Ay pirinc lapasimi igrec bi sey ya hem kiloda veremiyor insan.Selam kızlar
uzun zamandır görüşmediğim dostum pirinç lapasıyla yarın ve perşembe günü görüşme niyetindeyim,umarım niyetimi bozmam
dün 30 dk ve bugün 20 dk lık yürüyüşlerim var,gerçi pek etkili oluyormuş gibi gelmiyor bana ya
dudujancım bende uyuyabilmeyi cok isterdim.ateşi öksürüğü atlattık sayılır okul bizi mahvetti.kızım illa bişey getiriyor haftasonu tedavi ediyorum cumaya kadar buluyor bişey.bu cumada kus kus batırdı her yeri.tavuk döner yemişler.dünde barsakları bozulmus hamburger yemişler bu yogunlukta gidip okullada görüşemedim aklıma gelmişken arayayım.
isterseniz hafta sonu da tutabiliriz listeyi7. TAKIM<15 NİSAN-19 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=60dk+45dk
İpekyol51=
Akabe= 40 dk.,
Nev81=
Ansaaa=
Ganfed=
lepistesinyavrucugu=90 dk
bugün tam 1,5 saat yürügüm kızlar :)
cmrtsi pzr liste yapmıyomuyuz :26:
canim ya Allah sikintini gidersin insİyi akşamlar kızlar
bugün kursum vardı biliyorsunuz,kuru dolmalar sarmalar yaptık,gel de yeme
komşum da ne zamandır benden mercimek köftesi istiyordu,bir de onu yaptım,yedim oh tam diyetlik menü oldu
ilaçlarımı da düzenli içemedim,ondan herhalde,iyileşemedim bir türlü,moraller de pek iyi değil.çok fazla buraya gelip sizi sıkmak istemiyorum.tadım yokken bişey yazmak da istemiyorum,sizin enerjinizi düşürmek de..bu ara biraz idare edin beni,toparlanıcam inşallah
cok uzuldum pasacim arkadaslarina rabbim dayanma gucu versinkızlar uyku tutmadı canım çok sıkkın ya dünden beri
bir arkadaşım vardı ilk bebegi öldü karnında ve cigerlerinde su var diye kalbini drdrdular normal dogum yaptı şimdi 2 bebegine hamile aynısı olmş işin kötüsü 5 aylık bebek selatı tefficiye topladık çok şükür selatı tefficiyeyi topladık bitik
2 arkadaşımda tedaviyle ikize hamile kalmıştı cma günü beni aradı paşa dedi 3 gündür su geliyor benden dedi sebebi herkeze diyorum dedi normal diyorlar dedi deidm vakit kaybetmeden doktoruna git sen beni dinlemiş allahtan doktora gitmiş bir bnakmışlarki ikizlerden biri ölmüş anne karnındadogum başladı dogrttlar digerinide küveze koydlar 23 hafta 4 günlüktü bebegi bugün aradım dedim selatı tefficiye toplanıyor bana bebek için dedim arkadaşım dediki paşam oda cennete gitti canım yanıyor paşa dedi sen 3 bebegine nasıl dayandın dedi başladık aglamaya
3 arkadaşımda rahim agzı açıklıgından 5 aylıktı herşeye ragmen gene drmadı onunda kızını cennnete yolladık
herşey üst üste geldi kızlar ya ondada banedki tehsizi buldlar rahimi diktiler kan sulandırıcılar düşük igneleri vs gene işe yaramadı gene aynı haftyasında cennete uçtu ben şimdi hangi arakadaşıma yanayım çok kötüyüm çok içim acıyor
ondan gelemedim selatı tefficiye çektim kaç kere girdim yazıcaktım nasip olmadı
allahım kimseyi evladıyla sınamasın ikizlerin annesi aglıyor telefonda paşa nasıl dayandın paşa 3 bebege aklıma ilk sen geldin bu yükü nasıl kaldırdın diye dedi bende aglamaya başladım kapadım eşimd edi ne old kızlarımız cennete gitti canımd edi yapma ya dedi i.im çok acıyor
Amin Rabbim sikintilarini gidersingünaydınlar olsunn herkesee...
kızlar ısle ılgılı sıkıntılarım var bu aralar bugun gidip konuşıcam sizden de dua istiyorum allah rızası ıcın şu anşaaa kulunun hakkında hayırlısı ne ıse onu ver yarrabbim...ağzımın ıcı full yara dudaklarım ucuk ıcınde sıkıntı ıs te sıkıntı varsa hayat yurumuyo sankı...ankara bana hıc ıyı gelmedı...bi türlü uyum sağlayamıyorum...bugun resmen gidip yalvarıcam o boyuta döndü iş...rabbım gönlüme gör yarrabimm...allaha emanet akşama görüşürüz...
