Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamun aleykum canlar

bu sabah kahvalti yapmadim
arkadasimda sabah mevlüt vardi,
1 serce parmagim kadar sarma ,kücücük 1 tane kuru kabak dolmasi ve salata yedim

aksam da insallah yogurt ve salata yicem
sabah tartildigimda 145.9 gösterdi
birazdan da insallah yürüyüs yaparim

canim Rabbim kuluna kaldiramayacagi yükü yüklemez,ve bizlerin $er gördügü isde muhakkak bir hayr vardir..Rabbim sabirlar versin kendini bu kadar üzme tedavilerine yansimasin.

insanin is yerindeki huzuru evdeki huzurundan bile bazen önemli oluyor.Allah insallah bu konuda sikintisi olanlari tez zamanda feraha kavustursun

herkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyor bu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim

Insallah dudujan ,sabah 9 olmadan aksam 9 da uyumayi planladiysan cok uykun var demekki

karar verdim arkadaşı duydmya 70 düşmem lazım arkadaş yalvarıyor paşa 70 düşmeden hamile kalma ne olr diye azim etsem acaba ne kadarda düşerim :44::44:saglıklı bir şekilde yanı fikri olan
Canim elbette az kiloyla hamile kalman saglik aciisndan daha iyi olur düsüncesindeyim
Ama artik asiri kadere inandigimdan olsa gerek,söyle düsünüyorum
Eger yiyecek lokmasi varsa sen 140 kilo olsan o bebek yine dünyaya gelir,yicek lokmasi yoksa anne adayi 50 kilo olsa yine olmaz..yine olmaz..

Berenim hosgeldin Allah kolayliklar versin,bende 1 yila yakin yoktum tekrar toparlanmaya calisiyorum insallah sende hemen toparlanirsin

Allah razi olsun canim,Cok iyi fikir,ben su icmede biraz zorlaniyorum ,bunu kendime haftalik hedef yapabilirim

Canim benim hosgeldin sefalar getirdin bende aynen sen gibi 1 yil ayri kaldim,tekrar basa döndüm
Ama inan buraya girer girmez hemen diet moduna girdim insallah sende öyle olacagina inaniyorum

uf kızlar ben cumadan berı kaçırdım da kaçırdım aldım kıloları yaa off(
Oy canim ,o kadar spor yaptin aman dikkat et,hemen diet moduna geri gir lütfen

Not:Mesaj sayim 10
bugün daha girebilecegimi pek sanmiyorum
Rahmana emanetsiniz

Son düzenleme:
canım ben 86 ile hamile kalmıştım 9 ay yatmma rağmen 94 ile bitirdim şükürler olsun ama aynen kaldı o kilolarama bana doktorum bana senin avantajın kilolu olman dedi rahim daha rahat büyüdü zayıf olanlarda daha sıkıntı yaşıyoruz demişti çift rahimliyim ya cnm ben onun için bence de biraz tutalım boğazımızı bu ne yaaaaaa
canım senin motivasyonun daha yüksek olacak inan bana bak hemencik veriyorsun kilolarını harikasın
bu arada hoşbuldum

bu da 9. mesaj kızlar

menümde küçük bir değişiklik oldu
sebze yemeği yerine tutmaç çorbası yaptım ondan iki büyük kepçe yedim akşama da yeşil çay içicem yoğurdu da iptal ettim kızlar cuma günü rezil olmk istemiyorum ama biri beni spora başlatsın yaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi benimle
üç gündür sağ karın boşluğumda şişkinlik gibi bir ağrı var sanırım karaciğerde ne olabilir yaaaa korkuyorum doktora gitmeye

Çok geçmiş olsun canım. ben işle ev arasında akşama pestilim çıkıyor allah sana kolay versin
Insallah dudujan ,sabah 9 olmadan aksam 9 da uyumayi planladiysan cok uykun var demekki

uykum var hemde yorgunum canım. ben hem çalışıyorum hem yüksek lisans yapıyorum buarada düğünler,sempozyumlar vardı üstelik sidneye gitmişim geleli daha çok olmadı onları atlatamadım birde grip oldum çok yorgunum koluma kaldırmak istemiyorum

kızlar mesaj sayım bu mesajla beraber 9 oluyor.

