Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

süpersin.. hep imrenmişimdir karar alıp uygulayabilen insanlara. ben disiplin nedir bilmem. benim için hayat tek kelimeyle özetlenebilir. ÖZGÜRLÜK ... her konuda her düşüncede her yaptığımda özgür olacam ben...

işte bunu anladıgımızda kalıcı kilo vericez inşallah

yahu bu takım takım gezip kilo aldım diye yazılan uygulama ne acaypi bir cezadır :44:

Takım uyelerinin beraber aldiklari bir karar canim ceza diyemeyiz pekte buna aslinda
Rahatsizlik verdiysek kusura bakmayin bundan sonra bu takimda paylasmayiz
Ayrica diger bir amacta takimlar arasi dolaşıp kaynasmak kimse kolay kolay takimindan cikmiyor
Birsey yazsan cvp vermiyor bak dolayli yoldan sen bize biz sana cvp vermis olduk

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun gök yüzünde ,,yıldızlarda,gezenglerdemi bişi var yahu herkes gergin
bunda kapalı havanonda etkisi var sanırım :18::18: hava kapalı olunca benim içim kararıyor

bugun gök yüzünde ,,yıldızlarda,gezenglerdemi bişi var yahu herkes gergin
bunda kapalı havanonda etkisi var sanırım :18::18: hava kapalı olunca benim içim kararıyor

Bu hava hic normal degil hayir olsun isyerimizin duvarlarindan sular taşıyor 5 yildir ayni yerde calisiyorum ilk defa boyle birsey yasaniyor
:18:

tamamdır

aebencim seni dinledim bugün yedim bak akşama da bişeyler yicem bakalım sonuç nasıl olacak

diyet işi aslında kendine özel bijom herkesin kendine göre bir taktigi var böylede olmalı çünki başka briin kilo verdigi listeyle digeri kilo alabiliyor . buda insanın kendini vede bünyesini iyi tanıması lazım
burda hepimiz birbirimize fikirler vermeye çalışıyoruz .ama sonuçda herkes kendine iyi geleni neyin nasıl kilo verdirdigini bilir. kilo konusundada kişi kendi öz elştirisini yaptımı zaten sorunun nerden kaynaklandıgını bilir ..

bijom belki bukadar arkadaşım var tek sana diyetde akşam yemeyi ye diyemem kuzum ya

Bu hava hic normal degil hayir olsun isyerimizin duvarlarindan sular taşıyor 5 yildir ayni yerde calisiyorum ilk defa boyle birsey yasaniyor
:18:

rabbım hakımızda hayırlı olanı versin erigim ...
sonuçda bizim dogaya yaptıgmızı o bize geri veriyor

HATUNLAR bana bir film önerin şöyle fantastik .. oglan arkadaşlaryla snemaya gitti.. büyük kzımda öyle küçügüde ben gönderdim arkadaşıyla çig köfte yesin diye (okullar bitti ) herüfte yok te almanyada zati kitap okumayıda canım istemedi .iş güçte bitti .. bari iyi bir fim izleyim ...

doğru söylüyorsun aebenim herkes kendisine neyin kilo verdirip aldırdığını bilir ama fikir almak da güzel tabi.. bu hafta çok az yemişim hakatten de sen yazınca farkında vardım ki hafta sonu yediklerim ne kadar fena olursa olsun beni bu kadar etkilememeliydi.. işte az yememin sonucu oldu bu.. teşekkürler tekrar farkına varmamı sagladıgın icin

akşam konusuna gelince şöyle yapayım diyorum en geç 7 olmak üzere yulaf yogurt yiyeyim akşamları...

benim filmler sana uymaz aebenim amerikanyadan koptum ben
elimden gelse 24 saat izlerim ama o kadar hoşuma gidiyor dizilerim.
dur ben de açayım devam edeyim dizime, aşırı derecede yorgunum belki ağrılarımı unutturur. olmadı ağrı kesici içicem artık..
mustangım izliyor film gelsin de önerir sana..

Son düzenleme:
aebenim önereceğim çok film var hangi tür seversin bilemiyorum. fantastik demişsin . açlık oyunları1-2 izleyebilirsin .
son dönem izledim seviyorsevmiyor(heloves hloves not ) var onu ileyebilirsin .
sonra die welle ( dalga ) var şu anda ilk aklıma gelenler onlar.

bijom geçen gün akşam yersem kilo veremem dedigini hatırlıyorum .. bence yediklerini kahvaltı ve öyleyin artır . akşamıda sen bilirsin gerek görmüyorsan yeme . dedigim gibi en iyi kişi kendini bilir

