Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. Takım 309. Etap***

lepistesinyavrucugu (89.5)
ipekyol (77.2)
maviyesil1999 (67)
dudujan (101.1)
ganfed(55)

7. Takım Ortalaması:%
listeyi görünce içim yeminle bir tuaf oldu canım ya korkumdan yemekte yiyemiyorm arda bey 75 düş deid oo daha 7 kilo var 75

allah razı olsun inan arayanlar sevinemeler aglayanlar ne mtl oldular sen çok hakediyorsund edyip agladılars agolsnlar allah hepinizden razı olsn işallah darısı olmayanların başına tezzamnda bgün kan testimi yenilicem işşallah bakalım neler olcak degerlerim işşallah katlanmıştır:18::18:şimdi hastaneye gitmem lazım sonra görüşrüz bebelrim benim ara sıra sizleri görmeye gelirim olurmu

***7. Takım 309. Etap***

lepistesinyavrucugu (89.5/90.4/0.9/-%1.0)
ipekyol (77.2)
maviyesil1999 (67/65,8/%1,79)
dudujan (101.1)
ganfed(55)

cnm haber beklıorum ınş artmıştır degerlerın
bu hafta listede bende olmam lazım:18:
naptın verebıldınmı hıç cnm
Hayirli sabahlar canlarim.use gitmeden kilo bildirimi yapayim hemen.gecen cumaa 67.5 olan kilomm bu sabaaahh 66.5 geldiii cok ama cok mutluyum.1 kilo kaybetmisimm... usten gelince gorusuruz inss. Optum sekerler.. hayirli cumalar herkese

cnm kutluyorum

cnm aramıza hoşgeldınnnnnnn

aramıza hoşgeldin canım
slm yavru kuslarım nasılsınızzz
karnım cok fena regl donemındeyım ıns kılo almamısımdır
iyiyim canım sen nasılsın hiç karşılaşamıyoz artık.benim tüm arkadaşlar hızla evleniyor bugünde düğüne gidecem pazarda gidecem işe kokoş geldim
canım tebrik ederim 34 kilo vermişsin az değil benimde 5 yıllık bir ilişkim var benim erkek arkadaşım normalde hiç takmıyordu ama geçen yaz evlenen arkadaşının eşinin kilo yüzünden rahim yağlaması varmış hamile kalamıyormuş bunu duydu bana baskıya başladı ben takmıştım zaten verecem bu kiloları artık 34 kloyu nasıl verdin canım?
İyi akşamlar arkadaşlar kimse yok mu?? Yarın kilo bildirimi yapacakmıyız? Buraya mı yazacağız kilolarımızı?
Canım yeni başladığınız için deneme sürüse var önümüzdeki hafta listede olacaksınız bildiğim kadarıyla:44:
Günaydın arkadaşlar; uyanın:)) sabah kalkar kalmaz tartıldım kilom 74.200) İnşallah 70 altınıda görmek nasip olur. 37:

1/75.200/1.32978723404%
Tebrik ederim canım
Hayırlı cumalar canım çabuk gelen çabuk gider hal edersin sen
özlem ve simuzer sizleride listeye dahil edeceğim ama önce saphıra kaptanımıza sormam lazım faceden yazdım cevap bekliyorum
ama sizler geçen haftaki ve bu haftaki kilonuzu yazıverin
Canım deneme süresi olduğundan önümüzdeki hafta diye listeye eklenecek diye biliyorum ama sapiş bekleyelim bir:44:
tamam canım listeye bakarım da toplantı var inş o zaman hal ederiz :)
Hayirli sabahlar canlarim.use gitmeden kilo bildirimi yapayim hemen.gecen cumaa 67.5 olan kilomm bu sabaaahh 66.5 geldiii cok ama cok mutluyum.1 kilo kaybetmisimm... usten gelince gorusuruz inss. Optum sekerler.. hayirli cumalar herkese
tebrik ederim canım
bu hafta listede bende olmam lazım:18:
2 hafta oldu mu canım ya ne çabuk geçiyor zaman

kızlr cuma günleri hastam yogun oluyor.yazamadım.ben artık asmdeki baskülü kullanmak istiyorum baskül değişikliğinde prosedür nedir bilemiyorum.burdaki kilom 86.0

***7. Takım 309. Etap***

ipekyol (77.2)
dudujan (101.1/99.8/1.3/%1.29)
ganfed(55)

geldim duducanım
kelebekolcam canım sen izindemiydin ? 2 hafta doldumu ? dolduysa izine gitmeden önceki kilon neydi şimdiki kaç ?

