Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok sağol canım
ben ilgilenemiyorum bu ara maalesef ben burayla çok ilgilenemediğim zamanlar da hep böyle oluyor,disiplin uçup gidiyor nedense
bugünler de geçecek elbet,yine yoğunlaşıcam buraya da diyetime de..bi de reglyim hiç çekilmiyorum

l bendende okadar saphiracım bende senin gibiyim ne gzü hamile kalınca kurtuluyoruz şu reglidensen 2 bebegi ne zaman düşünüyorsn canım kızımın büyüdü maşşallah
bende eskisi gibi girmiyorum arada sırada bakıyorm ne gelen var ne giden akşam toplu hallediyorum
kızlar günaydınlar allah nasip ederse teyzeleri cumartesi günü eymenimin dogm günü 1 yaşına basıcakyaz nezlesi olmuş dedi annesi kıyamam yarın kilo bildirimden sonra oraya gidicem hazırlık yapıcez cumartesiye birde tamizlik var yarın bgün yırttım gitmekten dedim kendimi güzelleştirmem lazım bugün dedim malm yarın allah nasipe derse namazıma başlıcam tekrardan

akabecim işin olmadıgı bir gün beni ararmısın önemli birşey söylücemde

kızlar allah nasip ederse pazartesi yürüyüşe başlıcem :124::124:bakalım ne kadar yürücez eşimin teyzesinin kızı var onla birde 2 kişi daha yürücez diyor paşa abla sabah akşam yürüyelim ne dersin diyor sabah yürümde akşamı bilmiyorm malum eşim evde olr yemek vs işler olur eşimi kandırabilirsem işşallah yürücem akşamlarıdaaslında eşimle yürümek çok istiyorm ama fazla yürüyemiyor kalbinde sorn var kalp kapagı egri kaçırıyor kan akımını sıkışma çarpıntı oluyor:18:korkmdan hadi gel yürüyelim diyemiyorm allahım şifa versin işşallah bütün eşlerimize

bu arada pazartesi evlilik yıldönümüm var ban akıl verin ne yapayım pasta yapmak istiyorum ellerimle eşime ne yapsam şöyle gzüelde bir sofra hazırlıyım diyorum allahıma şükürler eşimin işleri açılıyor allahım kazancını bol etsin işşallah borçlarımızı kapatalım bebeg vesile olalım işşallah kiloda verdim elhamdrillahallahım kimseyi evlatsın evlatlarıda anasız bırakmasın işşallah
kalkın hadi üsküdarda sabah oldu hukendim çalıp kendim oynuyorm ben mutfagı topluyumda dantelimi yapayım bitsinde emegimi alıyım
dantel modadan kalkmadı bebem inan çok ravet var istek var onlar istesin ben yapayım onlar mtlu olsn bende mutlu oluyum yaptırmak isteyenlere adresi veriyorum
kafama birşey takıldı bebemler şimdi eşim iş için şehir dışına çıkıcekya ben annemlerde kalıcam 20 gün belkim daha az fazla bilemiyorm şimdi beni izinlimi sayarsınız yoksa tartımı götürüyüm tartılıyım ddjanımı arayıpomu söylesin yoksa izinmi alayım :44:
ddujan dedimde kız bana şeker getir ordangez anasını saten gezgüç seni sıpaya hamilede kalınca çock dogmadan her yeri görür gidyon bari resim çek gittigim yerler diyegidemiyorum bari oraları görelim sen ordan atla bana gel ben sana mantılar börekler açmalar sarmalar tatlılar yaparım desemde inanma yapmamsalata çorba neyine yetmiyor bakıyım neyse sizlere doyum olmaz ben kaçtım kaynanam gelemedi yeni gelinimiz zehirlenmiş besin zehirlenmesi gece 4 eve gelmişler dedi gelemiyorum cenazede var mecbur gelir akşama anca girerim

slm canlarım
esım ızınde oldugu ıcın cok gıremıyorum bılıyorsunuzzz
yarın kılo bıldırımımı yapacagım
bugun evdeydık
bırazdan cıkarız yıne
evımı ozledım:))

Eymene mutku yillar cnm, evlilik yildonumun icin soyle evlilik resminizin uzerinde oldugu bir pasta yapabilirsin cnm.guzel bir supriz olur esine..allah bir yastikta bol bebeklerle kocatsin sizi; ilk firsatta aricam seni cnm..

S.a canlar aqua fitnesse basladim bu aksam gitcez ark insallah..bakalim yarin kilomu cok merak ediyorum.bir turlu dusemedim 140dan asagiya

Sabah kahvalti yapamadim bu gece nedense uyuyamadim sabah namazindan sonra anca daldim..dolayisiyla kahvaltida yapmadim

Oglen 2 dilim esmer ekmek yedim biraz bal surdum

Aksama yuzmeye gidecegim icin salata ve yogurt yicem insallah

Son düzenleme:
slm canlarım
bugun evdeydık
bırazdan cıkarız yıne
canım artık yeter bu ayrılık geri gel
Eymene mutku yillar cnm, evlilik yildonumun icin soyle evlilik resminizin uzerinde oldugu bir pasta yapabilirsin cnm.guzel bir supriz olur esine..allah bir yastikta bol bebeklerle kocatsin sizi; ilk firsatta aricam seni cnm..
allah razı olsn canım benim inan çok sevindirdin beniamin kardeeşim amin canım o dedigini yapamam parasal birşey olmasın daha ucz birşey kendi ellerimle pasta yapıcem netten araştırıyım bakalım :44::44:
S.a canlar aqua fitnesse basladim bu aksam gitcez ark insallah..bakalim yarin kilomu cok merak ediyorum.bir turlu dusemedim 140dan asagiya
canım o ney ilk defa duydum
Mesaj sayim 5
Insallah aksam gec vakit yine girerim
Rahmana emanetsiniz
sende canım işşallah zaman bulnca ararsın kız fazla kendini naza çekme

