• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vericeksin inşallah sky ...
akşam yada hafta sonrları yürüme imkanın yokmu yada evde pc den yapabilecegin spor .. çünki spor yapmadan bu iş zor ...

dr. kaç kl. diyet listesi yazdı sana . 3ana 3. aramı ?
1800 kalorılk yazdı oglene 4 ekmek verdı ama 4 ekmek yemıyorum
ekmek yerıne yıyebıleceklerım var onlardan yemeye çalışıyorum.insulin direncıne gıre bırazda lısteyı hazırladı.
3 ana 3 ara ogun eve.
sımdılık spor yapma dedıde ama evde ben yıne twıst fılan yapıyorum .bılgısayar karsısında leslieye başlamayı düşünüyorum.işte bos kaldıkça tur atıyorum yuruyus olsun dıye.

hosbulduk.
tamamdır gunduzlerı ıste olduğumdan sabah erken ve aksam gırebılrıım anca.
evet bugunun menusu ıle baslayım
sabah
mercımek çorbası ufak dılım ekmek

ara ogun
1 armut

2.araogun (aslında araougn denmezde mısafırlıkteydım oyuzden)

4 bardak sekersız cay
3 adet cips

ogle
mısır corbası
2 tane etlı dolma
1 dılım ekmek

aksam

10 yapraksarması
2 minik haşlanmış patates

araogun
1 dilim pestil (bu olmadı bılıyorum ama tatlı krızım tuttu)

spor 10 dk twist
sky canım bu menüyü dr. verdigine göre düzenlemedin dimi ? bugun ilk günün diyete başlamadın sanırım dimi?
çünki menünde karbonhidratdan başka hiç bişi göremedim ben :KK64::KK64:
evet ekmek yerine degişimler var o listelerde ama her ögün deyil birde o listelerde bol salata ve sebze yemekleri var .
sabah mercimek karbon ekmek karbon .
öylen mısır cis ekmek karbon ,dolma prinç...
akşam yaprak pirinç patat karbon cis..
tabiki tatlı ister canın, çünki gün boyu yediklerin gl endeksleri hep yüksek karbonlar .tatli istegi normal bu menüde ....

bu menüyü henüz diyete başlamadın sayalım:KK66: yarın için bol salatalı ,yogurtlu sebze ,yemekli menüler inşallah ..:KK19:

C
seum yalan yok sedece kahvaltını begendim :oops:
ama senin kilo verme tarzın böyleyse böylede kilo veriyorsan sorun yok :KK68:
ha bide yarın mangal diyet için süper fırsattır .. etden zarar gelmez istedigin kadar ye . lakin ekmek cola dan uzak durursan süper diyet menüsü olur .. et salata ayran süper menü :KK19:
ciddi misin ayy bunu duyduğuma çok sevindim :KK50:

1800 kalorılk yazdı oglene 4 ekmek verdı ama 4 ekmek yemıyorum
ekmek yerıne yıyebıleceklerım var onlardan yemeye çalışıyorum.insulin direncıne gıre bırazda lısteyı hazırladı.
3 ana 3 ara ogun eve.
sımdılık spor yapma dedıde ama evde ben yıne twıst fılan yapıyorum .bılgısayar karsısında leslieye başlamayı düşünüyorum.işte bos kaldıkça tur atıyorum yuruyus olsun dıye.
skycım günlük ekmek sınırın kaç ? genelde 1800 den başlatırlar .....

canım ayrıntılı yazıcam kızmak yok dimi .. :KK68:

bak bunlar hep ekmek....
mesela sabah 2 kepçe çorba =2 dl ekmek ..
öylen 1 kase çorba= 2 dl ekmek . dolma =2 dl ekmek .
akşam yaprak sarması =2 dl ekmek . patates =2 dl ekmek ..

sana verdigi menü söyledir ..

sabah .
ekmek . peynir . bol yeilik domates vs.

ara 1 meyve ç az süt ürünü...

