Naz söylemeden gecemiyecegim negüzel beslenmissin.. Hele Sporun muhtesem tebrikler
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
çok alakasız bir soru sorucam kefir mayalayan , elinde kefir mayası olan varmı?
benim var banumama pek mayalamıyorum . nadiren yani .... birde kefir mayalamak içim mayaya gerek yok marketden aldıgın kefiri süte kat ilik yerde beklet oda kefir oluyor zaten
ben eksitmeyeye çalııyorum ekşiyince alkolleşiyormuş
Aman gelmis mesajim...
Denemeydi sadece önemsemeyin..
Masallah cikolatam negüzel Kilo vermissin. Birincisin bu hafta tebrikler..
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
aben abla ben geçen markete gittim yine nesfit veya kfleks alayım diye
ama yulaf ezmesi,çig fındık,çig badem, üzüm, kayısı aldım,
bunları karıştırıp müsli yaptım hazırlarda çünkü şeker ve pirinç var diye
şimdi ben az önce kepekli makarna ve salata yedim..
akşama 2 yk süt ile bu müsliyi yiyip çıksam olur dimi,
yani içindeki yulaftan kaynaklı hem öglen hem akşam kh yemiş olurmuyum:26::26:
teşekkür ederim reyhan ablacım. bu sefer gerçekten uğraşıyorum. inadımdan içimden yemek bile gelmiyor...
kepekli makarna ve salata yediysen öğlen ,akşama yulaf yemen çok doğru değil canım. tavuk et balıktan birini seçip yesen daha iyi.. ama vaktim olmadığında ben de yapıyorum bazen böyle aşımlar karbonhidratta. yulaf çok kalori içermez o yüzden çok sorun olmaz sanırım...
yani içindeki yulaftan kaynaklı hem öglen hem akşam kh yemiş olurmuyum:26::26:[/QU
banum iş yerinde yiyecegin başka şeçenegin olmadıgını biliyorum bugun ... çukulamın yorumu gibi benim söyleyeceklerimde ....
bunu sana sık sık söylüyorum ama evden sebze pişir getir ...isteyince pişiriri getirirsin bahene arama
teşekkür ederim reyhan ablacım. bu sefer gerçekten uğraşıyorum. inadımdan içimden yemek bile gelmiyor...
kepekli makarna ve salata yediysen öğlen ,akşama yulaf yemen çok doğru değil canım. tavuk et balıktan birini seçip yesen daha iyi.. ama vaktim olmadığında ben de yapıyorum bazen böyle aşımlar karbonhidratta. yulaf çok kalori içermez o yüzden çok sorun olmaz sanırım...
çukulan ştahın gittigini anlıyorum ama ilersini düşün biraz çokda az yersen ilerde kilon durur veremezsin ..
aben abla sana uzun yazamadımm , şimdi sakinledim yazayımm..
valla kendime özeleştiri yapma zamnım gelmişti geçiytordu bile benim oturup kendimle muhasebe yaptım ..
1)spor varmı (haftadsa sadece 2 kez yapıyorum )
2)yeşil çay ( yeni başladım)
3)kaçamaksız bir haftan geçiyormu hayırrr
benikisi ne pko, ne şeker nede insülin direnci artık düpedüz sapıtma.. daldan dala daldan dala atlada gel masumm(aglancak halime gülüyorum..) en kilollu halimd ebile sıkı diyet yapardım, k ozmanlar pko tavan yapmıştı dogru düzgün regli olamazdım bile..
lşimdi herşey düzeldi ataklarım azaldı, ha bazen tabiki oluyor ama artık ögrendim bununla baş etmeyi
çok aç bırakmadan yersme önüne geçebiliyorum...
cumartesi tartıldım 67.4 tüm
cumartesi düzneisz yedim...
pazar full kaçamaktı
p.tesi hep pro yedm
salıı günü düzgün beslendim ki taa eve gidene kadar evde pilav yedim, ekmek yedim
çarşamba toparlarım dedim ama simit cafed ekahvaltıda simit poça yedim
akşama eve gittim yine kaçamak yaptım
perşembe saf karbon yaptım ama
yaptıgım karbon yedikleirmimi temizlesin ? yoksa bana kilomu verdirsin ?
yani sabah 7:30 da oturup bunları düşündüm vee cidden ne istikrar var nede irade
ya burda tamam diyim bitircme diyet olayını
yada böyle çek sündür yapmıycma adam akıllı bir şeyde devam edicem......
hergün lesile yapıcma haftada 5 gün
akşam ece gittigimde en az 20 dk twester kullanıcam
suda sorun yok zaten 3 lt devam...
