• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi buarada saat 3.ben şimdiye kadar sadece su içtim.şimdi 2yumurta,1,5 domates,1,5salatalık,2kk kadar peynir(ev yapımı),pul biberle güzel bir tabak bir salata yanında da 3 4 kaşık kadar pul bib.li yoğurt(ev yapımı).kepek ekmeyim bitmişdi diye ekmek yemedim ve öyle doydum ki tıka basa.şimdi de 1dilim elmayla çay içicem,bunu da arkadaşım önerdi.ben unlu tatlıları çayla içmeyi çok severim,evde 3çeşit falan tatlı var,ama benim de 20sine kadar 59olmak hedefim var.Dün kendime deri bir elbise aldım,36 beden.fakat azcık dar gibi.güzel görünmesi için 2kilo kadar vermem gerek....şimid aebencim yanlışım varmı?akşam 6ya kadar da haşlanmış kırmızı etle,salata,yoğurt yemeyi düşünüyorum.buna ne diyorsun canım?

Ne diyim damlam harikasin derim ... Aldigin kiyafeti gule guleee giy derim artik :)))

Fargantim bugun esim donuyor aksama girebilirmiyim bilmiyorum 5 gundur vakit coktu burdaydim surekli ... Ben olmasamda damla burda olur diger kizlarda seni ortada koymayiz merak etme kuzum .... Sana tavsiyem yemeklerini ve salatani hazirlayip dolaba koyman bunu senin icin iyi olur .

Aydasum atom karincam benim , ne guzel etmissin , eh ana olmak boyle bisi isye ....

İyi günler kızlar.hepimiz için güzel bir pazar olsin inşallah...şimdi kızımı uyutuyorum.uyusun pce ye geçip geçmişe dönücem...bir de sabahdandır bir şey yemedim...hem iştahım yok hem de dün fazla yedim diye.şimdi ben yağ mı yakıyorum aeben abla?sadece su içtim.ama açlıktan geberiyorum...
Damlam kiz sabah kahvaltisi yapma ac kal dimedik hehe ,,
Canim aksam leptinin ciktigini biliyorum yoksa gun boyu kahvalti yapmayarak degilde ...
Mesela montiden hatirladigim gun boyu ogun aralarinin 6 saati gecmemesi cunki cok uzun ( gunduzki ) acliklarda kan sekeri duser .. Bu karataydada boyleydi yanlis hatirlamiyorsam .
Puf noktasi bu leptinin aksam saat 11 gibi ortaya cikmasi kilo verfirir diye biliyorum anliycan leptin gece kusu zar hahayyy
Bu konuda daha ayrinliti bilgisi olan karataycilar varsa benide aydinlatsin lutfen ..
Bedis sen kitabi okumustun ne diyor gunduz uzun acliklar icin diyiver bakimmm

Ne diyim damlam harikasin derim ... Aldigin kiyafeti gule guleee giy derim artik :)))

Fargantim bugun esim donuyor aksama girebilirmiyim bilmiyorum 5 gundur vakit coktu burdaydim surekli ... Ben olmasamda damla burda olur diger kizlarda seni ortada koymayiz merak etme kuzum .... Sana tavsiyem yemeklerini ve salatani hazirlayip dolaba koyman bunu senin icin iyi olur .

Aydasum atom karincam benim , ne guzel etmissin , eh ana olmak boyle bisi isye ....
Sağolasln ablam.inşallah foto
paylaşırım...
Damlam kiz sabah kahvaltisi yapma ac kal dimedik hehe ,,
Canim aksam leptinin ciktigini biliyorum yoksa gun boyu kahvalti yapmayarak degilde ...
Mesela montiden hatirladigim gun boyu ogun aralarinin 6 saati gecmemesi cunki cok uzun ( gunduzki ) acliklarda kan sekeri duser .. Bu karataydada boyleydi yanlis hatirlamiyorsam .
Puf noktasi bu leptinin aksam saat 11 gibi ortaya cikmasi kilo verfirir diye biliyorum anliycan leptin gece kusu zar hahayyy
Bu konuda daha ayrinliti bilgisi olan karataycilar varsa benide aydinlatsin lutfen ..
Bedis sen kitabi okumustun ne diyor gunduz uzun acliklar icin diyiver bakimmm
evet ya hakikaten aydınlatan olsa iyi olur bu konuyu.mesela şimdi hiç acıkmadım,1saat içinde de son yemeyimi yemem gerek.inşallah 6dan sonra yememeyi düşünüyorum....