öyleyin .
ekmek .. etli sebze yemegi
salata. yogurt

ara meyve ve süt ..

akşamda
ekmek . yine sebze veya et türü ..
salata .yogurt ...

ara .
ekmek degişimden . yada meyve süt ürünü..

yani üç aşagı beş yukarı böyle bir listedir ....

fagantım kızım alış veriş için erken davranmışsın 1 ay sonra 1 beden daha incelmiş olacaksın inşalah :KK51::KK5:
üzülme desemde üzlüleceksin hele senin yaşında durum dahada zor oluyor .. bende genç kızken kiloluydum seni çok iyi anlıyorum..
bu durumu kendine azim olarak çevirmen lazım :KK19:

Hizli kilo verebiliyorum ama hizli da kilo alabiliyorum maalesef. Simdi okullar aciliyor ve ben bu siskolukla nasil gidicem okula bilmiyorum. Herkes şıkır şıkır. Sortlar etekler elbiseler falan. Bense...

Hirs yaptim. Pazartesiden itibaren kendime beslenme ve spor programi dusundum. Telefonuma indirdigim egzersiz programlarini duzenli olarak yapacagim. Her sabah ve aksam yuruyus koydum. Yorgun ve hasta olmadigim surece bu kurallara uyacagim.

Ilk hafta hizlica kilo vereyim diye biraz karbonhidrati azaltmayi dusundum.

-Ekmek falan yemeyecegim.
-Gunde 2.5 lt su icecegim.
-Sut yumurta ve peynire agirlik verecegim. --Saat 6'dan sonra yemek yemeyecegim ama kahve ve cay serbest. :P

Sabah kahvalti niyetine
-1 bardak sut veya kahve

Ogle yemeginde okuldayim ama kosa kosa eve gideceğim.
-1 haslanmis yumurta veya peynir
-1 sut (icmeyebilirim de)

Aksam yemegi
-Yogurt
-Belki corba belki hicbir sey

Sinirsiz su, kahve ve cay...

Pazartesi icin boyle bir program dusundum kizlar. Bu yediklerimle acikmam. Sabah erkenden yuruyus. Aksam yine yatmadan yuruyus ve kalca egzersizleri koydum. Bir de karin egzersizi yapabilirim. Buna eve gidince karar verecegim. :)

sky canım bu menüyü dr. verdigine göre düzenlemedin dimi ? bugun ilk günün diyete başlamadın sanırım dimi?
çünki menünde karbonhidratdan başka hiç bişi göremedim ben :KK64::KK64:
evet ekmek yerine degişimler var o listelerde ama her ögün deyil birde o listelerde bol salata ve sebze yemekleri var .
sabah mercimek karbon ekmek karbon .
öylen mısır cis ekmek karbon ,dolma prinç...
akşam yaprak pirinç patat karbon cis..
tabiki tatlı ister canın, çünki gün boyu yediklerin gl endeksleri hep yüksek karbonlar .tatli istegi normal bu menüde ....

bu menüyü henüz diyete başlamadın sayalım:KK66: yarın için bol salatalı ,yogurtlu sebze ,yemekli menüler inşallah ..:KK19:
yenı başlamadım dıyete de dun mısafırlıge gıdınce ayıp olmasın dıye cıps aldım 3 tane.cıkolata fılanda vardı onları yemedim.dun mısafırlıkten ac gelınce düzen bozuldu zaten oyuzdne otarz oldu menü.
yoksa normalda doktorun listeye uymaya calısıyorum

bak bunlar hep ekmek....

sabah .

öyleyin .
salata. yogurt

ara meyve ve süt ..

akşamda
salata .yogurt ...

ara .

evet hemen hemen aynı lıste (her dıyetısyen aynı lısteyı yaıyor zaten D: ) işte olduğum ıcın ogun arasında çorba ıcemıyorum ısyerınde yemek parası var yemek yiyecek yerde yok yemek yapmaya uğraşmıyorum bardak çorba aldım 2 tane de onuda herzaman ıcmem bırsey goturmeyınce dıye aldım.sebze yemegı fılan goturuyorum bende arada ekmek yerıne makarna pılav goturuyorum (1dl ekmek 3 kasık makarna ) oglen 4 dılım sabah 3 aksam 3 dılım toplam 10 dılım ekmegım var ekmegı azaltıp yerıne başka sey yemeye çalışıyorum.
birde ben ozel olarak kahve ıcmeyı sevıyorum ısyerınde çalışırken ıcıyorum dıye 1 ara ogunde kahve ve leblebı yada etıform fılan var.
bazen böyle yapıyorum bazende meyve yıyorum.

