Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne diyim ben sana mersam beni okadar güldürdünki rabbın seninde diş agrını alıp senide güldürsün

mustang geçmiş olsunnn cnm diş korkutur benide her zaman

aben ablaaa bulgur pilavını mercimeklimi yapıyon yoksa yufkaya döküpp yemesi pek güzel olurrr

öglen yemegimi yiyorummm artık 2-3 arası yycemmm
yok banum ben sogan biber domatesle yapıyorum suluca . yufkaya döküyoruz .. ay canınızı çektirdim iyce ...

mehalim her zaman beklerim canım bulgur pilavının lafımı olur sen yeterrki gel...
brova mehalim evli çoçuklu üni. li
Ayyyy bu diş Fena((((

tüy siklet
orta siklet
ağır siklet

hahah koptum
baya nostarji yapmışınız
tüy siklet ha

... bijom iş içinde hayırlı olsun canım. allah gönlünün muradını versin
[/QUOTE]
eski listeyi görünce aklıma zenan geldi kızlar (asya ) vede cedrik haberiniz varmı ?

bu duyguyu bende yaşadıgımdan şu anki arkadaşlarıma hep o gözle bakıyorum yahu birgün gelecek hayatımda olmayacaklar diye üzülüyorum buruk bir duygu
hadi bakalım procular kolay gelsin . ha kızlar sabahdan tartılın bence kilonuza bakın . birde prodan sonraki kilonuza.. sizde bu 1 gun nasıl etki yaptı ..
ben lapa yapıcam benim saglıgım için çok pro zararlı . hem lapa sırf prodan kolay benim için
banum toparlamışsın bak .. sana yazacaktım ama fırsat bulamadım ..
seni sıkan diyetler senin patlamana neden oluyor vede tüm hevesin istikrarının kaçmasına ... kaçamaklı bir düzen kur kendine bence

ilk kez görüyorum nevşehir simidi, ilginç geldi bana
afiyet olsun meahalim ...
menüler bence kişiye özel .. yani onun durumuna göre . afiyet olsun

bencede çukom seninki çok azla kl yakıyor . keşke seninki dogru olsa
hayallerinin gerçek olması dilegiyle cukum

Menü
Sabah tost domates
Oglen 2seftali
Aksam az makarna slata bikac catal patlican karpuz
Spor 1saat cok su ama bu diyet bu aksam gumler diyim ben size
iyi sabahlamalar bedişş afiyet olsun ...
OOOO biz pilav dedik ama kalişım noktayı mangalla koymuş
afiyet olsun ..
vaşşşş ne bu şiddet bu celal

Aebenim Allah nasip eder bir aksilik olmazsa Haziran'ın son haftası anlaradayım bakarsın kapına dayanırım elimde nevşehir simidi ile 😊😊

:26:bu korkuylada olmazki mersam ..:26:

günaydın
unutmadan mustangıma yazayım.. avm'de salata yiyebilirmişsin, sonraki arada yoğurt yiyebilirmişsin falan... benim öğlenki nohut-yoğurt karışımım da 1 kasecikti bidenem dişin için de geçmiş olsun, en ufak bi sorunda hemen diş dr. koştuğum için ağrısını pek bilmem ama karanfil iyi gelmiştir inş..
mersacım ben de çok güldüm sana bedduan da fenaymış
kallisim mangal partisi haa tüh daha önce görseydm atlar gelirdim afiyet olsun..
çaklıtımla görüşemiyoruz yani karşılaşamıyoruz ama yürüyüşlerini görüyorum hayatım aferin

günaydınlar herkese . sanırım hasta oluyorum boğazım çok acıyor yutkunurken bu sabah hamile kalmadan önce giydiğim bir pantolonum vardı onun içine girebildim ve hatta eskisinden bol bile oldu çok sevindirik oldum

Günaydınnnnnn
Nasılsınız kızlar bu günü pro günü ilan ettik dimi kimler yapiyor bakalim ne sonuç alacaz bende yapiyorum. Akşam yürüyüşümüde yaptım fakat sabah tartı fazla gösterdi üstelik dünde çok az yedim . Ama önceki kaçamaklar yakamı bırakmıyor ne yazıkki .bu günlerde ve temmuzun 15 ine kadar işlerim çok yoğun ama elimden geldiği kadar sizi ihmal etmiyorum dimi takımcımmm☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam yarın yapıoruz. Dukanda maydonoz roka dereotu serbestti protein gününde bile. Bunlar dışında yemiyoruz canım. Bir de sarımsak soğan serbest

maydanoz, roka, dere otu yok , dogan-sarımsak ofiste yenmezzz saf proteinlerime sarılayım en iyisi

wrapla ilk kez tanıştım , nevşehir simitide çok güzel görünüyorrr

gece klübünün ışıkları akşam okudum bunları ama yazamadım ceptenn çok güldüm
sende hani şu öçam agaçlarına taktıklaırmız varya ondan tak benceee

Ben bu gün yaptimmm o zaman her perşembeyi protein günü ilan ediyoruzzzz

burda herkes neden az yiyor kendimin çok yedigni düşünmeye başladım vallah:26::26::26:

KAhvaltı yıldızlı 10 numara
Öğle yemeğide güzel peki miktarı nasıl ayarlıyorsun cnım
güneşli doluda menüye dahilmi akşam mı yiyecen

Az biraz hahaha ol ol hep mutlu ol canım

güneşli dolu nasıldı acaba tadııı

randevu al git , herhangi bi hasta gibi hiç konuşma o işini yapsn sende hastalıgını bil
parasını öde çık gel en azındna yabancıya gitmemiş olur diş

eski listeyi görünce aklıma zenan geldi kızlar (asya ) vede cedrik haberiniz varmı ?

