Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ve a.s cnm bende sabah erkenden temizligimi bitirdim biraz beyimle alis verise ciktik, yarin malum 1 mayis almanyada firinlar bile kapali
bilirim ben 10 yıl viyanada kaldım.her fırsatta tatil olur ve heryer kapanır.

herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben birazdan bursaya doğru yola çıkıyorum. Bir proje için o yüzden 2 gün için 5 mesaj muaf olabilir miyim? Söz veriyorum gelince 20 mesaj yazacam
slm canım.acayip yogunum.yolun açık olsun.gelde kaynatalım.

kuşlarına geçmiş olsun.ben dantel kalktı sanıyordum demek hala kullanılıyor.

oh oh ne güzel.

lepistesinyavrucugu;30134430]27.04.13- 03.05.13 Spor listemiz

SAPHIRA;30dak.+
nev81 izinli
lepistesinyavrucugu 45 dk+
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.+
dudujan
ganfed 60 dk
anşaaa izinli
Berenim2012 izinli

evet kızlar bende şimdi indim koşu bandından duşa girmedim hemen size bakayım dedim
45 dk yürüdüm hızlı tempo 3,5 km

yazmasina yazdimda arti ne demek oluyor onu anlamadim:?

Iyi geceler hanimlarbugun yediklerim kahvalti yokoglen bir tabak pilav iki domates arada iki kasik yogurtakam yine aynisini yedim

Harika gidiyon canim boyle devam et

Esim camiye girdi bende arabada beklerken kk ya girip mesajlarimi dedim yazim
Sabah kahvaltim
1 dilim esmer ekmek
1 yumurta
1 domates

Oglen 1 tane doner

Aksam havuc salatasi yogurtlu
Izgarada mantar ve biber

Ay bu cebi cikarandan allah razi olsun bende cepten yaziyom zor oluyor ama olsun hic yoktan iyidir

Harikasiniz ya bi ben duzene giremedim:/

Insallah kücük prensesin iyilesir bir an önce,nasil agrisimi felan oluyormu canim?
inşallah tatlım..yok çok şükür artık olmuyor,önceden boğazı çok acıyordu yazık
herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben birazdan bursaya doğru yola çıkıyorum. Bir proje için o yüzden 2 gün için 5 mesaj muaf olabilir miyim? Söz veriyorum gelince 20 mesaj yazacam

iyi yolculuklar özgür kız

iyi geceler canlar..
Kızlar niye kimsecikler yok yine???Ben ne zaman buraya çok yoğunlaşamasam hep böyle oluyor,bundan sonra konuşanları da tahtaya yazıcam
Benim bu ara böyle maalesef.Biliyorsunuz biraz sıkıntı var.umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum,yine bir sınavdan geçiyoruz diyorum.Sağlığımız yerinde çok şükür ve en önemlisi sağlıklı bir evladım var,her zaman şükrettiğim ve ne yaptım da hakettim acaba ben bu güzelliği dediğim
Kursuma gittim geldim sonrası yine yoğunluk..yarın tatil ya belki pikniğe gideriz,iyi gelir.özellikle kuzucum bayılır

canim lesliyi biliyormsun ?youtubeye lesli ile yürüyüs yazdiginda cikiyor onunla evdede yürüyebilirsin

evet cnm haklisin döneri yemek istemedim esime dedim ,o da dietin en az 2 yil sürcek hicmi disarda yemek yemicez felan diye üzüntüsünü belirtti bende hak verdim ona...onun yerine aksama dedim dengelerim insallah

imtihan dünyasi canim
peygamberler bile ne sikintilarla imtihan oldular
düsünsene eyüp a.s evlatlari tek tek öldü sonra vucutunda kurtlar olusan yaralar cikti
en sonunda kalbinde bile yaralar cikti ,zenginken fakir oldu..ve bir anda Allahin lutfu ile sagligina kavustu ..evlatlari oldu ve kaybettigi mala mülke yine kavustu..
herkesi kaldirabilecegi kadar rabbim siniyor hamd olsu bu günlerimize

mesaj sayim 6

bugüm malum buralar tatil.komsularla piknige gidecegiz insallah

sabah kahvaltida 2 dilim ekmek + peynir ve zeytin

öglen yemedim

aksamda piknikte biraz salata 5 de kanat yicem

selam ve dua ile ...

