Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam
Ben 3.takim kaptanı
Bu hafta kilo vermek soyle dursun tam 1 kg aldim
Dugunumuz vardi spor yapamadim ve düzensiz beslendim gece ikkide yediğimiz zamanlar oldu
Aslında dahha fazla almistim ama yinede ugraslarima ragmen sabit cikmayi basaramadim 4 gunluk dugunun bedeli agir oldu
Huzurunuzda takimimdan Özür dilerim :18:

2 seferdir alıntı yapıyorum hepsi siliniyor şimdide tek bu messj görünüyor. Yaa benim reçelime dokunmayın. Kendim yaptığım için rahat yiyorum enfaxla 1 tatlikaşiği kayisi reçeli yani günde 2 tane kaysi yediğimi düşünün. Benim koca değişmez bu sadece hayal olr.20 senedir ne mücadele vetdim ama olmuyor. Gerçi eskiye toparladı. Eskiden haftanın 3 günü tatlı getirirdi.
Himmm kallis sultanım şarabıda götürmüşsün hemde akşam yemeğinde. Ne diyim afiyet olsunnn🍷

aeben (68.8
bijoux (72.1
chocolategir (92.9
cocostar (60.0
Kalliste (102.3
naz - yeni üye
masumm - yeni üye (338.etapta ayrılan üye geri döndü)
mersa (88.5
_Mustang_ (81.0
reyhanxx54 (83.9

naz ve masumm siz daha önce yarıştınız mı?
yarıştıysanız mezun mu oldunuz yoksa geri dönmek üzere ayıldınız mı?

Son düzenleme:

ben daha önce yarıştım canım hamilekten dolayı 1.takımdan ayrılmıştım . Eğer kurallarda bir değişiklik yoksa ve yanlış hatırlamıyorsam hamile kalıp geri dönüldüğünde yeni üye olarak yazılıyordu .

ben bi kez 13. takıma girmiştim ama 3-4 hafta sonra ayrıldım kendi istedigim ile

evet öyle oluyor naz. o zaman yeni üye muamelesi yapıyorum sana

peki tarihini hiç hatırlıyor musun aşağı yukarı masumm
tamam buldum 338 miş...

Son düzenleme:
***1.TAKIM 281.ETAP*** ETAP DÖRDÜNCÜSÜ

Naz (65,5 / )Hamilelik nedeniyle ayrildi

buda ayrıldığım etap
kilo bildirimine gelirsek
geçen hafta : 67,2
bu hafta : 65,8
giden : 1,4 kg

günaydın ...
hayırlı cumalar efenim . bugun yuzu suyu hürmetne dualarınız kabul olsun inşallah .....

küto anlaşılan sen gene sabahlamışsın burda olduguna göre

günaydın
benim kilo aynı.. hafta sonu yediklerim 1 haftama mal oldu püüü.. neyse en azından onları yollamışım...

kallisim bildirimler tamamlanınca eklerim merak etme..

***1.TAKIM 281.ETAP*** ETAP DÖRDÜNCÜSÜ

Naz (65,5 / )Hamilelik nedeniyle ayrildi

buda ayrıldığım etap
kilo bildirimine gelirsek
geçen hafta : 67,2
bu hafta : 65,8
giden : 1,4 kg

süpersin nazlım
hamişlikle aldıgın klolar uççç tuuu
gelsin şimdi 5li rakamlar ...
bu istikrarınla devam et menülerin çok güzel .. sabah krallar gibi ,öylen memur ,akşamda fakirler gibi ye ve erken akşam yemegi .bide spor daha ne olsun

Ilk bildirim benden gelsin GÜNAYDINNNNNNN

Kilom 80,3 yaşasın 700 gr verdim
tebrikler mehalim ....
günaydınnnn

geçen hafta:67,4
bu hafta :67,5
gelen :100 gr
banum senin kilo vememe nedenin düzensiz uyguladıgın diyet canım ... ya salıyoyursun ya çok sıkıyorsun .. BUNLARIN HEPSİDE SIKTIGIN GÜNLER YÜZÜNDEN OLUYOR .. HEP DİYORUM AMA ... DÜN MESELA DUKAN TARZI YAPTIN .BU DEMEK OLUYORKİ İLERKİ GÜNLERDE İŞTAH ATAKLARIN OLCAK .. lütfen artık istikrarlı bir yol SEÇ!
Günaydinlarrrr
82,8 öpüyorum hepinizi

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
tebrkler abla 1.1. gr gitmiş

günaydın
benim kilo aynı.. hafta sonu yediklerim 1 haftama mal oldu püüü.. neyse en azından onları yollamışım...

kallisim bildirimler tamamlanınca eklerim merak etme..

bijom dügünde yediklerin okadarda abartılı değildi canım ya ... ama onların bu etkiyi yapma sebebi genel anlamda az yemen. bünyede bulmuşken hemen depoya gönderiyor ..

kilo bildiririmim ..
geçen hafta 68.8
bu hafta .. 68.3
giden 500gr ..

daha fazla olurdu aslında hafta başından beri kilom bu .ama dün akşam yediklerim çok abartılı oldu .. hiç yokdan iyiyidir benim için 500 gr da süper .

günaydın ...
hayırlı cumalar efenim . bugun yuzu suyu hürmetne dualarınız kabul olsun inşallah .....

Yok canim ddn sofra ortadayken kafayi biyere yasladigimi hatirliyorum 26 saat sonra hayata döndüm sesim gitmiş benim yada o hala uyuyo 79 olmusum net
Bugünde yogun bir gün var

bijom dügünde yediklerin okadarda abartılı değildi canım ya ... ama onların bu etkiyi yapma sebebi genel anlamda az yemen. bünyede bulmuşken hemen depoya gönderiyor ..
öyle oluyor galiba aebenim ama bir tek düğün değil. ertesi gün de akşam arkadaşa gitmiştik orda baya bi abartmıştım

tüm kilo verenleri tebrik ediyorumm kendime de oklava salııyorum

çok sağol ablacığım . Inşallah erkek kardeşimin düğününe kadar 5li rakamlarıda görürüm

günaydın takımcanlar
umarım herkes iyidir
ben son iki haftadır ciddi bir denetimdeyim, çok iştirak edemiyorum nolur kusuruma bakmayın
işyerimizin yönetimi tamamen değiştirdi ya da daha açık bir ifadeyle işyerimizi komple sattılar
neyse işte dediğim gibi yoğunluk çok
kilo bildirimimi yapıp müsadenizle kaçıcam

geçen hafta: 60,5
bu hafta: 60

Yok canim ddn sofra ortadayken kafayi biyere yasladigimi hatirliyorum 26 saat sonra hayata döndüm sesim gitmiş benim yada o hala uyuyo 79 olmusum net
bedişim israrla listeye girmeni oneriyorummmm niye kaçıyon anlamıyorumkiii

cococum kolay gelsin .. tebrik ederim kilon için ...
evde net yokmu girmen için ..:26:

günaydın ...

aminnn

:26::26::26::26:

tebriklerrrr abla,

pasta çok güzel görünüyordu ama , geçmiş olsun bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…