Hayirli günler canlar...
ve a.s canim
aslinda gönüllü olarak yarin yapabilirim
listeyi kardes takimlara onaylatziktan sonra en son nereye paste edicem onu bilmiyorum :)
birde 600 gram artidayim ,eksiyi biliyorumda artimi nasil hesaplicam acaba
canım diyet grupların kısmındaki, sabit konulardan,paylaşım alanı kısmına yapışırıyorsun canım.zaten ben de burada olmaya çalışıcam,yalnız bırakmam seni
o kadarr enerjıksın yanı süpperr vallaa...ben cok yorgunum bugun yatıp uyumaktan başka bısey ıstemıyorum 1 haftadır anam ağladı yemın ederım sabah 7 akşam 7 yaya devriye olmaz arkadaş ınsaf yaa...halımı gorsenız yandım gunesten pancar gıbıyım...Herkeslere güpgüpgünaydınnnn herkese güzel günler haftalar diliyorummmmbugün kendim alarmdan önce uyandımmm çok enerjiğim trafiğe bile sinirlenmedim
kızım bıyerde kalmıyo ama şu eve geldığım saate baksana canım benım geldım eve sutunu ısıttım bı hıkaye okudun yatırdım gunluk görüşmemmiz ortalama 30-40 dakıka...oh ne guzel yaa spora devam et ha gayret cnm
ben pazara cıkmaya bayılırım ...takmısız bı markettır gıdıyor.cesıt yok ne varsa ondan almak zorundasın ne kdr kotu...
ohhhhhhhh sızde tam hız gıdıyorsunuz yuruyusler fln:)
kızın nerede kalıyor kı senın ??
gunaydın canım
hahah ıns yarında oyle enerjık bıtırırsın
offf çileğe bayılıyorum yaa...bugün ki menüm
kahvaltim
2 dilim esmer ekmek
bal
domates maydanoz salatalik
öglen
biraz cilek
aksama salata
mesaj sayim 8
iyi eğlenceler...Kızlar mesaj sayım bununla beraber 6 oluyor.Akşam cenkle tiyatroya gidecez eve geç gidecem ama halim olursa girerim yine.herkese iyi akşamlar
Canlarım bu aralar acayip bi yoğunluk var iş yerimde de bazı sıkıntılar var.Sizlerden ailemi selametle yolcu edene ve iş yerimdeki olaylar biraz daha sakinleşene kadar izin istiyorum.Çünkü moralim bozukken gerçekten takıma konsantre olamıyorum,içimden yazmak da gelmiyor böyle anlarda.Verimsiz olacağıma bi 10 gün mola alıyım.Kilom 88.Maximum 10 günde dönerim canlar,anlayışınız için teşekkür ederim
canım kilo aldığın zaman da,farkının önüne eksi koy öyle hesapla,bir fark yok yanisen burdaysan o zaman sorun yok canim
biraz fazla oluyorum amabirde artimi nasil hesaplicagimi yazarsan cok sevinirim
sağol tatlışımselamlar canlarım hayırlı akşamlar herkesler iyidir inşlh
benim diyet iyi gidiyordu bu kadar yemeğin misafirin içinde ama bugün regl oldum ve tatlı krizimin önüne geçemedim kaçamak yaptım
yarın bende buralarda olurum inşlh şimdilik misafgir gözükmüyo ufukta
listeyi yapmayı yapıştırmayı felan öğrendim sanırım
saphişim çok geçmiş olsun sarı şekerime nazar değiyodur yaaa çok tatlı maşallahh sübhanallah
nazar değmemesi için aslında her görenin maşallah sübhanallah demesi lazımmış ama tabi herkes bilmediğinden
hepinizi öpüyorum dişi kurtlarım
Canlarım bu aralar acayip bi yoğunluk var iş yerimde de bazı sıkıntılar var.Sizlerden ailemi selametle yolcu edene ve iş yerimdeki olaylar biraz daha sakinleşene kadar izin istiyorum.Çünkü moralim bozukken gerçekten takıma konsantre olamıyorum,içimden yazmak da gelmiyor böyle anlarda.Verimsiz olacağıma bi 10 gün mola alıyım.Kilom 88.Maximum 10 günde dönerim canlar,anlayışınız için teşekkür ederim
kızlar ceza almadan tekrar ayrılmak ıstıyorum uc gundur gırmedım tam kfamı topladım dıyorum hersey yagmur gıbı tekrar dokuluyor pazar aksamı esımle buyuk bır tartısma yasadık ve pzt aldım kızımı terkettım evı onun ıcın haber alamadınız bır sure de almıcaksınız sanırım ozur dılerım tekrar gerı donmk uzere gıdıyorum
ooo hayat bekara güzel..iyi eğlenceler canım..Kızlar mesaj sayım bununla beraber 6 oluyor.Akşam cenkle tiyatroya gidecez eve geç gidecem ama halim olursa girerim yine.herkese iyi akşamlar
hepinizi öpüyorum dişi kurtlarım
herkeste var bir sıkıntı bu ara.umarım çabuk atlatırsın.Canlarım bu aralar acayip bi yoğunluk var iş yerimde de bazı sıkıntılar var.Sizlerden ailemi selametle yolcu edene ve iş yerimdeki olaylar biraz daha sakinleşene kadar izin istiyorum.Çünkü moralim bozukken gerçekten takıma konsantre olamıyorum,içimden yazmak da gelmiyor böyle anlarda.Verimsiz olacağıma bi 10 gün mola alıyım.Kilom 88.Maximum 10 günde dönerim canlar,anlayışınız için teşekkür ederim
canım çok şükür orucum bitti ben ölen oglmda tttm 2 ay 1 ayı borcuma diger ayıda vardı 2 ay peş peşe adet oldm abdeslendim gene başladım işin komigi ben orucu bitirdin saatler geri alındıwaww valla tum takan ozur dilerim ama istikrari bir turlu yakalayamadim
evet bunuda ogrendigim iyi oldu thanks
masallah tebrikler
amanin sinavda nerden cikti ya.Valla senin bu tempoda erimen lazim kelebekcim
diyet yapip spor yapmayinca ne yazik ki kilo veremiyorum sonra diyette patliyor zaten
canim ya valla dua ediyorum senin icin Allah islerini kolaylastirsin
saol canim cok guzel bi paylasim
biri oruc mu dedi..10 gunum var tr ye gitmeden bitirmem lazim amaninnnn
günaydın herkese güzel bir gün dilerim..
