Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay pirinc lapasimi igrec bi sey ya hem kiloda veremiyor insan.

Gecmis olsun canim ay B u okullarda hastalik kapip gelmiyorlarmi uyuz oluyom.

isterseniz hafta sonu da tutabiliriz listeyi
canim ya Allah sikintini gidersin ins
cok uzuldum pasacim arkadaslarina rabbim dayanma gucu versin
Amin Rabbim sikintilarini gidersin
yaparsn canim yaptiklarin yapacAklarinin garantisidir
iyi olur aslinda

inanamiyorum yaa hosgeldin canim
Ay pirinc lapasimi igrec bi sey ya hem kiloda veremiyor insan.

Gecmis olsun canim ay B u okullarda hastalik kapip gelmiyorlarmi uyuz oluyom.

yok ya iyi odem atiyorsun ve bayagi toparliyor pirinc lapasi insani

kizlar 20 nisanda kultur gunumuz var cok yogunlasti calismalar yetisemiyorum ve aksamda pestilim cikmis oluyor.Ins pzt yenilenmis olacam.olaki msj sayim vs eksik olur please bu hafta idare edin.Ama geceleri mutlaka ugrarim.Rahatliyorum en azindan burayi okuyunca.Nasip olsada fotolarimizi da paylassam

Bize gel canım ve ciddiyim yani laf olsun diye söylemiyorum benim ofisim sıhhıye gelirsen buradada çay veririm sana evimizde her zaman açık sana bu kadar canını sıkma
uykunu ihmal etme ben yoğunluk uyuyamıyordum walla artık su içmeye bile halima kalmadı
oo misafir olunca zor olur bende diyorum hiç denk gelemiyoruz.
Canım benim kilo vermem durdu nerdeyse diyetisyen normal diyip duruyo maydanoz da yiyorum ama oynamıyor yerinden

günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.Kardes takimimiz olarak bize destek olursaniz cok seviniriz

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Herkeslere günaydınnnn ve güpgüzel bir gün diliyorum.Dün güya 9 da yatacaktım ama içime doğmuş gibi misafir olmasın diye dua etmiştim ya bir gittim misafir hemde komşular akşam çayına gelmiş ve evin içi bebek dolu en büyüğü 3 yaşında uyu uyuyabilirsin. Dün akşam uyumam yine 12 i buldu anlayacağınız

Bugünde akşam cenk ve arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmışım ne zaman ben 12 saat uyuyacam benim en az 12 saat uyumam lazım ki bitsin uykum

sasna demıstım ne zmn prograsm yapsam kesınlıkle olmaz

neymıs o kultur gunu?

spora baslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1:) cok etkılı olmustur

herkese hayırlı geceler su içmeyi unutmayın

bende cok su ıcerım aklıma yemek geldıkce suya sarılıyorum bı aydır nerdeyse

selamlar canlarım
hemen girdim ve çıkıyorum bugün misafirlerim gelecek sabahın 8 den beri mutfak ve ev işi yapıyorum zaten kaç gündür kermes telaşasından temizlikde yapamamıştım hepsi sıkıştı..birde boyun ağrım tuttuki acayippp
yarından erkenden dikiş evine gitmem lazım..24 saat bana yetmiyoooo
beni mesaj sayımından muaf tutun emiii

istanbula gelrisen ban ugra senle bol bol çay içeriz ne hikmetse diyete başladım başlayalı çay içme aşkım depreşticanınıda sıkma bebem işşallah rabbim hayırlı kapılar acar senin b tempoyla iyi kilo vermen lazım sabah kalktım gene hava berbat ben ne zaman yürümeye gidicem yürüyüş bandımda yok biri bana yürüyüş bandı alsın vallahi çok makbüle geçer inanın