şeyyy
bu formu kime göndermem gerekiyorr cahilliğimi bağışlayın:)
Tatlım formun bulunduğu mesajı alıntı yapıp cevaplıyosun.. Şartları kabul ediyosun bir nevi yani.. Şartlar sana uyarsa takıma devam ediyosun şekercik

bu arada hoşbuldum:)
güzel msjlarınız için teşekkürler
34 kiloyu vermek 1 yılımı aldı
tatlı dışında herşeyi yedim yeri geldi kızartma bile yedim ama kısıtlı şekilde
birde benim bi arkadaşım var o yerken ona eşlik etmezsem darılıyo biraz kilo almamın sebebide o onun korkusundan yemek yiyorum :)

Konuya birden dalmış gibi oldum ama dayanamadım cevapladım..Soru cevaplamaya çok alıştım sanırsam

Öncelikle günaydın ve Cumanız mübarek olsun..

Buraya neden geldim tabikide püskütümün kilosuna bakmaya..Ayy inş. aynı kiloda kalmıştır yaa.. Aramızdaki fark çok açılmasın demi ama

Kilo bildirimim:

24 Mayıs kilom:

31 Mayıs kilom:

püsküüt ( 60,1 / 59,7 / 0,4 / 0,67% )

Bugün itibariyle 8.takımda misafirim.
Hoşça kalın..

adınız :cigabitli

yaşınız:24

işiniz:şimdilik part time eleman ve öğrenci

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok şey yaşadım aile içinde kilom yüzünden rencide edildim aynı sekilde yaşadığım ilişki ve arkadaşlılarda

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız :en komik olanı senin yüzün güzel boşver derler :) bizi yıllarca bu şekilde uyutmadılar mı :) ekmek yeme karpuz ye sen şimdi kilo verdin ama yine alırsın çünkü bünyen şişman:) hiçbirini önemsemedim bile ama en ağırıda eski erkek arkadaşımın seni bu kilolarınla ailemin karşını çıkaramam utanırım demişti ki benim ailesiyle tanışma gibi bi isteğim olmamıştı

boyunuz: 1.63

ilk başladığınız kilo:76.300

hedef kilonuz:59

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:isveç diyeti baya kilo verdirsede biittikten sonra gözünüz diyet falan görmüyo ama bence 3 ana 2 ara beslenip günde 1 saat yürüş yapmak gözünü hiç bi yiyecekte bırakmayıp sağlıklı beslenmek bana uzun sürede çok güzel sonuçlar aldırdı

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: şu an biraz daha kilolarımı saklayıcı şekilde giyiniyorum kendimi içinde daha rahat hissedeceğim kıyafetler giymek istiyorum

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: zayıflamak bana gerekli olan özgüveni vericeğini düşünüyorum daha mutlu olacağıma inanıyorum

Günaydın arkadaşlar; uyanın:)) sabah kalkar kalmaz tartıldım kilom 74.200) İnşallah 70 altınıda görmek nasip olur. 37:

1/75.200/1.32978723404%
Masallah canim umarım hep böyle istikrarli olursun
Çok şükür ya sonunda geldin
Sizde birbirinizle mi yarisiyorsunuz
birde kilom dün 76.300 dü
bugün 75.9
Masallah 400 gr bir günde
Kilo bildirimim:

24 Mayıs kilom:
Eki Görüntüle 725071

31 Mayıs kilom:
Eki Görüntüle 725074

püsküüt ( 60,1 / 59,7 / 0,4 / 0,67% )

Bugün itibariyle 8.takımda misafirim.
Hoşça kalın..

Tebrik ederim canim tekrar bekleriz

***7. Takım 309. Etap***

ipekyol (77.2/77.1/0.1/%0.12)
dudujan (101.1/99.8/1.3/%1.29)
ganfed(55)

Bu arada sanırım ganfed izne ayrilmisti geçen hafta kilo bildirimi varmiydi acaba bu hafta pek görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…