Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sizin yediklerinizi okudum ama alıntı yapmadım yoksa akşamı yapıcam işim kalacak yine çok üzgünüm

ama ben dünümü yazayım sizin emin ellerinize bırakayım..

sabah nesfit: ama nasıl saldırdım hatırlamıyorum nasıl bir açlıkla uyandım..

öğlen dışardaydım yine aşırı aşırı acıktım eve dönmeme çok vardı 4 tane ızgara köfte yanında ayran

akşam 2-3 kaşık pilav
saısını bilmiyorum cidden çok yedim karrışık ızgara her şeyden iki parça yedim sanırım... bol salata...
2 kadeh şarap

Kallisim valla bidaha vermidon aldım az uyudum hafifledi şu anda sesi yok akşam geç vakit old için eşim karanfil yağını bulamadı şu anda sesi yok ama naçar gidicem doktora böyle olmuyor.

Kardeşler arasındaki küslük beni çok üzüyor aynı anadan babadan olupta bir sebepten düşman gibi olmak gerçekten beni kahrediyor bizde 3 kardeşiz 2 kız bi oğlan en küçüğümüz erkek. Şu anda ailem ve kız kardeşim erkek kardeşimi sildiler çok yanlış yaptı hemde çokkkk ((( ama ben sildim diyemiyorum beddua edemiyorum ona bişi olsa yine benim canım yanar. 3 günlük dünya diyorum .
Kızmayın bana samimiyetinize güvenerek yazıyorum bunları düşünün yarın bir gün ölüm haberi gelse içiniz yanmayacak mı küs gittik diye üzülmeyecek misiniz. Evet affetmek bazen çok ama çok zor biliyorum ama bi kez düşünün ya sahip olduğumuz gururun inadın gerçekte bize ne faydası var. Bende kindar biriyimdir karakter olarak ama ölümü düşündükçe tüm kin duyduklarıma içim ısınıyor konuşmasında eskisi gibi olmasamda kendim için affediyorum hatrım için sizde bir kez düşünün muckss

çok zor bir durum canım . dediğin gibi onlara bişey olsa yine senin için cız edecek . kardeşler arası küslüğü bir nevi anlarım ama anneye karşı olan küslük bana çok manasız geliyor eşimin abisi yaklaşık olarak 3 yıldır kv.me küs ne arıyor ne soruyor şahsen bende bir anne olarak çok üzülüyorum kv için oda belli etmesede eminim çok üzülüyordur . ne kadar kötüde olsa anne ya küsülürmü hiç

ne güzel yazmışsın
bend eerkek kardeşime yıllarcaa küstüm darıldım , ama başına gelen felaketten sıyırıp almak bana düştü bir abla olarak
şimdi evleid barkladıı, o iyi olsun yeter diyorummm
ama kardeşime dair ya ölürse diye bir korku hep içimde ,

ay töbe yarabbi neyseee dagılalımm bu konudann

Amaninnn başıma geleni sormayın benim küçük kız ofise geldi .tabi boş gelmedi babasıyla tatlı almışlar 1 dilim baklava yuvarlandı gittiiiii😂😭😢😥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yav elif abla afedersin ama enişte hakatten sopalık

Vücut arada oynar böyle oyunlar kallisim. Bazen iştahım öyle bir açılır ki fil yiyecek duruma gelebilirim. Kandır mideyi böyle durumlarda başabilirsin..En az hasarla atlatman dileğiyle :)

Kardeş sevgisi başka.. Kardeşlerim bir yana dünya öbür yana benim için. Ben en büyükleriyim o yüzden hep bir sahiplenme duygusu içindeyim onları.. Ne olsa da affediyor insan eninde sonunda

Son düzenleme:
Vet arkidişler bugün protein yiyorum. Süresi sınırı yok o yüzden detaylı menü yazmayacağım kütahyamın bilgisine tartıldım da bu sabah bakalım protein ne kadar farkettirecek..

Canım bu duruma kalıcı bir çözüm bulmalısın böyle olmaz olan sana oluyor gerekirse eşini çocuklarını karşına alıp ciddi bir konuşma yapmalısın. Diyette old zaten zorlandığını onların desteğine ihtiyacın old birde onlar böyle yaptığında dahada zorlandığını iyice kafalarına sokmalısın onlar istediği herşeyi senden uzakta dışarda yemeleri gerektiği vs aksi taktirde sen ilerleme sağlayamazsın canım lütfen düşün bunu

Vet arkidişler bugün protein yiyorum. Süresi sınırı yok o yüzden detaylı menü yazmayacağım kütahyamın bilgisine tartıldım da bu sabah bakalım protein ne kadar farkettirecek..

Şu protein işini birde bana anlatın kızlar nasıl oluyor gerekirse okula evden yemek hazırlar götürürüm

Şu protein işini birde bana anlatın kızlar nasıl oluyor gerekirse okula evden yemek hazırlar götürürüm

hep protein yiyorsun cnm gün içinde
et,tavuk,süt,yogurt,peynir
meyve sebze yok ekmekhele hiç yok

mesela sabah yumurta peynir
öglen tavuk-ayran
akşam balık gibi gibi bu menüleirn binbir çeşit hali olabilerr

Hımmm oldukça doyurucu sanırım sınırlamada yok porsiyon olarak doğrumu peki ya su normalde 2 L içiyorsak dahada mı artırmalı
Ve et ürünleri haşlama ızgara falan olacak sanırım bak güzelmiş denemek lazım

yok sınırsınnn yiyorum ben ama zaten migdenin aldıgı kadarla doyuyorsun,su 3 lt filan içiyorum be pro günlerinde
yagsız tavada ızgara yapabilirsin tavugu filan , haşlamada olur.

tavuk gögsünü ince inc edilimleyip tost makinasında ızgara yapıyordum ben emme artık hafataya kaldı bugün yumurtaya talim

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 kase sebze çorbası
yoğurt
1 dilim börek ( bu hiç olmadı ama nedense bugün çok acıktım çorba ve yoğurtla doymadım aldım 1 dilim bu haftaki ödülüm bu olsun bari )

ara
1 adet elma

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
salatalık
ayran

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates eğer erken gidilirse 10 dk bisiklet çevirme

Hayatım düşünüyor insan elbette düşünmezmi..bende şimdi hasta vs haberini alsam dünya balıma yıkılır uça uça giderim ama yalananlar senden değil karşıdan kaynaklanıyorsa ve yinede burnunu kırıp sana el uzatmıyorsa insan içi kan ağlasada ileri gidemiyor....ha çabalamadım desem yalan olur telefonda açtım kalkıp gittimde ama karşılık olmayınca bir an geliyor yapacak şeyin kalmıyor..gereksiz işler gereksiz kırgınlıklar elbwtte ama tek taraflı olmuyor malesef..

Alntıları tek yapabiliyorum...yaa zor durum tabiki...bizimki mesela babam sağlığında mal paylaşımı yaptı çok afedersiniz niçin hepsi bana dwğil diye ortalık karıştı...sonra hiç durulmadı...aşırı derecede eşimde bende ablamda çirkinliklere maruz kaldık...anne babamı bir yıl arayla kaybettik uyuz cenazelerine bile gelmedi ....bak sinirlendim yine offf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…