seni dinlemek bir nasip olmadı bebem ya frekansıları versende bizde dinlesek diyorum
Afiyet bal ilsun canim
allahım eksilerde olmak ne ka güzel yaşasın
amin canım inan bu hafta herşey üst üste geldi desem inanmazsın canımda çok sıkkın eşim serbest çalışıyorya 1 aydır evde elimizdeki hazır para nereye kadar yeter bilmiyorm ş havalar düzelsede işleri açılsa ayın 1 çok var orayada gidicegi garanti degil galiba allah yardımcımız olsun arkam yokki borç alıyım
adresi ver hemen geliyorm merak ettim o neymiş ole
bende geliyimmikucagını açarmısın yatagını benle paylaşırmısın anıtkabiri görmek çok istiyorm ben yahayalim oraya gelip orayı gezmek ama nerde
kız vallahi şaka olsun diye seni dürtücektim dün dedim paşa bırak yatsın dua et dürtmeyi nutmşum cenke gelince seni dürtmesine gerek kalmamış misafirler seni iyi dürtmüşallahım bol uyku versin bebem sen işe gitmiyormsn canım ya arabada uyubugünde yemege gidicen he aferim neler yicen bakalım kilonn durması normal bende vermeye başlamıştım bir ara drdu sonra geri devan altın çilek ye işe yarıyor
gunaydın kızlar
kahvaltımı yaptım
hıc bırseyde ıstemıyor canım ben bu hafta hep kacırdım
kılo veremıcem herhalde ya
kahvaltı şart ye bakıyım bugün pirinç lapası yapasım var allah için amma ammasıda var nasıl yicem tadı aklıma gelirken daha midem kalkıyordiyorm hafif bir şey yiyeyim ozaman iyi olr heran fikir degişebnilir bakıcez
neyi merak ediyorm biliyinmi nasıl birşey devamlı dol olman birde kız allah nasip ederse bebek dognca nasıl başa çıkıcen sen dogur işşallah bebegini görmeye gelicem işşallah bogaza karşı çay içeriz senle

kızlar günaydın sizlere 1 iyi haberim bir kötü haberim var iyi haberim bu saat old karnım aç degil

kötü haberimde grip olmşm üstümde halsizlik var başım ayrı agrıyor gözlerim slanıyor hapşrp duruyorm eşim iyileşti ben hasta oldum :2::2aşanında astımı azdı minnacık boyuna bakmadan allahım bir gzüel hapşryor sormayın dün öpücük manyagı yaptım sıpamı allahım evladım gibi old ya bana diyorlar bebegin olnca ver gitsin insan evlatlarını veirimi yemin olsnd eseler al sana şu kadar para bana ver dese elimin tersiyle iterim parayı yalan degil okadar alıştım teyzemin eşi dünyanın parasını verdi bana ban verde benim olsun diye içim acıdı teklifi edince neymiş konuşuyormşneymiş çok güzelmiş allah var oglm çok yakışıklı 2 yaşını geçti rabim ömür versin işşallah kızıma oglma birde bebekleri olsavallahi 4 gözle bekliyorm annem diyorki senin kız seni bekliyor dogurmak için diyor artık biz yatarız kocalarımız bakar
günaydın bebeleryedikelrimi akşama yazarım işşallah ben çıkıyım gidiyimde kahvaltıyı hazırlıyım

paşammm gel tabiki kapım sonuna kadar açık gel sen nereleri gezdiririm sana
Akşam ızgara köfte falan yerim herhalde nereye gidecez nasıl bir plan yaptılar bilmiyorum ki

12 mesajsabah kahvaltısında yediklerim
1-2 siyah zeytin
2-3 sivri biber
3-7 çatal pırasılı yumurta
4-1 çay kaşıgı pancar pekmezi
5-kibrit kutsndan büyük peynir
6-kepekli sandevüç ekmegi
7-2 bardak açık çay
8-1 bardak su

arada birşey yemeyi düşünmüyorum

öylende balık yicem dünden kalan 1 adet çpram var onu yicem boş ekmeksiz salatasız

akşamada yiyeceklerim
1-2 kepçe tarhana çorbası
2- fırın poşetince türlü bol tavk etli
3-1 bardak ayran
4-yersem 4 kaşık bulgr pilavı
5-bol badem domates pırasa eşliginde salata
6-kapanışıda sodayla yapıcem
kızlar ben çıktım gelemeye bilirim haberiniz olsn malum eşim evde

Son düzenleme:
sabah kahvaltim

2 dilim tam kepekli esmer ekmek
1 tatli kasigi recel
1 dilim ince diet kasar
20 gram tereyag

1 fincan kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…