6mesajjj
kızlar ben geldim ne gelen ne giden olmuş olmuyor böle ama
sabah yediklerimi yazayım çıkıcem
1-1bardak açık çay
2-5siyah zeytin
3-yarım kibrit kutusu büyüklügünde peynir
4-badem domates pırasa
5-2 dilim kepek ekmegi
6-bir çay kaşıgı vişne receli

arada yemedim

öylen yediklerim şunlar
1-2 bardak ayran
2-2 adet kepekli tost ekmegin içine az peynir ve 1 domates koydm tost yaptım yagsız

arada 11 adet yeşil erik yedim

akşamada kahvaltı türü yicem

1-1 bardak açık çay
2-badem domates pırasa
3-5 siyah zeytin
4-1 haşlama yumurta
5-kibrit kutsu büyüklügünde peynir
6-2 dilim kepek ekmegi

kızlar ymurtayı suda haşlayıpta yogurlayıpta yiyebilirm bebeler
birde atlamadan geçemicem bugün eşime krep yaptım koks yetti yeminle canım çok çekti ama ben yemedim eşim ucundan al dediysede yok dedim işşallah 75 görüyüm kendime krep yapıcemneyse benim işlerim var sonra görüşrüz olurmu öpüyorm hepinizi ş havlu kenarları bitse daha birşey istemiyorym etek takımlarına başlıcam para lazım

evde kalabalık kim isterki ama gül dikensşz olmuyo temiz hava en güzeli ama her zaman insan çıkmıyo birde sıcaklarda

evet canım zaten buraya yoğunlaşmayınca diyette sallanıyo bunun farkına vardım iyice
inşlh sıkıntıların bir an önce düzelir
hayırlı olsun tatlım
bende çok merak ediyorum cumadan beri hiç tartılmadım

paşam şu yediklerini sadece liste olarak yazsan böyle çok uzun oluyo da gözden kaçıyo

bugünki menüm
sabah:1 paket çıbık kraker

öğle(saat 12):2 dilim ttb ekmeği arasına kaşarlı sucuklu tost

ara:3 1 arada

ara:1 tane muz

akşam:bir tabak sulu köfte,1 dilim ttb ekmeği,yoğurt

ara:elma veya yoğurt

MESAJ 6

kızlar dün eşimin kafasına kocaman bir taş gelmiş şişlide önden arkadan sıkıştırmışlar şerefsizler
kafamda kask olmasaydı o taş beni öldürürdü diyo adamın kafası hala ağrıyo .arkadaşının birinin kafası yarılmış 9 dikiş atmışlar
allah kollarını koparsın inşlh kendi başlarını yesinler..dünden beri acayip moralim bozuldu
allaha emanet olun canlarım

canım 2. bebeği şimdilik düşünmüyorum.önce 1 tanesine iyi bir eğitim ve gelecek sağlayalım da
Eymenin doğum günü şimdiden kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum size de hazırlıklar da kolaylıklar diliyorum..
Evlilik yıldönümün de şimdiden kutlu olsun,aşkınız mutluluğunuz daim olsun

izin olayına gelince sen bilirsin paşacım
k.validene de geçmiş olsun..

yine destan yazmışın paşam,sayende okumam hızlandı

ovvv çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

***7. Takım 307. Etap***

SAPHIRA (87.3
lepistesinyavrucugu (90.9
ipekyol (76.5
pasam3405 (81.6
maviyesil1999 (66,5
kelebekolcam (87.1
akabe (145.9
dudujan (103.8
ganfed(56
anşaaa (70.1

7. Takım Ortalaması:%

offf canım benimmm yaaa kıyamamm içi çıkmış çocuğun çok çok geçmiş olsun Alah acil şifalar versin,yedikleri içtikleri yarasın inşallah..Eşinle de Allah kavuştursun canım
cok tesekkur ederim canim
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bir an önce inşlh
amin saol canim
canim buralar ve tr nin havasi cok farkli ama burda da su an bu tur hastaliklar yaygin
evet ya genelde hep ayni zamanda herkesin yogun bir mesgalesi oluyor
slm canlarım
bugun evdeydık
bırazdan cıkarız yıne
masallah iyi tatiller sana da
Kızlar yarın listeyi kim yapıyıyor,gönüllüleri görelim

canim baska gonullu yoksa ben yaparim ins

kac gundur giremedim kizlar hastanede son tahlilden sonra dr hemen yatiralim dedi once istemedik ama sonra mecbur kaldik.2 gun hastanede yattik.cok sukur toparlandi simdi.eve gectik.ayrintilari cok tabi ama yazip sizi bunaltmak istemem.Hastanede dogru durust uyku uyumadik ve dinlemedik cok ciddi odem oldu.Sabah 77.9 dum ogleden sonra 77.3 oldum.Bakalim daha bekledikce ne kadar oynayacak kilom.cok bi beklentim yok cunku hastanede malum arkadaslar yemekleri hazirlayip getiriyordu ne varsa onu yedik.

canim baska gonullu yoksa ben yaparim ins
tamam canım,yarın liste sen de öyleyse

çok çok geçmiş olsun tatlım..kilon normaldir,takılma hiç

***7. Takım 307. Etap***

SAPHIRA (87.3
lepistesinyavrucugu (90.9
ipekyol (76.5
pasam3405 (81.6
maviyesil1999 (66,5
kelebekolcam (87.1
akabe (145.9
dudujan (103.8
ganfed(56 /55.8/0.2/%0.36)
anşaaa (70.1

7. Takım Ortalaması:%

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…