yaparsn canim yaptiklarin yapacAklarinin garantisidirnım herşey gönlünce olsn işşallah
allah arzı olsn canım allahım şifa versin işşallah
gelmeyen lolipop olsunmu süle çabuk
benim korkum kadında aynı bende olan vardı pko kilolyd 100 kilonn üstündeydi galiba rahim agzında açıklık vardı ignede oluyormş benim kllandıgım ilaçları içiyormuş 3 bebegiydi ddujanım ya kork sardı beni ya aynısı banada olursa bebegim ya gene gdierse tek farkım kilo verdim eşimi kandırabilsem 70 düşene kadar bebek düşünmüyorm oda yaşımız gidiyor diyor adamda haklı bakalım bu ay bebeg vesile olduk amam ya hemen ttrasa allahım nen veirise hayırlısnı versin eger adet olrsam konuşucam diyete iyice bir asılıcam 70 görmem lazım şöyle 77 görsem gerisi gelicek dün arkadaşla konştm dedim pirinç lapası yapıcam bana dediki paşa saglıksız yapma dedi nasıl kilo verdiysen öle devam et dedi bir akıl onn dedigi gibi yapayım diyorm bir akıl 3 gün pirinç lapası ardından dukanı yapayım 1 hafta diyorm en rahat kilo veiririm diyorm ortada kaldım ben ne yapayım hoş onlarıda denedim ama hemen kilo aldım vucuttan attıgım s yag degilmki kendimimi kandırıyorm acaba yaay ben ne yapcem
9 uyuyucan senkız uyusanda cenk uyutmaz olmadı ben uyutmam senin telefonn kapatıp uyuman lazım onuda yapmazsın ben biliyorm
kızlar günaydın dün gece 3 geçiyordu ykya daldım bgünde 10 yoktu uyandımanlıcagınız uyku muyku yok bende sabah kalktıgımda hiç birşey yiyesim gelmiyor bakalım ne yicez
istanbulda hava çok fena yagmrl soguk ne zaman ısınıcak hava yürüyüşe başlıyıyımkarar verdim arkadaşı duydmya 70 düşmem lazım arkadaş yalvarıyor paşa 70 düşmeden hamile kalma ne olr diye azim etsem acaba ne kadarda düşerim :44::44:saglıklı bir şekilde yanı fikri olan
iyi olur aslindakızlar benim bir fikrim var diyorumki kendimizde işe yarayan şeyleri paylaşalım o hafta hepimiz uygulayalım.mesela bu hafta hepimiz yemeklerden önce 2 bardak su içelim bunu aktşf tutarsak unutmayız.bu gibi şeyler hepimize uyar ,dukan yapanada karatay yapanada kafasına göre takılanada.
inanamiyorum yaa hosgeldin canimselam kızllarrr..............ben geldiim.... yer var mıııı....
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
takıma tekrar dönmek istiyoruuum.... tam 1 yıla 4 gün kalmış ayrılalııı...
20 nisan da ayrılmışım maalesef butun kilolar fazlasıyla geldiiii....
kk ya 148 le başlamştım...şimdi 150 küsür olduum tartı tartmıyor artık kaç kiloyum bilmiyoruum....
155 olarak kabul edin beniii.....
Ay pirinc lapasimi igrec bi sey ya hem kiloda veremiyor insan.
Gecmis olsun canim ay B u okullarda hastalik kapip gelmiyorlarmi uyuz oluyom.
Bize gel canım ve ciddiyim yani laf olsun diye söylemiyorum benim ofisim sıhhıye gelirsen buradada çay veririm sana evimizde her zaman açık sana bu kadar canını sıkmasıkıntı ankara diil aslında ben çok sıcak kanlı bı hatunum bılk bıraz soğuk dursamda ısınmam 15-20 dk surer ama kadromuzzz rezil durumda selam vermekten acız saygısız her fırsatta dedikodu yapan hayasız ınsanlar her tarafımda ve ısın garıp tarafıve en acısı su ki koskoca sehırde cayı koy gelıyorum dıyebıleceğim bır allahın kulu yok...
bendeeeee gece sıkıntıdan uyuamadın ....gözlerımın altı mosmor...
