ooo hayat bekara güzel..iyi eğlenceler canım..
inş hayırlısıyla atlat dinlen canım az kaldı dayan :)yarına dair hiç umudum yok ne diyet yapabiliyorum ne spor cok düzensizim cokkk.iş yerinede denetleme gelecekmiş evraklar hasta kayıtları.yarını bir atlatsam 2 hafta izinliyim o ara düzenlerdim.aynen böyle olacam yakında
canım ne panik olduyon ya herşey olduğu kadar sakin sakin hiçbirşey senden kıymetli değil panik yaptığına değmezbende çok gzüel uyandım telefonla kahvaltıyı yetiştiricem diye sen strese gir hayde halaya panik atak az
sen anca cenkle git beni unut pehne yaptım malumat ver çabuk dinliyom
canım çok üzüldüm,hepimiz tartışmalar yaşıyoruz aile içinde normal bunlar,üzme kendini,düzelir inşallahkızlar ceza almadan tekrar ayrılmak ıstıyorum uc gundur gırmedım tam kfamı topladım dıyorum hersey yagmur gıbı tekrar dokuluyor pazar aksamı esımle buyuk bır tartısma yasadık ve pzt aldım kızımı terkettım evı onun ıcın haber alamadınız bır sure de almıcaksınız sanırım ozur dılerım tekrar gerı donmk uzere gıdıyorum
şimdi iyice hassaslaştın sen de ondan öyle geliyor sana,üzme kendini bu kadaryarına dair hiç umudum yok ne diyet yapabiliyorum ne spor cok düzensizim cokkk.iş yerinede denetleme gelecekmiş evraklar hasta kayıtları.yarını bir atlatsam 2 hafta izinliyim o ara düzenlerdim.aynen böyle olacam yakında
3 kuluvallah bir elham desene kısaca,uzun uzun yazmışıncanım işine karışmak gibi olmasın bir akıl versem yaparmısın ben kızının alnının ortasını görünce dogum lekesi zannettim neyse asıl mevzuya gelelim maşşallah sübhanalah kızıın çok ttalı ravbbim nazarlardan saklasın neyse 41 tane çörek otunu al bir yara bandı alıcaksın 41 çörek otuna 3 ihlas bir fatiha suresini okucaksın 41 tane olana kadar her birini ama 1 tane çörek otnu alıcaksın 3 ihlas bir fatiha üfle sonra onları yarabandına sarki dökülmesinler kurdelaya bagşla neye olursa boynuna takıda yapabilirsin inan nazara birebir kendimden biliyorum yıldızım çok düşük hoca dedi bende yaptım peygamber efendimizin zamanda bir deve sürüsü varmış adamın gözü çok fenaymış nazarı çok degermiş okadar deveye bakmış hepsi ölmüş güzyle sadece 1 ölmemiş sormuş peygamber efendimize nasıl olur hepsi nazarıma geldi bu neden ölmedi peygamber efendimizde onda çörek otu var nazara birebir demiş bir ölüme çaresi yokd emiş çörek otunıun dene istersen
:18::18:canım daha ben kilo bildirimimi bilmiyorum onu beceriyim işşallah listeyide ögrenince yaparım ban averme allah korusn panik atagım azar beceremiyorum diyeyemin olsun becerebilsem her hafta ben yapardım inan
tamam canım okuyayım teşekkürlerdışarı çıkarırken kuzuya ayetel kürsi oku
kimi insanın nazarı çok değiyo gerçekten benim başıma ilk evlendiğim zamanlar nazardan neler geldi anlatsam şok olursunuz
zaten hasta yavrucak birde morlukla tescillenmiş kıyamamm yaaageçmiş gitmiş olsun inşlhh
Kızlar dün akşam 400 gram vermiş görünüyordum ama sabah bir baktım 103.8 anlamadım bende sabahkini yazdım gece uykumda mı yedim acaba birşeyler