Herkeslere iyi akşamlar ben birazdan işten çıkacam eve gidip duş alıp çup uyuyacammmm allahım nolur evde misafir falan olmasın yarın gelsin misafirlerr
herkesi öpüyorum kızlar

hoş geldim bebegim çok özlemişim seni gelde şöyle bir sarılıyımda hasretim dinsin kardeşim benim sen canını sıkma allah büyük veiriz kız takımca işşallah bak aban inan burası olmasydın zordu sizler beni motive ettiniz şimdide ben üzülme
tavuk olayım napayım ama bugün uyuyacam alacam uykumu yarına toplantı var zımba gibi olmalıyım
şaka bir yana bebem haklısın ya bende çalışırken 7 yoktu uyudgumdabir dş al üstüne hafif birşeyler giy beni bekle geliyorm bugün uyku yok sanaallahtan bebegim olsa seviniyorm ykuyla fazla aram yok sevmem ben gecelerin kadınıyım naber sende gündüzlerin kızı ol ne olcekgelimde ninni söylğüyümmmü sanabak hikayede anlatırım istersen pammıkprensesi anlatırım istersen kırmizi başlıklı kızı anlatırım bebem sen seç
paşam ben aile hekimiyim..
benim hekimim ol bebem senbirşey soruyum ozaman seni bulmuşken tansiyonu diyorlar limon düşürmezmiş dogrmu :44::44:
vallahi kankim dogrsn kepegi varsa duryor bebek şans ama şuda bir gerçekki kilo verdikçe insanın güveni geliyor yürüyüşü bile degişiyor kubilay hocyı dinledim bgün hızlı kilo verenlerd iyor ilerde kalpo hastası olurlarmış helede dukan yapanlar didine kadarı dogur orası tartışılır yememkele kilo verilmez dediler kas gidiyormş vcttan yag degil oda kalpte kas ereimesi vctada yaparmış biline
az kilo almışsın kzm ya bakalım ben ne kadar alıcam :18::18:

canımd edigini bilemiyorm en iyisi doktora git birde bu çorbayı nasıl yaptım tarifini ver

20mesajjjjjj
sabah yediklerimi yazayım çıkıcem
3 dilim minnacık çavdar ekmegi
2 siyah 1 yeşil zeytin
kibrit kuts büyüklügünde peyaz peynir
badem domates taze nane pırasa
1 adet sivri biber
4 lokma yok çigköfte
1 tatlı kaşıgı şeker pancarı pekmezi 2 bardak çay

ara yok

öylen yemegi yok

meyve yok

akşamada tarhana çorbası 1 dilim çavdar ekmegi
bol salata kıvırcık

ve çupra yicem bebeler akşamada sodamı içicem arada belkim meyve yerim ben daha giremem kızlar haberinzi olsn eşim evdede

Son düzenleme:
EVET CANIM HAKLISIN HEM DE ÇOK haklısın teşekkür ederim tekrar takıma kabul edildiğim için.kurallar hala aynı değil mi
evet canım kurallar aynı sadece herkes kendi mesajlarını sayıyor artık
sağol canım
anlatıcam canım
Kıyamam ciğerimmmmm,ah bilmez miyim,insanın ağzını bıçak açmıyor dertliyken,takımdan ilk uzaklaşmam ve hızla kilo almam o zamanlardı,Allah kalbine ferahlık versin...
sağol tatlım aminnn
kaptanım bende hazırlayabilirim ama zahmet olmazsa önce anlatabilir misin?
anlatıcam canım
Hayirli geceler canlar

pazartesi mesaj sayim 2
cezayi yedim galiba

abimlerdeydik bayagi bir oturduk simdi geldik eve haliyle mesaj sayilari kaldi

gecmise yarin bakarim artik .Hepinize Tatli rüyalar
canım biraz daha dikkat lüfen,üzgünüm 1 puan düşücem
canım benim Allah senden de razı olsun
Allah sabır versin
Canım Allah gönlüne göre en hayırlısı neyse onu versin
tatlım benim ya tamam kuzum anlatıciim tabisi :) ilk hafta liste sende o zaman,cuma günü Allahtan bişey olmazsa burdayım sen merak etme
vaayy safişimmmm hoşgeldinnn canımmmm
tatlım vakit kaybetmeden hemennnn dukana başla,nevde dukancı
haydaaa okulda başka yedircek şey bulamamışlar mı yaa

canım sağ tarafta yanılmıyorsam apandisit var,şişlik filan demişsin,korkutmak istemem ama vakit kaybetmeden dr. a görün derim

Son düzenleme:
Selam kızlar
uzun zamandır görüşmediğim dostum pirinç lapasıyla yarın ve perşembe günü görüşme niyetindeyim,umarım niyetimi bozmam
dün 30 dk ve bugün 20 dk lık yürüyüşlerim var,gerçi pek etkili oluyormuş gibi gelmiyor bana ya

