Ayy çikolatam koşu bandını 2 seferdir görüyorum ilkinde bir gece kulübünün ışıkları sandım. Ama zeki olduğum için koşu bandı olduğunu anladım.kız o ne kadar afilli duruyor kıskandım benimkinin içi geçmiş gibi hiç albenisi yok. Bende hemen her yerini led ışıklarla kaplatıcam rengarenk olsun belki o zaman canım isterde yürürümm😄😄😄
yok banum ben sogan biber domatesle yapıyorum suluca . yufkaya döküyoruz .. ay canınızı çektirdim iyce ...mustang geçmiş olsunnn cnm diş korkutur benide her zaman
aben ablaaa bulgur pilavını mercimeklimi yapıyon yoksa yufkaya döküpp yemesi pek güzel olurrr
öglen yemegimi yiyorummm artık 2-3 arası yycemmm
Yo neden düşsün aksine daha önce başarmış olmak bana güç veriyor gurur duyuyorum aksine sorunum nasıl kilo alıyorum ipi kaçırıyorum onu bilemiyorum
Evet canım ben küçük evlendim şişe bitince sonra oğlum oldu ve evli ve anne iken ünvrst okudum öğretmen oldum ))
Ayyyy bu diş Fena((((
baya nostarji yapmışınıztüy siklet
orta siklet
ağır siklet
hahah koptum
[/QUOTE]Çoştum ben biri beni durdursun
kallisim bak derecelere
QUOTE=_Mustang_;5502462]işte yine bir cuma daha burdayız.5.Takım gururla sunarr.Bu hafta kaptanım kraliçem müthiş bir atakla hepimize depar attıı çok sevinçliyiz.Hemen analizlerime geçeyim.
Haftanın yıldızları,parlayan yıldızları hemde......
kalliste22 ( 3.25% )..İşte farkım,dedi.Havalar ısındı,dedi.Koşa koşa mersine gitti. :hooray:
kadis ( 2,26% )....Şeytanın bacağını kırdı.Hedefi onikiden vurdu.:teytey:
honeybaby( 1.66% )...Sessiz ama derinden,çaktırmadan dereceyi kaptı.Hayrola.a.s.
Emin adımlarla hedefini şaşmayanlar.......
umuts76 ( 1.28% )
reyhanxx54 ( 0.39% )
zenan25 ( 0.13% )
cedric ( 0.37% )
şaşkınperi ( 0.58% )
BENNUU ( 1.39% )
Bu hafta hiçç yorgunum az duracam,dinlenecem diyen yok,kalmamış,taze bitmiş!
Yönünü şaşırıp tersine gidenler mi alın işte burdaa....
mehalim ( -2.33% )...Gene birinci oldum ama yanlış yerde :mymeka:Allah beni bildiği gibi yapsın emi..
buseyrem ( -0.39% )....:tomato:
emel42 ( -1.29% )....Bu hafta ilkti siz onu birde önümüzdeki hafta görün.:teselli:
Bu hafta mezunumuz var kendisine bize gurur verdiği için çok ama çok teşekkür ediyoruz ve her zamanki gibi yanımızda olsun istiyoruz.Kadisim kutlarım seniiia.s.
Bu hafta aramıza yeni katılan BENNUu ya da hoşgeldin sefalar getirdin ve bu yolculuğun çok güzel geçsin diyoruz.
Aramızdan geçici süre ayrılan MATEM ede çok geçmiş olsun kendine iyi bak emi diyoruz.
Vee kısa bir aradan sonra tekrar listemize dahil olan kararlı arkadaşım emel ede hoş geldin zaten hep yanımızdaydın ama şimdi listemizdede olmakla bize desteksin saol saol saol var ol diyorum.( ayy aramızda kalsın geçen hafta unuttum ben onu yazmayı nerdeyse buraya yanıma geliyordu bu nedenle 3 kere saol dedim çaktırmayın):roflol:
hadi anacım bu kadar şimdilik yeter size birde yarını bekleyin bakım sizz görüşürüz
Bana gellirsek
Sabah yagsiz peynirli tost 1 domates
Öglen 2 seftali
Aksam bilmiyorum
Arkadaslara yatiya daha dogrusu sabahlamaya gidicem çoook tayinci var30 civarı arkadas gidiyor yedigin ictigin ayri gitmeyen hergun beraber oldugun dogan buyuyen bebişler ayrılık vakti geldi bizim dostluklarimiz 4 yıl surebiliyor ama insan bunun farkına hiç varamıyor belki kavusmamak üzere yollar ayrılıyor arası acilan telefon gorüsmeleri faceden buyuyen kuzulara bakmak tesaduf olurda ayni sehre yolun düşerse bulusmalar hüzünlü!.. önemli olan güzel anılar biriktirmek güzel olmayan bi hayatta ve şehirde ....