kızlar ceza almadan tekrar ayrılmak ıstıyorum uc gundur gırmedım tam kfamı topladım dıyorum hersey yagmur gıbı tekrar dokuluyor pazar aksamı esımle buyuk bır tartısma yasadık ve pzt aldım kızımı terkettım evı onun ıcın haber alamadınız bır sure de almıcaksınız sanırım ozur dılerım tekrar gerı donmk uzere gıdıyorum
ah sorma hıc elımı kıpırdatasım yok vallamaviyesil,gecen hafta hizina yetisemiyorduk nazarim degdi galiba,
seni böyle görmeye hic alisik degilim
Hay masallah bu halin daim olsun insallah
Sagolasin canim,cümlemize insallah
Bende türkiyenin o güzelim pazarlarini cok özlüyorum ne ararsan var,burda alman marketlerinde sebzeler hic güzel olmuyor sanki saman yiyorsun ne kokusu nede tazeligi var.türk marketide bize biraz uzak günü birlik gidemiyorum
Sagol canim,aynen dedigin gibi oldu,gözüm ne yemek görüyor nede birsey her firsatta yürüyüse cikmaya calisiyorum
Amin canim
45 dak. yürüyüsünüde ekliyorum
masallah arkadaslarıma20.04.2013- 26.04.2013 Spor listesi
akabe ;50 dak. +40dak.+40dak.
anşaaa ;45dak.
canım benım ıslerını hallet.kafan rahat olsun donersınCanlarım bu aralar acayip bi yoğunluk var iş yerimde de bazı sıkıntılar var.Sizlerden ailemi selametle yolcu edene ve iş yerimdeki olaylar biraz daha sakinleşene kadar izin istiyorum.Çünkü moralim bozukken gerçekten takıma konsantre olamıyorum,içimden yazmak da gelmiyor böyle anlarda.Verimsiz olacağıma bi 10 gün mola alıyım.Kilom 88.Maximum 10 günde dönerim canlar,anlayışınız için teşekkür ederim
canım benım ısın yuzunden bunlar hep..bızde babamızı az gorurduk hep camlarda beklerdıkkızlar mesaj sayım 7
kılomu lısteye aynı gecersenız sevınırım ne artı ne eksı hıç hareket yok tamamen durdu nıye bole oldu bılemedım bı önerısı olan var mı....
canım benım lutfen uzulme ..rabbım ılla herseyı yola sokacaktır..keske sen cocugunu alana kdr esını yollasaydın.bır daha sakın evden cıkma tartısmalarında..gıdıcek kısı her zaman erkektır..kadın ve cocuk dısarı gonderılmez..kızlar ceza almadan tekrar ayrılmak ıstıyorum uc gundur gırmedım tam kfamı topladım dıyorum hersey yagmur gıbı tekrar dokuluyor pazar aksamı esımle buyuk bır tartısma yasadık ve pzt aldım kızımı terkettım evı onun ıcın haber alamadınız bır sure de almıcaksınız sanırım ozur dılerım tekrar gerı donmk uzere gıdıyorum
dışarı çıkarırken kuzuya ayetel kürsi oku
kimi insanın nazarı çok değiyo gerçekten benim başıma ilk evlendiğim zamanlar nazardan neler geldi anlatsam şok olursunuz
zaten hasta yavrucak birde morlukla tescillenmiş kıyamamm yaaageçmiş gitmiş olsun inşlhh
10mesaj
kızlar ben geldim
sabah kahvaltısında yediklerim şunlar
1-2 dilim kepek ekmegi
2-1 bardak çay
3-6siyah zeytin
4-badem domates
5-4çatal melemen
6-4 çatal peynir
7-1çay kaşıgı ucuyla vişne reçeli
öylen yemedim
arada elma yedim 1 tane
akşam yediklerim
1- 2 kepçe mercimek çorbası
2-2 dilim yok palamud
3-2 dilim kepek ekmegi
4-6 kaşok karışık yeşil salata
5-1 bardak açık çay
6-soda
