Takım uyelerinin beraber aldiklari bir karar canim ceza diyemeyiz pekte buna aslinda
Rahatsizlik verdiysek kusura bakmayin bundan sonra bu takimda paylasmayiz
Ayrica diger bir amacta takimlar arasi dolaşıp kaynasmak kimse kolay kolay takimindan cikmiyor
Birsey yazsan cvp vermiyor bak dolayli yoldan sen bize biz sana cvp vermis olduk
Rahatsızlık verseydiniz bunu açıkça belirtecek bir çok üyemiz var arkadaşım.geçen haftada bir iki kişi gelip yazdı aynı sözleri dile getirdik...
Kimse size rahatsızlık veriyorsunuz demeden alınganlık yapmanız gereksiz olmuş...bir daha paylaşmayız filan demek....ortamı germeye gerek yok...ortak kararla almış olabilirsiniz ama buradan bakınca ceza kararı gibi gözüküyor....
İstediğiniz zaman takımımızda paylaşımda bulunabilirsiniz bu tüm yarışmaya katılan arkadaşlar için geçerli..illaki size cevap verip muhatap olmamız için ceza yönteminizi kullanmanız gerekmez gelip bir merhaba diyebilirsiniz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iŞTE BEKLENEN ANALİZ ZAMANI
Artık takıma adapte olduk yeni gelen arkadaşlarımızla kaynaştık ,arkamızda 3 hafta gibi bir zamanı geride bıraktıkŞahsım adıma ben iyi gidiyorum takımdaki paylaşımlar süper gidiyor Ve listeye baktığımda görüyorim ki geçen hafta analizindeki iteklemeler işe yaramış AFERİM KIZLAR SİZE
Ve İŞTE TAKIMIN İLK 3....
Yaz yaklaşıyor mayolar hazırlanıyor tatil planları yapılıyorHaydiiiiii Mersin treni kalkıyor diyenler
1.chocolategirl ( 2,26% )..... Gece klubü ışıklı (Mersa öle diyor) yürüme bandı ile gece demedi gündüz demedi 50 dk aşşa olmaz dedi yürü babam ha babam dedi, proteinli dietler yaptı veeeeeeee yıldızlı pekiyi aldı Harikasın çikolatam böyle devammm
2.naz ( 2,08% )..... Aramıza katılan bu nazlı çiçeğimiz hızlı girişi ile takım listelerini alt üst ettiKendisini canı gönülden kutluyorum
3.reyhanxx54 (1,31% )... Ama ben dedim ,ben dedim demi sizlereGeçen hafta liste sonu olması sizi kandırmasın demiştim İşte listelerin yıldızı REYHANNNNN SULTANNN
YAVAŞ YAVAŞ DA OLSA HEDEFE GİDERİZ DİYENLER KİMLER Mİ ?İŞTE EFENDİM BURADALAR
4.mustang ( 0,86% )... Kendimle gurur duyuyorum ama geçen haftaya göre 1 derece gerilemişim .Bana bak kızım sende haftaya derece yapcen o kadar diyom sana
5.aeben ( 0,73% )... Listelerin değişmez demirbaşıAnacım bu hafta ne spor yaptın öle hayır bir ara acaba yanlış yerdemiyim olimpiyatlara mı hazırlanıyoruz dedim
6.kalliste ( 0,39% ) .... Geçen haftada mı buralarda gördüm ben seni :26: Hadi kallisssshop kallis koş kalliss
VE GELELİM İSTASYONDA MOLA VERMEYE KALDIĞIMIZDA TRENİ KAÇIRANLARAKOŞUN ANACIM DURMAYIN YERİNİZDE
Bu aşağıdaki şekerler bi nefes alalım dediler ama haftaya burda görmeyeceğiz sizi
bijoux ( 0,00% )
cocostar ( 0,00% )
mersa ( 0,00% )
TERSİNE GİDERİM TERSİNE BANANE MİLLET GİTTİN MERSİNEEEE HOPPAAŞİNANAY
Yok masumcum seni almadan bi yere gitmeyiz yok öle seni de denize sokacağız
masumm ( -0,15% )
*** Yarışmaya katılmayan ama paylaşımlarında son hız giden KÜTAHYAMIZ seni unutmadım kilo durumun ne alemde bilemyorum ama sen de bizim bir parçamızsın. Kız geçen o pasta resmini ekleyen senmiydi ahanda yeni aklıma geldi canına mız susadın sen öldürdün biziiiiiiiii
*** Eşleşmelerle alakalı bir değişiklik bana bildirilmedi dostlar .eşini değiştirmek isteyen bildirebilir 2 hafta geçti bir değişiklik mümkündür zannımca.
