Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün ki menüm

kahvaltim
2 dilim esmer ekmek
bal
domates maydanoz salatalik

öglen
biraz cilek

aksama salata

mesaj sayim 8

canım diyet grupların kısmındaki, sabit konulardan,paylaşım alanı kısmına yapışırıyorsun canım.zaten ben de burada olmaya çalışıcam,yalnız bırakmam seni

canım diyet grupların kısmındaki, sabit konulardan,paylaşım alanı kısmına yapışırıyorsun canım.zaten ben de burada olmaya çalışıcam,yalnız bırakmam seni

sen burdaysan o zaman sorun yok canim
biraz fazla oluyorum ama birde artimi nasil hesaplicagimi yazarsan cok sevinirim

Kızlar mesaj sayım bununla beraber 6 oluyor.Akşam cenkle tiyatroya gidecez eve geç gidecem ama halim olursa girerim yine. herkese iyi akşamlar

selamlar canlarım hayırlı akşamlar herkesler iyidir inşlh
benim diyet iyi gidiyordu bu kadar yemeğin misafirin içinde ama bugün regl oldum ve tatlı krizimin önüne geçemedim kaçamak yaptım
yarın bende buralarda olurum inşlh şimdilik misafgir gözükmüyo ufukta
listeyi yapmayı yapıştırmayı felan öğrendim sanırım
saphişim çok geçmiş olsun sarı şekerime nazar değiyodur yaaa çok tatlı maşallahh sübhanallah
nazar değmemesi için aslında her görenin maşallah sübhanallah demesi lazımmış ama tabi herkes bilmediğinden

hepinizi öpüyorum dişi kurtlarım

Canlarım bu aralar acayip bi yoğunluk var iş yerimde de bazı sıkıntılar var.Sizlerden ailemi selametle yolcu edene ve iş yerimdeki olaylar biraz daha sakinleşene kadar izin istiyorum.Çünkü moralim bozukken gerçekten takıma konsantre olamıyorum,içimden yazmak da gelmiyor böyle anlarda.Verimsiz olacağıma bi 10 gün mola alıyım.Kilom 88.Maximum 10 günde dönerim canlar,anlayışınız için teşekkür ederim

Herkeslere güpgüpgünaydınnnn herkese güzel günler haftalar diliyorummmm bugün kendim alarmdan önce uyandımmm çok enerjiğim trafiğe bile sinirlenmedim
o kadarr enerjıksın yanı süpperr vallaa...ben cok yorgunum bugun yatıp uyumaktan başka bısey ıstemıyorum 1 haftadır anam ağladı yemın ederım sabah 7 akşam 7 yaya devriye olmaz arkadaş ınsaf yaa...halımı gorsenız yandım gunesten pancar gıbıyım...
kızım bıyerde kalmıyo ama şu eve geldığım saate baksana canım benım geldım eve sutunu ısıttım bı hıkaye okudun yatırdım gunluk görüşmemmiz ortalama 30-40 dakıka...
bugün ki menüm

kahvaltim
2 dilim esmer ekmek
bal

öglen
biraz cilek

aksama salata

mesaj sayim 8
offf çileğe bayılıyorum yaa...
Kızlar mesaj sayım bununla beraber 6 oluyor.Akşam cenkle tiyatroya gidecez eve geç gidecem ama halim olursa girerim yine. herkese iyi akşamlar
iyi eğlenceler...

hallet ıslerınıde gel kuzum özletme çok kendını...

kızlar mesaj sayım 7
kılomu lısteye aynı gecersenız sevınırım ne artı ne eksı hıç hareket yok tamamen durdu nıye bole oldu bılemedım bı önerısı olan var mı....

