Kallisim valla bidaha vermidon aldım az uyudum hafifledi şu anda sesi yok akşam geç vakit old için eşim karanfil yağını bulamadı şu anda sesi yok ama naçar gidicem doktora böyle olmuyor.
Kardeşler arasındaki küslük beni çok üzüyor aynı anadan babadan olupta bir sebepten düşman gibi olmak gerçekten beni kahrediyor bizde 3 kardeşiz 2 kız bi oğlan en küçüğümüz erkek. Şu anda ailem ve kız kardeşim erkek kardeşimi sildiler çok yanlış yaptı hemde çokkkk ((( ama ben sildim diyemiyorum beddua edemiyorum ona bişi olsa yine benim canım yanar. 3 günlük dünya diyorum .
Kızmayın bana samimiyetinize güvenerek yazıyorum bunları düşünün yarın bir gün ölüm haberi gelse içiniz yanmayacak mı küs gittik diye üzülmeyecek misiniz. Evet affetmek bazen çok ama çok zor biliyorum ama bi kez düşünün ya sahip olduğumuz gururun inadın gerçekte bize ne faydası var. Bende kindar biriyimdir karakter olarak ama ölümü düşündükçe tüm kin duyduklarıma içim ısınıyor konuşmasında eskisi gibi olmasamda kendim için affediyorum hatrım için sizde bir kez düşünün muckss
Kallisim valla bidaha vermidon aldım az uyudum hafifledi şu anda sesi yok akşam geç vakit old için eşim karanfil yağını bulamadı şu anda sesi yok ama naçar gidicem doktora böyle olmuyor.
Kardeşler arasındaki küslük beni çok üzüyor aynı anadan babadan olupta bir sebepten düşman gibi olmak gerçekten beni kahrediyor bizde 3 kardeşiz 2 kız bi oğlan en küçüğümüz erkek. Şu anda ailem ve kız kardeşim erkek kardeşimi sildiler çok yanlış yaptı hemde çokkkk ((( ama ben sildim diyemiyorum beddua edemiyorum ona bişi olsa yine benim canım yanar. 3 günlük dünya diyorum .
Kızmayın bana samimiyetinize güvenerek yazıyorum bunları düşünün yarın bir gün ölüm haberi gelse içiniz yanmayacak mı küs gittik diye üzülmeyecek misiniz. Evet affetmek bazen çok ama çok zor biliyorum ama bi kez düşünün ya sahip olduğumuz gururun inadın gerçekte bize ne faydası var. Bende kindar biriyimdir karakter olarak ama ölümü düşündükçe tüm kin duyduklarıma içim ısınıyor konuşmasında eskisi gibi olmasamda kendim için affediyorum hatrım için sizde bir kez düşünün muckss
Amaninnn başıma geleni sormayın benim küçük kız ofise geldi .tabi boş gelmedi babasıyla tatlı almışlar 1 dilim baklava yuvarlandı gittiiiii😂😭😢😥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınnnn..
Aradan tesadüf bir mesaja tıkladım şansıma seninki çıktı mersam ve bu gün protein günüymüş bunu henüz kahvaltı yapmadığım için bu saatte tost yerken öğrendiğim iyi oldu
neyse bende bir daha ki sefere dün yeterince protein adım zaten..hem öğlen hem akşam..
off beninde öyle çok yoğunluğum ..bu pazara kadar iptalim..sonra dönünce bi kaç gün gevşerim ardından haziran yirmisine dek yine aralıksız çalışmam lazım...kışın yattım şimdi cezamı çekiyorum
size tuhaf bir haberim var sen tartı fazla gösterdi demişsinde aklıma geldi..dün sabah aç kalktım ve bu sabahtaçok tuhaf bir duygu.... ama gün içindede acıktım bunun nedenini çözemedim birdenbire metabolizmamı çalışmaya başladı yoksa psikolojik olarak eşim döndüğü için mi yeme istei duyuyorum
Amaninnn başıma geleni sormayın benim küçük kız ofise geldi .tabi boş gelmedi babasıyla tatlı almışlar 1 dilim baklava yuvarlandı gittiiiii😂😭😢😥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vet arkidişler bugün protein yiyorum. Süresi sınırı yok o yüzden detaylı menü yazmayacağım kütahyamın bilgisinetartıldım da bu sabah bakalım protein ne kadar farkettirecek..
Şu protein işini birde bana anlatın kızlar nasıl oluyor gerekirse okula evden yemek hazırlar götürürüm
Şu protein işini birde bana anlatın kızlar nasıl oluyor gerekirse okula evden yemek hazırlar götürürüm
Hımmm oldukça doyurucu sanırım sınırlamada yok porsiyon olarak doğrumu peki ya su normalde 2 L içiyorsak dahada mı artırmalı
Ve et ürünleri haşlama ızgara falan olacak sanırım bak güzelmiş denemek lazım
çok zor bir durum canım . dediğin gibi onlara bişey olsa yine senin için cız edecek . kardeşler arası küslüğü bir nevi anlarım ama anneye karşı olan küslük bana çok manasız geliyor eşimin abisi yaklaşık olarak 3 yıldır kv.me küs ne arıyor ne soruyor şahsen bende bir anne olarak çok üzülüyorum kv için oda belli etmesede eminim çok üzülüyordur . ne kadar kötüde olsa anne ya küsülürmü hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?