Bijou

bijoux Nerde eviniz biraz karamsar görünüyorsun havalardan mı? Menüne baktım da hiçbirşey yememişsin kilo verme hızın nasıl hep mi böyle az yiyorsun
kutahyada yaşıyorum ben. ben hep az yerim böyle ha o zaman neden şişkosun dersen çünkü kaloriyi seviyorum :)
verme hızım dukan değil de normal diyet yaptığımı farz edersem haftada 1 -1.3 kg arası..
yorgunluktan karamsardım, bu akşam da aynen böyle olurum muhtemelen..

bijom gecleri ankarada soguk ama kütahya kadar degil yahu .... sizin ora yagıyorsa yarın buryada yagar mübarek ...
geçmişi okuymadım demişsin .. sormuştum dukanmı diye ama artık sormayım aşıkar menünden ,dukanın hayırlı olsun . uzunmu yapmayı düşnüyorsun yokda yeni alınalar gitsin diyemi başvurdun dukana ?
ankarada 4, burda 9 sene yaşadım. kütahya bir tık daha soğuk aebenim ama erken başladık bu sene galiba..
dukan yapıyorum evet, gidebildiğim kadar gideceğim inşallah :)

aeben .!.:
Hos geldin hasgul ,, nicin ne guzelmis ......

Kendini biraz tanitirmisin ..
Takim kaptanimiz bijoix yardimcimiz damlanur , bende takimin emektarlarindanim .

Deneme haftalarina hos geldin ,
Gunluk paylasi veaksamlari menu bildirimi , kilo verme istegin , cumalarida oyleye kadar kilo bildirimi ilk kurallarimiz ,
İnsallah istedigin kiloya erisir
vede korursun ..
Canim ben otuz iki yasinda iki cocuk annesiyim son zamanlarda troidimden dolaya baya baya kilo aldim şu an 110 kiloyum bir cok zayiflama yönünde basarilarim var fakat hepside devam ettirilmeyince katı katina kilo olarak geri döndü ..bir ay oldu yeni diyete basladim yağ un seker ekmek tamamen kestim protein ve sebze agirlikli besleniyorum ve hergun statyumda bir saat yürüyüş yaparak bes kilo verdim insallah sabirla ve bu sekilde devam ederek ve buradanda destek alarak atacam bu kilolari..:) hayırlı zayiflamalar herkese :)

Gunaydin iyi pazarlar ....

Sky ekmegi baya fazla vermis , bencede okadar yeme.... Ara icin sana tavsiyem ayran , yogurt , kuruyemis , meyve .
Hazir corba , makarna vs isine girme
derim ..
Dr. Verdigi liste anlasilan fazla karbonlu ama ilk baslarda masus yapiyorlar , daha sonra kilo durunca azaltacak birsey olsun diye ....
Seneler once ( hiogilisemiyim ) banada 1800 kl 3 ana 6 ara ogun liste vermisti dr . Tabi ben okadar yememistim sonraki gittigim ayni yerdeki baska dr . Bunu sana kim verdi bi listeyle sen
Kilo alirsin sana cok dedi . Buyur burdan yak yani ....
Diyete henuz alismamis bunyeler 1800 lede verir ilk zamanlarda sen devam et fakat gl endeksine dikkat et ...

kutahyada yaşıyorum ben. ben hep az yerim böyle ha o zaman neden şişkosun dersen çünkü kaloriyi seviyorum :)
verme hızım dukan değil de normal diyet yaptığımı farz edersem haftada 1 -1.3 kg arası..
yorgunluktan karamsardım, bu akşam da aynen böyle olurum

muhtemelen..
[

ankarada 4, burda 9 sene yaşadım. kütahya bir tık daha soğuk aebenim ama erken başladık bu sene galiba..
dukan yapıyorum evet, gidebildiğim kadar gideceğim

inşallah :)

Hadi hayirlisi bijom... Dukandan tisttigimi biliyorsun , ama zaten sen hepsini biliyorsun o yuzden ancak destek oluruz, kolay gelsin kaptanim kralicem ..
Mehal yok ortaliklarda nerelere kayboldu gene ....

