valla kaptanım bende anlamadım pek bi sessiz buralar herkes mi izinde mesaj sayımımı olmuyo anlayamadım :26:
her şerrin ardında bir hayır vardır..inşlh sıkıntıların tez zamanda biter hayatım anlatmak istersende seve seve dinlerim
çok sağol canım
ben ilgilenemiyorum bu ara maalesefben burayla çok ilgilenemediğim zamanlar da hep böyle oluyor,disiplin uçup gidiyor nedense
bugünler de geçecek elbet,yine yoğunlaşıcam buraya da diyetime de..bi de reglyim hiç çekilmiyorum
Eymene mutku yillar cnm, evlilik yildonumun icin soyle evlilik resminizin uzerinde oldugu bir pasta yapabilirsin cnm.guzel bir supriz olur esine..allah bir yastikta bol bebeklerle kocatsin sizi; ilk firsatta aricam seni cnm..kızlar günaydınlar allah nasip ederse teyzeleri cumartesi günü eymenimin dogm günü 1 yaşına basıcakyaz nezlesi olmuş dedi annesi kıyamam yarın kilo bildirimden sonra oraya gidicem hazırlık yapıcez cumartesiye birde tamizlik var yarın bgün yırttım gitmekten dedim kendimi güzelleştirmem lazım bugün dedim malm yarın allah nasipe derse namazıma başlıcam tekrardan
akabecim işin olmadıgı bir gün beni ararmısın önemli birşey söylücemde
kızlar allah nasip ederse pazartesi yürüyüşe başlıcem :124::124:bakalım ne kadar yürücezeşimin teyzesinin kızı var onla birde 2 kişi daha yürücez diyor paşa abla sabah akşam yürüyelim ne dersin diyor sabah yürümde akşamı bilmiyorm malum eşim evde olr yemek vs işler olur eşimi kandırabilirsem işşallah yürücem akşamlarıda aslında eşimle yürümek çok istiyorm ama fazla yürüyemiyor kalbinde sorn var kalp kapagı egri kaçırıyor kan akımını sıkışma çarpıntı oluyor:18:korkmdan hadi gel yürüyelim diyemiyorm allahım şifa versin işşallah bütün eşlerimize
bu arada pazartesi evlilik yıldönümüm var ban akıl verin ne yapayım pasta yapmak istiyorum ellerimle eşime ne yapsamşöyle gzüelde bir sofra hazırlıyım diyorum allahıma şükürler eşimin işleri açılıyor allahım kazancını bol etsin işşallah borçlarımızı kapatalım bebeg vesile olalım işşallah kiloda verdim elhamdrillah allahım kimseyi evlatsın evlatlarıda anasız bırakmasın işşallah
kalkın hadi üsküdarda sabah oldu hukendim çalıp kendim oynuyorm ben mutfagı topluyumda dantelimi yapayım bitsinde emegimi alıyım
dantel modadan kalkmadı bebem inan çok ravet var istek var onlar istesin ben yapayım onlar mtlu olsn bende mutlu oluyumyaptırmak isteyenlere adresi veriyorum
kafama birşey takıldı bebemler şimdi eşim iş için şehir dışına çıkıcekya ben annemlerde kalıcam 20 gün belkim daha az fazla bilemiyorm şimdi beni izinlimi sayarsınız yoksa tartımı götürüyüm tartılıyım ddjanımı arayıpomu söylesin yoksa izinmi alayım :44:
ddujan dedimde kız bana şeker getir ordangez anasını saten gezgüç seni sıpaya hamilede kalınca çock dogmadan her yeri görür gidyon bari resim çek gittigim yerler diye gidemiyorum bari oraları görelim sen ordan atla bana gel ben sana mantılar börekler açmalar sarmalar tatlılar yaparım desemde inanma yapmam salata çorba neyine yetmiyor bakıyım neyse sizlere doyum olmaz ben kaçtım kaynanam gelemedi yeni gelinimiz zehirlenmiş besin zehirlenmesi gece 4 eve gelmişler dedi gelemiyorum cenazede var mecbur gelir akşama anca girerim
A.s cnm sen evinibbizde seni ozledik yani artik yeter bu ayrilik :)slm canlarım
esım ızınde oldugu ıcın cok gıremıyorum bılıyorsunuzzz
yarın kılo bıldırımımı yapacagım
bugun evdeydık
bırazdan cıkarız yıne
evımı ozledım:))
canım artık yeter bu ayrılık geri gelslm canlarım
bugun evdeydık
bırazdan cıkarız yıne
allah razı olsn canım benim inan çok sevindirdin beniEymene mutku yillar cnm, evlilik yildonumun icin soyle evlilik resminizin uzerinde oldugu bir pasta yapabilirsin cnm.guzel bir supriz olur esine..allah bir yastikta bol bebeklerle kocatsin sizi; ilk firsatta aricam seni cnm..
