:44::44:canım yazdım liste daha nasıl yapılırki teker teker yaz dersen uyanıklık yapayım yazayım hem mesaj sayım çok olsnevde kalabalık kim isterki ama gül dikensşz olmuyotemiz hava en güzeli ama her zaman insan çıkmıyo birde sıcaklarda
evet canım zaten buraya yoğunlaşmayınca diyette sallanıyo bunun farkına vardım iyice
inşlh sıkıntıların bir an önce düzelir
hayırlı olsun tatlım
bende çok merak ediyorum cumadan beri hiç tartılmadım
paşam şu yediklerini sadece liste olarak yazsan böyle çok uzun oluyo da gözden kaçıyo
MESAJ 6
kızlar dün eşimin kafasına kocaman bir taş gelmiş şişlide önden arkadan sıkıştırmışlar şerefsizler
kafamda kask olmasaydı o taş beni öldürürdü diyoadamın kafası hala ağrıyo .arkadaşının birinin kafası yarılmış 9 dikiş atmışlar
allah kollarını koparsın inşlh kendi başlarını yesinler..dünden beri acayip moralim bozuldu
allaha emanet olun canlarım
güzel dileklerin için sagol canım sık giremedigimden kaptanıma rapor veriyim didimdecanım 2. bebeği şimdilik düşünmüyorum.önce 1 tanesine iyi bir eğitim ve gelecek sağlayalım da
Eymenin doğum günü şimdiden kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yaşlar diliyorumsize de hazırlıklar da kolaylıklar diliyorum..
Evlilik yıldönümün de şimdiden kutlu olsun,aşkınız mutluluğunuz daim olsun
izin olayına gelince sen bilirsin paşacım
k.validene de geçmiş olsun..
yine destan yazmışın paşam,sayende okumam hızlandı
ovvv çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
canım becerdimmi bilemiyorum ş yüzdeleri eşime sormam lazım nasıl yapılıyor:44::44:benim buldgum sonuç***7. Takım 307. Etap***
SAPHIRA (87.3
lepistesinyavrucugu (90.9
ipekyol (76.5
pasam3405 (81.6
maviyesil1999 (66,5
kelebekolcam (87.1
akabe (145.9
dudujan (103.8
ganfed(56
anşaaa (70.1
7. Takım Ortalaması:%
canım benim sanada geçmiş olsn yaz nezlesi dedi gelin hapsurp duryormş eymenim brnu akıyor dedi ablamın ogluda iyi çok şükür rabbim evlatlarımıza şifa versin işşallahcok tesekkur ederim canim
amin saol canim
canim buralar ve tr nin havasi cok farkli ama burda da su an bu tur hastaliklar yaygin
evet ya genelde hep ayni zamanda herkesin yogun bir mesgalesi oluyor
masallah iyi tatiller sana da
canim baska gonullu yoksa ben yaparim ins
çokkk mutluyum 1.4 kilo vermişim demekki neymiş sporsuz olmuyomuş
dün akşamda 5 7 arası 50 dk yürüdüm 4 km ama nasıl pestilim çıktı..bugün sonucu gördüm ya bu gazla bugün 5 km yürürüm artık
regli olmasydım dahada çok veiridim emmem 500 gramla idare edin artıkaferim kız sana gözüme baya baya giiryorsn ş kiloları verince birde almasak benide ekleyiver bak bakalım dpogrumu hesaplamışım şu yüzdeleri nasıl yapıyos
27.04.13- 03.05.13 Spor listemiz
SAPHIRA;30dak.
nev81 izinli-------------
lepistesinyavrucugu 45 dk
ipekyol ------
pasam3405------
maviyesil1999--------
kelebekolcam----------
akabe ;80 dak.+60 dak.= 140.dak.
dudujan---------
ganfed 60 dak.
anşaaa izinli-------
Berenim2012 izinli-----------
doğru yapmışsın işte,listeye de bizim yazdığımız gibi ekliyorsuncanım becerdimmi bilemiyorum ş yüzdeleri eşime sormam lazım nasıl yapılıyor:44::44:benim buldgum sonuç
0.61274509804
yani bu oluyorki :44:geçen hafta 81.600 gelen ben bugün 81.100geliyorum 500 gram vermişimde bu neden öle çıktı anlamışd egilim becermeye çalışıyorm kaptanım bebekte emekleye emekleye yüryor benimkide o hesapbiri sevamına baksın dogrumu bu arada bunu senin yazdıgın listeye nasıl eklicez çok sor sordm emmeidare edin eccük bir bakmışsın günün birinde bende burda kaptam yardımcısı olmuşum vallahi becerebilsem her hafta ben yaparım listeyi okadar diyim
Lepistesim harikasın tatlım süper kilo vrmişsin ve merhabaaaa 8 lerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?