her türlü mutlulugu hak edyorsun zaten çukulam
merhaba nur sena ..... canım yazacaklarım sadece sana değil.
ben şuna inanıyorum kilo vermek kadar o hafta artı çıkmakta gayet normal bu süreçte .. o yüzden ben bunda özür dileyecek bişi oldugunu sanmıyorum ..kişisel fikrim bu tabi ...
Canım diyete uymadım takıma yeni katıldım ve arkadaşlarım azimli olmamı bekliyor
En ufak sorunlarda yemeğe sarılma huyumdan dolayı özür diledim Bana güvenlerini boşa çıkarmak istemediğim için
işlerini anca mı bitirdin kallisim öyleyse hadi geçmiş olsun. bugün gitmiyor muydunuz?bir uyumuşum oyyyy sabaha karşı yattım bide beşte uyandımmı sekizde tekrar dayanamayıp yattım yeni kalktım valla...her yanım ağrıyo..
400 gr düşmüşüm bende
bir uyumuşum oyyyy sabaha karşı yattım bide beşte uyandımmı sekizde tekrar dayanamayıp yattım yeni kalktım valla...her yanım ağrıyo..
400 gr düşmüşüm bende
işlerini anca mı bitirdin kallisim öyleyse hadi geçmiş olsun. bugün gitmiyor muydunuz?
İşte kilo bildirimim:
Başlangıç kilom : 61
Hedef kilom: 53
hadi Bismillah diyelim kolay gelsin hepimize
şu sıra çok gelemiyorum işyerinde aşırı bir yoğunluk var arkadaşlar hemen kilo bildirip kaçayım:
60,5
öpüyorum kocaman kocaman
günaydın takımım
benden ancak 500 gr gitmiş ama şükür diyorum
kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum
veremeyenler de üzülmesinler haftaya İnşaAllah
tebrikler kalişim .. bende senin gibiyim dünki yogun spordan sonra benimde her yerim tutlmuş
genjimdede iltihaplanma var sanırım bogazlarıma inmeseydi bari .
kalişim yogusun yetştrmen gereken işlerin var sanırım ... yaptıgın işler harika canım eline saglık
2 seferdir alıntı yapıyorum hepsi siliniyor şimdide tek bu messj görünüyor. Yaa benim reçelime dokunmayın. Kendim yaptığım için rahat yiyorum enfaxla 1 tatlikaşiği kayisi reçeli yani günde 2 tane kaysi yediğimi düşünün. Benim koca değişmez bu sadece hayal olr.20 senedir ne mücadele vetdim ama olmuyor. Gerçi eskiye toparladı. Eskiden haftanın 3 günü tatlı getirirdi.
Himmm kallis sultanım şarabıda götürmüşsün hemde akşam yemeğinde. Ne diyim afiyet olsunnn🍷
aben abla sana uzun yazamadımm , şimdi sakinledim yazayımm..
valla kendime özeleştiri yapma zamnım gelmişti geçiytordu bile benim oturup kendimle muhasebe yaptım ..
1)spor varmı (haftadsa sadece 2 kez yapıyorum )
2)yeşil çay ( yeni başladım)
3)kaçamaksız bir haftan geçiyormu hayırrr
benikisi ne pko, ne şeker nede insülin direnci artık düpedüz sapıtma.. daldan dala daldan dala atlada gel masumm(aglancak halime gülüyorum..) en kilollu halimd ebile sıkı diyet yapardım, k ozmanlar pko tavan yapmıştı dogru düzgün regli olamazdım bile..
lşimdi herşey düzeldi ataklarım azaldı, ha bazen tabiki oluyor ama artık ögrendim bununla baş etmeyi
çok aç bırakmadan yersme önüne geçebiliyorum...
cumartesi tartıldım 67.4 tüm
cumartesi düzneisz yedim...
pazar full kaçamaktı
p.tesi hep pro yedm
salıı günü düzgün beslendim ki taa eve gidene kadar evde pilav yedim, ekmek yedim
çarşamba toparlarım dedim ama simit cafed ekahvaltıda simit poça yedim
akşama eve gittim yine kaçamak yaptım
perşembe saf karbon yaptım ama
yaptıgım karbon yedikleirmimi temizlesin ? yoksa bana kilomu verdirsin ?
yani sabah 7:30 da oturup bunları düşündüm vee cidden ne istikrar var nede irade
ya burda tamam diyim bitircme diyet olayını
yada böyle çek sündür yapmıycma adam akıllı bir şeyde devam edicem......
hergün lesile yapıcma haftada 5 gün
akşam ece gittigimde en az 20 dk twester kullanıcam
suda sorun yok zaten 3 lt devam...
6 dan sonra bişiy yemiycem veee kilo veremesimde uyguladıgım yöntemde devam edicem belli bir süreeee
kasmıycam , abartınca abartmıycammm....
çok uzun yazdım , çenem düştü kusura bakmayınn:26::26::26::26:
tamda demek istedigim buydu banum ..kendine uzun soluklu bir yol seç kiloda alsan kaçamakda yapsan hepsi bilinçli olsun vede hiç birinden üzüntü duyma !!
BANUM aslında en son aldıgın kararlar bile bence hala bu kısçakta oldugunu gösteriyor !!!!!
neden dersen ben sana diyetde relaks ol ve düzen kur diyorum sen sıkmak için kendin şartlıyorsunKENDİNİ ŞARTLAMA BİLKİ BUGÜN YAPACAGIM DEDİGİN ŞEYİ SONRAKİ HAFTA BELKİ YAPAMIYCAKSIN !!!!
ee ne yapayım abla diyorsan biz sana dogru yollları gösteririz ,önemli olan dogru yolu kendinin oluşturması
saglıklı beslen vede çok az yeme ,sok diyet yapma sırf pro asla yapma ,kaçamak yapsanda pişmanlık duma VEDE DEVAMINI GETİRME . dedigim gibi biz yol gösteririz ama nemli olan senin yolunu bulman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?