sabah kalktıktan sonra en gec 2 saat icinde kahvaltı etmelisiniz ki vucudunuz uyandık artık diyip çalışmaya başlasın. eğer bunu atlarsanız metabolizmanız o gün tüm gün uyur.. makul bir kahvaltı yaptığınızda vücudunuz enerjiye çevirmek için çalışmaya başlar. bunu sağlamanız gerek..

bir bilgi olarak; sumo güreşçileri o kilolara çıkmak için sabahı atlayıp öğlen yüksek kalorili yemekler yerler..

sabah kalktıktan sonra en gec 2 saat icinde kahvaltı etmelisiniz ki vucudunuz uyandık artık diyip çalışmaya başlasın. eğer bunu atlarsanız metabolizmanız o gün tüm gün uyur.. makul bir kahvaltı yaptığınızda vücudunuz enerjiye çevirmek için çalışmaya başlar. bunu sağlamanız gerek..
bir bilgi olarak; sumo güreşçileri
o kilolara çıkmak için sabahı
atlayıp öğlen yüksek kalorili
yemekler yerler..

[/QUOT
Cok dogru bir bilgi bijom ..
Bende mehmet ozun kitabindamiydi montignacdami soyle bir deney okumustum..
Denek kopeklerin birkismina gunluk yiyeceklerini topdam bir ogunde vermisler .. Diger kisim deneklerede gun icerisinde esit miktarda 2 ogunde ...
Yiyecegini iki ogunde gun icine yayan deneklerin kilolarini korudugu , tek ogunde yiyenlerin ise kilo aldigi tespit edilmis ...
Bir ornekte biziz aslinda ramazanda gun buyu ac durup tek ogunle kilo aliris bir cogumuz .. Heleki be

Damlam senin surekli yaptigin bisi deyil sonucda ama bilgi dgarciginizda bulunsun uyaninca kahvaltinizi edin gec olmadan ...

Uyaninca demisken bedis nugun uyanmadinmi kiz .. Yoksam esinle disardamisin .

Mesaj mesajin icinde kaldi ....

Son düzenleme:
Bugunki menum ...

Sabah 11:00
Sucuklu yumurta . Az ekmek .
Yogurt ,2cig kofte ..

16:00
3 erik ve kelek ...

18:00
Az nohut yemegi .
Ekmek peynir , kavun ...

Bugun spor az yarim saat yurume bugun biraz serbest gunumdu ...

Kizlar malum yarin okullar aciliyor , sabah kizimi birakmak icin cikabilirim ilk gun servis olmuyor ...
Eh nihayet okullu okuluna gidecek ..

bir bilgi olarak; sumo güreşçileri o kilolara çıkmak için sabahı atlayıp öğlen yüksek kalorili yemekler yerler..
Tamam kaptan.teşekkürler.ben de zaten öyle biliyordum.hiç kahvaltı atlamadım 9aydır.kızlar iki öyün deyince ben direk kahvaltını attım ama diyette yapılan en büyük yanlış bu bunu da biliyordum...
Mesaj mesajin icinde kaldi ....
Anladım ablacım.bakalım bu hafta da iki öyün beslenmeye çalışalım.ah şu iki kilodan kurtulsam var ya...

Bugunki menum ...

Sabah 11:00
Sucuklu yumurta . Az ekmek .
Yogurt ,2cig kofte ..

16:00
3 erik ve kelek ...

18:00
Az nohut yemegi .
Ekmek peynir , kavun ...

Bugun spor az yarim saat yurume bugun biraz serbest gunumdu ...

