- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
canım tüm liste hazır olduğunda baştan sona yapıcam kontrolü,yoksa tekrar tekrar yapmam gerekecek
SAPHIRAM ve lepistenyavrucugum ellerinize saglik canlar
bende seni tebrik ederim kuzum azimle yapılmayacak hiç bişey yok
canım ben 104 kg idim,en son 81 e kadar düştüm,üst bacaklarımın iç kısımlarında hafiften sarkma oldu ama dışarıdan pek belli değil,ben çok dikkat edince anlamıştım.onun dışında başka olmadı
sağol tatlımm
canım daha kapsamlı bir tartıda tarılsan,belki eczanede filan vardır.bu durumda yarın seni ekleyemicez listeye herhalde :44:
sağol bitanem inşallah
sağol canım inşallah
canım benim alnından cukkadanak öptümtakımdaki bütün arkadaşlar kaptanın yazdığını herkes bi yere not etsin lütfen
çünkü bundan sonra herkes sırayla yapacak,elimizi taşın altına sokucaz
yani her hafta nasıl olacak demeyiz not edersek..lütfen kimse ayy yok ben yapamıyorum demesin valla illet olurum ona göre
canım 12 den sonraya kalırsa bildirimleri ben hallederim,sen gecikme,bir de ceza alırlar 12 den sonraya kalanlartamam canım inşlhh 12 ye kadar herkes yapar bildirimi cuma kuranına gidicemde
oh oh maşallahhh hadi bakalım süperrrrselamun aleykum güzellerim
bugün keyfime dicek yok
144.9 geldim (cok sükür) :119:
az kaldi yakinda insallah 140´lardan kurtulcam
saphıra beni listeye al canım yaa...kilomu 154 olarak hesaplaya bilirsin tamam diyosan ekliyim
canım benim alnından cukkadanak öptümaynennn
canım 12 den sonraya kalırsa bildirimleri ben hallederim,sen gecikme,bir de ceza alırlar 12 den sonraya kalanlar
oh oh maşallahhh hadi bakalım süperrrr
canım haftaya da tartmazsa tartı ne yapıcaz?
kız onuda ben sevmiyom hemen bitiyorPaşam magnum napacan çok tatlı ya ben hiç sevmiyorum belki gülecen ama max seviyorummm
:44:ben seni 1 çock zannediyordm bebemteşekkür ederim canımevet resimlerdeki gelin kızkardeşim yeni evlendi, yanında duran ufaklık bıcırık da erkek kardeşim çok tatlılar demi
Duaların hep seninle paşammmm inş seneye sevecez o bebeği ısıracaz heryerini
***7. TAKIM 305. ETAP***
SAPHIRA (87.6
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7
maviyesil1999 (66,9
kelebekolcam (86.9
akabe (147 tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1/103.8/0.3/%0,28)
ganfed(56,3
anşaaa (69.4 yüzdesi 3'e bölündü
7. Takım Ortalaması:%
çokk mutlu oldum kızlar verememişimdir derken 900 gram gitmiş
sagol bebem gitmediginede çok sevindim bebembenimle alakası yok canım,sen güzel yapmışsın demekki,eline sağlık.afiyet olsun
selamun aleykum güzellerim
bugün keyfime dicek yok
144.9 geldim (cok sükür) :119:
az kaldi yakinda insallah 140´lardan kurtulcam
aynı geçsek olmaz mı ....daha çabuk adapte olurum listeye girersem...
canım inan çok iyi anlıyorum seni,çok isterim eklemeyi ama kilon aynı kalırsa aynı yazabiliriz.tartı tartmazsa aynı mı değil mi bilemeyiz ki..bugün kapsamlı bir tartıda tartılırım dersen bildirdiğin kilonu ekleriz,haftaya da aynı tartıda tartılırsın,hallolmuş olur
başka tartı bulmam biraz zor....haftaya kadar bekliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?