cnm haber beklıorum ınş artmıştır degerlerın
naptın verebıldınmı hıç cnm
cnm kutluyorum
Lepistesinyavrucugu tatlım canim sana bir teklifim olacak takım üyesi olarak.geçen sapisede sormustum ama...malum biliyorsun kaptan yardımcımız yok. Kaptanimizda musait degil.böyle uygulamalarda sıkıntı olabiliyor.sapisede teklif ettim ama gönüllü cikmadi dedi. Bana göre en musait kişi sensin.aslında zaten yapıyorsun sadece adın yok.benim net sorunum var birden kesilebiliyor kimseyi zorda bırakmak istemem.ama sana yardımcı olurum.Ne dersin tatlım
listeniz doğru tatlımMerhaba kızlar. listeyi kontrol edebilir misiniz?
***6. Takım 311. Etap***
destina_88 ( 63.8 ) İzinli
kelebek.hill ( 60 / 59.7 / 0.3 / %0.5 )
degua ( 66 / 65.6 / 0.4 / %0.6 )
mahurbeste ( 78.4 )İzinli
fulias ( 52.8 /52.5 /0.3 / % 0.57)
melikea123 ( 86.5 )İzinli
concept ( 70.4 /69.3 / 1.1 / %1.56 )
az_uz_( 84.7 / 84.4 / 0.3 / %0.35 )
fatos0808 (77/ 74 / 3 / %0.97 ) 308. Etapta izine ayrılmıştı. Geri Döndü. Kilosu 4'e bölündü
6. Takım Ortalaması: %0.51
çok sevindim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahdegerleirm artmış canım benim 470.77 çıkmış doktorumu aradım bana dönücek işşallah allahım herkeze nasip etsin işşallah beni atmayın sakın hamileydi ayrıldı ddeyin işşallah dogmdan sonra çok lazım olcak brası işşallah kendinize iyi bakın
degerleirm artmış canım benim 470.77 çıkmış doktorumu aradım bana dönücek işşallah allahım herkeze nasip etsin işşallah beni atmayın sakın hamileydi ayrıldı ddeyin işşallah dogmdan sonra çok lazım olcak brası işşallah kendinize iyi bakın
şimdi baktım 2 haftadır listede yokmuşsun kilonun yüzdesi 2 ye bölünecekcanım benizne ayrılalı 2 haftayı gecti listede olmam lazım ama cok tecrübeli değilim burda nasıl hesaplanıyor bilmiyorum.ayrılırken 87.1 miş.şimdi yeni baskülde 86.0nasıl olacak bilemiyorum.
canım benizne ayrılalı 2 haftayı gecti listede olmam lazım ama cok tecrübeli değilim burda nasıl hesaplanıyor bilmiyorum.ayrılırken 87.1 miş.şimdi yeni baskülde 86.0nasıl olacak bilemiyorum.
şimdi baktım 2 haftadır listede yokmuşsun kilonun yüzdesi 2 ye bölünecek
saphişe sordum faceden cevap bekliyorum bu tartı değişikliği için
sen kilonun yüzdesini hesaplamayı biliyormuydun ?
kusura bakmayın kızlar sizleride uğraştırdım sabah 3ü birden uyandı basküle cıkamadan zor çıktım evden hazır ayarlı baskülde varken dedim.bundan sonra bu baskülü kullanırsam bu sorunları yaşamam en azından haftaya kadar o nasıl olacak formdan araştırır öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?