hadi bakalım procular kolay gelsin . ha kızlar sabahdan tartılın bence kilonuza bakın . birde prodan sonraki kilonuza.. sizde bu 1 gun nasıl etki yaptı ..Evett şekerlerim ben geldimm nasılsınız bakalım? Bu hafta pek etkili olamadım buralarda ama aklım valla hep sizdeydi. Cuma nasıl sonuçlar alacağız bakalım hayırlısı..
Yarın şöyle şok bişi yapıym diyorum. Protein perşembesi mi yapsam her hafta? Önerilerinizi bekliyorum aşkitolarım ..
banum toparlamışsın bak .. sana yazacaktım ama fırsat bulamadım ..
kahvaltı
yarım simit
yarım tatlı çörek
ara
sütlü kahve
2ceviz
öglen
3 kasap köfte
salata
ayran
akşam
2 ym yulaf
2ym yogurt
1 elma
ofite olanları kullandım ,akşam için acıkırsam yogurt yerim
ilk kez görüyorum nevşehir simidi, ilginç geldi banaÇikolatam ben 50 dk yürüyorum 108 cal diyor acaba hızımız mı farklı mesafede aynı kontrol ettim alla alla ))
Menümü yazayım
Sabah:
1/2muz
Kahve
Öğle:
1 wrap 1 diet kola 2-3 adet patates dilim ince( okul sergimiz vardı avm de mecbur orda yedik)
1/2 nevşehir simidi accık peynir
3-5 adet kiraz hiçde tadı yoktu
Akşam bişi yermiyim bilmem
2l su 50 dk yürüme
Bu nevşehir simidi Eki Görüntüle 1144770
Buda wrap ama benimkinin içi böle dolu değildi be ))
Eki Görüntüle 1144775
bencede çukom seninki çok azla kl yakıyor . keşke seninki dogru olsaYok mustangım benimkinde bir acayiplik var bence. 45 dk 340 cal yakmaz. Zaten hızı da bir acayip benimkinin mesela 5,5 da koşar oluyorsun filan. Ben max 5 hızında yürüyebiliyorum. Ama seninki de az bence 45 dk en azından 200 cal yakar
hayallerinin gerçek olması dilegiyle cukumHahahahha çok zekisin mersam :) aynen benimkinin bu ışıkları her 400 metrede bir başa sarıyor onu tamamladığında yürüyesin geliyor bir 400 metre daha.. Ama gülmezsniz söyliym benim en güzel yürüme taktiğim sevdiğim müzikler eşliğinde hayaller kurarark yürümek. O kadar güzel hayaller kuruyorum ki bir bakıyorum 1 saat geçmiş bile hahahahah hiç de hayalperest değilim oysa ki :)
iyi sabahlamalar bedişşMenü
Sabah tost domates
Oglen 2seftali
Aksam az makarna slata bikac catal patlican karpuz
Spor 1saat cok su ama bu diyet bu aksam gumler diyim ben size
OOOO biz pilav dedik ama kalişım noktayı mangalla koymuşYa arkadaşlar ben bi ar oturdum okuya okuya ilerledim ama acil çıkmak zorunda kaldım karşı komlularımla mangal partisi yapmaya karar verdikte ev topladım bahçe twmşzledim şimdi aliş masa hazırluyo bende mşsafirimleyim...hepinizi öpüyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kimse yokmuuu dağıtırım bu takimi ulennn😡😠 niye kimse beni duymuyor kendi kendime konuşup gidiyorummmm. Çıkın ortaya teldende göremiyomki kim var kim yok. Offf sıkıldım anacım ben gidiyommm.beni duymayanların iştahı açilsın🍸🍻🍷🍨🍦🍩🍳🍮🍭🍬🍫🍟🍝🍕🍖🍤🍣🍞🍌hepsinden yiyin anacimmm
Aebenim Allah nasip eder bir aksilik olmazsa Haziran'ın son haftası anlaradayım bakarsın kapına dayanırım elimde nevşehir simidi ile 😊😊
Gitmem çok kırgınım bir dişçi bulmam lazım bide korkumu yenmem lazim. Ve çok kötü durumdayım. Sanırim kaplamanin altindaki dişlerim çürüdü çekilip implant yapilmasi lazım . Offf ilk defa burda konuşuyorum . Yok korkuyu yenemiyorum hadi sen bari hayırlısıyla atlat.