oo misafir olunca zor olur bende diyorum hiç denk gelemiyoruz.Mesaj sayısı:7
Canımmmmmm,annemler bende misafir olduğu için ancak bu saatlerde girebiliyorum ve çok kalamıyorum,bir yandan da 23 nisan hazırlıkları zamanla yarışıyorum.Sen yaz bitanem,ben görünce hemen cevap yazarım
[/B]
Herkeslere günaydınnnn ve güpgüzel bir gün diliyorum.Dün güya 9 da yatacaktım ama içime doğmuş gibi misafir olmasın diye dua etmiştim ya bir gittim misafir hemde komşular akşam çayına gelmiş ve evin içi bebek dolu en büyüğü 3 yaşında uyu uyuyabilirsin. Dün akşam uyumam yine 12 i buldu anlayacağınız
Bugünde akşam cenk ve arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmışım ne zaman ben 12 saat uyuyacam benim en az 12 saat uyumam lazım ki bitsin uykum
kizlar 20 nisanda kultur gunumuz var cok yogunlasti calismalar yetisemiyorum ve aksamda pestilim cikmis oluyor.Ins pzt yenilenmis olacam.olaki msj sayim vs eksik olur please bu hafta idare edin.Ama geceleri mutlaka ugrarim.Rahatliyorum en azindan burayi okuyunca.Nasip olsada fotolarimizi da paylassam
spora baslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1:) cok etkılı olmusturbu da 9. mesaj kızlar
menümde küçük bir değişiklik oldu
sebze yemeği yerine tutmaç çorbası yaptım ondan iki büyük kepçe yedim akşama da yeşil çay içicem yoğurdu da iptal ettim kızlar cuma günü rezil olmk istemiyorum ama biri beni spora başlatsın yaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi benimle
üç gündür sağ karın boşluğumda şişkinlik gibi bir ağrı var sanırım karaciğerde ne olabilir yaaaa korkuyorum doktora gitmeye
herkese hayırlı geceler su içmeyi unutmayın
sasna demıstım ne zmn prograsm yapsam kesınlıkle olmaz
istanbula gelrisen ban ugra senle bol bol çay içeriz ne hikmetse diyete başladım başlayalı çay içme aşkım depreştisıkıntı ankara diil aslında ben çok sıcak kanlı bı hatunum bılk bıraz soğuk dursamda ısınmam 15-20 dk surer ama kadromuzzz rezil durumda selam vermekten acız saygısız her fırsatta dedikodu yapan hayasız ınsanlar her tarafımda ve ısın garıp tarafıve en acısı su ki koskoca sehırde cayı koy gelıyorum dıyebıleceğim bır allahın kulu yok...
bendeeeee gece sıkıntıdan uyuamadın ....gözlerımın altı mosmor...
hadı hayırlı olsun canım...
berenım hoşgeldın canım...kaynananla naptınız allah aşkına....
incelceğini düşünüyorum ben kosturman ıkı kat artıcak netıcede...
ben varımmm...suyla başlayalım mı mesela yarınn...
hoşgeldin safişimmmmmmmmmmmmmmm....119lara düşmemişmiydın bakımm sen...güzel kızların nasıll...
ben aç geziyorumcanım bıseyde ıstemıyo ama artıdayım canım buna ne diyceksın...sen sporu arttırdın ya su tutmussundur hafta sonuda kaçırmıştın hatırlıyosan ....yarına normale dönersın
Canımmmmmm,annemler bende misafir olduğu için ancak bu saatlerde girebiliyorum ve çok kalamıyorum,bir yandan da 23 nisan hazırlıkları zamanla yarışıyorum.Sen yaz bitanem,ben görünce hemen cevap yazarım
Canımmmm,dualarım hep seninle.Senin o kocaman yüreğine göre versin Rabbimiz inşallah,keşke aynı şehirde olsak da,çayı koy geliyorum dediğinde sana bol karanfilli bir çay demleyip,hafif kalorili ama çok lezzetli mamalar hazırlasam,üstüne de bol köpüklü bir türk kahvesi içsek,ahhhhh hayaller
O kadarına cesaret edemezler diye düşünüyorum canım benim ya,ben 23-24 tatil ve tören var diye biliyorum ciğerim
Harika fikir,jemen sabah kahvaltıdan önce başlıyorum
Ah canımmm,ben de çok özledim.Annemler bende biliyosun ya,bir yandan da 23 nisan,çok az girebiliyorum,ama valla özledim
Canımmmm,çok özledim seni.Gidişler,dönüşler,bambaşka gidişler,bambaşka dönüşler.Bu takımda hepimizin başına geldi sanıyorum,her zaman olduğu gibi beraber toparlanıcaz,127 kiloya düştüğün günü hatırlıyorum,gel dukanla sönelim o günlereee
Ayyyyy,pirinç lapası en sevdiğim diyettir hele yoğurtlu ve yanında light limonata ile.Özledim valla
seni dinlemek bir nasip olmadı bebem ya frekansıları versende bizde dinlesek diyorumolmazmı sefarncım ya kusuruma bakma halimi anlatmaya bile dermanım kalmadı bugün arada kaçırmıışım seni.3 ay evvel dogum yaptım bugün dogum iznim bitti işe başladımda hasta arası gördüğüm kadar yazıyom.
