Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aman gelmis mesajim...
Denemeydi sadece önemsemeyin..
Masallah cikolatam negüzel Kilo vermissin. Birincisin bu hafta tebrikler..

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Naz söylemeden gecemiyecegim negüzel beslenmissin.. Hele Sporun muhtesem tebrikler

Naz söylemeden gecemiyecegim negüzel beslenmissin.. Hele Sporun muhtesem tebrikler

çok teşekkür ederim . ben montignac diyeti yapıyorum yemeklerimi genelde evden getiriyorum onun için yanıma fazla bişeyler almıyormki canım çekipte yemeyeyim spora git gel saat 9 oluyor zaten o saattede bişey yemek istemiyorum

çok alakasız bir soru sorucam kefir mayalayan , elinde kefir mayası olan varmı?

benim var banumama pek mayalamıyorum . nadiren yani .... birde kefir mayalamak içim mayaya gerek yok marketden aldıgın kefiri süte kat ilik yerde beklet oda kefir oluyor zaten
ben eksitmeyeye çalııyorum ekşiyince alkolleşiyormuş

her mayalamada yenimi alıcam? peki onunmayası vardı bende eskiden bir daha bulamadım ama

aben abla ben geçen markete gittim yine nesfit veya kfleks alayım diye
ama yulaf ezmesi,çig fındık,çig badem, üzüm, kayısı aldım,
bunları karıştırıp müsli yaptım hazırlarda çünkü şeker ve pirinç var diye

şimdi ben az önce kepekli makarna ve salata yedim..
akşama 2 yk süt ile bu müsliyi yiyip çıksam olur dimi,
yani içindeki yulaftan kaynaklı hem öglen hem akşam kh yemiş olurmuyum:26::26:

Aman gelmis mesajim...
Denemeydi sadece önemsemeyin..
Masallah cikolatam negüzel Kilo vermissin. Birincisin bu hafta tebrikler..

teşekkür ederim reyhan ablacım. bu sefer gerçekten uğraşıyorum. inadımdan içimden yemek bile gelmiyor...

kepekli makarna ve salata yediysen öğlen ,akşama yulaf yemen çok doğru değil canım. tavuk et balıktan birini seçip yesen daha iyi.. ama vaktim olmadığında ben de yapıyorum bazen böyle aşımlar karbonhidratta. yulaf çok kalori içermez o yüzden çok sorun olmaz sanırım...

zaten hepsini karıştırdım 1ymk kadar yulaf bile yemiş olmam toplamda

masumm ve naz hedef kilolarınızı almamışım şimdi farkettim. onları da yazar mısınız şekerler

sevgili masum,
çoook kereler bu planları yaptım. yazdım çizdim. şöyle yapıcam böyle yapıcam dedim. hiçbir zaman da bir haftadan fazla uygulayamadım. dünyanın en sabırsız insanı olduğumu düşünüyorum. az önce kendi annemin kuaföründe ,kalfa beni fazla bekletti diye sinirlenip çıktım , saçımın dibi gelmiş boyatmadım düşün öyle bir denyoyum beklemek nedir bilmem, hemen olacak...
bütün kiloları bu nedenle aldım. diyet yaptım çok güzel verdim ama en çok 1 ay... sonra eski sisteme dönünce hooop fazlasıyla aldım. yani ona da sabredemedim.
hayatımın diğer alanlarında hala böyleyim. fıtratım bu napiym ama baktım ki kilo işini böyle çözemicem. akışına bıraktım. tek yaptığım şey , hedefimi, kilom yüzünden yaşadıklarımı bir an aklımdan çıkarmıyorum. dün saf protein yapıoduk biliosun.işe gittim önüme iş öncesi tandır kebabı koydular. hem protein ama yağlı sonuçta.. yanında pilav ve püre vardı. naptım? tandırı yedim ayran içtim ama pilav ve püreyi yemedim. kasmıyorum artık çünkü kastıkça yiyesim geliyor. spor yapıcam dedikçe yapmayasım geliyor. koçum ben inatçıyım. kendimle inatlaşmayı kestim. canım yürümek isterse çıkıp yürüyorum bantta, sadece hedefimi unutmuyorum.bunu yaptığm için canım yürümek istiyor zaten. bir de müzik dinliyorum hayaller kuruyorum. en çok da zayıflayıp sahneye çıktığımın hayalini...
belki yardımı olur diye düşündüm canım....

çukulan ştahın gittigini anlıyorum ama ilersini düşün biraz çokda az yersen ilerde kilon durur veremezsin ..

yok yok aebenim hiç az yemiyorum. asla aç kalmıyorum. size yazamıyorum ama geceleri işten geldiğimde çok açsam yoğurda 2 kaşık yulaf koyup yiyorum. saatlerce açlıktan sonra öyle aç uyuyamıyorum çünkü. içinde kuru üzüm filan da var. yani acımdan öldürmüyorum kendimi

çikolat zayıfla sahneye çık, biz de takımca seni izlemeye gelelim... hayallerine bunu da ekle

teşekür ederim cnm bian seni sahnede hayal ettim zayıf halinleee

bend eyengecim tam tersii düzen olcka kararlar alıcam ve uyguluycamm ,

misal 94 kiloyum bir akşam karar alıyorum zayıflıycma spora başlıycma diyorum ve yapıyorum taki 64 e inenen kadar
sabaha kadar ikiz bebeklere bakıp kışın 5 te kalkıp eliptik bisiklet sürüyorum,

ama şimdi ne degişti dersen , az çok giyiniyorum , dyetten bıktım, çocuklar büyüdü daha yogunum
en önemlside kısır döngüye girdim :))

senin bantın ışıklarında bir tılsım var galiba.. üzerine çıktın mı boyut değiştiriyorsun

hahahah evet gerçekten o ışıklar gaza getiriyor. her 400 metrede bir başa dönüyor. o yandıkça hadi bir 400 metre daha diyosun :)
iştahım da çok açık değil, keşke hep böyle devam etse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…