ne guzel yapmıssın ıste cnmKimsecikler yokmu kızlar?) Evde olmadığımız için akşam yemeği yiyemedim.eve gelince o saatte ağır yemekler yememek adına akşamı hafif bir şekilde k-fileksle geçiştirmek zorunda kaldım.
Başım ağrıdığı içinde bugünü egzersiz yapmadan bitirecem sanırım( Herkese iyi gecelerr...
cnm buyur gelll,yuruyus en ıyısıdır..ıns bızımle kılo verırsınslmlar bayanlar
yarından itibaren bene burdayım
biraz azime ihtiyacım var bana destek olun yarından itibaren yürüyüşe başalıyorum ne yediğimi yazarım iyi geceler :)
belkıde pasanın hamıle olcagını duycaktın ondan oyle gormussundurherkese günaydın.
paşam çok sevindim.hadi hayırlısı inşallah kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın.daha dün gibiydi burda hamile oldugumu yazmıstım zaman cabuk geciyor.sormayın ya rüyamda yine hamileydim..nasıl sıkıntı yaptım.rabbim olmayanlara isteyenlere nasip etsin benim kuzularımazda hayırlı uzun ömür versinde ben noktayı yokmus olayım.
aman takma herkes kendıne gore laf ederşifayı kapmısım dudujanım.sabah sabah münasebetsiz hastalarda moralimi bozdu.ptesi çarşamba saat 3den sonra yatalak lohusa vs için ev lere muayeneye gidiyoruz.dün ben gidince gelen hasta ortalıgı ayaga kaldırmıs,geliyorum bu dr hep yok die.söz meclisten dışarı ama yahu bir devlet memuru kafasına göre ortalıktan kaybolamaz heralde.moda haline geldi sağlık personeline sorun cıkartmak.
Merhaba sende hoşgeldin. Bende takımda yeniyim hafta sonu katıldım takıma.Yaşımız ve Kilomuzda aynı sayılırkendimi tanıtayım
ben 24 yaşında hayatı kilo problemleriyle geçmiş biriyim:)
5 yıllık bir erkek arkadaşım oldu onunla ilişkimiz baya problemliydi.
ilişkimizn 5 yılı boyunca kilomu benden çok saplantı haline getirmişti:)
beni zayıflatmak için her yolu denedi ama olmadı
ve daha sonra ayrıldık ayrılık acısını tatlıyla dindirmeye çalıştım ve 80 olan kilom 96 ya vurmuştu
etrafımda beni görenler inanamıyodu
sonra bi gün kalktım yediklerimi azaltarak yürüş yaparak 34 kilo civarı bi kilo verdim
ama ısrarlar ve sınavlara çalışmakla bi 14 kilosunu almışım malesef
suan 76.300 üm
daha fazla kendimi bırakmadan bu kezz 59 kiloya gelip korumaya geçmek istiyorum
umarım hep beraber bu süreci kilocuklara elveda diyebiliriz :)
hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum :)
İns canim ya iyi gidiyordun dikkat etslm yavru kuslarım nasılsınızzz
karnım cok fena regl donemındeyım ıns kılo almamısımdır
Hadi bakalım kelebekcim...bende ilacını bekliyorum insherşeyde bir hayr var derler.hafif gribal enfeksiyon geciriyorum ve bu benim iştahımı kapattı.bunu fırsat bilip tatlı krizlerinden kurtulmanın tam zamanı.
Waaw tebrik ederim canim 34 kilo az buz degil..nasıl verdin bu 34 kiloyu biraz bahsedermisin hangi yolları izledin nelere dikkat ettin.şu an boyun kaç..anladigim kadarıyla ya ogrencisin ya da bitirmiş sınav hazırlığı yapıyorsunkendimi tanıtayım
ve daha sonra ayrıldık ayrılık acısını tatlıyla dindirmeye çalıştım ve 80 olan kilom 96 ya vurmuştu
sonra bi gün kalktım yediklerimi azaltarak yürüş yaparak 34 kilo civarı bi kilo verdim
suan 76.300 üm
Liste buraya ekleniyor canim ama yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi var kurallarda okumussunuzdurİyi akşamlar arkadaşlar kimse yok mu?? Yarın kilo bildirimi yapacakmıyız? Buraya mı yazacağız kilolarımızı?
Canim şu jillian nedir bshsedermisinBugünkü mönüm;
07:00 2 tane kayısı
08:00 süt ilaveli k-fileks
12:30 6 yemek kaşığı patlican yemeği
17:00 1 kayısı
18:00 1 levrek,yarım kibrit kutusu büyüklüğünde somon,4 kaşık bulgur pilavı,salata
Şu anda 5-10 tane kadar antep fıstığı
3 litre su
2 fincan sade türk kahvesi
Egzersizler;
08:50 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 dakika dambıllarla yanlara eğilme hareketi
09:45 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 dakika dambıllarla yanlara eğilme hareketi
21:30 15 dakika kondisyon bisikleti
15 dakika koşu bandında yürüyüş
Öğleden sonrada çarşıda 2-3 saat yürüdük:)))
Liste buraya ekleniyor canim ama yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi var kurallarda okumussunuzdur
Canim şu jillian nedir bshsedermisin
günaydın özlemcim inşallah tez zamanda ve sağlıklı bir şekilde görürsün 6 larıGünaydın arkadaşlar; uyanın:)) sabah kalkar kalmaz tartıldım kilom 74.100) İnşallah 70 altınıda görmek nasip olur. 37:
kendimi tanıtayım
suan 76.300 üm
İnşallah tez zamanda o kadar çok istiyorum ki bunu.Tabi fırsat oldukça tanışır kaynaşırız:))günaydın özlemcim inşallah tez zamanda ve sağlıklı bir şekilde görürsün 6 ları
tanışamamıştık bundan sonra kaynaşırız bolca
özlem ve simuzer sizleride listeye dahil edeceğim ama önce saphıra kaptanımıza sormam lazım faceden yazdım cevap bekliyorum
ama sizler geçen haftaki ve bu haftaki kilonuzu yazıverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?