Evet canım bu iş tam da böyle.1hafta sıkıyorsun güzelce veriyosun kilonu sonrabaya bi gaza geliyorsun.hem sana bit şey diyimmi?sen bu menülerle böyle kilo verdiysen dikkatince neler olur bilemem..Selamlar kızlar
Damlacım kaptanlığın hayırlı olsun hem sana hem de bize canım. Ben 80.6ydım geçen hafta denemeye başlarken bu sabah tartıldım bu menülerle 79.2 geldim benim metabolizmam çok hızlı ben birazcık yemeyi azaltınca kilolargidiyor inan ramazanda sabahtan akşama iki kilo farkediyordu.
Aeben herkes sana abla diyor ben 24 yaşındayım eğer mahsuru yoksa bende abla demek istiyorum nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum bazen o yüzden böyle bi isteğim oldu :) diyet konusuŞEYhaklısın çok kararsız ve umutsuzum zor günler geçirdim kendimi sıkmaktan korkar oldum başaramam sanıyorum başaramayıp kendime kızmaktan korkuyorum ama bu menülerle bile kilo vermiş olmak beni biraz gaza getirmedi desem yalan olur :)
İnternetim haftaya guncellenecek yoksa zaten buralardayimÇok güzel aydınlık getirmişsin canım ablam.iyiki varsın...
supersin kuzummm...lütfennn daha çok katılımmm...
Seummu bak dedigim buydu iste gaza geldin dgilmi ve damlSelamlar kızlar
Damlacım kaptanlığın hayırlı olsun hem sana hem de bize canım. Ben 80.6ydım geçen hafta denemeye başlarken bu sabah tartıldım bu menülerle 79.2 geldim benim metabolizmam çok hızlı ben birazcık yemeyi azaltınca kilolargidiyor inan ramazanda sabahtan akşama iki kilo farkediyordu.
Aeben herkes sana abla diyor ben 24 yaşındayım eğer mahsuru yoksa bende abla demek istiyorum nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum bazen o yüzden böyle bi isteğim oldu :) diyet konusunda haklısın çok kararsız ve umutsuzum zor günler geçirdim kendimi sıkmaktan korkar oldum başaramam sanıyorum başaramayıp kendime kızmaktan korkuyorum ama bu menülerle bile kilo vermiş olmak beni biraz gaza getirmedi desem yalan olur :)
Canım benim sen bu kadar uzun sürelimi gidiyorsun?ama aeben haklı ne güzel diyetini yapıyorsun neden ayrılıyorsun ki?ayrılmasan daha iyi olurdu.çünki takımın senin gibi diyetini yapan üyelere ihtiyacı var...damlacım beni ayrıldı yazar mısın.. çünkü iznin de bir sınırı var. bir süre izinli kalıp dönmezsen diskalifiye olursun. diskalifiye olup donmek istersen de bütün üyelerden onay alman gerekir.. ama ayrılırsan 6 ay sonra dönebilirsin.
bir ara kuralları değerlendir :)
Ha net.le sorunun mu var?bak onu bilmiyordim.tamam o zaman.çabuk güncellensin çabukkk...İnternetim haftaya guncellenecek yoksa zaten buralardayim
Seummu bak dedigim buydu iste gaza geldin dgilmi ve daml
Anin dedgi gibi eger menulerini biraz daha düzeltirsen ohoooo oldu bu iş Allah sıkıntı
Arini tez zamanda feraha çıkarsın sabrıni ne gecmişe harca nede gelecegi sorumlu oldugun gün bugün eskiye takılma gecti gelecekte gelecekmi garantimiz yok unu düsün canim opuyorum
Amin çok doğru söylüyorsun ama bende böyle söylerdim hep bu defa söylüyorum ama anlamıyorum gücüm yetmiyor teselli olmaya onun da zamanla geçeceğine inanıyorum. Karamsar değilim aslında bugüne dair ama biraz yorgunluk var üzerimde yine sıkılmaktan kendimi sevmemekten korkuyorum sadece. Kendimle çatışmak istemiyorum diyeyim. Ben başederim bununla da ama. Kendime izah ederim ortaklaşa hareket ederizİnternetim haftaya guncellenecek yoksa zaten buralardayim
Seummu bak dedigim buydu iste gaza geldin dgilmi ve daml
Anin dedgi gibi eger menulerini biraz daha düzeltirsen ohoooo oldu bu iş Allah sıkıntı
Arini tez zamanda feraha çıkarsın sabrıni ne gecmişe harca nede gelecegi sorumlu oldugun gün bugün eskiye takılma gecti gelecekte gelecekmi garantimiz yok unu düsün canim opuyorum
Tamam canım nasıl istersen.senin kilon kaçdı?sanırım listeye yazmam gerek ama çok ta önemli detay da deyil yanlış bilmiyorsam.damlanurcum ve aebenim her zaman gelip yazmayı acıkcası unutuyorum buraya. günlerim de yogun geciyor ve gececek gibi.. size bir katkım olmayıp da sdece kilo yazacaksam neden ye işgal edeyim ki (;
Bekliyorum canlarım.hepinizi tam gaz bekliyorum...cok cok ozur diliyorum bu saate kadar gelemedim kilom sabit nu sonucu brkliyordum
gecmisi aksam okuyucam insallah
iki uc gunluk istemsiz firem oldu tam ga grliyorum
Kızlar hafta sonu tatil mi yani menü yazmasak istediğimizi yesek oluyor mu
Hayır canım benim ben sizi motive etmek için söyledim onu...yani çok istiyorsan ye benden sana izin.ama pazartesiden tam gaz kararlı şekilde başlıycaksan ki başlamak zorundasın seumum .1yerden başlamalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?