Adamlar bazen dangoz oluyor neyse cinsleri böyle. Sende yoğurt ye yeşil çay iç ne bileyim hafif birşeyler işte zarar verir mi bunlar diyeteEveeeet,galibaaaa...
Aslında burdan bakarsam sabahkıı mıhlama öylenki kurabiye olmamış ama sen yeter ki kendine 1slogan belirle...yürü kuzum kim tutar seni...az kaldııı...Bende bugün sabah kahvaltımı kral gibi öğle yemeğimi prens gibi akşam yemeğini dilenci gibi yaptım.
Benim diyet formülüm bu olacak galiba
Bugünkü menüm
Sabah
Mıhlama
İki dilim ekmek
Yarım kk Peynir domates salatalık çay
Ara
Bir elma
Öğlen
Bir tabak yeşil mercimek
İki kaşık yağsız kısır
Bir minik kurabiye
Ara
Bir avuç kuruyemiş
Bir fincan neskafe
Akşam
Sadece yoğurt yemekti niyetim ama oğlum yemeyince çöpe gitmesin diye onun yoğurtlu biber dolmasını yedim orta boy biber dolması
1.5 lt su
20 dk yürüyüş
Yok canım ya çok ta kötü olmadım.sonuçta hangimiz ister ki ağzı kokan biriyle uyumayı.dimi ama?ben de olsam söylerdim.ki bu 1kereyle kalmıycak ya ben hep böyle yapmayı düşünüyorum.düşünüp saklamasındansa söylemesi iyi oldu.ben de bir şeyler yaparım artıkAdamlar bazen dangoz oluyor neyse cinsleri böyle. Sende yoğurt ye yeşil çay iç ne bileyim hafif birşeyler işte zarar verir mi bunlar diyete
Hoşgeldin benimde bir bebeğim var ama bana kiloları o aldırmadı. Ben evlendiğimde 10 kilo aldım bir yılda beş kiloda hamilelikten eser 15 kilo etti. Bu sene içinde 76ya kadar düştüm ama ne ara almışım 4 kiloyu bilmem. Şimdi 80 kiloyum boy:1.70 yaş:24. En çok da yüzüm 24 fiziğim 44 gösterdiği için kilo vermek istiyorum. Sana da başarılar arkadaşım bana da tabii. :)
Günaydın canlarımmm.hepimiz için güzel ve hayırlı bir cuma olsun.sonuçlarınız hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.ben listede deyilim ama bildirim yapayım sora geçmişe dönücem...
geçen hafta 61.200falandım
bu hafta 59.500
fark 1.700
e diyetini sıkı tutar,deyilenleri dinlersen,sporumu yapıp suyunu içersen böyle olur kızlar...
tekrar hoşgeldin mina....
o kalan kilolarındanda kurtulman dilegiyle ..... gereken kuralları damla yazar sana .ama ilk kural paylaşım ...
kısaca kendimi tanıtıram, milatdan öncedir buralardayım 7. takımdada çok eski olmasamda ... zamanında hedefine ulaşmış biriyim . aldıgım biraz fazlalıgıda vermeye çalışıyorum işte .. 38 yaşındayım 3de yavrum var .
Canım benim öylen ve akşam yemeyin hiç olmamış.patates,makarna ve ekmek bie arada olurmu hayatım.olmazzz...patates cıss,makarnayla ekmek de bir arada olmamış.akşamda iki cısd,popkek be sütlaç.sütlaç kesin tatlı olmuşdur.neyse canım öyrenirsin zamanla...bugünkü menüm:
sabah
ballı ıhlamur
1 omlet
1 dilim dil peyniri
1 domates
2 dilim ekmek
ikindi
yarım tabak patates yemeği
yarım tabak makarna
2 dilim ekmek
akşam
1 tane pop kek
yarım kase sütlaç
tek sıkıntım su içme olayı unutuyorum hep bir de bugün plates yapmadım dün fazla zorladım kendimi gece uyuyamadım ağrıdan yarın devam inşallah.. ebru şallıyı seviyorum
Aferim kütomm..kim tutar seniii...İyi geceler
Menu vermeye geldim
Sabah karatay kahvaltısı
Akşam tarhana corba patlican yemegi ayran sogan salatası
Gece hibiskus cayi su 3 litre spor 45 dakika bisiklet
Günaydın canımGünaydın canlarımmm...yeni diet haftamız hayırlı olsun...herkese bol paylaşımlar ve bol kilo vermeler dilerim...
benim dün akşamki kaçamaklar miydeme
öyle bir oturmuş ki çok kötüyüm.miydem dolu ve ağzımda gibi...fenayım fena...okadar alışmış ki 1haftada aç yatmaya şimdi hazmedememiş zavallım...
Var canım benim yazmışdım.sen mezun topiyine git oradan bul.bulamazsan ben arar bulur linkini atarım sana...Günaydın canım
Ben senin 75den 59a inme hikayeni merak ettim baktım ama forumda bulamadım.
hoş geldin tevecim.ben seni tanımıyirum ama galiba eskilerdensin.izindemiydin sen?ben yeni takım kaptanı.kendini anlatsana tanıyalım seni...Kuto.kizlar meraba yine ben:)74 kiloyla sizleydim.70 kilo ile araniza geldim.Azaltarsk.sporsuz.diyetsiz.Hadi devam
Bende onu arıyorum iki saattirHikayemde resim de paylaşmışdım ama çıkmıyor şimdi. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?