Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offff mersam yaaaa her gün yeme şu tatlıyı matlıyı...sabahları reçel yiyosun diyet ama olsun....üzülüyorum bak çok kaçamak yapıyorsun...huna bir dur demen gerek..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltı
dukan ekmek 2 dlm
peynir
5 zeytin 3 dlm salam

ara
sütlü kahve

öglen
3ymk lor+2 yumurta ile omlet
250 ml yagsız ayran

akşam
4 ymk yagsız yogurt

akşam acıkırsam süt içerim tarçınlı

Selamlar ..

Sabah kizima okuldan izin almak icin erken cikmistim . Birazda kizilayda dolandik. Sonrada spora gectim .. Pestilim cikmis durumda biraz yatsam iyi olacak.

Menumu yazip az yatayim .

Sabah .8.30
Pirinc salatasi .

Oyleyin .12.30
1 porsiyon kofte .
Patlican kozleme .

15kadar kiraz.

Aksam 17 de .
Pirinc lapa . Yogurt . Dom. Sal.
Ama doygunluk gelmedi . Tuzda az olunca canim tuzlu cekti . 1 kepcede mercimek corbasi ...

Bunca sey ustune hala canim tuzlu kraker istiyor . Sebebinide biliyorum aslinda saunada terle giden tuzu geri istiyor vucud :))

3 lt yakin su .
1 saat normal yuruyus 40dk kosu bandinda yuruyus .1saat havuzda tepinme :) sonrasindada sauna .

Disarda oldugumdan lapayi tam yapamadim . Bakalim sabah baskul ne diycek .

sporuna agzım açık kaldı

Enerjimin son damlalariyla bunu size yaziyorum uyumak yada bayilmak üzereyim dün yoksa bugunmu iste carsambaden beri 0 uyku dun gece diyetimi bozmadım 2. 3 defa sofra kuruldu kalkti neler vardi yemedim güzel bi geceydi sabah pizza kek yaptirildim evin kucuk beyleri icin rutin oda sabahladiysam ben hopp mutfaga gene yemedim sonra 1 saat otobus bekledim yarim saat akrobatik hareketlerle yikilmadan ezilmeden bizim mahalleye ulastım sonra bir pasta istegi daha yarinki veda partisi icin pastaci bası ben titreyek islanarak alisveris ve hayatimin en dev pastasini yaptim vee yolda bayilmadan eve attim kendimi simdi tek hayalim bi dus alip kış uykusuna yatmak bugün hic bisey yiyemedim yarin bisiler yapmam lazim iş kötüye gidiyor istah 0 hasta olacam artık iste pizzanin kopan parcasi pastanin kremanin tadi ayikladigim çilegin asimetrik kısmi falan sayilirsa yedigim bunlar ha 2 bardak soguk cay ictim çok uykum var daha yemek yapmam lazım ben kaçar öpüldünüz
biraz rutuş istiyor canı çeken yarın buyursun gelsin 7 8 kilo var sanırım zor kaldirdik dolaba neyseki arkadaşın evinde yaptım benim gectigim mutfak kendine biraz zor gelir zavalli arkadasim baya bulaşık yikayacak ( oyy ufaklıgın ayacıklarida çıkmış bacaklarimda yapışık iş yaptık sıpaaaa

Son düzenleme:
yav kütahya öldürdün beni o ne güzel pastadır oof of bütün gün tatlı tatlı diye öldüm resmen, buraya bakmamla krizimin tavan yapması bir oldu. inan oturur hepsini yerim elimde olsa şu an

tartıda birkaç yüz gram artı çıkıyorum diye bugün sadece ve sadece corba içtim. karnım aç midem fena kafam bozuk bana tatlı getirin

bugün...
sabah: 1 haşlanmış yum, birkaç zeytin
ara: 1 kupa şehriyeli tavuk suyu çorba
öğlen: 1 kupa şehriyeli tavuk suyu çorba
ara: 1 kupa şehriyeli tavuk suyu çorba
az önce: 1 kupa şehriyeli tavuk suyu çorba

2 litreyi geçti su.. bir sürü de çay..

Son düzenleme:
Menümü yazayım kızlar.