canım o ney ilk defa duydumS.a canlar aqua fitnesse basladim bu aksam gitcez ark insallah..bakalim yarin kilomu cok merak ediyorum.bir turlu dusemedim 140dan asagiya
Mesaj sayim 5
Insallah aksam gec vakit yine girerim
Rahmana emanetsiniz
evde kalabalık kim isterki ama gül dikensşz olmuyokaçamak yok amam düşmede yok regliyim onn aziizligine ugradım bu hafta şiş heryerim korkumdan tartılamıyorm :18:yarın diyorm pirinç lapası yapayım dedim emme kaynanam bana gelicek kahvaltıya ne yapsam hatunatek olaydım pirinç lapası yapıcektimde olmaz ya ayıp olur
canım azim ediyorum bu hafta eskide olmazsam işşallah haftaya garanti
canım ne yapayım bugün 1 mayıstı eşim evde yemek dantel vs anca fırsatım oldu hiremi seyrettimde bitsin dedim giriyim dedimdantelaşkıyla yandım anacım 1 haftadır napıcem bebem para lazım bebegim için
canım özledims eni önce öpem gel bir hoş pek dadluymuş ne var ne yok bebem
75 mk benim evim bebem inan yürüyüş bandı çık isteidm ama kocaman birşey ya nere sokyum ben kalabalık istemiyorm evde ben aslında kayık aleti istiyorm hani oturyorsunda kürek çekiyorsunya ondan işşalah ondan alıcem yürüyüşte neymiş temiz hava varken peh
naber bebem çoluk çocuk nasıl
çok sağol canım
ben ilgilenemiyorum bu ara maalesefben burayla çok ilgilenemediğim zamanlar da hep böyle oluyor,disiplin uçup gidiyor nedense
bugünler de geçecek elbet,yine yoğunlaşıcam buraya da diyetime de..bi de reglyim hiç çekilmiyorum
hayırlı olsun tatlımS.a canlar aqua fitnesse basladim bu aksam gitcez ark insallah..bakalim yarin kilomu cok merak ediyorum.bir turlu dusemedim 140dan asagiya
6mesajjj
kızlar ben geldim ne gelen ne giden olmuş olmuyor böle ama
sabah yediklerimi yazayım çıkıcem
1-1bardak açık çay
2-5siyah zeytin
3-yarım kibrit kutusu büyüklügünde peynir
4-badem domates pırasa
5-2 dilim kepek ekmegi
6-bir çay kaşıgı vişne receli
arada yemedim
öylen yediklerim şunlar
1-2 bardak ayran
2-2 adet kepekli tost ekmegin içine az peynir ve 1 domates koydm tost yaptım yagsız
arada 11 adet yeşil erik yedim
akşamada kahvaltı türü yicem
1-1 bardak açık çay
2-badem domates pırasa
3-5 siyah zeytin
4-1 haşlama yumurta
5-kibrit kutsu büyüklügünde peynir
6-2 dilim kepek ekmegi
kızlar ymurtayı suda haşlayıpta yogurlayıpta yiyebilirm bebeler
birde atlamadan geçemicem bugün eşime krep yaptım koks yetti yeminle canım çok çekti ama ben yemedim eşim ucundan al dediysede yok dedim işşallah 75 görüyüm kendime krep yapıcemneyse benim işlerim var sonra görüşrüz olurmu öpüyorm hepinizi ş havlu kenarları bitse daha birşey istemiyorym etek takımlarına başlıcam para lazım
canım 2. bebeği şimdilik düşünmüyorum.önce 1 tanesine iyi bir eğitim ve gelecek sağlayalım dal bendende okadar saphiracım bende senin gibiyim ne gzü hamile kalınca kurtuluyoruz şu regliden sen 2 bebegi ne zaman düşünüyorsn canım kızımın büyüdü maşşallah
bende eskisi gibi girmiyorum arada sırada bakıyorm ne gelen var ne giden akşam toplu hallediyorum
kızlar günaydınlar allah nasip ederse teyzeleri cumartesi günü eymenimin dogm günü 1 yaşına basıcakyaz nezlesi olmuş dedi annesi kıyamam yarın kilo bildirimden sonra oraya gidicem hazırlık yapıcez cumartesiye birde tamizlik var yarın bgün yırttım gitmekten dedim kendimi güzelleştirmem lazım bugün dedim malm yarın allah nasipe derse namazıma başlıcam tekrardan
bu arada pazartesi evlilik yıldönümüm var ban akıl verin ne yapayım pasta yapmak istiyorum ellerimle eşime ne yapsamşöyle gzüelde bir sofra hazırlıyım diyorum allahıma şükürler eşimin işleri açılıyor allahım kazancını bol etsin işşallah borçlarımızı kapatalım bebeg vesile olalım işşallah kiloda verdim elhamdrillah allahım kimseyi evlatsın evlatlarıda anasız bırakmasın işşallah
kalkın hadi üsküdarda sabah oldu hukendim çalıp kendim oynuyorm ben mutfagı topluyumda dantelimi yapayım bitsinde emegimi alıyım
