- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bilirim ben 10 yıl viyanada kaldım.her fırsatta tatil olur ve heryer kapanır.Ve a.s cnm bende sabah erkenden temizligimi bitirdim biraz beyimle alis verise ciktik, yarin malum 1 mayis almanyada firinlar bile kapali
slm canım.acayip yogunum.yolun açık olsun.gelde kaynatalım.herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben birazdan bursaya doğru yola çıkıyorum. Bir proje için o yüzden 2 gün için 5 mesaj muaf olabilir miyim? Söz veriyorum gelince 20 mesaj yazacam
kuşlarına geçmiş olsun.ben dantel kalktı sanıyordum demek hala kullanılıyor.canım ablamın ogluda ateşlemöiş havalardan galiba:44::44:2 günüdr geceleri ateşleniyor dedi allah şifa versin bütün yavrucklara işşallahbenim evladım yok bilemem ama kuşlarım var onlar hasta olsa yemeden içmeden kesiliyorm çok rüyalar görüyorm oglm paşa ölmüş diye çok aglıyorm onu öpüyorm seviyorm diyorm geçen eşime insanın bebegi olr şrp şişeleri dolar benimde kuşların vitaminleri vs var aklım çıkıyorm bebeklerime birşey olr diye kızım 2 gündür kusyor kalkıp bakıyorm iyimi kötümü diye bende anlamıyorm okadar iyi bakıyorm gene manatr olmuşlkar ben bu kuşlara böyle acıyorsam bilemem evladıma nasıl acır yüregim
canım bol bol yürüyüş yaparız işşallah burdada havalar çok gzüel yürüyüşe gidicektim malm regliyim çok fena geçirdigim için reglimi yürüyüşe çıkamadımkullandıgım ilaçlar beni maffediyor
ben bu konuy bir düşünüyüm bebem panik atak hastasıyım ben 2005 beri inan ölüp ölüp diriliyorum bu hastalıktan ne olr benim bu halim bilemiyormgenede rabbime şükür allahım beterinden korusun
kız ben oynama ney bilmem dügünümde bilem oynamadım naısl birşey oluyor ynama sen hele onu deyiveray düşünemiyorm kendimi oynarken
vallahi canım evim temiz yemegimde var otrmş dantel yapıyorm yetişmesi lazım artık pc aram bozld eskisi gibi girmiyorm iyide olyor moralim bozlyor girince
orası hiç belli olmaz bebem neyse yedigin birşey dokunmuştr rabbim bütün eşlerinizi korsun anladın sen onu
bir yürüyüş bandım bilem yok hoş olsa nereye koycam evim küçük bende dışarda çıkıp yürümek daha güzel
:44::44:şimdi döner olmamış helede yogrtlu havuç salatası canım onda çok şeker var evime sokmyorm anca yarım kilo alıyorm oda yemek yaparsammantarla biber yiyebilirsin izin verdim
sen anca gez kız birgün gittigin yere benide götür nolu:131::131::131:
oh oh ne güzel.günaydım kızlar 10 mesaj
sabah yediklerim şunlar
1-4 siyah zeytin
2-4 çatal peynir
3-badem domates pırasa
4-sahanda baharatlı omlet yarım
5-3 bardak çay açık
6-2 dilim kepek ekmegi
arada 15 yeşil erik
öylen yemegi
bir adet minnacık tavuk bud ve kanadı 3 kaşık yok pirinç pilavı bol nohutlu
akşam yemegindede 1 kepçe yayla çorbası
2 adet tavk gögsü ızgara 2 dilim kepek ekmegi
bol salata
kızlar çıkmam laızm akşama çaya davetliyim alt kata ben giremem gidiyimde dantelimi yapayım kendinize iyi bakın
günaydım kızlar 10 mesaj
sabah yediklerim şunlar
1-4 siyah zeytin
2-4 çatal peynir
3-badem domates pırasa
4-sahanda baharatlı omlet yarım
5-3 bardak çay açık
6-2 dilim kepek ekmegi
arada 15 yeşil erik
öylen yemegi
bir adet minnacık tavuk bud ve kanadı 3 kaşık yok pirinç pilavı bol nohutlu
akşam yemegindede 1 kepçe yayla çorbası
2 adet tavk gögsü ızgara 2 dilim kepek ekmegi
bol salata
kızlar çıkmam laızm akşama çaya davetliyim alt kata ben giremem gidiyimde dantelimi yapayım kendinize iyi bakın