bu duyguyu bende yaşadıgımdan şu anki arkadaşlarıma hep o gözle bakıyorum yahu birgün gelecek hayatımda olmayacaklar diye üzülüyorum buruk bir duygu

hadi bakalım procular kolay gelsin . ha kızlar sabahdan tartılın bence kilonuza bakın . birde prodan sonraki kilonuza.. sizde bu 1 gun nasıl etki yaptı ..
ben lapa yapıcam benim saglıgım için çok pro zararlı . hem lapa sırf prodan kolay benim için

banum toparlamışsın bak .. sana yazacaktım ama fırsat bulamadım ..
seni sıkan diyetler senin patlamana neden oluyor vede tüm hevesin istikrarının kaçmasına ... kaçamaklı bir düzen kur kendine bence

ilk kez görüyorum nevşehir simidi, ilginç geldi bana
afiyet olsun meahalim ...
menüler bence kişiye özel .. yani onun durumuna göre . afiyet olsun [/QUOTE]

evet abla, kendimi sıktıkça patlıyorum sonra

pilavda güzler olmuştur eline saglık,
bende geçen sebzeli salçalı bulgur pilavı yaptım benim oglan diyorki anne bulguru hiç böyle düşünmemiştimmm

Aebenim Allah nasip eder bir aksilik olmazsa Haziran'ın son haftası anlaradayım bakarsın kapına dayanırım elimde nevşehir simidi ile 😊😊
ankaraya gelirsen banada getir simittt

geçmiş olsun na zbend egeberidm valla kaç gündür, ayrıca hak ediyorusn sne tüm bol gelen pantulları

günaydınnn kızlar,
alıntıyı karıştımışım birazzz

yulaf kepeği,nden ekmegimi yedim geldim
2 dlmde salam yedim ama içinde nişasta var dukancı degiliz naıslsa bişiy olma zdiye düşündüüm emme
siz ne derisniz bilmemm

günaydın . ben saf protein yapmıyorum monti diyetine devam ben monti ile daha iyi kilo veriyorum . nedense herşeyden az az yiyince bende hiç işe yaramıyor ya hiç kilo veremiyorum yada alıyorum

günaydın banu . saf protein günün hayırlı olsun canım İNŞALLAH yarın tartıda istediğin sonucu görürsün

günaydın ben yapıyorum saf protein ama tavuk çıkarmaytı unutmuşum ofistede çıkıp alma imkanım yok bugün yumurta ve lor getiridm yanımda
sabahta yumurta yemöiştim benimki saf yumurta günü olcak biraz

günaydın . ben saf protein yapmıyorum monti diyetine devam ben monti ile daha iyi kilo veriyorum . nedense herşeyden az az yiyince bende hiç işe yaramıyor ya hiç kilo veremiyorum yada alıyorum

nazlı onu bende beceremiyorum cnm malesef herşeyden az az yiyim diyince olmuyor

Günaydınnnn..
Aradan tesadüf bir mesaja tıkladım şansıma seninki çıktı mersam ve bu gün protein günüymüş bunu henüz kahvaltı yapmadığım için bu saatte tost yerken öğrendiğim iyi oldu
neyse bende bir daha ki sefere dün yeterince protein adım zaten..hem öğlen hem akşam..

off beninde öyle çok yoğunluğum ..bu pazara kadar iptalim..sonra dönünce bi kaç gün gevşerim ardından haziran yirmisine dek yine aralıksız çalışmam lazım... kışın yattım şimdi cezamı çekiyorum

size tuhaf bir haberim var sen tartı fazla gösterdi demişsinde aklıma geldi..dün sabah aç kalktım ve bu sabahta çok tuhaf bir duygu.... ama gün içindede acıktım bunun nedenini çözemedim birdenbire metabolizmamı çalışmaya başladı yoksa psikolojik olarak eşim döndüğü için mi yeme istei duyuyorum

sabahta yumurta yemöiştim benimki saf yumurta günü olcak biraz

böyle belkilerle iş yapma..kaç yıllık kaplamaların..benimde var kaplama ağzımda ve bir ara çok ağrımaya başladı ama çürüme filan değil sadece hava almıştı açıp temizlendi yine kaç yıldır sorunsuz kullanıyorum..

kallisim mangal partisi haa tüh daha önce görseydm atlar gelirdim afiyet olsun..
çaklıtımla görüşemiyoruz yani karşılaşamıyoruz ama yürüyüşlerini görüyorum hayatım aferin
bijom görmeye ne gerek kokusu gelmedimi bir dahaki sefere dumanla yazarım görürsün

ben de aynı şekilde boğazlarım cayır cayır yanıyor
geçmiş olsun canım sana..

çok sağol kalliste sanada çok geçmiş olsun

KAranfil yağı eczanelerdemi aktarlarda mı satılır .
Ayrıca o nu nasıl kullanacağım bir pamuğa sürüp dişimin oraya mı koyacağım ?
ne yaptın acaba nasıl geçirdin yazdınmı arada mesajları kaçırdımmı

dellendirmeyin mersamı..ben denetleyemiyorum ama siz sezdirmeyin gözünüzü seveyim arkadaşlar çok atarlıdır arkadaş takım makım kalmaz ortada
CNım işte ne güZel fırsat kardeş kardeşe küser mi git dayan kapısına Buda fırsat olsun
Valla haftaya ağlaya ağlaya gidicem
küser küser..bende ablamla bir gün konuşmasam içim erir ama abimle tam 10 yıldır küsüz

yaa hatırlamazmıyım bijom çok güzellerdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…