• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seum gule gule buyut . Ah pek tatlidir o zamanlarda yanimizda olsada soyle bi isirsam kollarindan ....
Seum bizim oneriler genel diyet anlayisina goredir , hepimizin fatkli bunyeleri fatkli yeme duzenleri vatdir . Sizleri tam tanimiyoruz o yuzden genel tavsiyeler . Sizler en iyi kendiniZ bilirsiniz size uygun beslenmeyi ve kilo verme yontemini :)
Sağol canım evet çok tatlı hele annesi olarak ben yutsam doymam o kadar söyliym :KK72:
Ben kendimi bildim bileli kansızlığım var ilaç kullanıyordum bıraktım artık kuru üzümü de çok severek yemiyorum ama haptan daha iyi.
Bu arada yarın annemlerle pikniğe gidiyoruz annem beni mahveder diyet yaptığımı öğrenirse o yüzden yarınki menüme şimdiden dikkat çekeyim normal zamanlarda nasıl yemek yiyorum görün. Zaten benim metabolizmam çok hızlı eskiden hiç kilo alamazdım ben millet bana hayret ederdi sende bizim kadar iyorsun ama zayıfsın diye. Şimdi o kadar çok yiyorum ki artık utanıp kalkıyprum yemekten yoksa doyduğumdan değil. Benim biraz yemeği azaltmamla direk gidiyor kilolar dün sabah 80.6ydım bu sabah 79.6 gerçi bugünün sabahını biraz geç yaptım kahvaltı öğleye kaldı ama düşünün yani.

Bijou
geçmişe bakamadım yazıp cıkıcam malesef..
hafta sonlarını hiç sevmiyorum ne düzen ne birşey.. eşim de ailecek takılalım adamı değildir zaten. sürekli işim oluyor valla millet nefret eder, benim en sevdigim gün pazartesi..

sabah: yulaf kepeğiyle krep, peynir
öğlen: hamsi bugulama, zero
akşam: daha yemedim yoğurt yerim büyük ihtimal..
suyu az içtim, bütün gün de ayaktaydım (ha ayaktaydım da ne oldu ortaya ne iş cıktı, koskocaman bir hiçbirşey)

gök gürüldüyor burda, zaten öyle bir soğuk akşamları ki nerdeyse yorgan cıkarıcaz.. neyse gidip toprağı yedireyim..
bijoux Nerde eviniz biraz karamsar görünüyorsun havalardan mı? Menüne baktım da hiçbirşey yememişsin kilo verme hızın nasıl hep mi böyle az yiyorsun

merhaba öncelikle damlanur10 a teşekkür ederim takıma çağırdığı için.

ben 27 yasındayım ve özelde çalışıyorum.97 kilo ile başladım.(aslında okadar degıldım ama endokrine gittiğimde doktor tartınca o tartıda oyle çıktım.)insülin direncim yokmuş.diyetisyene gittim ve verdiği diyete uymaya çalışıyorum tabi birkaç gun bozunca düzende gitti.93-94 kilo cıvarındayım(evdeki tartı öyle diyor)Diyete mğmkğn olduğunca uymaya çalışıyorum ama tek başına olmadığı için birlikte zayıflayacak arkadaşlar arıyordum.İnş hep beraber bol bol kilo veririz.

buarada niye kilo alıyorum ben sıkılınca,stresten mutsuzken yemek yiyorum iştede ye iş otur derken aldık kıloları ama yas oldu 27 artık vermek lazım.

İyi aksamlar kizlar ..
Once menu yazayim sonra size cevap .

Sabah
2dl ekmek . Peynir
Omlet . Domates
salatalik ,Zeytin
ceviz ..

Oyleyin
Haslanmis nohut ve pirincle
bol yesiklikle salata .

Aksam 17de
2dl ekmek, kavun, peynir

20:30
İkram edilen geri cevirmemin mumkun olmadigi minicik bir lokum ..

En az 2 saay yurudum ..
Suyu bir turlu fazla icemiyorum 1.5 lt kadar ...