olurum hayatım.onun bilimsel dayanagı varmı bilmiyorum ama genelde hastalarım işe yarıyor diyorlar.
saolasın.su gercekten işe yarıyor
Afiyet bal ilsun canim
amin canım inan bu hafta herşey üst üste geldi desem inanmazsınisterseniz hafta sonu da tutabiliriz listeyi
canim ya Allah sikintini gidersin ins
cok uzuldum pasacim arkadaslarina rabbim dayanma gucu versin
Amin Rabbim sikintilarini gidersin
yaparsn canim yaptiklarin yapacAklarinin garantisidir
iyi olur aslinda
adresi ver hemen geliyormkizlar 20 nisanda kultur gunumuz var cok yogunlasti calismalar yetisemiyorum ve aksamda pestilim cikmis oluyor.Ins pzt yenilenmis olacam.olaki msj sayim vs eksik olur please bu hafta idare edin.Ama geceleri mutlaka ugrarim.Rahatliyorum en azindan burayi okuyunca.Nasip olsada fotolarimizi da paylassam
bende geliyimmiBize gel canım ve ciddiyim yani laf olsun diye söylemiyorum benim ofisim sıhhıye gelirsen buradada çay veririm sana evimizde her zaman açık sana bu kadar canını sıkma
uykunu ihmal etme ben yoğunluk uyuyamıyordum walla artık su içmeye bile halima kalmadı
oo misafir olunca zor olur bende diyorum hiç denk gelemiyoruz.
Canım benim kilo vermem durdu nerdeyse diyetisyen normal diyip duruyo maydanoz da yiyorum ama oynamıyor yerinden
kız vallahi şaka olsun diye seni dürtücektim dün dedim paşa bırak yatsın dua et dürtmeyi nutmşum cenke gelince seni dürtmesine gerek kalmamış misafirler seni iyi dürtmüşHerkeslere günaydınnnn ve güpgüzel bir gün diliyorum.Dün güya 9 da yatacaktım ama içime doğmuş gibi misafir olmasın diye dua etmiştim ya bir gittim misafir hemde komşular akşam çayına gelmiş ve evin içi bebek dolu en büyüğü 3 yaşında uyu uyuyabilirsin. Dün akşam uyumam yine 12 i buldu anlayacağınız
Bugünde akşam cenk ve arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmışım ne zaman ben 12 saat uyuyacam benim en az 12 saat uyumam lazım ki bitsin uykum
gunaydın kızlar
kahvaltımı yaptım
hıc bırseyde ıstemıyor canım ben bu hafta hep kacırdım
kılo veremıcem herhalde ya
neyi merak ediyorm biliyinmi nasıl birşey devamlı dol olman birde kız allah nasip ederse bebek dognca nasıl başa çıkıcen sen dogur işşallah bebegini görmeye gelicem işşallah bogaza karşı çay içeriz senleselamlar canlarım
hemen girdim ve çıkıyorum bugün misafirlerim gelecek sabahın 8 den beri mutfak ve ev işi yapıyorum zaten kaç gündür kermes telaşasından temizlikde yapamamıştım hepsi sıkıştı..birde boyun ağrım tuttuki acayippp
yarından erkenden dikiş evine gitmem lazım..24 saat bana yetmiyoooo
beni mesaj sayımından muaf tutun emiii
bende geliyimmikucagını açarmısın yatagını benle paylaşırmısın anıtkabiri görmek çok istiyorm ben ya hayalim oraya gelip orayı gezmek ama nerde
kız vallahi şaka olsun diye seni dürtücektim dün dedim paşa bırak yatsın dua et dürtmeyi nutmşum cenke gelince seni dürtmesine gerek kalmamış misafirler seni iyi dürtmüşallahım bol uyku versin bebem sen işe gitmiyormsn canım ya arabada uyu bugünde yemege gidicen he aferim neler yicen bakalım kilonn durması normal bende vermeye başlamıştım bir ara drdu sonra geri devan altın çilek ye işe yarıyor
paşammm gel tabiki kapım sonuna kadar açık gel sen nereleri gezdiririm sana
Akşam ızgara köfte falan yerim herhalde nereye gidecez nasıl bir plan yaptılar bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?