Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne guzel yapmıssın ıste cnm

slmlar bayanlar
yarından itibaren bene burdayım
biraz azime ihtiyacım var bana destek olun yarından itibaren yürüyüşe başalıyorum ne yediğimi yazarım iyi geceler :)
cnm buyur gelll,yuruyus en ıyısıdır..ıns bızımle kılo verırsın
belkıde pasanın hamıle olcagını duycaktın ondan oyle gormussundur
aman takma herkes kendıne gore laf eder

herşeyde bir hayr var derler.hafif gribal enfeksiyon geciriyorum ve bu benim iştahımı kapattı.bunu fırsat bilip tatlı krizlerinden kurtulmanın tam zamanı.

kendimi tanıtayım
ben 24 yaşında hayatı kilo problemleriyle geçmiş biriyim:)
5 yıllık bir erkek arkadaşım oldu onunla ilişkimiz baya problemliydi.
ilişkimizn 5 yılı boyunca kilomu benden çok saplantı haline getirmişti:)
beni zayıflatmak için her yolu denedi ama olmadı
ve daha sonra ayrıldık ayrılık acısını tatlıyla dindirmeye çalıştım ve 80 olan kilom 96 ya vurmuştu
etrafımda beni görenler inanamıyodu
sonra bi gün kalktım yediklerimi azaltarak yürüş yaparak 34 kilo civarı bi kilo verdim
ama ısrarlar ve sınavlara çalışmakla bi 14 kilosunu almışım malesef
suan 76.300 üm
daha fazla kendimi bırakmadan bu kezz 59 kiloya gelip korumaya geçmek istiyorum
umarım hep beraber bu süreci kilocuklara elveda diyebiliriz :)
hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum :)

Merhaba sende hoşgeldin. Bende takımda yeniyim hafta sonu katıldım takıma.Yaşımız ve Kilomuzda aynı sayılır) ama bu aralar tartıda 1-2 kilo vermiş görünüyorum ve inanmıyorum uzun zaman sonra ilk defa kendimi 75'in altında gördüm bu hafta. Umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtuluruz.

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar kimse yok mu?? Yarın kilo bildirimi yapacakmıyız? Buraya mı yazacağız kilolarımızı?

Bugünkü mönüm;

07:00 2 tane kayısı
08:00 süt ilaveli k-fileks
12:30 6 yemek kaşığı patlican yemeği
17:00 1 kayısı
18:00 1 levrek,yarım kibrit kutusu büyüklüğünde somon,4 kaşık bulgur pilavı,salata
Şu anda 5-10 tane kadar antep fıstığı

3 litre su
2 fincan sade türk kahvesi

Egzersizler;

08:50 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 dakika dambıllarla yanlara eğilme hareketi

09:45 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 dakika dambıllarla yanlara eğilme hareketi

21:30 15 dakika kondisyon bisikleti
15 dakika koşu bandında yürüyüş

Öğleden sonrada çarşıda 2-3 saat yürüdük:)))

Son düzenleme:
slm yavru kuslarım nasılsınızzz
karnım cok fena regl donemındeyım ıns kılo almamısımdır
İns canim ya iyi gidiyordun dikkat et
herşeyde bir hayr var derler.hafif gribal enfeksiyon geciriyorum ve bu benim iştahımı kapattı.bunu fırsat bilip tatlı krizlerinden kurtulmanın tam zamanı.
Hadi bakalım kelebekcim...bende ilacını bekliyorum ins
Waaw tebrik ederim canim 34 kilo az buz degil..nasıl verdin bu 34 kiloyu biraz bahsedermisin hangi yolları izledin nelere dikkat ettin.şu an boyun kaç..anladigim kadarıyla ya ogrencisin ya da bitirmiş sınav hazırlığı yapıyorsun
İyi akşamlar arkadaşlar kimse yok mu?? Yarın kilo bildirimi yapacakmıyız? Buraya mı yazacağız kilolarımızı?
Liste buraya ekleniyor canim ama yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi var kurallarda okumussunuzdur
Canim şu jillian nedir bshsedermisin

Liste buraya ekleniyor canim ama yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi var kurallarda okumussunuzdur

Evet okudum yarın 1 hafta oluyor sanırım.Hafta sonu katıldım takıma.
Canim şu jillian nedir bshsedermisin

jillian içerisinde cardiyo,stretching ve karın hareketlerinden oluşan 27 dakikalık videolardan oluşan bir egzersiz programı. 3 levelden oluşan 3 video var her video 10 gün yapılacak.

