hoşbuldum canım bn bir kaç aydır yoktum sadece ama feci aldım kilo insallah toplarımBerenim hosgeldin Allah kolayliklar versin,bende 1 yila yakin yoktum tekrar toparlanmaya calisiyorum insallah sende hemen toparlanirsin
evet canım sanırım bızım kılo almamız bıraz pkodan hamıle kalınca o devre dısı oldugundan sanırım yatsak da kılo almıyoruzaz kilo almışsın kzm ya bakalım ben ne kadar alıcam :18::18:
canımd edigini bilemiyorm en iyisi doktora git birde bu çorbayı nasıl yaptım tarifini ver
onu anladım cnmben de saydım dun o yuzdenevet canım kurallar aynı sadece herkes kendi mesajlarını sayıyor artık
sağol canım
canım sağ tarafta yanılmıyorsam apandisit var,şişlik filan demişsin,korkutmak istemem ama vakit kaybetmeden dr. a görün derim
valla kuzu ısler buyudu esım artık haddını asınca babama soyledım herseyı o da bı daha gımek gelmek yok dedı esımle de konustuberenım hoşgeldın canım...kaynananla naptınız allah aşkına....
canım ne bıleyım emının duyduguma da ondan sordumO kadarına cesaret edemezler diye düşünüyorum canım benim ya,ben 23-24 tatil ve tören var diye biliyorum ciğerim
evet cnm karsılasamadık hosbuldum memnun oldumberencim sende hosgeldin.seninle karşılaşmadık sanırım.
cok etkılı olduspora baslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1:) cok etkılı olmustur
kız nimete iğrenç miğrenç denmez deli,günah yaaAy pirinc lapasimi igrec bi sey ya hem kiloda veremiyor insan.
Gecmis olsun canim ay B u okullarda hastalik kapip gelmiyorlarmi uyuz oluyom.
ben oyumu verdimgünaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.Kardes takimimiz olarak bize destek olursaniz cok seviniriz
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
selamslm 7. takım benide aranıza alırmısınız adım filiz 85 kiloyum gerçekten zayıflamak için desteğe ihtiyacım var.
tamam canım sevindimonu anladım cnmben de saydım dun o yuzden
gıttım bugun doktora da apandıst ddegıl canım
Sağol canım benimKolay gelsin canim
Canım benim 2 gün üst üste akşam yemeklerinde yalnızca haşlanmış ya da közlenmiş tavuk göğsü yiyip,çarşamba ve perşembe gecesi 2 büyük bardak kaynatılmış maydonoz-limon suyu içersen hemen kıpırdayacaktır canımCanım benim kilo vermem durdu nerdeyse diyetisyen normal diyip duruyo maydanoz da yiyorum ama oynamıyor yerinden
Kolay gelsin canım benimselamlar canlarım
hemen girdim ve çıkıyorum bugün misafirlerim gelecek sabahın 8 den beri mutfak ve ev işi yapıyorum zaten kaç gündür kermes telaşasından temizlikde yapamamıştım hepsi sıkıştı..birde boyun ağrım tuttuki acayippp
yarından erkenden dikiş evine gitmem lazım..24 saat bana yetmiyoooo
beni mesaj sayımından muaf tutun emiii
Canım ben de bugün biraz araştırdım,şu an iptal gibi bir durum söz konusu değil dedi mebcanım ne bıleyım emının duyduguma da ondan sordum
Canım çok üzüldüm ama yine de senin moralin herşeyden önemliiiiiselam canlar
benim pirinç yalan oldu,yarına Allah kerim
kızlar ben bu cuma izne ayrılıcam artık,verdim aldım derken acayip stres oluyorum,hatta eşimi de germişim iyice,yapma artık deyip duruyor,bu halini koru,emeklerin boşa gitmesin,yeterli diyor..Biraz toparlanayım da inşallah iyi bir motivasyonla yine vericem..yalnız burayı bırakıp gitmiyorum merak etmeyin,sonra dağılıyor takım.Yine buralarda olucam,sadece listede,yarışmada olmayacağım yani,şu anda yarışacak durumda değilim..
hoşbulduk canııııım beniiim tatlıııım..........
vaayy safişimmmm hoşgeldinnn canımmmm
tatlım vakit kaybetmeden hemennnn dukana başla,nevde dukancı
.................
hoşbulduk tatlıım...........
hoşgeldin safişimmmmmmmmmmmmmmm....119lara düşmemişmiydın bakımm sen...güzel kızların nasıll...
