teşekür ederim cnm bian seni sahnede hayal ettim zayıf halinleee
bend eyengecim tam tersii düzen olcka kararlar alıcam ve uyguluycamm ,
misal 94 kiloyum bir akşam karar alıyorum zayıflıycma spora başlıycma diyorum ve yapıyorum taki 64 e inenen kadar
sabaha kadar ikiz bebeklere bakıp kışın 5 te kalkıp eliptik bisiklet sürüyorum,
ama şimdi ne degişti dersen , az çok giyiniyorum , dyetten bıktım, çocuklar büyüdü daha yogunum
en önemlside kısır döngüye girdim :))
işte bunu anladıgımızda kalıcı kilo vericez inşallahsevgili masum,
çoook kereler bu planları yaptım. yazdım çizdim. şöyle yapıcam böyle yapıcam dedim. hiçbir zaman da bir haftadan fazla uygulayamadım. dünyanın en sabırsız insanı olduğumu düşünüyorum. az önce kendi annemin kuaföründe ,kalfa beni fazla bekletti diye sinirlenip çıktım , saçımın dibi gelmiş boyatmadım düşün öyle bir denyoyumbeklemek nedir bilmem, hemen olacak...
bütün kiloları bu nedenle aldım. diyet yaptım çok güzel verdim ama en çok 1 ay... sonra eski sisteme dönünce hooop fazlasıyla aldım. yani ona da sabredemedim.
hayatımın diğer alanlarında hala böyleyim. fıtratım bu napiym ama baktım ki kilo işini böyle çözemicem. akışına bıraktım. tek yaptığım şey , hedefimi, kilom yüzünden yaşadıklarımı bir an aklımdan çıkarmıyorum. dün saf protein yapıoduk biliosun.işe gittim önüme iş öncesi tandır kebabı koydular. hem protein ama yağlı sonuçta.. yanında pilav ve püre vardı. naptım? tandırı yedim ayran içtim ama pilav ve püreyi yemedim. kasmıyorum artık çünkü kastıkça yiyesim geliyor. spor yapıcam dedikçe yapmayasım geliyor. koçum ben inatçıyım. kendimle inatlaşmayı kestim. canım yürümek isterse çıkıp yürüyorum bantta, sadece hedefimi unutmuyorum.bunu yaptığm için canım yürümek istiyor zaten. bir de müzik dinliyorum hayaller kuruyorum. en çok da zayıflayıp sahneye çıktığımın hayalini...
belki yardımı olur diye düşündüm canım....
yok yok aebenim hiç az yemiyorum. asla aç kalmıyorum. size yazamıyorum ama geceleri işten geldiğimde çok açsam yoğurda 2 kaşık yulaf koyup yiyorum. saatlerce açlıktan sonra öyle aç uyuyamıyorum çünkü. içinde kuru üzüm filan da var. yani acımdan öldürmüyorum kendimi
masumm ve naz hedef kilolarınızı almamışım şimdi farkettim. onları da yazar mısınız şekerler
banum nazlıyı baz alma bu konuda çünki nazlı spora gidiyor akşam atıştırmasından sonra .. spor sonrasıda açlık pek olmaz ..ama sen akşam atıştırırsan bu seni to tutarmı eve gidince .. bence erken yiyeceksen iş yerinde atıştırma değilde ögün olmalı senin için.
ben nazlıyı baz almıyorum abla zaten sadece örnek verdim
misal benim iş yerimd eyemek çıksa bir ögün burd ayerim akşamı evden getiririm ama
hem ögleni hem akşamı ayarlayamıyorum
napıyorum bir gün tavuk salata, birgün ton balıklı salata, iki gün sebze yemegi , birgünde köfte yada peynirli salata şeklinde ayarlıyorum öglen için
ama birde akşam için menü oluşturmak hazırlayıp getirmek kolay olmuyor..
ha evd eyesem gider sebzemi yerm , orda pişir dersende ozman olayın boyutu degişiyor iş yeri açısından ..