sen burdaysan o zaman sorun yok canim
biraz fazla oluyorum ama birde artimi nasil hesaplicagimi yazarsan cok sevinirim
canım kilo aldığın zaman da,farkının önüne eksi koy öyle hesapla,bir fark yok yani ayrıca estağfurullah
sağol tatlışım ne bileyim canım,kimisi diyor kimisi unutuyordur ya da bilmiyordur..yalnız dans gösterisinden 1 gün önce parkta oynuyordu,diğer salıncaktada başka bir kadın çocuğunu sallıyordu,sürekli benimkine bakıyor,ben sallayım mı seni filan diyordu.biz de babasıyla azıcık uzağındaydık,öyle istedi çünkü.babasına doğru gelirken,kadının bakışları arasında çocuk yere kapaklandı,alnını betona vurdu,anında kan oturdu,hani günahını almayayım yine ama eşimin de benim de aklımıza aynı gelmiş,ne göz varmış kadında dedik 23 nisan fotolarında 2 kaşının ortası mosmor göründü,tam hatıralık

tamam tatlışım kendine dikkat et

***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (88.6
nev81 (88.2 / 88 / 0.2 / %0.11) yüzdesi 2'ye bölündü...izinli
lepistesinyavrucugu (91.1 / 91.1 / 0 / %0) kilosu aynı
ipekyol (76,8
pasam3405 (82.1
maviyesil1999 (68
kelebekolcam (86.9
akabe (144.9
dudujan (103.8
ganfed(56 /
anşaaa (70.1
Berenim2012 (81.2

7. Takım Ortalaması:%

Son düzenleme:
kızlar ceza almadan tekrar ayrılmak ıstıyorum uc gundur gırmedım tam kfamı topladım dıyorum hersey yagmur gıbı tekrar dokuluyor pazar aksamı esımle buyuk bır tartısma yasadık ve pzt aldım kızımı terkettım evı onun ıcın haber alamadınız bır sure de almıcaksınız sanırım ozur dılerım tekrar gerı donmk uzere gıdıyorum

çok üzüldüm canım ya Allah kolaylık versin zor bir durum.inşallah herşey güzel olur hakkında.

ooo hayat bekara güzel..iyi eğlenceler canım..
hepinizi öpüyorum dişi kurtlarım

herkeste var bir sıkıntı bu ara.umarım çabuk atlatırsın.

yarına dair hiç umudum yok ne diyet yapabiliyorum ne spor cok düzensizim cokkk.iş yerinede denetleme gelecekmiş evraklar hasta kayıtları.yarını bir atlatsam 2 hafta izinliyim o ara düzenlerdim.aynen böyle olacam yakında

canım çok şükür orucum bitti ben ölen oglmda tttm 2 ay 1 ayı borcuma diger ayıda vardı 2 ay peş peşe adet oldm abdeslendim gene başladım işin komigi ben orucu bitirdin saatler geri alındı allah kabul etsin işşallah
günaydın herkese güzel bir gün dilerim..
sabah erkenden kaynanam aradı kahvaltıya gelicem diye allahım siteyi açtım yazıcaktım buraya ama nerde sonra yeni eltime gittik balık ziyafetine eve yenir girdim tam yazıcamtım internet gene bozluyorm kasa kafayı yedi yarım işşallah girebilirim giremezsem eger dudujanı arar derim kilomu:102::102:
Herkeslere güpgüpgünaydınnnn herkese güzel günler haftalar diliyorummmm bugün kendim alarmdan önce uyandımmm çok enerjiğim trafiğe bile sinirlenmedim
bende çok gzüel uyandım telefonla kahvaltıyı yetiştiricem diye sen strese gir hayde halaya panik atak az
çok sağol teyzesi..amiiinnn

evet canım hatırlıyorum

çok sağol canımmm aminnn

gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun şimdiden

tamam teyzoşu deneyeceğim..şimdi kaydediyorum
canım işine karışmak gibi olmasın bir akıl versem yaparmısın ben kızının alnının ortasını görünce dogum lekesi zannettim neyse asıl mevzuya gelelim maşşallah sübhanalah kızıın çok ttalı ravbbim nazarlardan saklasın neyse 41 tane çörek otunu al bir yara bandı alıcaksın 41 çörek otuna 3 ihlas bir fatiha suresini okucaksın 41 tane olana kadar her birini ama 1 tane çörek otnu alıcaksın 3 ihlas bir fatiha üfle sonra onları yarabandına sarki dökülmesinler kurdelaya bagşla neye olursa boynuna takıda yapabilirsin inan nazara birebir kendimden biliyorum yıldızım çok düşük hoca dedi bende yaptım peygamber efendimizin zamanda bir deve sürüsü varmış adamın gözü çok fenaymış nazarı çok degermiş okadar deveye bakmış hepsi ölmüş güzyle sadece 1 ölmemiş sormuş peygamber efendimize nasıl olur hepsi nazarıma geldi bu neden ölmedi peygamber efendimizde onda çörek otu var nazara birebir demiş bir ölüme çaresi yokd emiş çörek otunıun dene istersen
selam kızlar
yarın listemizi kim yapıyor gönüllü var mı? kura mı çekeyim?
:18::18:canım daha ben kilo bildirimimi bilmiyorum onu beceriyim işşallah listeyide ögrenince yaparım ban averme allah korusn panik atagım azar beceremiyorum diyeyemin olsun becerebilsem her hafta ben yapardım inan
bugün ki menüm