selamlar kızlar mesaj sayımı yapılmıyomu ki hiç kimse bişey yazmıyo acaba :26:
ben sabahtan beri kendimi temizliğe vurdum geberdim resmen
daha pazara gidicem

sen benim evimi görsen senin evin villa gelir kendine
60 m2 anca var yok..ben koşu bandını kurmak için küçük odamda duran 3 lü gardrobu kurmadım..ve koşu bandına çıkacağım zaman resmen bütün oda birbirine giriyo
ama insan isteyince herşey oluyo
Harikasiniz ya bi ben duzene giremedim:/

bence artık ver şu 3 kiloyuda mezun ol canım
sık dişini eccik kaç aydır son kilolardan kurtulamadın keşke senin kadar az olsa vereceğim kilo

valla kaptanım bende anlamadım pek bi sessiz buralar herkes mi izinde mesaj sayımımı olmuyo anlayamadım :26:

her şerrin ardında bir hayır vardır..inşlh sıkıntıların tez zamanda biter hayatım anlatmak istersende seve seve dinlerim

MESAJ 6

bugünki menüm

sabah:3 1 arada

öğle:1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 dilim ttb ekmeği,bir kase yoğurt

akşam:1 tabak sulu köfte,1 dilim ttb ekmeği,salata yoğurt

ara:elma veya ayva

kızlar beni bugün msjdan muaf sayın.çok istedim ama birtürlü giremedim.

kaçamak yok amam düşmede yok regliyim onn aziizligine ugradım bu hafta şiş heryerim korkumdan tartılamıyorm :18:yarın diyorm pirinç lapası yapayım dedim emme kaynanam bana gelicek kahvaltıya ne yapsam hatunatek olaydım pirinç lapası yapıcektimde olmaz ya ayıp olur
Harika gidiyon canim boyle devam et
canım azim ediyorum bu hafta eskide olmazsam işşallah haftaya garanti
canım ne yapayım bugün 1 mayıstı eşim evde yemek dantel vs anca fırsatım oldu hiremi seyrettimde bitsin dedim giriyim dedim dantelaşkıyla yandım anacım 1 haftadırnapıcem bebem para lazım bebegim için
canım özledims eni önce öpem gel birhoş pek dadluymuşne var ne yok bebem
75 mk benim evim bebem inan yürüyüş bandı çık isteidm ama kocaman birşey ya nere sokyum ben kalabalık istemiyorm evdeben aslında kayık aleti istiyorm hani oturyorsunda kürek çekiyorsunya ondan işşalah ondan alıcem yürüyüşte neymiş temiz hava varken peh
kızlar beni bugün msjdan muaf sayın.çok istedim ama birtürlü giremedim.
naber bebem çoluk çocuk nasıl

7 mesajjjjjjjjjjjjjjjjsabah yediklerim şunlar
1-4 sivri biber
2-5 adet siyah zeytin
3-badem domates pırasa
4-2 kibrit büyüklügünde peynir
5-2 dilim kepek ekmegi
6
3 bardak açık çay

ara yok

öylen yemegi yok

akşam yediklerimde şunlar
1-2 adet kurutulmuş biber dolması 2 tatlı kaşıgı yok içi
2-1 kepçe domates çorbası
3-2dilim kepek ekmegi
4-salata boö
5-köfte ızgara sayısını bilmiyorum ama 8 adet kadardı galiba
6-3 bardak açık çay

kızlar kusura bakmayın giremiyorum bu aralar nalum işlerim var dantelleri yetiştirmek için sabahın köründe oturuyorum akşamın 4 kadar yapıyorum havlı kenarları bitsin 3 takım etek takımı yapıcem malm bebegimin tedavisi için para lazım neyse kaynanam erken gelicekmiş ben gidiyimde yatıyım kendinize iyi bakın öpüyorm hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…