Canim ben otuz iki yasinda iki cocuk annesiyim son zamanlarda troidimden dolaya baya baya kilo aldim şu an 110 kiloyum bir cok zayiflama yönünde basarilarim var fakat hepside devam ettirilmeyince katı katina kilo olarak geri döndü ..bir ay oldu yeni diyete basladim yağ un seker ekmek tamamen kestim protein ve sebze agirlikl

besleniyorum ve hergun
statyumda bir saat yürüyüş
yaparak bes kilo verdim insallah
sabirla ve bu sekilde devam
ederek ve buradanda destek
alarak atacam bu kilolari..:)

hayırlı zayiflamalar herkese :)

Bir daha geri almamak uzere vericez insallah hasgul ...
Kendi adima burdan uzak olmazsam bir nevi koruyorum 6.7 senedir buralardayim ( takimlarda olmasamda ) eslada eski kiloma donmedim , buralarin cok faudasi var gercekden ....
Hasgulum dr falan varmi kdndi bildigin gibimi diyet yapiyorsun ?
Yolun uzun sane tavsiyem tum
gidalardan alarak diyet yapman simdi bu kiloda eger karbonitrati kesersen evet ilk basta hizli verirsin ama bir sure sonra durur kisitliycagin bisi kalmaz elinde .. Helede yagi kesmen dogru degil bence ...

mehalin yarın okul başlıyor malum.. o yüzden yoğundur şimdi. yarından itibaren oturur düzenler..
sağol aebenim..

Hizli kilo verebiliyorum ama hizli da kilo alabiliyorum maalesef. Simdi okullar aciliyor ve ben bu siskolukla nasil gidicem okula bilmiyorum. Herkes şıkır şıkır. Sortlar etekler elbiseler falan. Bense...

Hirs yaptim. Pazartesiden itibaren kendime beslenme ve spor programi dusundum.
Telefonuma indirdigim egzersiz
programlarini duzenli olarak
yapacagim. Her sabah ve aksam
yuruyus koydum. Yorgun ve
hasta olmadigim surece bu
kurallara uyacagim.

-Sut yumurta ve peynire agirlik
verecegim. --Saat 6'dan sonra yemek yemeyecegim ama kahveEklentileri Yükle:

ve cay serbest. :P

Sabah kahvalti niyetine
-1 bardak sut veya kahve

Ogle yemeginde okuldayim ama

kosa kosa eve gideceğim.

Aksam yemegi
-Yogurt

Pazartesi icin boyle bir program dusundum kizlar. Bu yediklerimle

acikmam. Sabah erkenden

yuruyus. Aksam yine yatmadan
yuruyus ve kalca egzersizleri koydum. Bir de karin egzersizi yapabilirim. Buna eve gidince

karar verecegim. :)

Amanin bu nasil liste boyle . Kuzum canina kastinmi var senin bu yasta .....
Ah canim benim seni anliyorum ama boyle kilo vermeye kalkarsan evet hizli gider ama bi okadarda hizli geri gelir bunyeni bozdugunla kalirsin uzun vadede kiloda veremezsin .....

Bir sutle kahvalti bir yogurla aksam olmaz , birde evdeki hesap carsiya uymaz . Bak ben sabahdan hic liste veremem cunki ne yiycegin belli olmaz sukadar derim daha cok yerim vs ...
Fargant evine salata malzemesi . Meyve ve sebze al ve seviyorsan tavuk vs ve musait oldugunda yemek ve salata yapip dolabina koy eve gelincede ogunlerinde onlari ye

İyi günler kızlar.hepimiz için güzel bir pazar olsin inşallah...şimdi kızımı uyutuyorum.uyusun pce ye geçip geçmişe dönücem...bir de sabahdandır bir şey yemedim...hem iştahım yok hem de dün fazla yedim diye.şimdi ben yağ mı yakıyorum aeben abla?sadece su içtim.ama açlıktan geberiyorum...

Tav
Amanin bu nasil liste boyle . Kuzum canina kastinmi var senin bu yasta .....
Ah canim benim seni anliyorum ama boyle kilo vermeye kalkarsan evet hizli gider ama bi okadarda hizli geri gelir bunyeni bozdugunla kalirsin uzun vadede kiloda veremezsin .....

Bir sutle kahvalti bir yogurla aksam olmaz , birde evdeki hesap carsiya uymaz . Bak ben sabahdan hic liste veremem cunki ne yiycegin belli olmaz sukadar derim daha cok yerim vs ...
Fargant evine salata malzemesi . Meyve ve sebze al ve seviyorsan tavuk vs ve musait oldugunda yemek ve salata yapip dolabina koy eve gelincede ogunlerinde onlari ye

Tavuk falan cok nadir alabilirim aeben. Ogrenci evi sonucta. :)