kahvaltim
2 dilim esmer ekmek
bal

öglen
biraz cilek

aksama salata

mesaj sayim 8
naber bebem ne var ne yok
sen anca cenkle git beni unut pehne yaptım malumat ver çabuk dinliyom
çabuk gel özleriz seni

canım aileler arasında olr canını sıkma olurmuallah yardımcın olsun işşallah

10mesaj
kızlar ben geldim
sabah kahvaltısında yediklerim şunlar
1-2 dilim kepek ekmegi
2-1 bardak çay
3-6siyah zeytin
4-badem domates
5-4çatal melemen
6-4 çatal peynir
7-1çay kaşıgı ucuyla vişne reçeli

öylen yemedim

arada elma yedim 1 tane

akşam yediklerim

1- 2 kepçe mercimek çorbası
2-2 dilim yok palamud
3-2 dilim kepek ekmegi
4-6 kaşok karışık yeşil salata
5-1 bardak açık çay
6-soda

şimdi gelelim asıl mevzuyagelin hanım bol keremşantili çukulatalı hindistancevizli lokml tatlı yapmıştı baklacva vardı inanın yemedim çok ısrar ettiler dedim bana yasak kilo alıyorum çok az çatalın cuyla tatlıya baktım oda sütlü diyegüzel olmuştu millet tatlıları götürdü bende dedim paşa bunlar sana yasak gülüm yarın kilo bildirimi var yeme hem sizlere verdigim bir söz var artık kaçamak yok kızlar çok fena şişim hiç birşey yemedigim halde istedigim kiloya düşemedim adet olucam yarın günüm bakıcez artık yarın kaç çıkıcek tartıda bakın şimdiden söylüyüm yarın pc açılmazsa bozk gene dudujanı arar derim kilom olurmu vallahi kilo bildirimi var diye kalmadım kaynanamda kıymetinizi bilin neyse benim çıkmam lazım çok yoruldm gidiyimde uyuyum yarın tartılayım bakalım kaç:18:

Son düzenleme:
***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (88.6
nev81 (88.2 / 88 / 0.2 / %0.11) yüzdesi 2'ye bölündü...izinli
lepistesinyavrucugu (91.1 / 90.9 / 0,2 / %0,21)
ipekyol (76,8
pasam3405 (82.1
maviyesil1999 (68
kelebekolcam (86.9
akabe (144.9
dudujan (103.8
ganfed(56 /
anşaaa (70.1
Berenim2012 (81.2

7. Takım Ortalaması:%

günaydınlar canlarım cumanız mübarek olsun

erkenden kalktım tartı heyecanı en az bir kilo vermiştim regl olmasaydım

haydi dökülün bakalım

dışarı çıkarırken kuzuya ayetel kürsi oku
kimi insanın nazarı çok değiyo gerçekten benim başıma ilk evlendiğim zamanlar nazardan neler geldi anlatsam şok olursunuz

zaten hasta yavrucak birde morlukla tescillenmiş kıyamamm yaaa geçmiş gitmiş olsun inşlhh

işleri hal edip çabuk dön canım inş sorunları çabucak ve hayırlısıyla biter

dün öyle bir enerjiktim nedense ama bugün yataktan attım kendimi keşke dün nolduğunu bilsem de hem öyle yapsam:)
Canım sende dinlen ben bundan 2 hafta önce koştur koştur ölüyordum bu arada ne iş yapıyordun sen canım?

çok üzüldüm canım inş hayırlıysa hemen ve en iyi şekilde hal olur allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…