*** Daha da aklıma bişi gelmiyor
Sevgilerimle _Mustang_
Sınıf öğretmeniyim canım .. Çocuklarla haşır neşir olmakdan tırlattımÇok mu belli
Rahatsızlık verseydiniz bunu açıkça belirtecek bir çok üyemiz var arkadaşım.geçen haftada bir iki kişi gelip yazdı aynı sözleri dile getirdik...
Kimse size rahatsızlık veriyorsunuz demeden alınganlık yapmanız gereksiz olmuş...bir daha paylaşmayız filan demek....ortamı germeye gerek yok...ortak kararla almış olabilirsiniz ama buradan bakınca ceza kararı gibi gözüküyor....
İstediğiniz zaman takımımızda paylaşımda bulunabilirsiniz bu tüm yarışmaya katılan arkadaşlar için geçerli..illaki size cevap verip muhatap olmamız için ceza yönteminizi kullanmanız gerekmez gelip bir merhaba diyebilirsiniz...
yok çoğu zaman gerek duymuyorum aebenim. o zaman şöyle yapayım çok acıkırsam akşamları yogurt salatalık falan yiyeyim, acıkmazsam es geçeyim..bijom geçen gün akşam yersem kilo veremem dedigini hatırlıyorum .. bence yediklerini kahvaltı ve öyleyin artır . akşamıda sen bilirsin gerek görmüyorsan yeme . dedigim gibi en iyi kişi kendini bilir
dur bende bakam kore dizilerine bana uyarmıki.. ben fantastık macera tutkunuyumdurda .... anamm küçük kız geldi pc kaptırmasam bari...
bijom geçmiş olsun neyin var egrı kesicilik :26: mersam vede mehalim ne ettiki diş işini :26:
ya kallisim bir numarasın ne diyimCanlar napıyonusss...bugün boşum ya durmadan sizi takip ediyorum ..
Aebenim 10 km sonra ankaradayız nasipse.sana eskişehir havası bırakıp gitçem...
iŞTE BEKLENEN ANALİZ ZAMANI
Artık takıma adapte olduk yeni gelen arkadaşlarımızla kaynaştık ,arkamızda 3 hafta gibi bir zamanı geride bıraktıkŞahsım adıma ben iyi gidiyorum takımdaki paylaşımlar süper gidiyor Ve listeye baktığımda görüyorim ki geçen hafta analizindeki iteklemeler işe yaramış AFERİM KIZLAR SİZE
Ve İŞTE TAKIMIN İLK 3....
