Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

birazdan yürüyüse cikacagim,spor listemizide güncelleyim
belki yazan olur

20.04.2013- 26.04.2013 Spor listesi

akabe ;50 dak.

gunaydın cnm ne yaparsın keske cocuk olsan bugunde tatıllenırdın

zaten tum zıt karakterlerde bırbırını bulur

herşey ters oluyor canım çocuk olsam tatil istemez okula gidip arkadaşlarla oynamak isterdim kesinnn
ya zıt değiliz aslında cenk de evcilde o tatillerde evde oturunca sıkılıyormuş en azından yürüyüş yapacakmış bende çayımı alıp kitabıma dalmak istiyorum.adamın kitap okumak alışkanlığı pek yok.Hergün yatmadan önce uykum gelsin diye 20 sayfa okuyor bi roman bir ayda bitiyor napsın
tatil güzeldir tatil candır öyle deme deme öyle bak küsüp gelmezler ben ağlarım yavaş yavaş yap canım yorma kendini olduğu kadar işte :)
çok sevindim canım allah herkese nasip etsin inş

dudujan saol canim amin insallah

kizlar 40 dakika yürüyüs yaptim ekliyorum sizlerde eklerseniz motivemiz artabilir insallah

akabe ;50 dak. +40dak.

mesaj sayim 6

bugün burda semt pazarı vardı.bir sürü sebze aldım.yeşilliği severim ama yapıp yemege vaktim olmuyor.

canım 1 kaşık çam balı 1 silme cay kaşığının ucuyla toz zencefil 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı sızma saf zeytın yağı accık toz karabiber sabahları okula gitmeden ac karnına yutturuyosun ziilli kızına ustune su ıcıyo kucuk hanımefendı...inan ben cok faydasını gördüm antıbıyotıkler bıttıkten sonra bı dene derim...
herkeslere günaydınnnnn dünden sonra kalkıp işe gelmek bir zor oldu anlatamam ama hele şükür ofise attım kendimi
ankara trafiğinde kendını bı yerden alıp bı yere atmak kadar zor bısey yok cok ıyı anlıyorum senı...
aayyy gecmezmı...işe başlamak sana çok ıyı gelıcek dıye dusunuyorum...rabbım kolaylık versın sana...
tatılden nefret edılır mı yaaaaaa...ohh dun gezdım kızımla vakıt ayırdık bıraz bırbırımıze ne ozlemısım fıstığımı...
rabbım bızede gıtmek nasıp eder ınsallah...
birazdan yürüyüse cikacagim,spor listemizide güncelleyim
belki yazan olur

akabe ;50 dak.
45 dakıka yuruyuste benden olsun o zaman canımcım...

akabecim senin adına cok sevindim.inşallah nasip olur.senin için mütiş bir motivasyon.

waww valla tum takan ozur dilerim ama istikrari bir turlu yakalayamadim
evet bunuda ogrendigim iyi oldu thanks
kızlar sonuçlar hazırlandı,8. olmuşuz bu hafta.inşllah haftaya daha iyi bir sonuç alırız diyorum ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum
ayrıca bireysel 1. olan pasam3405 imizi de çok tebrik ediyorum
masallah tebrikler
amanin sinavda nerden cikti ya.Valla senin bu tempoda erimen lazim kelebekcim
kızlar hafta sonu dıyetımı yaptım ama sporumu yapamadım
cok yogun bı hafta sonuydu ama havalardanmıdır bılmıyorum patlıcak asamaya geldım..bugunde oyle hava
diyet yapip spor yapmayinca ne yazik ki kilo veremiyorum sonra diyette patliyor zaten
canim ya valla dua ediyorum senin icin Allah islerini kolaylastirsin
saol canim cok guzel bi paylasim

biri oruc mu dedi..10 gunum var tr ye gitmeden bitirmem lazim amaninnnn

Herkeslere güpgüpgünaydınnnn herkese güzel günler haftalar diliyorummmm bugün kendim alarmdan önce uyandımmm çok enerjiğim trafiğe bile sinirlenmedim

ankara trafiğinde kendını bı yerden alıp bı yere atmak kadar zor bısey yok cok ıyı anlıyorum senı...
aynen canım benim günümün yarısı yolsa geçiyor hele keçiören metrosu çalışması diye kapattılar keçiöreni herkes etlik caddesinden geliyor sabahları ağlamak istiyorum

günaydın herkese güzel bir gün dilerim..

