Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada mehalim güle güle , ağız tadınla otur canım yeni evinde .....

Günaydın ama acı bir günaydın. Aebenim sende hoş geldin canim .ne güzel eski arkadaşlar bir araya toplandık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aeben takimimizda misin dogru anladim di mi ? oyleyse hosgeldin tekrar seni gormek cok guzel :)

ahah kotu haberleri hic sormayin icim yaniyor dunden beri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar gününüz aydın olsun demek istiyorum ama malesef hepimizin içi karardı..baş ağrısından uyku uyuyamadım kendime gelemedim...bugün böyle hiç bir şey yokmuş gibi paylaşım yapmak istemiyorum beni affedin..kendimi işime verip günü geçireyim...akşama kafamı toparlarsam gelirim...hoşkalın..

Ben de aynı durumdaym mehalim.. Bugün sanki gök üzerime çökmüş o kadar mutsuzum ki. Birilerinin evladı babası abisi kardeşi öldü, bu ülkemizin ayıbı bugün gülemem

Son düzenleme:

Ben kilo bildirimiyle birlikte başlayacağım kilomu o gün söylerim tam olarak yani yarın. Bugün de yediklerimi azaltacağım , yarına hazırlık çünkü akşam bir doğumgünü partisine katılacağım mecburi, orda rahat davranayım bari ...

Merhaba canım seni görmek çok güzel... Yine eski dostlar bir aradayız ...

Haklısın ablacım. Bizler de çok paylaşım yapmayız zaten. Boğazımızda bir düğüm, kiloyu konuşmak zor olsa gerek... Hepimizin acısı ben de çok kötü bir gece geçirdim. Ölenlerin hepsine rahmet olsun

takmlarin yeniden acilmasi cok iyi olmusss

saglikli zayiflamalar

takmlarin yeniden acilmasi cok iyi olmusss

saglikli zayiflamalar

teşekkürler arkadaşım inşallah hepimiz için iyi olur

herkese merhaba
dün misafirim vardı kahvaltıya yazmıştım. öğleden sonraya kadar burdalardı. sonra da ev işi toprak falan derken akşam sızıvermişim.. ama iyi haber diyetmi hiç bozmadım.. 2 gündür iyi gidiyorum şükür

arkadaşlarım bugun hedef kilolarımızı yazalım. eger mümkünse cuma günü başlayalım listeye. ne kadar erken o kadar iyi

Son düzenleme:
sevgili takımcım... sizinle buluşmaya başladığımdan beri yediğime dikkat edip yürüyüşümü fazlalaştırmış bulunmaktayım... fakat her şeyi son gün yapmayı hayat felsefesi haline getirmiş abuk bir bünyem olduğu için doğru düzgün bir diyet ve düzenli spora cuma günü başlayacağım sinyalini alıyorum beynimden...

iki gündür kesinlikle tv açılmıyo evde çünkü medyada gerçekler yansıtılmadığına inanıyorum bu yüzden iki gündür kendimi işime gömmüş bulunmaktayım..dua edip üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimden malesef çok üzgünüm..yaşadığımız ülkenin için de bulunduğu kaos beni çok ürkütüyor bu yüzden kabuğumdayım şu sıralar..burayada gelmeyi sizin gibi çok istesem de içim elvermiyor malesef çok üzgünüm..

kallisim aebenden haberin yok muydu senin? ben de seninle konsutu da takıma geliyor diye algılamıştım. gelse de çözse şu işi

ben de unutmuşum yahu buraları.. alıntıdır düzenlemedir falan ay nolmuş bize çok ayrı düşmüşüz

bijom günaydın canım..listeye girmeye değilde hazırlanmaya başlasak bu cuma daha iyi olmazmı..haftaya listeyi sunarız..birde şey soracağım..hedef kilo derken tüm yarışmada olduğumuz süre boyunca o hedefmi olacak yani mezuniyetimizi sağlayacak bir rakammı söylemeliyiz ben hala kuralları okumadımda..

yok bijom yaa haberim yok mehalim söylemiş sanırım geri dödüğümüzü de aebenin mesajı bana acaba dedirtti :) bekleyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…