Iyi aksamlar kizlaar!

Bugun annemle alisverise gittim. Denedigim hicbir kiyafet ustumde guzel durmadi. :'(

Etek almak istedim, ya bu kadar mi igrenc durur uzerimdeeee!!!

Tayt deniyorum. Her yerden yag fiskiriyor!

Dar pantolon denedim. O da igrenc durdu.

Sadece 2-3 parca bir sey alabildim. Onlar da o caresizlikten.

merhaba öncelikle damlanur10 a teşekkür ederim takıma çağırdığı için.

ben 27 yasındayım ve özelde çalışıyorum.97 kilo ile başladım.(aslında okadar degıldım ama endokrine gittiğimde doktor tartınca o tartıda oyle çıktım.)insülin direncim yokmuş.diyetisyene gittim ve verdiği diyete uymaya çalışıyorum tabi birkaç gun bozunca düzende gitti.93-94 kilo cıvarındayım(evdeki tartı öyle diyor)Diyete mğmkğn olduğunca uymaya çalışıyorum ama tek başına olmadığı için birlikte zayıflayacak arkadaşlar arıyordum.İnş hep beraber bol bol kilo veririz.

Hosgeldin sky...
Saglikla kilolarindan kurtulman dilgiyle....
Takim kurallarini sabahda yazmistim . Aksamlari gunun raporu cumalari kilo bildorimi ve duzenli paylasim .. Simdilki bunlera uy gersi gelir ...deneme haftan hayirli olsun ...

Bugünkü menüm
Sabah
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir tane haşlanmış yumurta
3 kaşık yoğurt
2 taze soğan

Ara
60gr dondurma

Öğlen
Bir orta boy biber dolması

Ara
Bir fincan kahve
2 tane tutku

Akşam
Yarım porsiyon pilav
Bir dilim ekmek
3 kaşık mıhlama :KK17:
Gün içinde bir avuç siyah kuru üzüm yedim
2 litre su içtim
Yürüyüş yok bugün misafirim gelecek diye çıkamadım

ablacım asırı nezaketlı asırı ınce dusuncelı bı ınsansın once onu soyleyeyım cok mutlu oldum ınankı senınle tanıstıgıma...

gı konusunda cok haklısın
eskıden bu kadar esnek degıldı menulerım cok daha katıydı yogurdu bıle tartarak yerdım zaten ole olmasa o kadar kısa surede hedefıme ulasamazdım, sımdı ısı bıraz daha gevsek tutuyorum 5 ay degıl de 10 ay verdım kendıme uzulmemek yorulmamak adına...
polıkıstık overım kesın var da ınsulın dırencımın ben oldugunu dusunuyorum suan teshıs konulmus durumda degıl...
cok cok haklısın yazdıklarında
belkı kılom cok oldugundan ılk ıkı uc ay haftada bır kılo vermeye devam edebılırım galıba onun tadını cıkarıp tıkandıgım noktada soyledıklerını uygulayacagım gıbı gozukuyor ablacım...
estagfirullah aydasu o senin güzel görüşünden ....

Bugünkü menüm
Sabah
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir tane haşlanmış yumurta
3 kaşık yoğurt
2 taze soğan

Ara
60gr dondurma

Öğlen
Bir orta boy biber dolması

Ara
Bir fincan kahve
2 tane tutku

Akşam
Yarım porsiyon pilav
Bir dilim ekmek
3 kaşık mıhlama :KK17:
Gün içinde bir avuç siyah kuru üzüm yedim
2 litre su içtim
Yürüyüş yok bugün misafirim gelecek diye çıkamadım
seum yalan yok sedece kahvaltını begendim :oops:
ama senin kilo verme tarzın böyleyse böylede kilo veriyorsan sorun yok :KK68:
ha bide yarın mangal diyet için süper fırsattır .. etden zarar gelmez istedigin kadar ye . lakin ekmek cola dan uzak durursan süper diyet menüsü olur .. et salata ayran süper menü :KK19:

Iyi aksamlar kizlaar!