dantel modadan kalkmadı bebem inan çok ravet var istek var onlar istesin ben yapayım onlar mtlu olsn bende mutlu oluyumyaptırmak isteyenlere adresi veriyorum
kafama birşey takıldı bebemler şimdi eşim iş için şehir dışına çıkıcekya ben annemlerde kalıcam 20 gün belkim daha az fazla bilemiyorm şimdi beni izinlimi sayarsınız yoksa tartımı götürüyüm tartılıyım ddjanımı arayıpomu söylesin yoksa izinmi alayım :44:
ddujan dedimde kız bana şeker getir ordangez anasını saten gezgüç seni sıpaya hamilede kalınca çock dogmadan her yeri görür gidyon bari resim çek gittigim yerler diye gidemiyorum bari oraları görelim sen ordan atla bana gel ben sana mantılar börekler açmalar sarmalar tatlılar yaparım desemde inanma yapmam salata çorba neyine yetmiyor bakıyım neyse sizlere doyum olmaz ben kaçtım kaynanam gelemedi yeni gelinimiz zehirlenmiş besin zehirlenmesi gece 4 eve gelmişler dedi gelemiyorum cenazede var mecbur gelir akşama anca girerim
MESAJ 6
kızlar dün eşimin kafasına kocaman bir taş gelmiş şişlide önden arkadan sıkıştırmışlar şerefsizler
kafamda kask olmasaydı o taş beni öldürürdü diyoadamın kafası hala ağrıyo .arkadaşının birinin kafası yarılmış 9 dikiş atmışlar
allah kollarını koparsın inşlh kendi başlarını yesinler..dünden beri acayip moralim bozuldu
allaha emanet olun canlarım
cok tesekkur ederim canimofff canım benimmm yaaa kıyamamm içi çıkmış çocuğunçok çok geçmiş olsun Alah acil şifalar versin,yedikleri içtikleri yarasın inşallah..Eşinle de Allah kavuştursun canım
amin saol canimçok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bir an önce inşlh
canim buralar ve tr nin havasi cok farkli ama burda da su an bu tur hastaliklar yaygincanım ablamın ogluda ateşlemöiş havalardan galiba:44::44:2 günüdr geceleri ateşleniyor dedi allah şifa versin bütün yavrucklara işşallahbenim evladım yok bilemem ama kuşlarım var onlar hasta olsa yemeden içmeden kesiliyorm çok rüyalar görüyorm oglm paşa ölmüş diye çok aglıyorm onu öpüyorm seviyorm diyorm geçen eşime insanın bebegi olr şrp şişeleri dolar benimde kuşların vitaminleri vs var aklım çıkıyorm bebeklerime birşey olr diye kızım 2 gündür kusyor kalkıp bakıyorm iyimi kötümü diye bende anlamıyorm okadar iyi bakıyorm gene manatr olmuşlkar ben bu kuşlara böyle acıyorsam bilemem evladıma nasıl acır yüregim
evet ya genelde hep ayni zamanda herkesin yogun bir mesgalesi oluyoriyi geceler canlar..
Kızlar niye kimsecikler yok yine???Ben ne zaman buraya çok yoğunlaşamasam hep böyle oluyor,bundan sonra konuşanları da tahtaya yazıcam
Benim bu ara böyle maalesef.Biliyorsunuz biraz sıkıntı var.umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum,yine bir sınavdan geçiyoruz diyorum.Sağlığımız yerinde çok şükür ve en önemlisi sağlıklı bir evladım var,her zaman şükrettiğim ve ne yaptım da hakettim acaba ben bu güzelliği dediğim
Kursuma gittim geldim sonrası yine yoğunluk..yarın tatil ya belki pikniğe gideriz,iyi gelir.özellikle kuzucum bayılır
masallah iyi tatiller sana daslm canlarım
bugun evdeydık
bırazdan cıkarız yıne
Kızlar yarın listeyi kim yapıyıyor,gönüllüleri görelim
tamam canım,yarın liste sen de öyleysecanim baska gonullu yoksa ben yaparim ins
kac gundur giremedim kizlar hastanede son tahlilden sonra dr hemen yatiralim dedi once istemedik ama sonra mecbur kaldik.2 gun hastanede yattik.cok sukur toparlandi simdi.eve gectik.ayrintilari cok tabi ama yazip sizi bunaltmak istemem.Hastanede dogru durust uyku uyumadik ve dinlemedik cok ciddi odem oldu.Sabah 77.9 dum ogleden sonra 77.3 oldum.Bakalim daha bekledikce ne kadar oynayacak kilom.cok bi beklentim yok cunku hastanede malum arkadaslar yemekleri hazirlayip getiriyordu ne varsa onu yedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?