yahu bu takım takım gezip kilo aldım diye yazılan uygulama ne acaypi bir cezadır:44:
benim hedef kilom 55
58 :18::18::18::18:
ah yeidn beni 58
bugun gök yüzünde ,,yıldızlarda,gezenglerdemi bişi var yahu herkes gergin
bunda kapalı havanonda etkisi var sanırım :18::18: hava kapalı olunca benim içim kararıyor
tamamdır
aebencim seni dinledim bugün yedim bak akşama da bişeyler yicem bakalım sonuç nasıl olacak
Bu hava hic normal degil hayir olsun isyerimizin duvarlarindan sular taşıyor 5 yildir ayni yerde calisiyorum ilk defa boyle birsey yasaniyor
:18:
rabbım hakımızda hayırlı olanı versin erigim ...
sonuçda bizim dogaya yaptıgmızı o bize geri veriyor
doğru söylüyorsun aebenim herkes kendisine neyin kilo verdirip aldırdığını bilir ama fikir almak da güzel tabi.. bu hafta çok az yemişim hakatten de sen yazınca farkında vardım ki hafta sonu yediklerim ne kadar fena olursa olsun beni bu kadar etkilememeliydi.. işte az yememin sonucu oldu bu.. teşekkürler tekrar farkına varmamı sagladıgın icindiyet işi aslında kendine özel bijom herkesin kendine göre bir taktigi var böylede olmalı çünki başka briin kilo verdigi listeyle digeri kilo alabiliyor . buda insanın kendini vede bünyesini iyi tanıması lazım
burda hepimiz birbirimize fikirler vermeye çalışıyoruz .ama sonuçda herkes kendine iyi geleni neyin nasıl kilo verdirdigini bilir. kilo konusundada kişi kendi öz elştirisini yaptımı zaten sorunun nerden kaynaklandıgını bilir ..
bijom belki bukadar arkadaşım var tek sana diyetde akşam yemeyi ye diyemem kuzum ya
HATUNLAR bana bir film önerin şöyle fantastik .. oglan arkadaşlaryla snemaya gitti.. büyük kzımda öyle küçügüde ben gönderdim arkadaşıyla çig köfte yesin diye (okullar bitti ) herüfte yok te almanyada zatikitap okumayıda canım istemedi .iş güçte bitti .. bari iyi bir fim izleyim ...
bijom geçen gün akşam yersem kilo veremem dedigini hatırlıyorum .. bence yediklerini kahvaltı ve öyleyin artır . akşamıda sen bilirsin gerek görmüyorsan yeme . dedigim gibi en iyi kişi kendini bilirdoğru söylüyorsun aebenim herkes kendisine neyin kilo verdirip aldırdığını bilir ama fikir almak da güzel tabi.. bu hafta çok az yemişim hakatten de sen yazınca farkında vardım ki hafta sonu yediklerim ne kadar fena olursa olsun beni bu kadar etkilememeliydi.. işte az yememin sonucu oldu bu.. teşekkürler tekrar farkına varmamı sagladıgın icin
akşam konusuna gelince şöyle yapayım diyorum en geç 7 olmak üzere yulaf yogurt yiyeyim akşamları...
dur bende bakam kore dizilerine bana uyarmıki.. ben fantastık macera tutkunuyumdurda .benim filmler sana uymaz aebenim amerikanyadan koptum ben
elimden gelse 24 saat izlerim ama o kadar hoşuma gidiyor kore dizileri..
dur ben de açayım devam edeyim dizime, aşırı derecede yorgunum belki ağrılarımı unutturur. olmadı ağrı kesici içicem artık..
mustangım izliyor film gelsin de önerir sana..
aebenim önereceğim çok film var hangi tür seversin bilemiyorum. fantastik demişsin . açlık oyunları1-2 izleyebilirsin .
son dönem izledim seviyorsevmiyor(heloves hloves not ) var onu ileyebilirsin .
sonra die welle ( dalga ) var şu anda ilk aklıma gelenler onlar.
açlık oyunlarına hiç bakmadın neden dersen tüm serisi evde ve bebeler baktı ondanmıdır nedir hi ilgimi çekmedi
geçengün ölümcül oyuncakları izledim .kemikler şehrini begendim ..
die welle (tehlikeli oyun ) şimdi baktım .ilgimi çekti teşekkürler mehalim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?