Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

8 mesaj
insallah gece gec vakit girer yazilarinizi okurum

simdilik hepiniz Rahmana emanetsiniz fistiklar...
canım gene görüşmek dilegiyle işşallah işşallah iyi gelmiştir konşmamız istedigin zaman arayabilrisin ben hep evdeyim
canım haklısın aslında dikkat ettim ölen çocklarımda az yedim yatıyorm diye suyda 3 litre içtim allahım güzelde verdim kiloları hamilede kalsam işşallah 3 ay zamanım var o aradada veirirm işşallah bu aralar sık idrar çıkmaya başladım akıntımda çogaldı kornmayı bıraktım ymurtlama günlerinde evcilik oynadık acaba diyorm hamile kalmam olasılıgım kaç:18::18::18:
canım hadiimi aşıyorsam ksra bakma eşimle sorunlarınmı var
seni görümeyince minnacık bedenim yüregim acır kız sen olmayınca bir yerin eksik olur
beni görmüyormsn arkadaşım dün ferekansını istedim dinlamak için görmedin galibasen beni beyenmıyormsun bu arada şifayı kaptım grip oldum hapşurp duruyorum :2::2:
bu arada ilk defa pirinç lapasını seven gördüm kız birde iştahlı anlatmışsın canım çekti
istanbulda gene yagmur var ne zaman güneş açıcak
canım senin kaç kızın vardı geldigin iyi oldu bebem
günaydın kızlar..dün akşam girerim diye niyetlenmiştim ama girecek hal bırakmadılar.üstüne bide regl oldum daha 2 hafta bile tam gecmemişti.bomba gibide şiştim.ayakkabılarım sıkıyor resmen.
:2::2:benimde 1 hafta var regli olmama tabi böyle olmamışsamay hayali bile güzel rabbim hayırlı evlatlar versin saglıkklısından işşallah
günydın kızlarrrr....keyifler nasıl bakalıım.....

ufaktan kızmaya başladııımmm..bakalım tartı beni ne zaman göstercek..en fazla 150 tartoyooo....:18::18::18::18:
:2::2:saat 11 kalktım bebem grip olmşm çayı demledim :2::2:gözlerim slanıyor silip dryor eşim hastaydı o iyileşti ben hasta oldıum:2:allah şükür akşama yemegim var evimde temiz bir namazım dantelim var yapılıcak okadar:2:

çık o girdaptan çabukbende senin giibiyim işte mutszluktan kafayı herşeye takmaktan bebem geçen gene öle oldum deidm paşa silkelen kendine geliyi güzel şeyyler düşün bebegim aslında bebegimiz olsa varya hiç birşeyimiz kalmıcek eşime deidmde öle çockta olsa sen takıntılısın bu seferde çocga birşey olur diye korkarsın dedine demişler can çıkar huy çıkmaz

kızlar yeni uyandım ne yiyecegim bilmiyorm bir akıl kahvaltı yap diyor diger yanım pirinç lapası hanki aklımı dinlesem bilemedim :44::44:

Son düzenleme:
9 MESAJkelebek olucam günaydın bebem
Sabah yediklerimi yazıyım
1 adet sahanda yumurta
3 sivri biber
3 siyah zeytin
1 çay kaşıgı pancar pekmezi
2 dilim çavdar ekmegi
kibrit kts büyüklügünde peynir
badem domates pırasa

ara yok

öylen yok

çokta sıkıştırırsa elma yerim minik bir tabak çilegim var onuda yiyebilirim

akşamada fırında patlıcaklı tavk yicem 1 bardakta ayran 1 dilim çavdar ekmegi soda içicem bulgr pilavı yemeyi düşünmüyorum bolda badem domates salatası yicem eksilerdeyim kızlar işşallah yarına allah kerim az öz yedim kaçamak yapmadım işte sonucuEŞİM EVDE AKŞAMA GİREMZSEM KUSURA BAKMAYIN

Son düzenleme:
gecmis olsun canim ay benim bir tanidik vardi herseferinde doktorluk olurdu.bende numara yapiyor sanirdim meger dogruymus.yeme canim yeme bisey ki gitsin kilolarin
yok cnm valla çok zor, bır arkadasım vardı abartıyorsun derdı bana da hep ama annemın de bole cocuk dogurmak falan da gecırmıyor anlayacagın

hamile kalmış olabilirsin cnm tabiki neden olmasın yani
eşimle sorunlar vardı düzeltmeye başladık hayırlısı bakalım

menumu yazayım cıkayım sımdılık kızlar beren uyandı malesef bugun az uyuyası tuttu halbukı bende azcık uyumayı planlıyordum
saabah okulda ac olmuyor kızlar buna bı care bulmama gerek yemezsem okulda eve gelınce saldırıyorum
sabah bır paket cızı bıskuvı ve yanında yarım kupa kahve toplamda 600 kalorı
eve gelınce bır avuc fındık ve bır tahta kasıgı kadar kabak yemegı daha da kımse bana bırsey yedıremez cok acıkırsam meyve ve yrım lıtre su ıctım bır lıtre daha ıcmeyı planlıyorum zaten anca ıcerım lutfen bı yorum yapın opuldunuz

günaydın kızlar..dün akşam girerim diye niyetlenmiştim ama girecek hal bırakmadılar.üstüne bide regl oldum daha 2 hafta bile tam gecmemişti.bomba gibide şiştim.ayakkabılarım sıkıyor resmen.
ne oldu ki bu kadar kisa surede tekrar hastalandin canim ayaklarin sistiyse ayaklarini yuksekce bir yere koy sirt ustu dumduz uzan faydasini goreceksin