Kizlar malum yarin okullar aciliyor , sabah kizimi birakmak icin cikabilirim ilk gun servis olmuyor ...
Eh nihayet okullu okuluna gidecek ..
Ben senin menülere daha alışamadım ablam ya.salata yok.yeni gelenler diz aeben ablanın menülerine bakmayın haaa,onun kendi yöntemleri var:-)

İyi akşamlar canlarım,arkadaşlarım.sakin bir pazar olmuş bugün.benim için de montignac deneyimi oldu.daha hiç cıss yemedim ve 5.30dan beri sadece su içiyorum.burda olmuş 9.30.menümü de yazayım.
sabah yok
öylen 2yumurta,salata.peynir,pul bib.li yoğurt
ara çay elma
Akşam 2parça haşlanmış kırmızı et,salata,pul bib.li yoğurt
su su su...

1saat yürüyüş...

müthiş bir fırtına geldi geçti buradan. alışverişe henüz gitmiştik ki eve kendimizi zor attık.. ne saçma sapan bir hafta sonu geçirdim yaa tövbe..

sabah: yulaf kepeği ve 1 yumurtalı krep, light peynir, 1 dilim hindi füme, yeşil çay
öğlen: kekikli yağsız kavrulmuş tavuk göğüs, light yogurt (kendim yapıyorum ben yoğurdumu)
akşam: canım bişey istemedi yoğurt yedim..
belki az sonra mistik çayımı içerim. su da bir sürü içtim bugün, sayamıyorum..

yarın ilk okul (anasınıfı) günümüz.. benim yine yoğun geçer..

İyi akşamlar canlarım,arkadaşlarım.sakin bir pazar olmuş bugün.benim için de montignac deneyimi oldu.daha hiç cıss yemedim ve 5.30dan beri sadece su içiyorum.burda olmuş 9.30.menümü de yazayım.
sabah yok
öylen 2yumurta,salata.peynir,pul bib.li yoğurt
ara çay el

Akşam 2parça haşlanmış kırmızı et,salata,pul bib.li yoğurt
su su su...

1saat yürüyüş...
Hakikaten tam monti olmus ama kahvalti eksik tabiki ...
Damlam erken kalkiyorsan 3 ogun ye kiz 2 nerden cikti ? Karatay yapanlar 2 ogun yer .. Montide 3ana ogun var ...

Demek benim menulere bakmasinlar hahayyy evet ya siz aldirmayin benim menulere ben canim ne istedi onu yerim . Tabi diyetime uygun olursa ..
Su siralik gunduz normal beslenip aksam ac yatmak benim diyetim . Simdilik isede yariyor baktim ise yaramiyor taktik degistiririm , cunki bunyemi taniyorum ..

Bijom desene yarin burdada guzel hava baklemeyim , hava durumunu senden aliyorum direk .....

Fargant yeni evin isleri bitmedi anlasilan gelemedin .....

İyi geceler bendende size

Gunaydin iyi pazarlar ....

Sky ekmegi baya fazla vermis , bencede okadar yeme.... Ara icin sana tavsiyem ayran , yogurt , kuruyemis , meyve .
Hazir corba , makarna vs isine girme
derim ..
Dr. Verdigi liste anlasilan fazla karbonlu ama ilk baslarda masus yapiyorlar , daha sonra kilo durunca azaltacak birsey olsun diye ....
Seneler once ( hiogilisemiyim ) banada 1800 kl 3 ana 6 ara ogun liste vermisti dr . Tabi ben okadar yememistim sonraki gittigim ayni yerdeki baska dr . Bunu sana kim verdi bi listeyle sen
Kilo alirsin sana cok dedi . Buyur burdan yak yani ....
Diyete henuz alismamis bunyeler 1800 lede verir ilk zamanlarda sen devam et fakat gl endeksine dikkat et ...

