Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendimi izinli yazmaya elim varmadı yarın ola hayrola

cuma olmak üzere bende umut yok acayip regl oldum dehşet ödmim var

anlaşıln kendim çalıp kendim söylüyom.herkese iyi geceler hafif bir cuma dilerim

lepistescim,listeyi ben hazırlayıp ekledim çünkü bu hafta izinden dönenler ve tartı farkı vardı,ben halledeyim dedim.gerisini sen halledebilirsin.zaten biliyorsun herkes kendi bildirimini kendi ekliyor listeye (rengini değiştirmeden mümkünse),herkes bildirimini yaptıktan sonra,yüzdeleri kontrol ediyorsun ve takım ortalamasını alıyorsun.takım ortalaması şöyle alınıyor;

1) kilo verenlerlerin yüzdelerini topluyorsun,bu toplamdan eğer kilo alanlar varsa,onların yüzdelerini çıkarıyosun.
2) sonra da listede kaç kişinin adı yazılıysa o rakama bölüyorsun.
*adının yanında ne yazarsa yazsın ortalamaya katıyorsun,bildirim yapmamış olsa bile ortalamaya katılıyor
3) 4. veya 6. takıma gidip,kopyala yapıştır yaparak,listemizi sunuyorsun,doğruluğunu onaylatıyorsun.
4) onay geldiken sonra,paylaşım alanına gidiyorsun,
5) senden önce listesini paylaşmış olanlar olabiliyor.son mesajdan alıntı ile cevapla yaparak,(takımlar numara sırasına göre sıralanır),sıralamaya göre 7. takımın listsini yerleştiriyorsun
6) Queto yazılarını ve alıntı yaptığın kişinin nickini silip,mesajını yayınlıyorsun

***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (87.6
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92
ipekyol (75,4 yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7
maviyesil1999 (66,9
kelebekolcam (86.9
akabe (147 tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1/103.8/0.3/%0,28)
ganfed(56,3
anşaaa (69.4 yüzdesi 3'e bölündü

7. Takım Ortalaması:%

herkeslere günaydın güpgüzel bir gün diliyorum. Dün şantiye de maf oldum toz çamur gözlerim parlıyordu pislikten allahtan bugün ofisdeyim çay keyfi yapıyorum

cuma olmak üzere bende umut yok acayip regl oldum dehşet ödmim var
canım haftayada benim var reglim
hanımlar günaydın
nerelerdesiniz hani bildirimler :44:

saphira sana layık oldm bu hafta canım azim ederekten azda şam bab tatlısının tadına bakaraktan kilom 82 kilo 100 geliyorum işşallahta böyle gider artık azimliyim 7 görmeden bana keyifli kaçamaklar yok vallahi 75 görüyüm kendimi magnumla ödüllendiricem:131::131:yazda geliyormş kalorisi çokmuş emme deger

hayırlı cumalar kızlar rabbim dalarınızı hayırlarınızı kabl etsin işşallah ben bugün erkenciyim kendimi aştım eşime bir tarif bldm dereotlu pogaça yaptım enfes görünüyor sogumasını bekliyorm sabah kahvaltısı ne yerim bilemiyorm bebeler giyince yazarım şimdi kahvaltı zamanı eşimi öpücüklerle kaldrııryım işine yollym dualarladün biraz tartıştım ailevi sornlardan sonra üzüldük birbirimize bagırdıgımız için ne olucak bu ekonominin hali

herkeslere günaydın güpgüzel bir gün diliyorum. Dün şantiye de maf oldum toz çamur gözlerim parlıyordu pislikten allahtan bugün ofisdeyim çay keyfi yapıyorum

geleydin yanıma babamın hayrına yıkardım kız seni şöyle tellaklar gibi ben keseledikçe sende of anam canım acıyor derdin bu arada resimlerde pek dadl çıkmışsın yanındaki kardeşinmi günaydın bebegim ddjanım evladıma kavşmama 6 kilo kaldı bebegim da et paşa ablana olrm kaçamak yapılmayınca veriliyor vallahi şam baba tatlısını saymazsak tabiallah için güzel olmştu eşim bayıldı evet bu dedi saphira sayesinde 10 üzerinden 100 aldım burdak tekrardan tesekkürler

Paşam magnum napacan çok tatlı ya ben hiç sevmiyorum belki gülecen ama max seviyorummm

teşekkür ederim canımevet resimlerdeki gelin kızkardeşim yeni evlendi, yanında duran ufaklık bıcırık da erkek kardeşim çok tatlılar demi

Duaların hep seninle paşammmm inş seneye sevecez o bebeği ısıracaz heryerini

***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (87.6
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7
maviyesil1999 (66,9
kelebekolcam (86.9
akabe (147 tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1/103.8/0.3/%0,28)
ganfed(56,3
anşaaa (69.4 yüzdesi 3'e bölündü

7. Takım Ortalaması:%

çokk mutlu oldum kızlar verememişimdir derken 900 gram gitmiş

benimle alakası yok canım,sen güzel yapmışsın demekki,eline sağlık.afiyet olsun

saphişim şimdi ben bunu not edicem
ama şu hani kiloları 3 e bölünenler felan varya onlar nasıl olacak :26:

harikasın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…