Amaninnn başıma geleni sormayın benim küçük kız ofise geldi .tabi boş gelmedi babasıyla tatlı almışlar 1 dilim baklava yuvarlandı gittiiiii😂😭😢😥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar ..
Sabah kizima okuldan izin almak icin erken cikmistim . Birazda kizilayda dolandik. Sonrada spora gectim .. Pestilim cikmis durumda biraz yatsam iyi olacak.
Menumu yazip az yatayim .
Sabah .8.30
Pirinc salatasi .
Oyleyin .12.30
1 porsiyon kofte .
Patlican kozleme .
15kadar kiraz.
Aksam 17 de .
Pirinc lapa . Yogurt . Dom. Sal.
Ama doygunluk gelmedi . Tuzda az olunca canim tuzlu cekti . 1 kepcede mercimek corbasi ...
Bunca sey ustune hala canim tuzlu kraker istiyor . Sebebinide biliyorum aslinda saunada terle giden tuzu geri istiyor vucud :))
3 lt yakin su .
1 saat normal yuruyus 40dk kosu bandinda yuruyus .1saat havuzda tepinme :) sonrasindada sauna .
Disarda oldugumdan lapayi tam yapamadim . Bakalim sabah baskul ne diycek .
yav kütahya öldürdün beni o ne güzel pastadır oof of bütün gün tatlı tatlı diye öldüm resmen, buraya bakmamla krizimin tavan yapması bir oldu. inan oturur hepsini yerim elimde olsa şu an
tartıda birkaç yüz gram artı çıkıyorum diye bugün sadece ve sadece corba içtim. karnım aç midem fena kafam bozuk bana tatlı getirin
bugün...
sabah: 1 haşlanmış yum, birkaç zeytin
ara: 1 kupa şehriyeli tavuk suyu çorba
öğlen: 1 kupa şehriyeli tavuk suyu çorba
ara: 1 kupa şehriyeli tavuk suyu çorba
az önce: 1 kupa şehriyeli tavuk suyu çorba
2 litreyi geçti su.. bir sürü de çay..
bilmiyorum ki, inşallah güzel olurMenümü yazayım kızlar.
Sabah 1/2 muz - akşamdan yumurta haşlasana bidenem. sabah kalkıp 1 dilim ekmekle yersin hemen yarım dakikanı alıryine de kötü demiyorum ama..
Kahve
Öğlen .
Bir kaşık bulgur pilavı 1 kaşık patlıcanlı et emeği cacık - patlıcanlar kızartılmamışsa güzel
aktivya 1 külah dondurma - ne diyim bilemedim :26: passss
akşama bişi yermiyim bilmiyorum bu aralar akşamları canım yemek istemiyor varsa 2-3 dilim karpuz yada 3-5 kiraz gibi geçiştiriyorum. - bugün meyveyle veya yoğurtla geçiştirirsen yarına faydası olur hayatım
1.5 l su .
ve yürümedim henüz eve geç geldim canım hiç istemedi inşallah akşam yürürüm
bakalım yarın ne olacak
ÇorbaÇorba Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba bla bla bala
Benimdetartıda oynamak yokçok canım sıkılıyor
yap yap ben de yaparim arada. cikip markete gitmeye usendim yoksa ben de tavuk yumurta yogurt takilicaktim. tarti ertesi gune farkediyor bir de bol su icersen..
disin nasil oldu bu arada ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nerde bu millet 😔
çikolatam aşırı açlık hissettim ama normal yemeğimin dışında bir şey yemeyi düşünmedim neyse ki dışardayken ben daha güzel sağlıklı şeyler seçebiliyorum ya kocaman bir salata yada dün olduğu gibi bir kaç ızgara köfte ...evde olunca daha çok karbonhidrat düşünüp yapasım geliyor..Vücut arada oynar böyle oyunlar kallisim. Bazen iştahım öyle bir açılır ki fil yiyecek duruma gelebilirim. Kandır mideyi böyle durumlarda başabilirsin..En az hasarla atlatman dileğiyle :)
çok güzel anlatmışsın canım ben de bugün yeme yapma dedim sonra çıkınca üzüldüm yani burda eleştiri yapmak çözüm değil asıl çözüm eşlerimize anlatmak..Canım bu duruma kalıcı bir çözüm bulmalısın böyle olmaz olan sana oluyor gerekirse eşini çocuklarını karşına alıp ciddi bir konuşma yapmalısın. Diyette old zaten zorlandığını onların desteğine ihtiyacın old birde onlar böyle yaptığında dahada zorlandığını iyice kafalarına sokmalısın onlar istediği herşeyi senden uzakta dışarda yemeleri gerektiği vs aksi taktirde sen ilerleme sağlayamazsın canım lütfen düşün bunu
havadan şekerim bijomda öyle sanırım çocuk var hava berbat offf benim bile iş yapasım gelmiyor...yok canım Allaha şükür canımı ıkan bişi yok benimkisi rahat batmadarlandım birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?