Sabah 1/2 muz

Kahve

Öğlen .
Bir kaşık bulgur pilavı 1 kaşık patlıcanlı et emeği cacık

aktivya 1 külah dondurma

akşama bişi yermiyim bilmiyorum bu aralar akşamları canım yemek istemiyor varsa 2-3 dilim karpuz yada 3-5 kiraz gibi geçiştiriyorum .

1.5 l su .
ve yürümedim henüz eve geç geldim canım hiç istemedi inşallah akşam yürürüm

bakalım yarın ne olacak

Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba bla bla bala

Benimdetartıda oynamak yok çok canım sıkılıyor

bilmiyorum ki, inşallah güzel olur hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba Çorba bla bla bala

Benimdetartıda oynamak yok çok canım sıkılıyor

1 hafta çorba içmicem

toprağı bisikletiyle dışarı çıkarayım az. bu saatlerde iyice kafayı yiyo sıkıntıdan. hem de zaman geçsin hemen yarın olsun kahvaltı edeyim :)))))

1 tur attık yağmur başladı, şanssızız zaten ezelden

Son düzenleme:
bıjom haklısın bugun benimde aklıma geldi. yumurtayı akşamdan haşlıcam o zaman kolay olur. protein işini bende yapcam bi gün bakalım .
Yok canım patlıcanlar kızarmış değildi.
burger kingde görünce nasıl olduysa bi baktım elimde külah kriz anı oldum snırım . 2-3 gündür kendimi çok aç hissediyorum bende zorlanıyorum yalan yok .
gram bari olsun yarın tartıda farklılık görmem lazım yoksa çok demoralize oluyorum

yap yap ben de yaparim arada. cikip markete gitmeye usendim yoksa ben de tavuk yumurta yogurt takilicaktim. tarti ertesi gune farkediyor bir de bol su icersen..

disin nasil oldu bu arada ?

Son düzenleme:

yarın okulun haftaya öğlen menüsünü öğreneyim sevmediğim yemeğin old bir günde veya protein old günde bunu denicem kafama koydum .
karatay diyetide protein beslenmesi. 1 ay yapmıştım ben 5 kg vermiştim öyle hiç ara yok tıka basa yiorsun ve doyuyorsun

çok bunalım hissediyorum bugun kendimi şu an yani neden bilmiyorum arad böle oluyor :44: bu nednelede aklımda hep yemek var tatlı var pasta var. onlardan uzak kaldıkçada bu berbat ruh halim artıyor

ah neden hayatim oylesine mi geldiler yoksa bisey mi var?

valla ben de cok bunalim hissediyorum su an.. yemekle isi olmayan adam aksam vakti saat 9 da bana 2 tava patates kizarttirdi. simdi de salonun ortasinda ogluyla mutlu mesut yiyorlar. kokusu da evi sardi oyy nerelere kaçam :banghead:

Vücut arada oynar böyle oyunlar kallisim. Bazen iştahım öyle bir açılır ki fil yiyecek duruma gelebilirim. Kandır mideyi böyle durumlarda başabilirsin..En az hasarla atlatman dileğiyle :)
çikolatam aşırı açlık hissettim ama normal yemeğimin dışında bir şey yemeyi düşünmedim neyse ki dışardayken ben daha güzel sağlıklı şeyler seçebiliyorum ya kocaman bir salata yada dün olduğu gibi bir kaç ızgara köfte ...evde olunca daha çok karbonhidrat düşünüp yapasım geliyor..

çok güzel anlatmışsın canım ben de bugün yeme yapma dedim sonra çıkınca üzüldüm yani burda eleştiri yapmak çözüm değil asıl çözüm eşlerimize anlatmak..
ben eşimi anlattım suçladım ama allahı var asla tatlıydı bilmemneydi getirmez yiyecem diyede tutturmaz..eti sever mangalı sever... makarnayı sever...neyse ki iki gündür sorunsuz gidiyoruz bakalım ..şimdi birde benim hazırlıklarım var ya aşırı stresliyim biliyor önüne peynir ekmek koysam başka bir şey istemez

yok canım Allaha şükür canımı ıkan bişi yok benimkisi rahat batma darlandım birden
havadan şekerim bijomda öyle sanırım çocuk var hava berbat offf benim bile iş yapasım gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…