.......
[/B]Mesaj sayısı:7
Canımmmmmm,annemler bende misafir olduğu için ancak bu saatlerde girebiliyorum ve çok kalamıyorum,bir yandan da 23 nisan hazırlıkları zamanla yarışıyorum.Sen yaz bitanem,ben görünce hemen cevap yazarım
Canımmmm,dualarım hep seninle.Senin o kocaman yüreğine göre versin Rabbimiz inşallah,keşke aynı şehirde olsak da,çayı koy geliyorum dediğinde sana bol karanfilli bir çay demleyip,hafif kalorili ama çok lezzetli mamalar hazırlasam,üstüne de bol köpüklü bir türk kahvesi içsek,ahhhhh hayaller
O kadarına cesaret edemezler diye düşünüyorum canım benim ya,ben 23-24 tatil ve tören var diye biliyorum ciğerim
Harika fikir,jemen sabah kahvaltıdan önce başlıyorum
Ah canımmm,ben de çok özledim.Annemler bende biliyosun ya,bir yandan da 23 nisan,çok az girebiliyorum,ama valla özledim
Canımmmm,çok özledim seni.Gidişler,dönüşler,bambaşka gidişler,bambaşka dönüşler.Bu takımda hepimizin başına geldi sanıyorum,her zaman olduğu gibi beraber toparlanıcaz,127 kiloya düştüğün günü hatırlıyorum,gel dukanla sönelim o günlereee
117 yi görmüştüm yaaaa....nerde o günleeer....
Ayyyyy,pirinç lapası en sevdiğim diyettir hele yoğurtlu ve yanında light limonata ile.Özledim valla
olmazmı sefarncım ya kusuruma bakma halimi anlatmaya bile dermanım kalmadı bugün arada kaçırmıışım seni.3 ay evvel dogum yaptım bugün dogum iznim bitti işe başladımda hasta arası gördüğüm kadar yazıyom.
olurum hayatım.onun bilimsel dayanagı varmı bilmiyorum ama genelde hastalarım işe yarıyor diyorlar.
saolasın.su gercekten işe yarıyor
inanamiyorum yaa hosgeldin canim
yok ya iyi odem atiyorsun ve bayagi toparliyor pirinc lapasi insani
selam canlar
kızlar ben bu cuma izne ayrılıcam artık,verdim aldım derken acayip stres oluyorum,hatta eşimi de germişim iyice,yapma artık deyip duruyor,bu halini koru,emeklerin boşa gitmesin,yeterli diyor..Biraz toparlanayım da inşallah iyi bir motivasyonla yine vericem..yalnız burayı bırakıp gitmiyorum merak etmeyin,sonra dağılıyor takım.Yine buralarda olucam,sadece listede,yarışmada olmayacağım yani,şu anda yarışacak durumda değilim..
sağol canım biliyorum hep yanımdasınMesaj sayısı:5
Canım çok üzüldüm ama yine de senin moralin herşeyden önemliiiii
hoşbulduk canııııım beniiim tatlıııım....:13 yle yemeğe alıştım ki hemen dukan çok zor önce kısmaya alişim biraz....:18:
ben geldim sen gidiyorsuuun ...oldu mu şimdiiii.....
saliş nerelerde ayrıldı mı takımdan....
kaptanım gitme diyecektim ki tam gitmiyormuşsun çk sevindim sen kaç kilodan kaça indin ve sarkma falan birşey oldumuselam canlar
anladım canım acaba dedım ben zaten sanırım bız zaten okulca katılmıcaz kutlamalaraMesaj sayısı:5
Sağol canım benim
Canım benim 2 gün üst üste akşam yemeklerinde yalnızca haşlanmış ya da közlenmiş tavuk göğsü yiyip,çarşamba ve perşembe gecesi 2 büyük bardak kaynatılmış maydonoz-limon suyu içersen hemen kıpırdayacaktır canım
Kolay gelsin canım benim
Canım ben de bugün biraz araştırdım,şu an iptal gibi bir durum söz konusu değil dedi meb
tereyagmi o kacmis biraz sanki bana mi oyle geldi gerisi gayet iyi canimsabah kahvaltim
2 dilim tam kepekli esmer ekmek
1 tatli kasigi recel
1 dilim ince diet kasar
20 gram tereyag
1 fincan kahve
kiz bende gececiyim gelmedinmi hala .sende rahmana emanet oloasin guzeliminsallah gece gec vakit girer yazilarinizi okurum
simdilik hepiniz Rahmana emanetsiniz fistiklar...