Dedigin gibi sebze meyve almam lazim. Su an yoldayim. Birkac saat sonra yeni evime kavusmus olacagim. Biraz temizlik yapip duzene falan sokarim. Sonra da adam akilli bir liste yaparim. :) Aksam bu konu hakkinda konusalim musait olursan aeben. Bana saglikli bir liste hazirlayalim lutfeeeeen. :'(

gecmısı okudum da yazacak gucu bulamıyorum kendımde
havalar gecıs donemınde ondan mı bole yorgunum bılmem

damlanur ev ev ustune olmuyor Allah yardımcın olsun uzaktan ne desek bos...

yenı gelen arkadaslarım hepınız hosgeldınız, ınsallah azımle hep bırlıkte hedeflerımıze ulasacagız...

bıjo ay kardesım askerlıgının acemılıgını orda yaptı ablaa hayatımda boyle soguk gormedım dıyor, kıyamam...

aeben abla hakkat ya sen dıyınce hatırladım seneler once artık verılecek 5 kılom mu ne kalmıstı dıyetısyene gıtmıstım bana standart 1800 kalorılık dıyet verdı kı o zamankı kıloma cok cok fazlaydı ha sımdı bu kılomla gıtsem verse anlarım...
cıdden standarta baglamıslar ısı...

dun benım ızın gunumdu
sımıtlı kucuk bır dılım sosıslı tereyaglı balla bır kahvaltı yaptım
oglen yarım dılım kek ve sekersız kahve ıctım
aksam da mercımek yemegı yogurt salata

dun cok yogundum mutfagı kırkladım bastan asagı...
hazır esım evde kıza bakıyorken 1 paket mercımek hasladım pay ettım buzluga attım... aynı sekılde nohut hasladım attım...

Kızıma saglıklı alternatıfler olsun dıye tam bugday unlu havuclu fındıklı bı kek yaptım onu da porsıyonluk dolaba attım
Yıne tam bugday unundan zeytınyaglı pogaca yaptım onu da buzluga...

Sımdı yıne dalıcam mutfaga bu sefer bebe bıskuvısı yapmak ıcın...

Oy oy kadınların ısı bıter mı
Allah bıtırmesın gercı...

damlam aile arsında olur öyle durumlar.... anladıgım kadarıyle ayrı evde ama sadece yatmaya gidiyor kayınvaliden.. ben 10 sene beraber yaşadım rahmetli olana kadar . mekani cennet olsun ...
evet ev ev üstüne zor oluyor ama birazda bu durumları biz yapıyoruz .. iki tarafda aslında kabulenmiyor bu durumu ... eger kabullenip tepkili olmasa daha kolay olacak geçinmek .şimdi kayın validen ne yapsa gözüne batar aynen sen yapsan onun gözüne batar .. bu devirde gerçekden zor .. ama eşini düşün onun aranızda kalmasını düşün .. biri can biri canan.. ikisindende geçemez .... burda sana biraz daha sabırlı olmak yakısır vede aşagıdan almak .....

İyi akşamlar kardeş takımcımmm nihayet gelebbildim bjoux ve yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz:KK68::KK68: ne güzel olmuş böyle hareketlenmiş takım:D:D damlanurun sitemleri etkili oldu sanırım :KK19: aebenciğim verdiğin bilgiler hakikaten çok güzell :KK68:

aydasucum ben şeker hapı kullanıyordum kasım ayına dek sonradan hiç ihtiyacım olmadı g.i hakikaten çok önemli özellikle insülin direncin varsa cnmm :KK19:

damlanurcumm kayınvalidenin çok yakın olması senin için dezavantaj olmuş abenin söylediklerine katılıyorum ne yaparsa yaprın eşinin hatırına alttan almaya çalış kuzumm

öpüyorum hepinizz güzel kaçamaksız bir pazar dilerimm:KK68::KK68:
kızlar o kadar iyi anlatmışsınız ki,evet halısınız.bu söylediklerinizi ben de biliyorum ama yapması o kadar imkansız ki hiç dayanamıyorum hiç...
hosbulduk.
tamamdır gunduzlerı ıste olduğumdan sabah erken ve aksam gırebılrıım anca.
evet bugunun menusu ıle baslayım
sabah
mercımek çorbası ufak dılım ekmek

ara ogun
1 armut

2.araogun (aslında araougn denmezde mısafırlıkteydım oyuzden)

4 bardak sekersız cay
3 adet cips

ogle
mısır corbası
2 tane etlı dolma
1 dılım ekmek

aksam

10 yapraksarması
2 minik haşlanmış patates

araogun
1 dilim pestil (bu olmadı bılıyorum ama tatlı krızım tuttu)

spor 10 dk twist
bence de menün iyi deyil canım.

bak bunlar hep ekmek....

sabah .