21 oldu

al bendende okadar canım benim yemedigim halde çok şişimde
Ben ilk gğn yaptım sabah allahım o ney tatişşallah bu sefer başarırım

inş gönlüne göre olur canım hayırdır ankaraya neden alışamadın halbuki çok güzeldir ama:44:
sıkıntı ankara diil aslında ben çok sıcak kanlı bı hatunum bılk bıraz soğuk dursamda ısınmam 15-20 dk surer ama kadromuzzz rezil durumda selam vermekten acız saygısız her fırsatta dedikodu yapan hayasız ınsanlar her tarafımda ve ısın garıp tarafıve en acısı su ki koskoca sehırde cayı koy gelıyorum dıyebıleceğim bır allahın kulu yok...
herkeseeee kocaman günaydın benim gözler açık ama içim bildiğiniz uyuyor bu akşam inş saat 9 da uyuyacam karar verdim
bendeeeee gece sıkıntıdan uyuamadın ....gözlerımın altı mosmor...
hadı hayırlı olsun canım...
berenım hoşgeldın canım...kaynananla naptınız allah aşkına....
saat 10da koşa koşa eve gectim kızımı emzirdim oglumun kahvaltısını ettirdim altını üstünü hallettim geri koşarak işe geldim.
süt iznini ayarlamam lazım.koşarken incelsem keşke
incelceğini düşünüyorum ben kosturman ıkı kat artıcak netıcede...
ben varımmm...suyla başlayalım mı mesela yarınn...
hoşgeldin safişimmmmmmmmmmmmmmm....119lara düşmemişmiydın bakımm sen...güzel kızların nasıll...
uf kızlar ben cumadan berı kaçırdım da kaçırdım aldım kıloları yaa off(

ben aç geziyorumcanım bıseyde ıstemıyo ama artıdayım canım buna ne diyceksın...sen sporu arttırdın ya su tutmussundur hafta sonuda kaçırmıştın hatırlıyosan ....yarına normale dönersın

iyi akşamlar canım hiççç denk gelemiyoz senle soracaklarım vardı seni az rahatsız edecektim ama yarına artık
Canımmmmmm,annemler bende misafir olduğu için ancak bu saatlerde girebiliyorum ve çok kalamıyorum,bir yandan da 23 nisan hazırlıkları zamanla yarışıyorum.Sen yaz bitanem,ben görünce hemen cevap yazarım

Canımmmm,dualarım hep seninle.Senin o kocaman yüreğine göre versin Rabbimiz inşallah,keşke aynı şehirde olsak da,çayı koy geliyorum dediğinde sana bol karanfilli bir çay demleyip,hafif kalorili ama çok lezzetli mamalar hazırlasam,üstüne de bol köpüklü bir türk kahvesi içsek,ahhhhh hayaller

valla kuzu dedim ya dibe vurdum resmen rahat bi beş altı kilo aldım berbat durumdayım yani anlayacağın sen nasılsın bu arada ben haberlerde duymuştum 23 nisan kutlanmayacak diye bu durumda 24 nisan da tatil olur mu sence
O kadarına cesaret edemezler diye düşünüyorum canım benim ya,ben 23-24 tatil ve tören var diye biliyorum ciğerim

Harika fikir,jemen sabah kahvaltıdan önce başlıyorum

nevim nerelerdesin kuzum konuşamıyoruz hiç özledimm
Ah canımmm,ben de çok özledim.Annemler bende biliyosun ya,bir yandan da 23 nisan,çok az girebiliyorum,ama valla özledim

Canımmmm,çok özledim seni.Gidişler,dönüşler,bambaşka gidişler,bambaşka dönüşler.Bu takımda hepimizin başına geldi sanıyorum,her zaman olduğu gibi beraber toparlanıcaz,127 kiloya düştüğün günü hatırlıyorum,gel dukanla sönelim o günlereee

Ayyyyy,pirinç lapası en sevdiğim diyettir hele yoğurtlu ve yanında light limonata ile.Özledim valla

kelebekolcam bana hoşbeş yok mu canım :26:
olmazmı sefarncım ya kusuruma bakma halimi anlatmaya bile dermanım kalmadı bugün arada kaçırmıışım seni.3 ay evvel dogum yaptım bugün dogum iznim bitti işe başladımda hasta arası gördüğüm kadar yazıyom.

benim hekimim ol bebem senbirşey soruyum ozaman seni bulmuşken tansiyonu diyorlar limon düşürmezmiş dogrmu :44::44:

:
olurum hayatım.onun bilimsel dayanagı varmı bilmiyorum ama genelde hastalarım işe yarıyor diyorlar.

hadı hayırlı olsun canım...

ben varımmm...suyla başlayalım mı mesela yarınn...

:
saolasın.su gercekten işe yarıyor

berencim sende hosgeldin.seninle karşılaşmadık sanırım.

Afiyet bal ilsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…