6 dan sonra bişiy yemiycem veee kilo veremesimde uyguladıgım yöntemde devam edicem belli bir süreeee
kasmıycam , abartınca abartmıycammm....
çok uzun yazdım , çenem düştü kusura bakmayınn:26::26::26::26:
çukulan ştahın gittigini anlıyorum ama ilersini düşün biraz çokda az yersen ilerde kilon durur veremezsin ..
yani içindeki yulaftan kaynaklı hem öglen hem akşam kh yemiş olurmuyum:26::26:[/QU
banum iş yerinde yiyecegin başka şeçenegin olmadıgını biliyorum bugun ... çukulamın yorumu gibi benim söyleyeceklerimde ....
bunu sana sık sık söylüyorum ama evden sebze pişir getir ...isteyince pişiriri getirirsin bahene arama
abla ben zaten öglen yemegimi evden getiriyorum
biliyorusn ama iki ögün getirmek gerçekten zor oluyor misal nazlıda akşamları çeşistiriyor neden çünkü ögleni evden getirdigi için
iki ögüne iki ayrı şey ayarlamak zor , yani yapabilen varsada bilmiyorum ben ayarlayamıyorum diyim
masumm ve naz hedef kilolarınızı almamışım şimdi farkettim. onları da yazar mısınız şekerler
çikolat zayıfla sahneye çık, biz de takımca seni izlemeye gelelim... hayallerine bunu da ekle
bijom inşallah.. o kadar mutluluğu hayal edemedim şimdi.. bantın üstünde denicem
sevgili masum,
çoook kereler bu planları yaptım. yazdım çizdim. şöyle yapıcam böyle yapıcam dedim. hiçbir zaman da bir haftadan fazla uygulayamadım. dünyanın en sabırsız insanı olduğumu düşünüyorum. az önce kendi annemin kuaföründe ,kalfa beni fazla bekletti diye sinirlenip çıktım , saçımın dibi gelmiş boyatmadım düşün öyle bir denyoyumbeklemek nedir bilmem, hemen olacak...
bütün kiloları bu nedenle aldım. diyet yaptım çok güzel verdim ama en çok 1 ay... sonra eski sisteme dönünce hooop fazlasıyla aldım. yani ona da sabredemedim.
hayatımın diğer alanlarında hala böyleyim. fıtratım bu napiym ama baktım ki kilo işini böyle çözemicem. akışına bıraktım. tek yaptığım şey , hedefimi, kilom yüzünden yaşadıklarımı bir an aklımdan çıkarmıyorum. dün saf protein yapıoduk biliosun.işe gittim önüme iş öncesi tandır kebabı koydular. hem protein ama yağlı sonuçta.. yanında pilav ve püre vardı. naptım? tandırı yedim ayran içtim ama pilav ve püreyi yemedim. kasmıyorum artık çünkü kastıkça yiyesim geliyor. spor yapıcam dedikçe yapmayasım geliyor. koçum ben inatçıyım. kendimle inatlaşmayı kestim. canım yürümek isterse çıkıp yürüyorum bantta, sadece hedefimi unutmuyorum.bunu yaptığm için canım yürümek istiyor zaten. bir de müzik dinliyorum hayaller kuruyorum. en çok da zayıflayıp sahneye çıktığımın hayalini...
belki yardımı olur diye düşündüm canım....
abla ben zaten öglen yemegimi evden getiriyorum
biliyorusn ama iki ögün getirmek gerçekten zor oluyor misal nazlıda akşamları çeşistiriyor neden çünkü ögleni evden getirdigi için
iki ögüne iki ayrı şey ayarlamak zor , yani yapabilen varsada bilmiyorum ben ayarlayamıyorum diyim
banum nazlıyı baz alma bu konuda çünki nazlı spora gidiyor akşam atıştırmasından sonra .. spor sonrasıda açlık pek olmaz ..ama sen akşam atıştırırsan bu seni to tutarmı eve gidince .. bence erken yiyeceksen iş yerinde atıştırma değilde ögün olmalı senin için.
senin bantın ışıklarında bir tılsım var galiba.. üzerine çıktın mı boyut değiştiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?