Bugun annemle alisverise gittim. Denedigim hicbir kiyafet ustumde guzel durmadi. :'(

Etek almak istedim, ya bu kadar mi igrenc durur uzerimdeeee!!!

Tayt deniyorum. Her yerden yag fiskiriyor!

Dar pantolon denedim. O da igrenc durdu.

Sadece 2-3 parca bir sey alabildim. Onlar da o caresizlikten.
fagantım kızım alış veriş için erken davranmışsın 1 ay sonra 1 beden daha incelmiş olacaksın inşalah :KK51::KK5:
üzülme desemde üzlüleceksin hele senin yaşında durum dahada zor oluyor .. bende genç kızken kiloluydum seni çok iyi anlıyorum..
bu durumu kendine azim olarak çevirmen lazım :KK19:

buarada niye kilo alıyorum ben sıkılınca,stresten mutsuzken yemek yiyorum iştede ye iş otur derken aldık kıloları ama yas oldu 27 artık vermek lazım.
vericeksin inşallah sky ...
akşam yada hafta sonrları yürüme imkanın yokmu yada evde pc den yapabilecegin spor .. çünki spor yapmadan bu iş zor ...

dr. kaç kl. diyet listesi yazdı sana . 3ana 3. aramı ?

geçmişe bakamadım yazıp cıkıcam malesef..
hafta sonlarını hiç sevmiyorum ne düzen ne birşey.. eşim de ailecek takılalım adamı değildir zaten. sürekli işim oluyor valla millet nefret eder, benim en sevdigim gün pazartesi..

sabah: yulaf kepeğiyle krep, peynir
öğlen: hamsi bugulama, zero
akşam: daha yemedim yoğurt yerim büyük ihtimal..
suyu az içtim, bütün gün de ayaktaydım (ha ayaktaydım da ne oldu ortaya ne iş cıktı, koskocaman bir hiçbirşey)

gök gürüldüyor burda, zaten öyle bir soğuk akşamları ki nerdeyse yorgan cıkarıcaz.. neyse gidip toprağı yedireyim..
bijom gecleri ankarada soguk ama kütahya kadar degil yahu .... sizin ora yagıyorsa yarın buryada yagar mübarek ...
geçmişi okuymadım demişsin .. sormuştum dukanmı diye ama artık sormayım aşıkar menünden ,dukanın hayırlı olsun . uzunmu yapmayı düşnüyorsun yokda yeni alınalar gitsin diyemi başvurdun dukana ?

aşagıdasınız ama sesiniz çıkmıyor . kendi kendime konuşuyorum sanki:KK54:

kızlar şimdi bizin deneme haftasında 4 üyemiz var dimi?
fargant , seum,sky birde hasgül . unutugum varsa hatırlatırmısınız ? :KK37:

İyi geceler kızlar.yeni gelenler hoş geldiniz.Kızlar ben fenayım.çok güzel gün geçirdik,kocamın arkadaşları,nişanlıları,o kadar yasak yedimki akşam kızlara nasıl yazıcam dedim ama şimdi öyle kötüyüm ki menü falan takmıyorum.önce kaynanayla sonra da kocamla kavga ettim.çok kötüyüm...ağlamaktan kafam çatlıyor.kocamı çok seviyorum ama kaynanayla da yaşayamıyorum.düşünün komşuyuz guya.sabah 9dan akşam 11e kadar bizde ve her işime karışır.uzun sözün kısası dayanamıyorum artık.ne yapsam ne etsem bilemedim.sadece çok kötüyüm.haberiniz olsun ki sonra neden katılımım kötüleşdi diye merak etmeyin