Tamam yarın yapıoruz. Dukanda maydonoz roka dereotu serbestti protein gününde bile. Bunlar dışında yemiyoruz canım. Bir de sarımsak soğan serbest
Çikolatam ben 50 dk yürüyorum 108 cal diyor acaba hızımız mı farklı mesafede aynı kontrol ettim alla alla ))
Menümü yazayım
Sabah:
1/2muz
Kahve
Öğle:
1 wrap 1 diet kola 2-3 adet patates dilim ince( okul sergimiz vardı avm de mecbur orda yedik)
1/2 nevşehir simidi accık peynir
3-5 adet kiraz hiçde tadı yoktu
Akşam bişi yermiyim bilmem
2l su 50 dk yürüme
Bu nevşehir simidi Eki Görüntüle 1144770
Buda wrap ama benimkinin içi böle dolu değildi be ))
Eki Görüntüle 1144775
Ayy çikolatam koşu bandını 2 seferdir görüyorum ilkinde bir gece kulübünün ışıkları sandım. Ama zeki olduğum için koşu bandı olduğunu anladım.kız o ne kadar afilli duruyor kıskandım benimkinin içi geçmiş gibi hiç albenisi yok. Bende hemen her yerini led ışıklarla kaplatıcam rengarenk olsun belki o zaman canım isterde yürürümm😄😄😄
Ben bu gün yaptimmm o zaman her perşembeyi protein günü ilan ediyoruzzzz
ben de menümü yazayım menü sayılırsa
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 3-4 zeytin
öğlen: yoğurt+haşlanmış nohut karıştırdım
az önce de topraktan kalan yarım dilim çavdar ekmeği
1,5 su (2 olur)
şu an güneş eşliğinde dolu yağıyor şimşeklerle birlikte. töbe bismillah :18:
az sonra dışarı çıkıcam. giyinirken taa geçen yaz zayıflayınca giyicem diye bir gömlek almıştım. onu denedim ooho meger olmaya başlamış. az biraz mutlu oldum (çok mutlu olmadım çünkü hala şişkoyum)
KAhvaltı yıldızlı 10 numara
Öğle yemeğide güzel peki miktarı nasıl ayarlıyorsun cnım
güneşli doluda menüye dahilmi akşam mı yiyecen
Az biraz hahaha ol ol hep mutlu ol canım
Offf diş ağrısı şu anda bende ayni durumdayım üstelk aylardır. Bendede dişçi korkusu var. Kimseyle konuşamıyrum panik atağım başlıyor. Size daha komiğini ve beni üzen şeyi söyleyim üstelik abim diş doktoru onunlada küstüm hayatim boyunca başka doktora gitmedim şimdi ne halt edecem bilmiyorumm
eski listeyi görünce aklıma zenan geldi kızlar (asya ) vede cedrik haberiniz varmı ?yok banum ben sogan biber domatesle yapıyorum suluca . yufkaya döküyoruz .. ay canınızı çektirdim iyce ...
mehalim her zaman beklerim canım bulgur pilavının lafımı olur sen yeterrki gel...