şuna katılıyorum az yersem vede hiç kaçamk yapmadan kilo verirsem sonrasında yaptıgım kaçamak çok daha büyük artı getiriyor bana ....o yüzden kaçamaklı bir diyet yapmaya çalışıyorum kendi adıma ....
dur bende bakam kore dizilerine bana uyarmıki.. ben fantastık macera tutkunuyumdurda .... anamm küçük kız geldi pc kaptırmasam bari...
bijom geçmiş olsun neyin var egrı kesicilik :26: mersam vede mehalim ne ettiki diş işini :26:

açlık oyunlarına hiç bakmadın neden dersen tüm serisi evde ve bebeler baktı ondanmıdır nedir hi ilgimi çekmedi
geçengün ölümcül oyuncakları izledim .kemikler şehrini begendim ..

die welle (tehlikeli oyun ) şimdi baktım .ilgimi çekti teşekkürler mehalim ..

Son düzenleme:
Canlar napıyonusss...bugün boşum ya durmadan sizi takip ediyorum ..
Aebenim 10 km sonra ankaradayız nasipse.sana eskişehir havası bırakıp gitçem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iŞTE BEKLENEN ANALİZ ZAMANI

Artık takıma adapte olduk yeni gelen arkadaşlarımızla kaynaştık ,arkamızda 3 hafta gibi bir zamanı geride bıraktık Şahsım adıma ben iyi gidiyorum takımdaki paylaşımlar süper gidiyor Ve listeye baktığımda görüyorim ki geçen hafta analizindeki iteklemeler işe yaramış AFERİM KIZLAR SİZE

Ve İŞTE TAKIMIN İLK 3....
Yaz yaklaşıyor mayolar hazırlanıyor tatil planları yapılıyor Haydiiiiii Mersin treni kalkıyor diyenler

1.chocolategirl ( 2,26% )..... Gece klubü ışıklı (Mersa öle diyor ) yürüme bandı ile gece demedi gündüz demedi 50 dk aşşa olmaz dedi yürü babam ha babam dedi, proteinli dietler yaptı veeeeeeee yıldızlı pekiyi aldı Harikasın çikolatam böyle devammm
2.naz ( 2,08% )..... Aramıza katılan bu nazlı çiçeğimiz hızlı girişi ile takım listelerini alt üst etti Kendisini canı gönülden kutluyorum
3.reyhanxx54 (1,31% )... Ama ben dedim ,ben dedim demi sizlere Geçen hafta liste sonu olması sizi kandırmasın demiştim İşte listelerin yıldızı REYHANNNNN SULTANNN

YAVAŞ YAVAŞ DA OLSA HEDEFE GİDERİZ DİYENLER KİMLER Mİ ? İŞTE EFENDİM BURADALAR

4.mustang ( 0,86% )... Kendimle gurur duyuyorum ama geçen haftaya göre 1 derece gerilemişim .Bana bak kızım sende haftaya derece yapcen o kadar diyom sana
5.aeben ( 0,73% )... Listelerin değişmez demirbaşı Anacım bu hafta ne spor yaptın öle hayır bir ara acaba yanlış yerdemiyim olimpiyatlara mı hazırlanıyoruz dedim
6.kalliste ( 0,39% ) .... Geçen haftada mı buralarda gördüm ben seni :26: Hadi kallissss hop kallis koş kalliss

VE GELELİM İSTASYONDA MOLA VERMEYE KALDIĞIMIZDA TRENİ KAÇIRANLARA KOŞUN ANACIM DURMAYIN YERİNİZDE

Bu aşağıdaki şekerler bi nefes alalım dediler ama haftaya burda görmeyeceğiz sizi
bijoux ( 0,00% )
cocostar ( 0,00% )
mersa ( 0,00% )

TERSİNE GİDERİM TERSİNE BANANE MİLLET GİTTİN MERSİNEEEE HOPPAAŞİNANAY

Yok masumcum seni almadan bi yere gitmeyiz yok öle seni de denize sokacağız
masumm ( -0,15% )

*** Yarışmaya katılmayan ama paylaşımlarında son hız giden KÜTAHYAMIZ seni unutmadım kilo durumun ne alemde bilemyorum ama sen de bizim bir parçamızsın. Kız geçen o pasta resmini ekleyen senmiydi ahanda yeni aklıma geldi canına mız susadın sen öldürdün biziiiiiiiii

*** Eşleşmelerle alakalı bir değişiklik bana bildirilmedi dostlar .eşini değiştirmek isteyen bildirebilir 2 hafta geçti bir değişiklik mümkündür zannımca.

*** Daha da aklıma bişi gelmiyor

Sevgilerimle _Mustang_​

hayır tehlikeli oyun değil ikisi ayrı dalga diye bakmalısın ama madem ilgini çekti önce ona bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…