Esim camiye girdi bende arabada beklerken kk ya girip mesajlarimi dedim yazim
Sabah kahvaltim
1 dilim esmer ekmek
1 yumurta
1 domates
Oglen 1 tane doner
Aksam havuc salatasi yogurtlu
Izgarada mantar ve biber
bugünki menüm
sabah :1 dilim kek (canım bişey istemiyo ilaçda içmem lazım diye iki sabahtır kek yiyodum neyse bitti şükür )
ara:2 avuç soyalı leblebi
öğle:bir kase nesfit
ara:türk kahvesi
akşam:bir tabak yeşil mercimek yemeği,bir dilim ttb ekmek,yoğurt
ara:1 elma
inşallah tatlım..yok çok şükür artık olmuyor,önceden boğazı çok acıyordu yazıkInsallah kücük prensesin iyilesir bir an önce,nasil agrisimi felan oluyormu canim?
herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben birazdan bursaya doğru yola çıkıyorum. Bir proje için o yüzden 2 gün için 5 mesaj muaf olabilir miyim? Söz veriyorum gelince 20 mesaj yazacam
herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben birazdan bursaya doğru yola çıkıyorum. Bir proje için o yüzden 2 gün için 5 mesaj muaf olabilir miyim? Söz veriyorum gelince 20 mesaj yazacam
ben bu konuy bir düşünüyüm bebem panik atak hastasıyım ben 2005 beri inan ölüp ölüp diriliyorum bu hastalıktan ne olr benim bu halim bilemiyormgenede rabbime şükür allahım beterinden korusun
kız ben oynama ney bilmem dügünümde bilem oynamadım naısl birşey oluyor ynama sen hele onu deyiveray düşünemiyorm kendimi oynarken
:44::44:şimdi döner olmamış helede yogrtlu havuç salatası canım onda çok şeker var evime sokmyorm anca yarım kilo alıyorm oda yemek yaparsammantarla biber yiyebilirsin izin verdim
l
yazmasina yazdimda arti ne demek oluyor onu anlamadim:?
iyi geceler canlar..
Kızlar niye kimsecikler yok yine???Ben ne zaman buraya çok yoğunlaşamasam hep böyle oluyor,bundan sonra konuşanları da tahtaya yazıcam
Benim bu ara böyle maalesef.Biliyorsunuz biraz sıkıntı var.umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum,yine bir sınavdan geçiyoruz diyorum.Sağlığımız yerinde çok şükür ve en önemlisi sağlıklı bir evladım var,her zaman şükrettiğim ve ne yaptım da hakettim acaba ben bu güzelliği dediğim
Kursuma gittim geldim sonrası yine yoğunluk..yarın tatil ya belki pikniğe gideriz,iyi gelir.özellikle kuzucum bayılır
canım ablamın ogluda ateşlemöiş havalardan galiba:44::44:2 günüdr geceleri ateşleniyor dedi allah şifa versin bütün yavrucklara işşallahbenim evladım yok bilemem ama kuşlarım var onlar hasta olsa yemeden içmeden kesiliyorm çok rüyalar görüyorm oglm paşa ölmüş diye çok aglıyorm onu öpüyorm seviyorm diyorm geçen eşime insanın bebegi olr şrp şişeleri dolar benimde kuşların vitaminleri vs var aklım çıkıyorm bebeklerime birşey olr diye kızım 2 gündür kusyor kalkıp bakıyorm iyimi kötümü diye bende anlamıyorm okadar iyi bakıyorm gene manatr olmuşlkar ben bu kuşlara böyle acıyorsam bilemem evladıma nasıl acır yüregim
canım bol bol yürüyüş yaparız işşallah burdada havalar çok gzüel yürüyüşe gidicektim malm regliyim çok fena geçirdigim için reglimi yürüyüşe çıkamadımkullandıgım ilaçlar beni maffediyor
vallahi canım evim temiz yemegimde var otrmş dantel yapıyorm yetişmesi lazım artık pc aram bozld eskisi gibi girmiyorm iyide olyor moralim bozlyor girince
orası hiç belli olmaz bebem neyse yedigin birşey dokunmuştr rabbim bütün eşlerinizi korsun anladın sen onu
bir yürüyüş bandım bilem yok hoş olsa nereye koycam evim küçük bende dışarda çıkıp yürümek daha güzel
Harikasiniz ya bi ben duzene giremedim:/
iyi geceler canlar..
