***7. Takım 309. Etap***
lepistesinyavrucugu (89.5)
ipekyol (77.2)
maviyesil1999 (67)
dudujan (101.1)
ganfed(55)
7. Takım Ortalaması:%
paşammmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevındımmmmmmmmmmmmmmmm
bak ne dıyordum uzulme allah verecektır sana da
ay anlatamam sankı kendım hamıle kalmısım gıbı sevındım vallahı
lutfen kendıne cok dıkkat et..aklına kotu seyler getırıp atrafına cagırma
bılıyorsun bıseyı dusunsen bıle olurmus
kotu seyler getırme aklına
sen o bebegı bu sefer kucagına alacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm haber beklıorum ınş artmıştır degerlerınlisteyi görünce içim yeminle bir tuaf oldu canım ya korkumdan yemekte yiyemiyorm arda bey 75 düş deid oo daha 7 kilo var 75
allah razı olsun inan arayanlar sevinemeler aglayanlar ne mtl oldular sen çok hakediyorsund edyip agladılars agolsnlar allah hepinizden razı olsn işallah darısı olmayanların başına tezzamnda bgün kan testimi yenilicem işşallah bakalım neler olcak degerlerim işşallah katlanmıştır:18::18:şimdi hastaneye gitmem lazım sonra görüşrüz bebelrim benim ara sıra sizleri görmeye gelirim olurmu
naptın verebıldınmı hıç cnmbu hafta listede bende olmam lazım:18:
Hayirli sabahlar canlarim.use gitmeden kilo bildirimi yapayim hemen.gecen cumaa 67.5 olan kilomm bu sabaaahh 66.5 geldiii cok ama cok mutluyum.1 kilo kaybetmisimm... usten gelince gorusuruz inss. Optum sekerler.. hayirli cumalar herkese
cnm aramıza hoşgeldınnnnnnnkendimi tanıtayım
ben 24 yaşında hayatı kilo problemleriyle geçmiş biriyim:)
5 yıllık bir erkek arkadaşım oldu onunla ilişkimiz baya problemliydi.
ilişkimizn 5 yılı boyunca kilomu benden çok saplantı haline getirmişti:)
beni zayıflatmak için her yolu denedi ama olmadı
ve daha sonra ayrıldık ayrılık acısını tatlıyla dindirmeye çalıştım ve 80 olan kilom 96 ya vurmuştu
etrafımda beni görenler inanamıyodu
sonra bi gün kalktım yediklerimi azaltarak yürüş yaparak 34 kilo civarı bi kilo verdim
ama ısrarlar ve sınavlara çalışmakla bi 14 kilosunu almışım malesef
suan 76.300 üm
daha fazla kendimi bırakmadan bu kezz 59 kiloya gelip korumaya geçmek istiyorum
umarım hep beraber bu süreci kilocuklara elveda diyebiliriz :)
hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum :)
aramıza hoşgeldin canımslmlar nasılsınız
bugun başladım
hedefim ramazana kadar 70 olmak
bugun tartıldım 76.3 çıktım
hadi bakalım harekette bereket vardır :)
hafta sonu sınavım var biraz kalkıp çalışayım aksama menümü yazarım :)
iyiyim canım sen nasılsın hiç karşılaşamıyoz artık.benim tüm arkadaşlar hızla evleniyor bugünde düğüne gidecem pazarda gidecem işe kokoş geldimslm yavru kuslarım nasılsınızzz
karnım cok fena regl donemındeyım ıns kılo almamısımdır
canım tebrik ederim 34 kilo vermişsin az değil benimde 5 yıllık bir ilişkim var benim erkek arkadaşım normalde hiç takmıyordu ama geçen yaz evlenen arkadaşının eşinin kilo yüzünden rahim yağlaması varmış hamile kalamıyormuş bunu duydu bana baskıya başladı ben takmıştım zaten verecem bu kiloları artıkkendimi tanıtayım
ben 24 yaşında hayatı kilo problemleriyle geçmiş biriyim:)
5 yıllık bir erkek arkadaşım oldu onunla ilişkimiz baya problemliydi.
ilişkimizn 5 yılı boyunca kilomu benden çok saplantı haline getirmişti:)
beni zayıflatmak için her yolu denedi ama olmadı
ve daha sonra ayrıldık ayrılık acısını tatlıyla dindirmeye çalıştım ve 80 olan kilom 96 ya vurmuştu
etrafımda beni görenler inanamıyodu
sonra bi gün kalktım yediklerimi azaltarak yürüş yaparak 34 kilo civarı bi kilo verdim
ama ısrarlar ve sınavlara çalışmakla bi 14 kilosunu almışım malesef
suan 76.300 üm
daha fazla kendimi bırakmadan bu kezz 59 kiloya gelip korumaya geçmek istiyorum
umarım hep beraber bu süreci kilocuklara elveda diyebiliriz :)
hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum :)
Canım yeni başladığınız için deneme sürüse var önümüzdeki hafta listede olacaksınız bildiğim kadarıyla:44:İyi akşamlar arkadaşlar kimse yok mu?? Yarın kilo bildirimi yapacakmıyız? Buraya mı yazacağız kilolarımızı?
Tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar; uyanın:)) sabah kalkar kalmaz tartıldım kilom 74.200) İnşallah 70 altınıda görmek nasip olur. 37:
1/75.200/1.32978723404%
Hayırlı cumalar canım çabuk gelen çabuk gider hal edersin sengünaydınlar elmalı turtalarım cumanız mübarek olsun
güzel bir tatilin ardından evime döndüm bugün diyete tam gaz devam edicem inşallah
tatil bana toplam olarak 2 kiloya mal oldu ama hemen aldım hemende veririm inşallah
Canım deneme süresi olduğundan önümüzdeki hafta diye listeye eklenecek diye biliyorum ama sapiş bekleyelim bir:44:özlem ve simuzer sizleride listeye dahil edeceğim ama önce saphıra kaptanımıza sormam lazım faceden yazdım cevap bekliyorum
ama sizler geçen haftaki ve bu haftaki kilonuzu yazıverin
tamam canım listeye bakarım da toplantı var inş o zaman hal ederiz :)şimdi hazırlanmam lazım gidip kan vericem tiroidlerim ne durumda bakalım birde hala regl olmadım onada baktırıyım evde test alıp yapmadım amannn nasıl olsa bişey yoktur diye
duducanım liste kontrol sendeben gelirim inşallah
tebrik ederim canımHayirli sabahlar canlarim.use gitmeden kilo bildirimi yapayim hemen.gecen cumaa 67.5 olan kilomm bu sabaaahh 66.5 geldiii cok ama cok mutluyum.1 kilo kaybetmisimm... usten gelince gorusuruz inss. Optum sekerler.. hayirli cumalar herkese
2 hafta oldu mu canım ya ne çabuk geçiyor zamanbu hafta listede bende olmam lazım:18:
hoşgeldin canım takımımıza takım kuralları sayfanın başında formu doldurmayı unutma
o kadar kiloyu vermişsin tekrar verirsin yeterki iste
Tatlım formun bulunduğu mesajı alıntı yapıp cevaplıyosun.. Şartları kabul ediyosun bir nevi yani.. Şartlar sana uyarsa takıma devam ediyosun şekercikşeyyy
bu formu kime göndermem gerekiyorr cahilliğimi bağışlayın:)
estağfurullah tatlımşeyyy
bu formu kime göndermem gerekiyorr cahilliğimi bağışlayın:)
Kilo bildirimim:
24 Mayıs kilom:
Eki Görüntüle 725071
31 Mayıs kilom:
Eki Görüntüle 725074
püsküüt ( 60,1 / 59,7 / 0,4 / 0,67% )
Bugün itibariyle 8.takımda misafirim.
Hoşça kalın..
Masallah canim umarım hep böyle istikrarli olursunGünaydın arkadaşlar; uyanın:)) sabah kalkar kalmaz tartıldım kilom 74.200) İnşallah 70 altınıda görmek nasip olur. 37:
1/75.200/1.32978723404%
Çok şükür ya sonunda geldingünaydınlar elmalı turtalarım cumanız mübarek olsun
güzel bir tatilin ardından evime döndüm bugün diyete tam gaz devam edicem inşallah
tatil bana toplam olarak 2 kiloya mal oldu ama hemen aldım hemende veririm inşallah
Sizde birbirinizle mi yarisiyorsunuzKonuya birden dalmış gibi oldum ama dayanamadım cevapladım..Soru cevaplamaya çok alıştım sanırsam
Öncelikle günaydın ve Cumanız mübarek olsun..
Buraya neden geldim tabikide püskütümün kilosuna bakmaya..Ayy inş. aynı kiloda kalmıştır yaa.. Aramızdaki fark çok açılmasın demi ama
Masallah 400 gr bir gündebirde kilom dün 76.300 dü
bugün 75.9
Kilo bildirimim:
24 Mayıs kilom:
Eki Görüntüle 725071
31 Mayıs kilom:
Eki Görüntüle 725074
püsküüt ( 60,1 / 59,7 / 0,4 / 0,67% )
Bugün itibariyle 8.takımda misafirim.
Hoşça kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?