ufaktan kızmaya başladııımmm..bakalım tartı beni ne zaman göstercek..en fazla 150 tartoyooo....:18::18::18::18:
sen sabirla devam et mutlaka gosterecek seni tarti hatta ikili rakamlari bile goreceksin sebat edersen
oy kuzuum kiyamam sana senin neden krizlarin yeniledi sorun mu var hayatinda
insallah cabuk atlatirsin:26:

cancagazim biskuvi yiyecegine kimin ne diyecegine bakmadan kendine sandvic hazirla bol yesillikli okulda onu yersin yada koca bir kase salata yap yanina albiskuvi diyetin gercekten dusmani bide ayni saatlerde yemege calis
.insan aciktimi genelde 20 dakika dayanabilirse o kriz geciyor sende o arada bol bol su icmeye calis insanin sudan bile midesi bulaniyor ama olsun catlayana kadar yemektense bulaniversin bisey olmaz

yediklerimi yazayim
sabah 3 bardak su
iki adet misir waffelkara kuru bisey
bir kupa kahve birkasik seker ve sutle
oglen iki kasik salcali pilav ve yarim domates
bir elmaaksamada firinda patatesli tavukkanadi var insallah dayanirimda yemem ama bilmiyom bakacagiz artik

Hayirli aksamlar canlarim
Kizlar Allaha sükürler olsun artik dietime bir psikolog destegi ile devam ediyorum
Bana verdigi önerileri insallah sizlerlede paylasirim

Ara ögünleri zamanla kaldirmam gerektigini söyle,
bunu gecen yilda yapmistim sonra yine ara ara ögünler almaya basladim.
bir zayiflama kliniginde ki beslenme uzmanlarida aynisini tavsiye etmislerdi

bugün aldigim tavsiyeler:
-Günde 3 ögün yiyip ,ögün aralarinda 5 saat mesafe birakmaliymisiz
-Meyve yada tatli yemek istersek hemen sofradan kalkmada yemegin pesine yemeliymisim
-her yemekten sonra 20 dakika yerimizde oturmaya calismamiz gerekiryormus ,midenin hazmini kolaylastirip daha uzun tok kaliyormusuz.

psikologun tavsiyesinden dolayi ara ögün yapmadim bugün

öglen;
3 tane incecik zeytinyagli sarma
3 kasik hindi kavurma (1 yemek kasigi yag ile pisti)
3 kasik yogurtlu kereviz salatasi

aksam

salata + yarim porsiyon yogurt

[]

keyifler iyi elhamdulillah hele seni görünce daha da iyi oluyor..tarti icinde üzme kendini
insallah en yakin zamanda gösterir

canim cok gecmis olsun,seni cok iyi anliyorum
gecen yil aglancak yerde gülüyordum ,yiyordumda yiyordum..
antidepresan kullanincada resmen uyusuyordum..
simdi psikolog destegi almaya baslayinca dünyam degisti,sana da tavsiye ederim..
cok iyi geliyor

cok gecmis olsun

insallah bu kararinla stresin azalir,bomba gibi bir motivasyon ile listeye geri dönersin canim

hele sükür buldum,kac sayfa geride kalmis spor listemiz

7. TAKIM<15 NİSAN-19 NISAN> SPOR LISTESI:
Maviyeşil1999=60dk+45dk
İpekyol51=
Akabe= 40 dk + 40dk.+60
Nev81=
Ansaaa=
Ganfed=
lepistesinyavrucugu=90 dk

mesaj sayim 8

üç kızım var canımm...16..11...4..yaşında ...allah sanada kat fazlasını versin inş....

inş...canım ben de umut ediyoruum..

sen nasılsın ufaklık büyümüştür....

inş. canım kilomuz yakın destek olalım birbirimizee...

11 mesajjjjjjjjjj amin işşallah

aranızdaki sornu halletmene sevindim canım kardelen ne alemlerde toparlanabildimi

kızlar ben patlıcan frıın poşetinde tavk biberd omates sogan eşliginde yaptım yeidm 1 dilim çavdar 2 bardak ayranla akşam yemegini kapattım haberiniz olsun soda içmicem küçük bir tabakta çilek yedim çok acıkırsam bir bardak yarım yaglı süt içicem işşallahyarın büyük gün işşallah wc görüşrüzsem iyi bir sonç vericem sizlere

canım ben 104 kg idim,en son 81 e kadar düştüm,üst bacaklarımın iç kısımlarında hafiften sarkma oldu ama dışarıdan pek belli değil,ben çok dikkat edince anlamıştım.onun dışında başka olmadı
sapişcim arada dinlenmekte fayda var.burası cok iyi ama sürekli aktif olmak zorunlulugu belli dönemlerde gerginlik yapabilir.ama arayı fazla açma ve kendine dikkat et.
sağol tatlımm

canım daha kapsamlı bir tartıda tarılsan,belki eczanede filan vardır.bu durumda yarın seni ekleyemicez listeye herhalde :44:
sağol bitanem inşallah
sağol canım inşallah

***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (87.6
nev81 (88.2
lepistesinyavrucugu (92
ipekyol (75,4 yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7
maviyesil1999 (66,9
kelebekolcam (86.9
akabe (147 tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1
ganfed(56,3
anşaaa (69.4 yüzdesi 3'e bölündü

7. Takım Ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…