Bu hafta çook yogunum.Yarın kursum tatile girecek inş.Öğrencilerin diplomaları,evrak işlemleri vs fırsat bulamadım girmeye.Yarın kaça kadar kilo bildirimi yapmamız lazımdı?.Yarın son gün öğrencilerle veda günü tertip edicez kısmetse inş yogunluktan kilo bildirimi yapmayı unutmam Yarından itibaren daha düzenli yazıcam inş.Topiğimizi canlandıralım destek olalım birbirimize,çok sakin burası.Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum..İnş tartılar yüzümüze giler yarın iyi geceler canlar...

Günaydın arkadaşlar; uyanın:)) sabah kalkar kalmaz tartıldım kilom 74.200) İnşallah 70 altınıda görmek nasip olur. 37:

1/75.200/1.32978723404%

Son düzenleme:
günaydınlar elmalı turtalarım cumanız mübarek olsun
güzel bir tatilin ardından evime döndüm bugün diyete tam gaz devam edicem inşallah
tatil bana toplam olarak 2 kiloya mal oldu ama hemen aldım hemende veririm inşallah

Günaydın arkadaşlar; uyanın:)) sabah kalkar kalmaz tartıldım kilom 74.100) İnşallah 70 altınıda görmek nasip olur. 37:
günaydın özlemcim inşallah tez zamanda ve sağlıklı bir şekilde görürsün 6 ları
tanışamamıştık bundan sonra kaynaşırız bolca

hoşgeldin canım takımımıza takım kuralları sayfanın başında formu doldurmayı unutma
o kadar kiloyu vermişsin tekrar verirsin yeterki iste

***7. Takım 309. Etap***

lepistesinyavrucugu (89.5)
ipekyol (77.2)
maviyesil1999 (67)
dudujan (101.1)
ganfed(55)

7. Takım Ortalaması:%

özlem ve simuzer sizleride listeye dahil edeceğim ama önce saphıra kaptanımıza sormam lazım faceden yazdım cevap bekliyorum
ama sizler geçen haftaki ve bu haftaki kilonuzu yazıverin

***7. Takım 309. Etap***

lepistesinyavrucugu (89.5/90.4/0.9/-%1.0)
ipekyol (77.2)
maviyesil1999 (67)
dudujan (101.1)
ganfed(55)

7. Takım Ortalaması:%

şimdi hazırlanmam lazım gidip kan vericem tiroidlerim ne durumda bakalım birde hala regl olmadım onada baktırıyım evde test alıp yapmadım amannn nasıl olsa bişey yoktur diye
duducanım liste kontrol sende ben gelirim inşallah

günaydın özlemcim inşallah tez zamanda ve sağlıklı bir şekilde görürsün 6 ları
tanışamamıştık bundan sonra kaynaşırız bolca
İnşallah tez zamanda o kadar çok istiyorum ki bunu.Tabi fırsat oldukça tanışır kaynaşırız:))

özlem ve simuzer sizleride listeye dahil edeceğim ama önce saphıra kaptanımıza sormam lazım faceden yazdım cevap bekliyorum
ama sizler geçen haftaki ve bu haftaki kilonuzu yazıverin

Geçen hafta 75.200'düm bugün 74.200:)
1/75.200/1.32978723404%

Umarım test sonuçlarında istediğin gibi çıkar.

Hayirli sabahlar canlarim.use gitmeden kilo bildirimi yapayim hemen.gecen cumaa 67.5 olan kilomm bu sabaaahh 66.5 geldiii cok ama cok mutluyum.1 kilo kaybetmisimm... usten gelince gorusuruz inss. Optum sekerler.. hayirli cumalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…