- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Offff mersam yaaaa her gün yeme şu tatlıyı matlıyı...sabahları reçel yiyosun diyet ama olsun....üzülüyorum bak çok kaçamak yapıyorsun...huna bir dur demen gerek..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aeben (68.8
bijoux (72.1
chocolategir (92.9
cocostar (60.0
kalliste (102.3
naz - yeni üye
masumm - yeni üye
mersa (88.5
_mustang_ (81.0
reyhanxx54 (83.9
naz ve masumm siz daha önce yarıştınız mı?
Yarıştıysanız mezun mu oldunuz yoksa geri dönmek üzere ayıldınız mı?
aeben (68.8
bijoux (72.1
chocolategir (92.9
cocostar (60.0
Kalliste (102.3
naz - yeni üye
masumm - yeni üye
mersa (88.5
_Mustang_ (81.0
reyhanxx54 (83.9
naz ve masumm siz daha önce yarıştınız mı?
yarıştıysanız mezun mu oldunuz yoksa geri dönmek üzere ayıldınız mı?
evet öyle oluyor naz. o zaman yeni üye muamelesi yapıyorum sanaben daha önce yarıştım canım hamilekten dolayı 1.takımdan ayrılmıştım . Eğer kurallarda bir değişiklik yoksa ve yanlış hatırlamıyorsam hamile kalıp geri dönüldüğünde yeni üye olarak yazılıyordu .
***1.TAKIM 281.ETAP*** ETAP DÖRDÜNCÜSÜ
Naz (65,5 / )Hamilelik nedeniyle ayrildi
buda ayrıldığım etap
kilo bildirimine gelirsek
geçen hafta : 67,2
bu hafta : 65,8
giden : 1,4 kg
Ilk bildirim benden gelsin GÜNAYDINNNNNNN
Kilom 80,3 yaşasın 700 gr verdim
banum senin kilo vememe nedenin düzensiz uyguladıgın diyet canım ... ya salıyoyursun ya çok sıkıyorsun .. BUNLARIN HEPSİDE SIKTIGIN GÜNLER YÜZÜNDEN OLUYOR .. HEP DİYORUM AMA ...günaydınnnn
geçen hafta:67,4
bu hafta :67,5
gelen :100 gr
tebrkler abla 1.1. gr gitmişGünaydinlarrrr
82,8 öpüyorum hepinizi
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
günaydın
benim kilo aynı.. hafta sonu yediklerim 1 haftama mal oldu püüü.. neyse en azından onları yollamışım...
kallisim bildirimler tamamlanınca eklerim merak etme..
Yok canim ddn sofra ortadayken kafayi biyere yasladigimi hatirliyorum 26 saat sonra hayata döndüm sesim gitmiş benimgünaydın ...
hayırlı cumalar efenim . bugun yuzu suyu hürmetne dualarınız kabul olsun inşallah .....
küto anlaşılan sen gene sabahlamışsın burda olduguna göre
öyle oluyor galiba aebenim ama bir tek düğün değil. ertesi gün de akşam arkadaşa gitmiştik orda baya bi abartmıştımbijom dügünde yediklerin okadarda abartılı değildi canım ya ... ama onların bu etkiyi yapma sebebi genel anlamda az yemen. bünyede bulmuşken hemen depoya gönderiyor ..
süpersin nazlım
Hamişlikle aldıgın klolar uççç tuuu
Gelsin şimdi 5li rakamlar ...
Bu istikrarınla devam et menülerin çok güzel .. Sabah krallar gibi ,öylen memur ,akşamda fakirler gibi ye ve erken akşam yemegi .bide spor daha ne olsun
bedişim israrla listeye girmeni oneriyorummmmYok canim ddn sofra ortadayken kafayi biyere yasladigimi hatirliyorum 26 saat sonra hayata döndüm sesim gitmiş benimyada o hala uyuyo 79 olmusum net
Bugünde yogun bir gün var
cococum kolay gelsin .. tebrik ederim kilon için ...günaydın takımcanlar
umarım herkes iyidir
ben son iki haftadır ciddi bir denetimdeyim, çok iştirak edemiyorum nolur kusuruma bakmayın
işyerimizin yönetimi tamamen değiştirdi ya da daha açık bir ifadeyle işyerimizi komple sattılar
neyse işte dediğim gibi yoğunluk çok
kilo bildirimimi yapıp müsadenizle kaçıcam
geçen hafta: 60,5
bu hafta: 60
günaydın ...
hayırlı cumalar efenim . bugun yuzu suyu hürmetne dualarınız kabul olsun inşallah .....
küto anlaşılan sen gene sabahlamışsın burda olduguna göre
tebrikler mehalim ....
banum senin kilo vememe nedenin düzensiz uyguladıgın diyet canım ... ya salıyoyursun ya çok sıkıyorsun .. BUNLARIN HEPSİDE SIKTIGIN GÜNLER YÜZÜNDEN OLUYOR .. HEP DİYORUM AMA ...DÜN MESELA DUKAN TARZI YAPTIN .BU DEMEK OLUYORKİ İLERKİ GÜNLERDE İŞTAH ATAKLARIN OLCAK .. lütfen artık istikrarlı bir yol SEÇ!
tebrkler abla 1.1. gr gitmiş
bijom dügünde yediklerin okadarda abartılı değildi canım ya ... ama onların bu etkiyi yapma sebebi genel anlamda az yemen. bünyede bulmuşken hemen depoya gönderiyor ..
kilo bildiririmim ..
geçen hafta 68.8
bu hafta .. 68.3
giden 500gr ..
daha fazla olurdu aslında hafta başından beri kilom bu .ama dün akşam yediklerim çok abartılı oldu .. hiç yokdan iyiyidir benim için 500 gr da süper .
Yok canim ddn sofra ortadayken kafayi biyere yasladigimi hatirliyorum 26 saat sonra hayata döndüm sesim gitmiş benimyada o hala uyuyo 79 olmusum net
Bugünde yogun bir gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?