***7. TAKIM 305. ETAP***
SAPHIRA (87.6
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92
ipekyol (75,4 yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7
maviyesil1999 (66,9
kelebekolcam (86.9
akabe (147 tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1
ganfed(56,3
anşaaa (69.4 yüzdesi 3'e bölündü
7. Takım Ortalaması:%
canım haftayada benim var reglimcuma olmak üzere bende umut yok acayip regl oldum dehşet ödmim var
hanımlar günaydın
nerelerdesiniz hani bildirimler :44:
herkeslere günaydın güpgüzel bir gün diliyorum. Dün şantiye de maf oldum toz çamur gözlerim parlıyordu pisliktenallahtan bugün ofisdeyim çay keyfi yapıyorum
saphira sana layık oldm bu hafta canım azim ederekten azda şam bab tatlısının tadına bakaraktan kilom 82 kilo 100 geliyorumişşallahta böyle gider artık azimliyim 7 görmeden bana keyifli kaçamaklar yok vallahi 75 görüyüm kendimi magnumla ödüllendiricem:131::131:yazda geliyormş kalorisi çokmuş emme deger
hayırlı cumalar kızlar rabbim dalarınızı hayırlarınızı kabl etsin işşallahben bugün erkenciyim kendimi aştım eşime bir tarif bldm dereotlu pogaça yaptım enfes görünüyor sogumasını bekliyorm sabah kahvaltısı ne yerim bilemiyorm bebeler giyince yazarım şimdi kahvaltı zamanı eşimi öpücüklerle kaldrııryım işine yollym dualarla dün biraz tartıştım ailevi sornlardan sonra üzüldük birbirimize bagırdıgımız için ne olucak bu ekonominin hali
geleydin yanıma babamın hayrına yıkardım kız senişöyle tellaklar gibi ben keseledikçe sende of anam canım acıyor derdin bu arada resimlerde pek dadl çıkmışsın yanındaki kardeşinmi günaydın bebegim ddjanım evladıma kavşmama 6 kilo kaldı bebegim da et paşa ablana olrm kaçamak yapılmayınca veriliyor vallahi şam baba tatlısını saymazsak tabi allah için güzel olmştu eşim bayıldı evet bu dedi saphira sayesinde 10 üzerinden 100 aldım burdak tekrardan tesekkürler
geleydin yanıma babamın hayrına yıkardım kız senişöyle tellaklar gibi ben keseledikçe sende of anam canım acıyor derdin bu arada resimlerde pek dadl çıkmışsın yanındaki kardeşinmi günaydın bebegim ddjanım evladıma kavşmama 6 kilo kaldı bebegim da et paşa ablana olrm kaçamak yapılmayınca veriliyor vallahi şam baba tatlısını saymazsak tabi allah için güzel olmştu eşim bayıldı evet bu dedi saphira sayesinde 10 üzerinden 100 aldım burdak tekrardan tesekkürler
lepistescim,listeyi ben hazırlayıp ekledim çünkü bu hafta izinden dönenler ve tartı farkı vardı,ben halledeyim dedim.gerisini sen halledebilirsin.zaten biliyorsun herkes kendi bildirimini kendi ekliyor listeye (rengini değiştirmeden mümkünse),herkes bildirimini yaptıktan sonra,yüzdeleri kontrol ediyorsun ve takım ortalamasını alıyorsun.takım ortalaması şöyle alınıyor;
1) kilo verenlerlerin yüzdelerini topluyorsun,bu toplamdan eğer kilo alanlar varsa,onların yüzdelerini çıkarıyosun.
2) sonra da listede kaç kişinin adı yazılıysa o rakama bölüyorsun.
*adının yanında ne yazarsa yazsın ortalamaya katıyorsun,bildirim yapmamış olsa bile ortalamaya katılıyor
3) 4. veya 6. takıma gidip,kopyala yapıştır yaparak,listemizi sunuyorsun,doğruluğunu onaylatıyorsun.
4) onay geldiken sonra,paylaşım alanına gidiyorsun,
5) senden önce listesini paylaşmış olanlar olabiliyor.son mesajdan alıntı ile cevapla yaparak,(takımlar numara sırasına göre sıralanır),sıralamaya göre 7. takımın listsini yerleştiriyorsun
6) Queto yazılarını ve alıntı yaptığın kişinin nickini silip,mesajını yayınlıyorsun
saphişim şimdi ben bunu not edicem
ama şu hani kiloları 3 e bölünenler felan varya onlar nasıl olacak :26:
***7. TAKIM 305. ETAP***
SAPHIRA (87.6
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7
maviyesil1999 (66,9
kelebekolcam (86.9
dudujan (104,1/103.8/0.3/%0,28)
ganfed(56,3
anşaaa (69.4 yüzdesi 3'e bölündü
çokk mutlu oldum kızlar verememişimdir derken 900 gram gitmiş
***7. TAKIM 305. ETAP***
SAPHIRA (87.6
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4/76,8/1.2/-%0,80) yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7
maviyesil1999 (66,9
kelebekolcam (86.9
dudujan (104,1/103.8/0.3/%0,28)
ganfed(56,3
anşaaa (69.4/70.1/0.7/-% 0,33 yüzdesi 3'e bölündü
saphişim bak bakalım olmuşmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?