brova mehalim evli çoçuklu üni. li
baya nostarji yapmışınız
tüy siklet ha
... bijom iş içinde hayırlı olsun canım. allah gönlünün muradını versin
ankaraya gelirsen banada getir simitttAebenim Allah nasip eder bir aksilik olmazsa Haziran'ın son haftası anlaradayım bakarsın kapına dayanırım elimde nevşehir simidi ile 😊😊
günaydınlar herkese . sanırım hasta oluyorum boğazım çok acıyor yutkunurkenbu sabah hamile kalmadan önce giydiğim bir pantolonum vardı onun içine girebildim ve hatta eskisinden bol bile oldu çok sevindirik oldum
Günaydınnnnnn
Nasılsınız kızlar bu günü pro günü ilan ettik dimi kimler yapiyor bakalim ne sonuç alacaz bende yapiyorum. Akşam yürüyüşümüde yaptım fakat sabah tartı fazla gösterdi üstelik dünde çok az yedim . Ama önceki kaçamaklar yakamı bırakmıyor ne yazıkki .bu günlerde ve temmuzun 15 ine kadar işlerim çok yoğun ama elimden geldiği kadar sizi ihmal etmiyorum dimi takımcımmm☺
günaydınnn kızlar,
alıntıyı karıştımışım birazzz
yulaf kepeği,nden ekmegimi yedim geldim
2 dlmde salam yedim ama içinde nişasta var dukancı degiliz naıslsa bişiy olma zdiye düşündüüm emme
siz ne derisniz bilmemm
Günaydınnnnnn
Nasılsınız kızlar bu günü pro günü ilan ettik dimi kimler yapiyor bakalim ne sonuç alacaz bende yapiyorum. Akşam yürüyüşümüde yaptım fakat sabah tartı fazla gösterdi üstelik dünde çok az yedim . Ama önceki kaçamaklar yakamı bırakmıyor ne yazıkki .bu günlerde ve temmuzun 15 ine kadar işlerim çok yoğun ama elimden geldiği kadar sizi ihmal etmiyorum dimi takımcımmm☺
günaydın . ben saf protein yapmıyorum monti diyetine devam ben monti ile daha iyi kilo veriyorum . nedense herşeyden az az yiyince bende hiç işe yaramıyor ya hiç kilo veremiyorum yada alıyorum
Günaydınnnnnn
sabahta yumurta yemöiştim benimki saf yumurta günü olcak biraz
böyle belkilerle iş yapma..kaç yıllık kaplamaların..benimde var kaplama ağzımda ve bir ara çok ağrımaya başladı ama çürüme filan değil sadece hava almıştı açıp temizlendi yine kaç yıldır sorunsuz kullanıyorum..Gitmem çok kırgınım bir dişçi bulmam lazım bide korkumu yenmem lazim. Ve çok kötü durumdayım. Sanırim kaplamanin altindaki dişlerim çürüdü çekilip implant yapilmasi lazım . Offf ilk defa burda konuşuyorum . Yok korkuyu yenemiyorum hadi sen bari hayırlısıyla atlat.
bijom görmeye ne gerek kokusu gelmedimi
kallisim mangal partisi haa tüh daha önce görseydm atlar gelirdimafiyet olsun..
çaklıtımla görüşemiyoruz yani karşılaşamıyoruz ama yürüyüşlerini görüyorum hayatım aferin
ben de aynı şekilde boğazlarım cayır cayır yanıyorgünaydınlar herkese . sanırım hasta oluyorum boğazım çok acıyor yutkunurkenbu sabah hamile kalmadan önce giydiğim bir pantolonum vardı onun içine girebildim ve hatta eskisinden bol bile oldu çok sevindirik oldum
böyle belkilerle iş yapma..kaç yıllık kaplamaların..benimde var kaplama ağzımda ve bir ara çok ağrımaya başladı ama çürüme filan değil sadece hava almıştı açıp temizlendi yine kaç yıldır sorunsuz kullanıyorum..
bijom görmeye ne gerek kokusu gelmedimibir dahaki sefere dumanla yazarım görürsün
ben de aynı şekilde boğazlarım cayır cayır yanıyor
geçmiş olsun canım sana..
ne yaptın acaba nasıl geçirdin yazdınmı arada mesajları kaçırdımmıKAranfil yağı eczanelerdemi aktarlarda mı satılır .
Ayrıca o nu nasıl kullanacağım bir pamuğa sürüp dişimin oraya mı koyacağım ?
dellendirmeyin mersamı..ben denetleyemiyorum ama siz sezdirmeyin gözünüzü seveyim arkadaşlar çok atarlıdır arkadaşKimse yokmuuu dağıtırım bu takimi ulennn😡😠 niye kimse beni duymuyor kendi kendime konuşup gidiyorummmm. Çıkın ortaya teldende göremiyomki kim var kim yok. Offf sıkıldım anacım ben gidiyommm.beni duymayanların iştahı açilsın🍸🍻🍷🍨🍦🍩🍳🍮🍭🍬🍫🍟🍝🍕🍖🍤🍣🍞🍌hepsinden yiyin anacimmm
küser küser..bende ablamla bir gün konuşmasam içim erir ama abimle tam 10 yıldır küsüzCNım işte ne güZel fırsat kardeş kardeşe küser mi git dayan kapısına Buda fırsat olsun
Valla haftaya ağlaya ağlaya gidicem
yaa hatırlamazmıyım bijom çok güzellerdiiiikallisim hatırladın mı ineklerini
ay bugün bu kadar nostalji yeter, sayfaları coşturdum
yine arada yaparım böyle, kendi kendime çok eğlendim
eski kilo verme çizelgemi de buldum karşılaştırma yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?