Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rahatsızlık verseydiniz bunu açıkça belirtecek bir çok üyemiz var arkadaşım.geçen haftada bir iki kişi gelip yazdı aynı sözleri dile getirdik...
Kimse size rahatsızlık veriyorsunuz demeden alınganlık yapmanız gereksiz olmuş...bir daha paylaşmayız filan demek....ortamı germeye gerek yok...ortak kararla almış olabilirsiniz ama buradan bakınca ceza kararı gibi gözüküyor....
İstediğiniz zaman takımımızda paylaşımda bulunabilirsiniz bu tüm yarışmaya katılan arkadaşlar için geçerli..illaki size cevap verip muhatap olmamız için ceza yönteminizi kullanmanız gerekmez gelip bir merhaba diyebilirsiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yıldızlı peki laflarımı çalmışsın

şinanayda şinanay hopa şinanayyyyy
ay töbe yarabbimmm aglancak halme gülüyorum....

çok güzel bir analiz olmuş yine eline saglık , çok merak ettim ne ögretmenisin ?

Ortamin gerildigini düşünmüyorum oyle bir niyetimde yoktu zaten. Daha gecen hafta ayni konuda baska takim problem yaratti uylerimize bende testi kirilmadan onlem almak istedim rahatsizlik verdiysek bir daha paylasmayiz dedim. Pek tabi rahatsiz etmiste olabilirdik ortam germek icin degil ozur dilemek icin soylenmis kelimeydi.
Yontemimizin ceza olmadigini tekrar dile getiriyorum ... daha oncesinde olmayan 4 haftadir uyguladigimiz bir yöntem (muhattaplikta isin espirisiydi )
Sanal ortamda insanlar birbirlerini yanlis anlayabiliyorlar
Hepinize bol kilo vermeler

kahvaltı 08:00
yulaf kepeginden ekmek
peynir-zeytin

ara 11:30
2 kaysı, 3ymk yagsız yogurt

öglen 14:30
kepekli makarna
salata (yagsız)

akşam
200 ml yagsız süt
2ymk müsli
yarım dilim ezine peynir

3lt su
2 yeşil çay

45 dakika yürüyüs,45 dakika jimnastikten sonra haftasonu tatiline girdim nihayet. Dus Alamadim daha Adimsayara baktim 7000 Adim olmus daha aksam yemeginden sonra yine cikip 10000 adima cikaracagim.
Yada aklimdan Gecen ne biliyormusunuz? Aksam yemegini es gecmek..
Mustang o ne güzel analiz canim benim. Nasil güldürdün Mutlu ettin beni..canim cokkkk tesekkür ederim.. Ellerine Saglik. Kocaman öptüm.
Valla öyle bir Gaza getirdinki beni bak aksam yemegini kaldirdim.
Yarin benimkiler ziyarete gelecek bici bici yapip güzelleseyim..

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

yok çoğu zaman gerek duymuyorum aebenim. o zaman şöyle yapayım çok acıkırsam akşamları yogurt salatalık falan yiyeyim, acıkmazsam es geçeyim..
diziler sana uyar mı bilmiyorum ki yalnız etkisine kapılan sürükleniyor onu biliyorum o tür de var tabi ama ben genelde romantik-fantastik veya romantik-komedi izliyorum..

ya kallisim bir numarasın ne diyim anladın sen onu
ankara'yı 2.memleketimi çok özledim keşke ben de gidip gezebilsem orda bir gün
hayırlı yolculuklarrrr

valla reyhan abla bir ara telefonuma adımsayar indirdim. sonra bir gün 7500 civarı adım yaptım ve bende ip koptu. nereye oturmusum nerde uyumusum haberim olmadı. sen böyle 10000 falan yapıyorsun ya çok büyük saygı duyuyorum sana.. saygıyla önünde eğiliyorum

hepinize

Eve bendim

Ben buralara geleli 4 kilo verdim 84-79 durum .Eş konusunda ben çikomdan ayrılmam tabi oda beni isterse

Bijoo bende istiyorum adimsayar ama telefona indiremem o zimbirtidan bulmam lazım benim ben iste nerde oturdu nerde uyudu belli olmayan halsizlikteyim kaç yapiiyorumki

mustang analizimizi pek beğendim eline sağlık hayatım haftaya inşallah ben de mersin treninde olucam
eşleşmeleri değiştirelim değil mi artık

aeben - kütahya

chocolategirl - kalliste

naz - mersa

masumm - mustang

reyhanxx54 - bijoux

* bu defa alfabetik eşleme yaptım
* cocostarımı eklemedim. bu aralar çok meşgul olduğunu fakat takımda kalmak istediğini söyledi. biraz idare edeceğiz onu...
* çikolatam kallisim pazartesi denetim işine başlayabilirmiş not düşmemi istemişti..
* ben haftaya çok aktif olmayabilirim. bir iki güne istanbula gideceğim, düğün haftamız.. reyhan abla ile aynı durumda olduğumuz için onunla eşleştim duyurulur..
* liste dışından misafirimiz kutahya'yı da ekledim

Son düzenleme:
Bijoo bende istiyorum adimsayar ama telefona indiremem o zimbirtidan bulmam lazım benim ben iste nerde oturdu nerde uyudu belli olmayan halsizlikteyim kaç yapiiyorumki

ben kaldırdım sonra onu kütocum çünkü kocaman telefonu sürekli taşıyamadım üstümde. spor mağazalarında oluyormuş. hep dışarı çıkınca unutuyorum yaaa. hatta bir ara aile sağlığı merkezleri eski adıyla sağlık ocakları bedava dağıtmış sağlıklı yaşam için günde 10000 adım kampanyası diye..
valla ben kendi adıma heeeep evde olduğum için 1000 atamıyorumdur bile. ama spora giderken garanti 5000 oluyordu. yani spora gittiğin için 5000 oluyordur..

Ben buralara geleli 4 kilo verdim 84-79 durum .Eş konusunda ben çikomdan ayrılmam tabi oda beni isterse
e ne güzel kilo vermişsin girsene listeye 2 gram faydan olsun bize
eşler değişti gali, yapçek bişi yok

Son düzenleme:

En kocaman telefon bendedir galiba bildiin tablet iste saglik ocagi olayini duydum da obezlere veriyolrmis solemesi ayip biz obez sayilmayiz artık galiba 5000 mi bennnn reyhan abla nasıl hayatına devam ediyo o zaman vayy yazık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…