Günaydın arkadaşlar dünden beri acı haberleri galip ediyorum buraya bakmaya fırsatım henüz oldu . Gerçekten çok üzgünüm ölü sayısı 200 leri buldu ve bir o kadar mahsur kalanlar var içeride. Öfkeliyim üzgünüm umutsuzum saymakla bitmez.allah ailelerine sabır versin sebep olanları kahretsin ne denebilir başka bilmiyorum ( soma daki elim kazadan bahsediyorum)
gunaydinlar :sly:
bugun yuruyuse gitmedim yani bugun baslamadim cunku az sonra kahvaltiya misafirim gelecek..
biz de artik yavastan yediklerimizi yazsak diyorum. takim kurallarimizi da olusturalim ve starti verelim...
oncelikle herkes hedef kilosunu yazsin bugun olur mu...
kallisim arkadaslarin gelecekti geliyorlar mi? tanisalim hedef kilolarini da alalim son kurbanlarimizin
Merhaba kızlar
mehalim kapıyı tıklattı bende geldim .... ben hep buralardayım zaten hi gitmedimki :).....
eski dostları görmek çok güzel..
bugün hepimizin üzüntüsü var :26: akşam bir umut diyordum .. ama sabah kayıp sayısı vede içerdeki insanlar..................bogazım dügümleniyor :26:
Günaydın ama acı bir günaydın. Aebenim sende hoş geldin canim .ne güzel eski arkadaşlar bir araya toplandık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar gününüz aydın olsun demek istiyorum ama malesef hepimizin içi karardı..baş ağrısından uyku uyuyamadım kendime gelemedim...bugün böyle hiç bir şey yokmuş gibi paylaşım yapmak istemiyorum beni affedin..kendimi işime verip günü geçireyim...akşama kafamı toparlarsam gelirim...hoşkalın..
takmlarin yeniden acilmasi cok iyi olmusss
saglikli zayiflamalar
aeben takimimizda misin dogru anladim di mi ? oyleyse hosgeldin tekrar seni gormek cok guzel :)
ahah kotu haberleri hic sormayin icim yaniyor dunden beri
ben de öyle algıladım bijom...bakalım sonuç nedir :)
alıntı özürlü olmuşum aebenimdende yapmıştımda yolda düşmüş onun alıntısı ...
.
takmlarin yeniden acilmasi cok iyi olmusss
saglikli zayiflamalar
kallisim aebenden haberin yok muydu senin? ben de seninle konsutu da takıma geliyor diye algılamıştım. gelse de çözse şu işi
ben de unutmuşum yahu buraları.. alıntıdır düzenlemedir falan ay nolmuş bize çok ayrı düşmüşüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?