şimdi gelelim asıl mevzuyagelin hanım bol keremşantili çukulatalı hindistancevizli lokml tatlı yapmıştı baklacva vardı inanın yemedim çok ısrar ettiler dedim bana yasak kilo alıyorum çok az çatalın cuyla tatlıya baktım oda sütlü diye güzel olmuştu millet tatlıları götürdü bende dedim paşa bunlar sana yasak gülüm yarın kilo bildirimi var yeme hem sizlere verdigim bir söz var artık kaçamak yok kızlar çok fena şişim hiç birşey yemedigim halde istedigim kiloya düşemedim adet olucam yarın günüm bakıcez artık yarın kaç çıkıcek tartıda bakın şimdiden söylüyüm yarın pc açılmazsa bozk gene dudujanı arar derim kilom olurmu vallahi kilo bildirimi var diye kalmadım kaynanamda kıymetinizi bilin neyse benim çıkmam lazım çok yoruldm gidiyimde uyuyum yarın tartılayım bakalım kaç:18:
begenilmezmi ,almaktan iyidir,o kadar ugrastim tüm hafta dün deliye döndüm 600 gram artidaydim,bugünde 1 kilo artidayim daha kahvaltida yapmadim .şişşşş siz benim 200 gramımı beğenmiyonuzmuda aynı geçiyonuz bakemm
kızlar mesaj sayım 7
kılomu lısteye aynı gecersenız sevınırım ne artı ne eksı hıç hareket yok tamamen durdu nıye bole oldu bılemedım bı önerısı olan var mı....
sizin evdeki fındık faresinin sırrı ortaya çıktı desene
nerdesın kız sen kaç zamandır goremedım senı
tamam bebem ben geliyim senle bol bol gezerizherkes öyle diyor bende evlenmekten soğuyom walla annemle mutluyuz böyle
inş hayırlısıyla atlat dinlen canım az kaldı dayan :)
canım ne panik olduyon ya herşey olduğu kadar sakin sakin hiçbirşey senden kıymetli değil panik yaptığına değmez
dün cenkle buluştuk yemek yedik tiyatroya gittik sonra eve geldim uyudum canım tiyatroya ucu ucuna yetiştik akşamda geç çıktık sohbet bile edemedik hep bir koşuşturma.dün ben unutup araba ile o da araba ile gelmiş mecbur 2 araba ile gittil arabada bile sohbet edemedik
***7. TAKIM 305. ETAP***
SAPHIRA (88.6 / 87.3 / 1.3 / %1.47)
nev81 (88.2 / 88 / 0.2 / %0.11) yüzdesi 2'ye bölündü...izinli
lepistesinyavrucugu (91.1 / 91.1 / 0 / %0) kilosu aynı
ipekyol (76,8
pasam3405 (82.1
maviyesil1999 (68
kelebekolcam (86.9
akabe (144.9
dudujan (103.8/103.8/0/%0)kilosu aynı
ganfed(56 /
anşaaa (70.1
Berenim2012 (81.2
7. Takım Ortalaması:%
günaydin canlarim
cumaniz mübarek olsun insallah
145.9 geldim hayirlisi bakalim
şişşşş siz benim 200 gramımı beğenmiyonuzmuda aynı geçiyonuz bakemm
SAPHIRACIm masallah nerdeyse 1,5 kg vermissin
Tebrik ederim canim
pasam ben iyiyim cok sükür seni sormali..tatlidan yememissinya gercekten helal olsun
masallah cok azimlisin .birde canim menüde hele ki aksamlari iki karbonhidrat ayni anda olunca kilo verimini etkiliyormus
mesela aksam menünde hem mercimek hem ekmek
bunlardan birisi secmis olsun cok daha hizli verebilirmissin ,en azindan psikologim öyle diyor bende dün ögrendim bu hafta denicem..
begenilmezmi ,almaktan iyidir,o kadar ugrastim tüm hafta dün deliye döndüm 600 gram artidaydim,bugünde 1 kilo artidayim daha kahvaltida yapmadim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?