Yaz yaklaşıyor mayolar hazırlanıyor tatil planları yapılıyorHaydiiiiii Mersin treni kalkıyor diyenler
1.chocolategirl ( 2,26% )..... Gece klubü ışıklı (Mersa öle diyor) yürüme bandı ile gece demedi gündüz demedi 50 dk aşşa olmaz dedi yürü babam ha babam dedi, proteinli dietler yaptı veeeeeeee yıldızlı pekiyi aldı Harikasın çikolatam böyle devammm
2.naz ( 2,08% )..... Aramıza katılan bu nazlı çiçeğimiz hızlı girişi ile takım listelerini alt üst ettiKendisini canı gönülden kutluyorum
3.reyhanxx54 (1,31% )... Ama ben dedim ,ben dedim demi sizlereGeçen hafta liste sonu olması sizi kandırmasın demiştim İşte listelerin yıldızı REYHANNNNN SULTANNN
YAVAŞ YAVAŞ DA OLSA HEDEFE GİDERİZ DİYENLER KİMLER Mİ ?İŞTE EFENDİM BURADALAR
4.mustang ( 0,86% )... Kendimle gurur duyuyorum ama geçen haftaya göre 1 derece gerilemişim .Bana bak kızım sende haftaya derece yapcen o kadar diyom sana
5.aeben ( 0,73% )... Listelerin değişmez demirbaşıAnacım bu hafta ne spor yaptın öle hayır bir ara acaba yanlış yerdemiyim olimpiyatlara mı hazırlanıyoruz dedim
6.kalliste ( 0,39% ) .... Geçen haftada mı buralarda gördüm ben seni :26: Hadi kallisssshop kallis koş kalliss
VE GELELİM İSTASYONDA MOLA VERMEYE KALDIĞIMIZDA TRENİ KAÇIRANLARAKOŞUN ANACIM DURMAYIN YERİNİZDE
Bu aşağıdaki şekerler bi nefes alalım dediler ama haftaya burda görmeyeceğiz sizi
bijoux ( 0,00% )
cocostar ( 0,00% )
mersa ( 0,00% )
TERSİNE GİDERİM TERSİNE BANANE MİLLET GİTTİN MERSİNEEEE HOPPAAŞİNANAY
Yok masumcum seni almadan bi yere gitmeyiz yok öle seni de denize sokacağız
masumm ( -0,15% )
*** Yarışmaya katılmayan ama paylaşımlarında son hız giden KÜTAHYAMIZ seni unutmadım kilo durumun ne alemde bilemyorum ama sen de bizim bir parçamızsın. Kız geçen o pasta resmini ekleyen senmiydi ahanda yeni aklıma geldi canına mız susadın sen öldürdün biziiiiiiiii
*** Eşleşmelerle alakalı bir değişiklik bana bildirilmedi dostlar .eşini değiştirmek isteyen bildirebilir 2 hafta geçti bir değişiklik mümkündür zannımca.
*** Daha da aklıma bişi gelmiyor
Sevgilerimle _Mustang_
valla reyhan abla bir ara telefonuma adımsayar indirdim. sonra bir gün 7500 civarı adım yaptım ve bende ip koptu. nereye oturmusum nerde uyumusum haberim olmadı. sen böyle 10000 falan yapıyorsun ya çok büyük saygı duyuyorum sana.. saygıyla önünde eğiliyorum
Bijoo bende istiyorum adimsayar ama telefona indiremem o zimbirtidan bulmam lazım benim ben iste nerde oturdu nerde uyudu belli olmayan halsizlikteyim kaç yapiiyorumki
e ne güzel kilo vermişsin girsene listeye 2 gram faydan olsun bizeBen buralara geleli 4 kilo verdim 84-79 durum .Eş konusunda ben çikomdan ayrılmam tabi oda beni isterse
Ben 4 verecem sonra yeter girmiyim gali çikooe ne güzel kilo vermişsin girsene listeye 2 gram faydan olsun bize
eşler değişti gali, yapçek bişi yok
ben kaldırdım sonra onu kütocum çünkü kocaman telefonu sürekli taşıyamadım üstümde. spor mağazalarında oluyormuş. hep dışarı çıkınca unutuyorum yaaa. hatta bir ara aile sağlığı merkezleri eski adıyla sağlık ocakları bedava dağıtmış sağlıklı yaşam için günde 10000 adım kampanyası diye..
valla ben kendi adıma heeeep evde olduğum için 1000 atamıyorumdur bile. ama spora giderken garanti 5000 oluyordu. yani spora gittiğin için 5000 oluyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?