Sağol canım evet çok tatlı hele annesi olarak ben yutsam doymam o kadar söyliymSeum gule gule buyut . Ah pek tatlidir o zamanlarda yanimizda olsada soyle bi isirsam kollarindan ....
Seum bizim oneriler genel diyet anlayisina goredir , hepimizin fatkli bunyeleri fatkli yeme duzenleri vatdir . Sizleri tam tanimiyoruz o yuzden genel tavsiyeler . Sizler en iyi kendiniZ bilirsiniz size uygun beslenmeyi ve kilo verme yontemini :)

Ben kendimi bildim bileli kansızlığım var ilaç kullanıyordum bıraktım artık kuru üzümü de çok severek yemiyorum ama haptan daha iyi.
Bu arada yarın annemlerle pikniğe gidiyoruz annem beni mahveder diyet yaptığımı öğrenirse o yüzden yarınki menüme şimdiden dikkat çekeyim normal zamanlarda nasıl yemek yiyorum görün. Zaten benim metabolizmam çok hızlı eskiden hiç kilo alamazdım ben millet bana hayret ederdi sende bizim kadar iyorsun ama zayıfsın diye. Şimdi o kadar çok yiyorum ki artık utanıp kalkıyprum yemekten yoksa doyduğumdan değil. Benim biraz yemeği azaltmamla direk gidiyor kilolar dün sabah 80.6ydım bu sabah 79.6 gerçi bugünün sabahını biraz geç yaptım kahvaltı öğleye kaldı ama düşünün yani.