sanada günaydın canımmmmm

dudujan saol canim amin insallah

kizlar 40 dakika yürüyüs yaptim ekliyorum sizlerde eklerseniz motivemiz artabilir insallah

akabe ;50 dak. +40dak.

mesaj sayim 6
oh ne guzel yaa spora devam et ha gayret cnm

bugün burda semt pazarı vardı.bir sürü sebze aldım.yeşilliği severim ama yapıp yemege vaktim olmuyor.
ben pazara cıkmaya bayılırım ...takmısız bı markettır gıdıyor.cesıt yok ne varsa ondan almak zorundasın ne kdr kotu...
ohhhhhhhh sızde tam hız gıdıyorsunuz yuruyusler fln:)
kızın nerede kalıyor kı senın ??

gunaydın canım
Herkeslere güpgüpgünaydınnnn herkese güzel günler haftalar diliyorummmm bugün kendim alarmdan önce uyandımmm çok enerjiğim trafiğe bile sinirlenmedim
hahah ıns yarında oyle enerjık bıtırırsın

yavrularım
salatalık domatees ve peynırle kahvaltımı yaptım
oncesınde besı bı arada cayımı ıctım:)
ama spor yapmak hıc ıcımden gelmıyor ne yazıkkı ya

canım kızını seyrettim yeminle yavrm diye dedim drdm çok cici olmuş maşşallah rabbim ömrüne ömür katsın işşallah annesi allahım banada nasip etsin öyle şekermi şeker bebelre işşallah
çok sağol teyzesi..amiiinnn
günaydın kızlar...bugün sanki ptesi.şimdi nasıl oldu kuzucuk.gecen haftalarda bizde cok çektik ateşten cok inatcı çıktı.
evet canım hatırlıyorum

Amin canımmm,yavruna da Allah acil şifalar versin

Canım benim ya,Allah şifa versin kuzucuğa

çok sağol canımmm aminnn
gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun şimdiden
tamam teyzoşu deneyeceğim..şimdi kaydediyorum

Hayirli günler canlar...

selam kızlar
yarın listemizi kim yapıyor gönüllü var mı? kura mı çekeyim?

ve a.s canim
aslinda gönüllü olarak yarin yapabilirim
listeyi kardes takimlara onaylattiktan sonra en son nereye paste edicem onu bilmiyorum :)

birde 600 gram artidayim ,eksiyi biliyorumda artimi nasil hesaplicam acaba

Son düzenleme:
yavrularım
salatalık domatees ve peynırle kahvaltımı yaptım
oncesınde besı bı arada cayımı ıctım:)
ama spor yapmak hıc ıcımden gelmıyor ne yazıkkı ya

maviyesil,gecen hafta hizina yetisemiyorduk nazarim degdi galiba,
seni böyle görmeye hic alisik degilim
Hay masallah bu halin daim olsun insallah

Sagolasin canim,cümlemize insallah
Bende türkiyenin o güzelim pazarlarini cok özlüyorum ne ararsan var,burda alman marketlerinde sebzeler hic güzel olmuyor sanki saman yiyorsun ne kokusu nede tazeligi var.türk marketide bize biraz uzak günü birlik gidemiyorum

akabecim senin adına cok sevindim.inşallah nasip olur.senin için mütiş bir motivasyon.
Sagol canim,aynen dedigin gibi oldu,gözüm ne yemek görüyor nede birsey her firsatta yürüyüse cikmaya calisiyorum

rabbım bızede gıtmek nasıp eder ınsallah...

45 dakıka yuruyuste benden olsun o zaman canımcım...

Amin canim
45 dak. yürüyüsünüde ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…