Herkeslere güpgüpgünaydınnnn herkese güzel günler haftalar diliyorummmmbugün kendim alarmdan önce uyandımmm çok enerjiğim trafiğe bile sinirlenmedim
canım işine karışmak gibi olmasın bir akıl versem yaparmısın ben kızının alnının ortasını görünce dogum lekesi zannettim neyse asıl mevzuya gelelim maşşallah sübhanalah kızıın çok ttalı ravbbim nazarlardan saklasın neyse 41 tane çörek otunu al bir yara bandı alıcaksın 41 çörek otuna 3 ihlas bir fatiha suresini okucaksın 41 tane olana kadar her birini ama 1 tane çörek otnu alıcaksın 3 ihlas bir fatiha üfle sonra onları yarabandına sarki dökülmesinler kurdelaya bagşla neye olursa boynuna takıda yapabilirsin inan nazara birebir kendimden biliyorum yıldızım çok düşük hoca dedi bende yaptım peygamber efendimizin zamanda bir deve sürüsü varmış adamın gözü çok fenaymış nazarı çok degermiş okadar deveye bakmış hepsi ölmüş güzyle sadece 1 ölmemiş sormuş peygamber efendimize nasıl olur hepsi nazarıma geldi bu neden ölmedi peygamber efendimizde onda çörek otu var nazara birebir demiş bir ölüme çaresi yokd emiş çörek otunıun dene istersençok sağol teyzesi..amiiinnn
evet canım hatırlıyorum
çok sağol canımmm aminnn
gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun şimdiden
tamam teyzoşu deneyeceğim..şimdi kaydediyorum
:18::18:canım daha ben kilo bildirimimi bilmiyorum onu beceriyim işşallah listeyide ögrenince yaparım ban averme allah korusn panik atagım azar beceremiyorum diyeselam kızlar
yarın listemizi kim yapıyor gönüllü var mı? kura mı çekeyim?
bugün ki menüm
kahvaltim
2 dilim esmer ekmek
bal
domates maydanoz salatalik
öglen
biraz cilek
aksama salata
mesaj sayim 8
sen anca cenkle git beni unut pehKızlar mesaj sayım bununla beraber 6 oluyor.Akşam cenkle tiyatroya gidecez eve geç gidecem ama halim olursa girerim yine.herkese iyi akşamlar
çabuk gel özleriz seniCanlarım bu aralar acayip bi yoğunluk var iş yerimde de bazı sıkıntılar var.Sizlerden ailemi selametle yolcu edene ve iş yerimdeki olaylar biraz daha sakinleşene kadar izin istiyorum.Çünkü moralim bozukken gerçekten takıma konsantre olamıyorum,içimden yazmak da gelmiyor böyle anlarda.Verimsiz olacağıma bi 10 gün mola alıyım.Kilom 88.Maximum 10 günde dönerim canlar,anlayışınız için teşekkür ederim
kızlar ceza almadan tekrar ayrılmak ıstıyorum uc gundur gırmedım tam kfamı topladım dıyorum hersey yagmur gıbı tekrar dokuluyor pazar aksamı esımle buyuk bır tartısma yasadık ve pzt aldım kızımı terkettım evı onun ıcın haber alamadınız bır sure de almıcaksınız sanırım ozur dılerım tekrar gerı donmk uzere gıdıyorum
canım kilo aldığın zaman da,farkının önüne eksi koy öyle hesapla,bir fark yok yaniayrıca estağfurullah
sağol tatlışımne bileyim canım,kimisi diyor kimisi unutuyordur ya da bilmiyordur..yalnız dans gösterisinden 1 gün önce parkta oynuyordu,diğer salıncaktada başka bir kadın çocuğunu sallıyordu,sürekli benimkine bakıyor,ben sallayım mı seni filan diyordu.biz de babasıyla azıcık uzağındaydık,öyle istedi çünkü.babasına doğru gelirken,kadının bakışları arasında çocuk yere kapaklandı,alnını betona vurdu,anında kan oturdu,hani günahını almayayım yine ama eşimin de benim de aklımıza aynı gelmiş,ne göz varmış kadında dedik 23 nisan fotolarında 2 kaşının ortası mosmor göründü,tam hatıralık
tamam tatlışım kendine dikkat et
o kadarr enerjıksın yanı süpperr vallaa...ben cok yorgunum bugun yatıp uyumaktan başka bısey ıstemıyorum 1 haftadır anam ağladı yemın ederım sabah 7 akşam 7 yaya devriye olmaz arkadaş ınsaf yaa...halımı gorsenız yandım gunesten pancar gıbıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?