mumkun olduğunca ekmek yemıyorum.
oglen ıste yoğurt çorba götürmek zor olutor arabada sallanıyor dıye goturmuyorum.yemek yapan yok yemek parasıda olunca ıste sebzeli yemekler yada makarna pılav onuda az koymaya çalışıyorum ekmek goturmeden

günaydın herkese dünkü menü bırbırıne gırdı S:

sabah
2 dılım ekmek
1 domates
3 bıber 7 zeytın
az 2-3 kasık menemen

ara (dsarı cıkmsıtık kusburu topkamaya başladık o arada güneş mı çarptı neoldu ıcım gectı ara ogun saatıde gectı)
topkek
1 meyve

ogle/aksam karışık
pıknıget gıttık
3 ızgara tavuk
3 kasık patates salatası
6 dolma (saatlerdır ac olunca goz doymadı)
4 bardak sekerszı cay
1 nokul
yarım dılım ekmek
artık ogle aksam bırbıene karısınca ne yedım bende karıstrdım

ara ogun
3 adet üzüm

spor 5 dk twist
1 saat kuşburnu toplama işini spordan saysakmı acaba :D

Günaydın güzeller.evet haftasonu bitti ve yeni hafta başladı.hepinize bol şans bu haftada.benim aç kalmam da işe yaramış galiba...söz verdiyiniz üzere hepinizdem güzel katılımlar,güzel menüler,bol su ve spor bekliyorum.. hadi uyanında gelin...

Ne guzel haber nazlim hos geldin tekrardan . Cok sevindim :)
hoşbuldum ablacığım.
damlam aile arsında olur öyle durumlar.... anladıgım kadarıyle ayrı evde ama sadece yatmaya gidiyor kayınvaliden.. ben 10 sene beraber yaşadım rahmetli olana kadar . mekani cennet olsun ...
evet ev ev üstüne zor oluyor ama birazda bu durumları biz yapıyoruz .. iki tarafda aslında kabulenmiyor bu durumu ... eger kabullenip tepkili olmasa daha kolay olacak geçinmek .şimdi kayın validen ne yapsa gözüne batar aynen sen yapsan onun gözüne batar .. bu devirde gerçekden zor .. ama eşini düşün onun aranızda kalmasını düşün .. biri can biri canan.. ikisindende geçemez .... burda sana biraz daha sabırlı olmak yakısır vede aşagıdan almak .....

ev ev üstüne olmuyor malesef 2,5 sene kv ile oturdum ablacığım biliyorsun kv karışmasada etraftakilerin lafları beni bıktırmıştı ( görümce ,kayın eşimin halasının kocası vs. ) çok şükür ALLAH yardım ettide kendi evimizi alıp çıktık ayrı eve :)

günaydınlar herkese yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş

damla ben eski üyeyim izne ayrılmıştım şimdide geri döndüm canım . İNŞALLAH bu günden itibaren menülerimle sizlerleyim

hoşbuldum ablacığım.

ev ev üstüne olmuyor malesef 2,5 sene kv ile oturdum ablacığım biliyorsun kv karışmasada etraftakilerin lafları beni bıktırmıştı ( görümce ,kayın eşimin halasının kocası vs. ) çok şükür ALLAH yardım ettide kendi evimizi alıp çıktık ayrı eve :)
Benimki guya ayrı ama bizde tümgün.çok kötü ya çok...bir de benimkinin gidip kendi evinde yerleşme gibi bir şey de olamaz.o kadar dominat bir kadın kı burası da benim evim der,beni boşar ama yine de ayrılıp gitmez.fenası evi de o idare ediyor..neyse ya konuşsam ağlarsınız...
günaydınlar herkese yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş

damla ben eski üyeyim izne ayrılmıştım şimdide geri döndüm canım . İNŞALLAH bu günden itibaren menülerimle sizlerleyim
hoş geldin canım.çok sevindim geri döndüyüne.ne kadar çok arkadaş =o kadar çok paylaşım =o kadar iyi sonuç...çoktanmı ayrıldın?kilo aldın mı bakem?

Heeey kızlaar.neredesiniz...nerde günaydınlar?nerde günün güzel dilekleri?uyanmadınız mı yoksa?yeni üyeler gelin yahu...

Back
X