öyleyin .
salata. yogurt

ara meyve ve süt ..

akşamda
salata .yogurt ...

ara .

çok güzel bilgiler vermişsin aeben ablam...liste konusunda da çok haklısın,genel olarak gördüyümüz menüler bunlar...

Hirs yaptim. Pazartesiden itibaren kendime beslenme ve spor programi dusundum. Telefonuma indirdigim egzersiz programlarini duzenli olarak yapacagim. Her sabah ve aksam yuruyus koydum. Yorgun ve hasta olmadigim surece bu kurallara uyacagim.

-Sut yumurta ve peynire agirlik verecegim. --Saat 6'dan sonra yemek yemeyecegim ama kahve ve cay serbest. :p

Sabah kahvalti niyetine
-1 bardak sut veya kahve

Ogle yemeginde okuldayim ama kosa kosa eve gideceğim.

Aksam yemegi
-Yogurt

Pazartesi icin boyle bir program dusundum kizlar. Bu yediklerimle acikmam. Sabah erkenden yuruyus. Aksam yine yatmadan yuruyus ve kalca egzersizleri koydum. Bir de karin egzersizi yapabilirim. Buna eve gidince karar verecegim. :)
canım benim çok fena menü.böyle menüler yasak canım.çok sağlıksız canım,sebze,yağ olmadan olurmu,ekmek olmadan olurmu.(tabi beyaz ekmek deyil).suyla spor konusu çok güzel ama...aeben çok güzel anlatmış zaten.benim tekrarlamam gerek yok kuzum...
Tav

Tavuk falan cok nadir alabilirim aeben. Ogrenci evi sonucta. :)

Dedigin gibi sebze meyve almam lazim. Su an yoldayim. Birkac saat sonra yeni evime kavusmus olacagim. Biraz temizlik yapip duzene falan sokarim. Sonra da adam akilli bir liste yaparim. :) Aksam bu konu hakkinda konusalim musait olursan aeben. Bana saglikli bir liste hazirlayalim lutfeeeeen. :'(
ne güzel kuzum ya,hayatının en güzel günleri,dolu dolu yaşamaya bak derim.çok iyi yaparsın canım,sana güzel bir liste yapmak gerek...
gecmısı okudum da yazacak gucu bulamıyorum kendımde
havalar gecıs donemınde ondan mı bole yorgunum bılmem

damlanur ev ev ustune olmuyor Allah yardımcın olsun uzaktan ne desek bos...

yenı gelen arkadaslarım hepınız hosgeldınız, ınsallah azımle hep bırlıkte hedeflerımıze ulasacagız...

bıjo ay kardesım askerlıgının acemılıgını orda yaptı ablaa hayatımda boyle soguk gormedım dıyor, kıyamam...

aeben abla hakkat ya sen dıyınce hatırladım seneler once artık verılecek 5 kılom mu ne kalmıstı dıyetısyene gıtmıstım bana standart 1800 kalorılık dıyet verdı kı o zamankı kıloma cok cok fazlaydı ha sımdı bu kılomla gıtsem verse anlarım...
cıdden standarta baglamıslar ısı...

dun benım ızın gunumdu
sımıtlı kucuk bır dılım sosıslı tereyaglı balla bır kahvaltı yaptım
oglen yarım dılım kek ve sekersız kahve ıctım
aksam da mercımek yemegı yogurt salata

dun cok yogundum mutfagı kırkladım bastan asagı...
hazır esım evde kıza bakıyorken 1 paket mercımek hasladım pay ettım buzluga attım... aynı sekılde nohut hasladım attım...

Kızıma saglıklı alternatıfler olsun dıye tam bugday unlu havuclu fındıklı bı kek yaptım onu da porsıyonluk dolaba attım
Yıne tam bugday unundan zeytınyaglı pogaca yaptım onu da buzluga...

Sımdı yıne dalıcam mutfaga bu sefer bebe bıskuvısı yapmak ıcın...

Oy oy kadınların ısı bıter mı
Allah bıtırmesın gercı...
Evet canım ya.senin de pek bir hevesin var a.ben çok üşenirim yaaaa...

Back
X