadaşım
sıpan bunalımda valla on beş günlüğüne memlekete gittik orada ilgi alaka manyağı oldu ama gelince de boşluğa düştü çocuk sabahları uyanmışsa okula giderken acayip ağlıyor işte böyle yavrucuk ben de aldım başımı gidiyorum kilo bakımından acayip silkelenmem gerek
incelceğini düşünüyorum ben kosturman ıkı kat artıcak netıcede...saat 10da koşa koşa eve gectim kızımı emzirdim oglumun kahvaltısını ettirdim altını üstünü hallettim geri koşarak işe geldim.
süt iznini ayarlamam lazım.koşarken incelsem keşke
ben varımmm...suyla başlayalım mı mesela yarınn...kızlar benim bir fikrim var diyorumki kendimizde işe yarayan şeyleri paylaşalım o hafta hepimiz uygulayalım.mesela bu hafta hepimiz yemeklerden önce 2 bardak su içelim bunu aktşf tutarsak unutmayız.bu gibi şeyler hepimize uyar ,dukan yapanada karatay yapanada kafasına göre takılanada.
hoşgeldin safişimmmmmmmmmmmmmmm....119lara düşmemişmiydın bakımm sen...güzel kızların nasıll...selam kızllarrr..............ben geldiim.... yer var mıııı....
uf kızlar ben cumadan berı kaçırdım da kaçırdım aldım kıloları yaa off(
Canımmmmmm,annemler bende misafir olduğu için ancak bu saatlerde girebiliyorum ve çok kalamıyorum,bir yandan da 23 nisan hazırlıkları zamanla yarışıyorum.Sen yaz bitanem,ben görünce hemen cevap yazarımiyi akşamlar canım hiççç denk gelemiyoz senle soracaklarım vardı seni az rahatsız edecektim ama yarına artık
Canımmmm,dualarım hep seninle.Senin o kocaman yüreğine göre versin Rabbimiz inşallah,keşke aynı şehirde olsak da,çayı koy geliyorum dediğinde sana bol karanfilli bir çay demleyip,hafif kalorili ama çok lezzetli mamalar hazırlasam,üstüne de bol köpüklü bir türk kahvesi içsek,ahhhhh hayallergünaydınlar olsunn herkesee...
O kadarına cesaret edemezler diye düşünüyorum canım benim ya,ben 23-24 tatil ve tören var diye biliyorum ciğerimvalla kuzu dedim ya dibe vurdum resmen rahat bi beş altı kilo aldım berbat durumdayım yani anlayacağın sen nasılsın bu arada ben haberlerde duymuştum 23 nisan kutlanmayacak diye bu durumda 24 nisan da tatil olur mu sence
Harika fikir,jemen sabah kahvaltıdan önce başlıyorumkızlar benim bir fikrim var diyorumki kendimizde işe yarayan şeyleri paylaşalım o hafta hepimiz uygulayalım.mesela bu hafta hepimiz yemeklerden önce 2 bardak su içelim bunu aktşf tutarsak unutmayız.bu gibi şeyler hepimize uyar ,dukan yapanada karatay yapanada kafasına göre takılanada.
Ah canımmm,ben de çok özledim.Annemler bende biliyosun ya,bir yandan da 23 nisan,çok az girebiliyorum,ama valla özledimnevim nerelerdesin kuzum konuşamıyoruz hiç özledimm
Canımmmm,çok özledim seni.Gidişler,dönüşler,bambaşka gidişler,bambaşka dönüşler.Bu takımda hepimizin başına geldi sanıyorum,her zaman olduğu gibi beraber toparlanıcaz,127 kiloya düştüğün günü hatırlıyorum,gel dukanla sönelim o günlereeeselam kızllarrr..............ben geldiim.... yer var mıııı....
Ayyyyy,pirinç lapası en sevdiğim diyettir hele yoğurtlu ve yanında light limonata ile.Özledim vallaSelam kızlar
uzun zamandır görüşmediğim dostum pirinç lapasıyla yarın ve perşembe günü görüşme niyetindeyim,umarım niyetimi bozmam
dün 30 dk ve bugün 20 dk lık yürüyüşlerim var,gerçi pek etkili oluyormuş gibi gelmiyor bana ya
olmazmı sefarncım ya kusuruma bakma halimi anlatmaya bile dermanım kalmadı bugün arada kaçırmıışım seni.3 ay evvel dogum yaptım bugün dogum iznim bitti işe başladımda hasta arası gördüğüm kadar yazıyom.kelebekolcam bana hoşbeş yok mu canım :26:
olurum hayatım.onun bilimsel dayanagı varmı bilmiyorum ama genelde hastalarım işe yarıyor diyorlar.benim hekimim ol bebem senbirşey soruyum ozaman seni bulmuşken tansiyonu diyorlar limon düşürmezmiş dogrmu :44::44:
:
saolasın.su gercekten işe yarıyorhadı hayırlı olsun canım...
ben varımmm...suyla başlayalım mı mesela yarınn...
:
Mesaj 5
Canlarım bugün eve daha az önce geldim,o yüzden pek fazla kalamıycam daha sporum var,kocaman öpüyorummmm
herkese hayırlı geceler su içmeyi unutmayın
20mesajjjjjj
sabah yediklerimi yazayım çıkıcem
3 dilim minnacık çavdar ekmegi
2 siyah 1 yeşil zeytin
kibrit kuts büyüklügünde peyaz peynir
badem domates taze nane pırasa
1 adet sivri biber
4 lokma yok çigköfte
1 tatlı kaşıgı şeker pancarı pekmezi 2 bardak:
akşamada tarhana çorbası 1 dilim çavdar ekmegi
bol salata kıvırcık
ve çupra yicem bebeler akşamada sodamı içicem arada belkim meyve yerim ben daha giremem kızlar haberinzi olsn eşim evdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?