gecmis olsun canim ay benim bir tanidik vardi herseferinde doktorluk olurdu.bende numara yapiyor sanirdimkızlar acayıp sısmıstım bugun adet oldum nıhayetınde ama okulda vurdu benı ve agrıdan geberdım cıkısta dogru hastane ıgne ve serum anca gectı agrı apandıstle ılgılı de tahlıl yaptı degıl dedı ne bıleyım ama cumaya ıyı sonuc alırım gıbı adet oldum ya.
menumu de yazayım
sabah: yememem gerekıyodu bılıyorum ama bır tost yarım kupa cay yarım lıtre su
ogle bır kase tutmac corbası yanında bır tahta kasıkla kıymalı patates yemegı
yarım lıtre su
daha da tobe bısey yemem
ben varimm iste burdayimKızlar huhuhu bugün kimse yok mu burdaaa
bu mesaj numarasi ne oluyor ben kacirmisim galiba kendimizmi sayip yaziyoruz artik anlamadimkızlar bu mesajla beraber mesaj sayım:7 oldu.
Herkese iyi akşamlar işten çıkacam 5 dk gezme beni beklerrr:)
kiz nimete demedim ki pirinc lapasini yiyemiyom ona dedim .ama ayrilman gerekiyorsa ayrilda bizi birakma kaptanim.kendini toparlayinca yine basimizda ol gaz ver hepimizekız nimete iğrenç miğrenç denmez deli,günah yaa
ben yoğurtla veya sebzeyle karıştırıp salata olarak yemeyi seviyorum ve çok güzel ödem attırıyor,motivasyon oluyor bana
ben oyumu verdim
selam
takımımızda şu anda yer kalmadı sanıyorum ama paylaşım için ama listeye girmek önemli değil,manevi desteğiniz yeter dersen buyur gel
tamam canım sevindim
senin iyiligin herseyden onemli tatlim bazen ara vermek iyi geliyorselam canlar
nevim canım benim canım çok sıkkın motivasyonum yerlerde keşkeee yakınımda olsaydında seninle sarılarak dertleşebilseydimMesaj sayısı:5
Sağol canım benim
Canım benim 2 gün üst üste akşam yemeklerinde yalnızca haşlanmış ya da közlenmiş tavuk göğsü yiyip,çarşamba ve perşembe gecesi 2 büyük bardak kaynatılmış maydonoz-limon suyu içersen hemen kıpırdayacaktır canım
Kolay gelsin canım benim
Canım ben de bugün biraz araştırdım,şu an iptal gibi bir durum söz konusu değil dedi meb
günaydın canım hoşgeldingünydın kızlarrrr....keyifler nasıl bakalıım.....
ufaktan kızmaya başladııımmm..bakalım tartı beni ne zaman göstercek..en fazla 150 tartoyooo....:18::18::18::18:
selam canlar
geçmiş adı üzerinde geçmiş canım hiçmoralini bozma.geçmiş olsun umarım atlatırsın.günaydınlar canlarım
geçmiş yapmadan önce vicdanımı rahatlatmak istiyorum dün yedimde yedim zaten kaç gündür koşturmadan ne düzen kaldı ne bişey
ben su ve çaylarımı içemeyince kilo veremiyorum zaten birde insülin direnci var az ve sık yemem lazım zaten psikolojimde iyi durumda değil
kaç gündür yazmıyım yazmıyım canınızı sıkıp motivasyonuzu düşürmek istemedim ama iyi değildim gerçekten
bende obsesiflik var 3 haftadır yine takıntılarım başlamıştı,ağlama krizlerim gülme krizlerim sayma yıkamaantidepresana başladım bu yüzden
yarında annem geliyor inşlh toparlanıcam sizlerden destek alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?