Kızlar niye kimsecikler yok yine???Ben ne zaman buraya çok yoğunlaşamasam hep böyle oluyor,bundan sonra konuşanları da tahtaya yazıcam
Benim bu ara böyle maalesef.Biliyorsunuz biraz sıkıntı var.umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum,yine bir sınavdan geçiyoruz diyorum.Sağlığımız yerinde çok şükür ve en önemlisi sağlıklı bir evladım var,her zaman şükrettiğim ve ne yaptım da hakettim acaba ben bu güzelliği dediğim
Kursuma gittim geldim sonrası yine yoğunluk..yarın tatil ya belki pikniğe gideriz,iyi gelir.özellikle kuzucum bayılır
mesaj sayim 6
bugüm malum buralar tatil.komsularla piknige gidecegiz insallah
sabah kahvaltida 2 dilim ekmek + peynir ve zeytin
öglen yemedim
aksamda piknikte biraz salata 5 de kanat yicem
selam ve dua ile ...
kaçamak yok amam düşmede yok regliyim onn aziizligine ugradım bu hafta şiş heryerim korkumdan tartılamıyorm :18:yarın diyorm pirinç lapası yapayım dedim emme kaynanam bana gelicek kahvaltıya ne yapsam hatunabilirim ben 10 yıl viyanada kaldım.her fırsatta tatil olur ve heryer kapanır.
slm canım.acayip yogunum.yolun açık olsun.gelde kaynatalım.
kuşlarına geçmiş olsun.ben dantel kalktı sanıyordum demek hala kullanılıyor.
oh oh ne güzel.
Harika gidiyon canim boyle devam et
canım ne yapayım bugün 1 mayıstı eşim evde yemek dantel vs anca fırsatım oldu hiremi seyrettimde bitsin dedim giriyim dedimiyi geceler canlar..
canim lesliyi biliyormsun ?youtubeye lesli ile yürüyüs yazdiginda cikiyor onunla evdede yürüyebilirsin
evet cnm haklisin döneri yemek istemedim esime dedim ,o da dietin en az 2 yil sürcek hicmi disarda yemek yemicez felan diye üzüntüsünü belirtti bende hak verdim ona...onun yerine aksama dedim dengelerim insallah
sen benim evimi görsen senin evin villa gelir kendine
60 m2 anca var yok..ben koşu bandını kurmak için küçük odamda duran 3 lü gardrobu kurmadım..ve koşu bandına çıkacağım zaman resmen bütün oda birbirine giriyo
ama insan isteyince herşey oluyo
bence artık ver şu 3 kiloyuda mezun ol canım
sık dişini eccik kaç aydır son kilolardan kurtulamadın keşke senin kadar az olsa vereceğim kilo
valla kaptanım bende anlamadım pek bi sessiz buralar herkes mi izinde mesaj sayımımı olmuyo anlayamadım :26:
her şerrin ardında bir hayır vardır..inşlh sıkıntıların tez zamanda biter hayatım anlatmak istersende seve seve dinlerim
kızlar beni bugün msjdan muaf sayın.çok istedim ama birtürlü giremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?