İyi geceler kızlar.yeni gelenler hoş geldiniz.Kızlar ben fenayım.çok güzel gün geçirdik,kocamın arkadaşları,nişanlıları,o kadar yasak yedimki akşam kızlara nasıl yazıcam dedim ama şimdi öyle kötüyüm ki menü falan takmıyorum.önce kaynanayla sonra da kocamla kavga ettim.çok kötüyüm...ağlamaktan kafam çatlıyor.kocamı çok seviyorum ama kaynanayla da yaşayamıyorum.düşünün komşuyuz guya.sabah 9dan akşam 11e kadar bizde ve her işime karışır.uzun sözün kısası dayanamıyorum artık.ne yapsam ne etsem bilemedim.sadece çok kötüyüm.haberiniz olsun ki sonra neden katılımım kötüleşdi diye merak etmeyin
damlam aile arsında olur öyle durumlar.... anladıgım kadarıyle ayrı evde ama sadece yatmaya gidiyor kayınvaliden.. ben 10 sene beraber yaşadım rahmetli olana kadar . mekani cennet olsun ...
evet ev ev üstüne zor oluyor ama birazda bu durumları biz yapıyoruz .. iki tarafda aslında kabulenmiyor bu durumu ... eger kabullenip tepkili olmasa daha kolay olacak geçinmek .şimdi kayın validen ne yapsa gözüne batar aynen sen yapsan onun gözüne batar .. bu devirde gerçekden zor .. ama eşini düşün onun aranızda kalmasını düşün .. biri can biri canan.. ikisindende geçemez .... burda sana biraz daha sabırlı olmak yakısır vede aşagıdan almak .....

İyi akşamlar kardeş takımcımmm nihayet gelebbildim bjoux ve yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz:KK68::KK68: ne güzel olmuş böyle hareketlenmiş takım:D:D damlanurun sitemleri etkili oldu sanırım :KK19: aebenciğim verdiğin bilgiler hakikaten çok güzell :KK68:

aydasucum ben şeker hapı kullanıyordum kasım ayına dek sonradan hiç ihtiyacım olmadı g.i hakikaten çok önemli özellikle insülin direncin varsa cnmm :KK19:

damlanurcumm kayınvalidenin çok yakın olması senin için dezavantaj olmuş abenin söylediklerine katılıyorum ne yaparsa yaprın eşinin hatırına alttan almaya çalış kuzumm

öpüyorum hepinizz güzel kaçamaksız bir pazar dilerimm:KK68::KK68:

İyi akşamlar kardeş takımcımmm nihayet gelebbildim bjoux ve yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz:KK68::KK68: ne güzel olmuş böyle hareketlenmiş takım:D:D damlanurun sitemleri etkili oldu sanırım :KK19: aebenciğim verdiğin bilgiler hakikaten çok güzell :KK68:

aydasucum ben şeker hapı kullanıyordum kasım ayına dek sonradan hiç ihtiyacım olmadı g.i hakikaten çok önemli özellikle insülin direncin varsa cnmm :KK19:

damlanurcumm kayınvalidenin çok yakın olması senin için dezavantaj olmuş abenin söylediklerine katılıyorum ne yaparsa yaprın eşinin hatırına alttan almaya çalış kuzumm

öpüyorum hepinizz güzel kaçamaksız bir pazar dilerimm:KK68::KK68:

seni görmek ne güzel swet ....
sizin takıma şöyle bir baktımda ne güzel haftalık listeler yapmışsın öyle . taktir ettim maşallah ......

Hosgeldin sky...
Saglikla kilolarindan kurtulman dilgiyle....
Takim kurallarini sabahda yazmistim . Aksamlari gunun raporu cumalari kilo bildorimi ve duzenli paylasim .. Simdilki bunlera uy gersi gelir ...deneme haftan hayirli olsun ...
hosbulduk.
tamamdır gunduzlerı ıste olduğumdan sabah erken ve aksam gırebılrıım anca.
evet bugunun menusu ıle baslayım
sabah
mercımek çorbası ufak dılım ekmek

ara ogun
1 armut

2.araogun (aslında araougn denmezde mısafırlıkteydım oyuzden)

4 bardak sekersız cay
3 adet cips

ogle
mısır corbası
2 tane etlı dolma
1 dılım ekmek

aksam

10 yapraksarması
2 minik haşlanmış patates

araogun
1 dilim pestil (bu olmadı bılıyorum ama tatlı krızım tuttu)

spor 10 dk twist

Back
X